width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Cion bölcseinek jegyzőkönyvei hiteles bizony :)

2007. július 23., hétfő

Cion bölcseinek jegyzőkönyvei hiteles bizony :)

Cion Bölcsei itt olvasható :

http://www.radioislam.org/hongr/cionp.htm

Újabb érv a Cion Bölcseinek hitelessége mellett :

"A Párizsi Fellebbviteli Bíróság hitelesítette Herzl Tivadar: A zsidó világgyarmat programja című könyvét, amely inkább úgy ismeretes, mint Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei "

http://href.hu/x/35iw

" minek foglalkozol a zsidókkal, éld a saját életed " avagy youtube-os szlenggel : why don't you go out and get a life man? :)

Tényleg megoldás lehet vidéken élni, önellátó kisközösségeket kialakítani, barterezni, kalákázni, stb.
Mindezt úgy hogy a Hunnia mozgalomhoz is kapcsolódunk.
Ha békén hagynak. De sajnos nem engedik, hogy bárki is függetlenítse magát, mert az veszélyforrás, főleg ha elterjed ez a szemlélet, visszatér a gondolkodás szabadsága. Pontosan ezt akarják minden áron megakadályozni. Függésben tartani. Ellenőrizni minden mozdulatodat, befolyásolni, értéktelen szeméttel eltakarni az egyszerű igazságot. Ha mindenki megélhetne a munkájából és lehetősége lenne önálló, nem agyonszabályozott és hivatalok által ellenőrzött életet élni, anyagilag is függetlenítenie magát a külvilágtól, megszűnne az elnyomás és a manipuláció hatása. De amíg kényükre kedvükre játszadozhat veled a HIVATAL és minden engedély vagy bejelentésköteles addig szolgasorban tengetjük napjainkat. Természetesen a terrorral való alaptalan riogatás is az állami ellenőrző gépezet jogköreinek kiterjesztésére való. És a sok felesleges EU rendelet is, amik miatt most például játszótereket bontanak el, anélkül, hogy bármi épülne a helyükre.

Az egységes szolidaritáson alapuló társadalmat fel kell hígítani. A tekintélyelvű monarchiát váltsa fel a köztársaság. Legyenek pártok. Szegényítsük el a dolgozókat, sok munka kevés bér=szart sem ér. Hirdessük az egyenlő jogokat amik nem megvalósíthatók. A nemzeti intézményeket, és a pénzintézeteket vegyük ki a nemzetek irányítása alól. Ellenőrizze a parlament, vagy külső körök, amelyek a mi embereink körei. A pártok egymással hadakoznak, mi pedig irányítsuk őket. Adósítsuk el az országokat, háborúztassuk őket, bombázzuk szellemi irányzatokkal a társadalmat, liberalizáljunk mindent, szekularizáljuk az államot, hamisítsuk meg a történelmét, sulykoljuk, hogy bűnös. Individualizmust és önmegvalósítást, mint az emberi élet legfőbb kiteljesedését ábrázoljuk, hogy ezzel elidegenítsük egymástól az embereket, ezzel is gyengítve teljhatalmunk egyik akadályát, a családot. Államosítsunk, majd privatizáljunk. Hitegessük egy jobb élet reményével és csak átmeneti időszak illúziójával, ( DEFORM REFORM ) a hagyományos értékrendjét semmisítsük meg, és relativizáljunk mindent. (nincs nemzeti oldal, nincs olyan hogy magyar, nincs olyan, hogy közjó, stb. ) Ezzel olymértékben összezavarjuk a "polgárokat" hogy örömmel fogják feladni önrendelkezésüket. Tagoljuk nagyobb egységekbe az országokat amiket már mi hozunk létre és ellenőrzünk (EU). ( Így ha esetleg egyikük fellázadna, a többi együttes erővel verheti le azt, hasonlóan 1968 csehszlovákiai történéseihez. ) Hozzunk kibogozhatalan törvényeket, törvényesítsük azt, és a művi meddővé tételt már 18 sőt 14 éves kortól, és mondjuk azt, hogy ezt mind a Ti érdeketekben cselekedjük. Majd hozzuk létre a világkormányt és amit eddig a háttérből cselekedtünk azt most már legálisan megtehetjük. Ekkor már újra lesz tekintélytisztelet : dávid házi antikrisztus lesz a legfőbb urunk. Ha hagyjuk! Ennyire egyszerű, már csak az utolsó lépés hiányzik.

Herzl Tivadar fent említett könyvét ő is forgalmazza :

http://www.monusaron.com/

1 megjegyzés:

  1. Na, asszem kigondoltam a jó megoldást, hogyan tudom hatékonyan az oldaladra terelni az embereket (amit megérdemel, mert meglepően jól írsz).

    Reggelre megpróbálom összedobni (de hogy a holnapi nap folyamán, az biztos).

    Kicsi "SF blogja" oldaldobozt gondoltam ki a SoDI blogon, olyasmit, mint most ott a kommentbetekintő, vagy itt az üzenőfal.

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk