width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hiszteroballib zsidók mocskolják a Gárdát, és hazudnak.

2007. augusztus 29., szerda

Hiszteroballib zsidók mocskolják a Gárdát, és hazudnak.

Várható volt,hogy nyüszíteni, óbégatni fognak a zsidók. Aki nem hajtja le a fejét,és tűr mindent,az antiszemita.Ők viszont mindent megtehetnek,amit csak kigondolnak. HISZIK ők. Mi meg egyészen másképpen gondoljuk. Ennyi a bűnünk.

2007.augusztus.25.-e, délután 14 óra a Szent György tértől nem messze. A vár szélében busz parkol , egyenruhás fiatalok, és idősebbek ülnek rajta. Gyönyörűen süt a nap a szél is fúj egy kicsit. A buszról leszállók egy soha nem látott egyenruhában szállnak le. A Szent György téren már óriási a tömeg , ünnepelni jöttek. Arcukon elszántság, és örülnek , hogy van hova tartozniuk. Ők magyarnak érzik magukat, nem csak a lakcímük az.

Tudták, annyian vádolják őket, mert mertek mások lenni mint amit a sajtó, a média diktál. Nem gazdagok, nem kérkedők, csak büszkék, hogy ők tehetnek valamit azért, hogy a magyar a magyart becsülje és ne kerülje. Némelyik messziről jött, a vonatra számolja a pénzt, talán elég lesz hazáig. Az izgalom rajtuk nagyon látszik, ötvenhat ember aki soha nem látta a másikat, de most olyanok mintha nagyon régről ismernék egymást. Ők döntöttek, nem hátrálnak meg, mert már nagyon sokan várják őket. Hozzátartozók , szimpatizánsok, magyarok. Nincs semmi több bennük, csak az összetartozás érzése, hogy jó magyarnak lenni. Ők nácisták? Egyiküket sem érdekelte más emberek hovatartozása. Ők csak szeretnének boldogok, becsületesek lenni abban az országban ahol születtek és nem félni , hogy holnap hol dolgoznak. Nem magyar érdekeltségű cégek vezetői dönthetnek, ehet e a családjuk vagy nem. Az ő munkájuk és annak minősége senkit nem érdekel. Az ország legmagasabb vezetői semmit nem akarnak tudni róluk. Most itt vannak, nem félnek, mert ők jelképek lehetnek, megmutatni azoknak a gyűlölködőknek, akik nem akarják,hogy itt legyenek ,hogy ne a múltat keressék bennük hanem a boldog jövőt.

Nehéz az innen messze levő, a hatalomhoz közelebb levő embereknek elmondani, hogy mi is itt vagyunk, élni szeretnénk mi is boldog családban, élhető körülmények között. De a gyűlölködő emberek a saját jó létüket féltik és nem érdekli ezeknek az embereknek akik most itt gyülekeznek a várban, hogy nekik is helyüknek kell lenni ebben az országban. A kirekesztést nem itt kell keresni, hanem jóval régebben, az ország vezetői által létre hozott érdekek, és hasznok szedői között akiknek nem érdekük, hogy ebben az országban mindenki boldog legyen. Ezeknek az egyenruhás embereknek legtöbbjének, nem adatott meg, hogy családjuknak szép otthont teremtsenek, nem jár mindegyik autóval, és nem megy mindegyik külföldre nyaralni. Ezeken felül, messze innen, a világ vezető országából valaki azt mondja, hogy ők oda soha nem mehetnek . Ezen ők annyira nevetnek, hiszen többüknek annyira sem futja, hogy a szomszédos országba elmenjenek . Még azt is mondták, hogy ott abban a nagy országban is félnek tőlük mert ők annyira félelmetesek. Nézem őket, azt vékony fiatal fiút, akit édesanyja boldogan ölel át, mert örül, hogy látja és arra gondolok mit tudhat ez a fiatal ember amiért őtőle nagyon kell félni?

Jó rájuk nézni, jó közöttük lenni, mert ők soha nem lennének itt ha a hatalom egy kicsit többet ad nekik, azt amit csak itt kaptak vissza, a hitet, hogy ők is érnek annyit mint bárki ebben az országban, nekik is jó, hogy érzik a mások szeretetét. Számítanak! Nemcsak egy számok a hivatalok listáján. Ők ötvenhatan. Sorakozott rendelnek el, és ők felkészültek, bármi is éri őket, elviselik, mert a lelkükben ők már egyek, összetartoznak. Állnak sorba, feszesen, kihúzva magukat. Nekik lehet most az országban ilyen egyenruhájuk, ami most csak rajtuk lehet, ez az övék, és mutatja mennyire jól áll rajtuk. Egymásnak igazítják a gallérjukat, sapkájukat. Dobszó harsan, és indul a csapat, bal jobb, bal jobb. Szívük reménykedő, szemükkel keresik kik várják őket. Hiszen eddig csak rendőröket láttak maguk körül.
Felérnek az úton harsog a dob, és egyre több ember hangja hallatszik. Ámulnak, az emberek rengetegen vannak, több ezren. Most hiszik el, hogy itt ők a főszereplők, ez a sok ember mind őket akarja látni.

A becsületet, a hazaszeretet, a hazafiasságot, a nemzeti összetartozást látják bennük. Mert az őket nézők, éljenző emberek között nagyon sok boldogan beállt volna közéjük. Az ember torkában dobog a szíve, olyan ünnep ez amit soha nem felejtenek el. A hangzavar felfoghatatlan, boldog arcok, könnyek a szemekben, egy emberként zúg a tömeg . Nők kezében tábla, a felírat rajta: szeretünk titeket. Csattognak a lábak, kis folyosó amit a tömeg hagy a férfiaknak, fejük fölött zászlók garmadája csattog a szélben olyan mintha alagútba mennének. Kezek simogatják, érintik az egyenruhákat. Ilyen szeretett nagyon kevés áradt ebben az országban hosszú évtizedek óta. de most itt a pillanat és boldogság érezni azt a szeretetett ami árad afelé az ötvenhat ember felé. Ötvenhatan jöttek és ezrek ölelték őket képzeletben magukhoz, mert a reményeik ezek az emberek. Idáig a kétkedők, a remény vesztett emberek sokasága volt sokszor ez az ország , de most a változás szele érinti őket, érezni akarják már nagyon érezni. Ennek az ötvenhat embernek az önfegyelme, határozottsága, egyenruhája, ordítja lelkükbe, ne csüggedjetek! A nemzeti összefogás most kezdődik!

Felérnek a Szent György térre a tribün elé. Több ezren egyszerre éljenzik őket. Összeszorulnak a fogak, nekik nem lehet könny a szemükben. Állnak vigyázban, fent az emelvényen, zajlik az ünnepség, azok az emberek is őket éltetik nekik szól az ének a sok felszólalás. De az emelvényen állóknak köszönhető, hogy mi mindannyian itt lehetünk. Millió vaku csattan, ezt a pillanatot akarja nagyon sok ember megörökíteni. Hosszú az ünnepség, de ők állnak, és boldogan állnának kétszer ennyit is ezért a boldogságért, hogy itt lehetnek ezek között az emberek között. Sajog a hát, fáj a talp, de ők állnak, és olyan büszkeség van bennük, amit életükben nagyon kevesen éreznek. Az eskü következik. Az elől járójuk mondja,ők utána, rá felnéznek, aki olyan nekik mint a legenda, ő a parancsnok, és az is marad lelkükben őrökre. Lassan véget ér az ünnepség. Felhangzik az kivonulás vezényszó. Újból csattognak a lábak, a sok ezer ember éljenzése nem szűnik, csak halkul ahogy távolodnak. Vége, oszolj volt elrendelve. Nem mozdulnak, alig akarják elhinni, hogy vége. Annyira jó volt együtt lenni. Emberek veszik körbe őket, még mindig sokan kíváncsiak rájuk, hogy közelről is lássák őket. Az emberek új köszönést tanultak és minden honnan ez hallatszik: SZEBB JÖVŐT! Fiatalok,idősek veszik körül ezeket a férfiakat és kérik had fényképezzék le mind az ötvenhatot. Idős néni hajol az egyen ruhára , és boldog hogy hozzá érhet a remény egyenruhájához. Hisz itt állok, fogom a néni kezét, a szívem majd ki ugrik , annyi ember vesz körül . Társaimat nézem, ők sem felejtik el ezt a napot . Én állok ebben az egyen ruhában . Ez a ruha az enyém, sok ember érintette, sok ember szeretete szegeződött rá. Ezt az egyenruhát nem mocskolja be senki, ameddig élek. Erre esküdtem.Én aki ott lehettem, köszönöm nektek, hogy veletek lehettem, soha nem felejtem, én a GÁRDISTA!
Sanya

Mindegy, hogy a Magyar Gárda létrejötte amásik oldal provokációja, bizonyítékkovácsolása az itt dúló rasszizmus, bla-bla létezésére, vagy a Jobbik igazi, nemzeti érzelmű elkötelezettségét bizonyító testület létrehozása a magyarság elleni, szaporodó, nyíltan hongarofób, gyilkos erőszak folytatódásának megakadályozása céljából.Amely erőszakról egyébként a judeonáci-cuclibsi médiabagázs kussol, nem is beszélve a nemzetközi sajtóról.
Idős emberek agyonverése, halálrakínzása cigány kölkök által, Pénzes Henrietta élve elégetése, az olaszliszkai lincselés az magától értetődik, mert szegény frusztrált munkakerülők már únják a játékautomatákat, ezért "reality show" kell nekik. A békés tömeggyűlés résztvevőinek összeverése smafu. Idegen zsoldosokkal.Nos az nem smafu, hanem hazaárulás, népirtás. AZ AZ IGAZI RASSZIZMUS HA EGY NEMZET SÉRTHETETLEN, HA CSAK EGY NEMZET TILTAKOZHAT ÉS KÖVETELHET. AZ A NEMZET RASSZISTA, AMELY KINYILVÁNÍTJA, HOGY RÁ EMBER ÁLTAL ALKOTOTT TÖRVÉNYEK NEM ÉRVÉNYESEK.Tehát, bármi is az oka, célja a Gárda létrehozásának, vonzani fogja a magyarság védelmezőit. Minél gyorsabban és minél nagyobb létszámúra kell fejlesztenni, mert kis létszám mellett egyszerűen begyüjtik őket, ha hozzákezdenek a nyilt diktatúra kiépítéséhez.Ha provokáció, elszámították magukat, ha nem, annál jobb.A biboldó "világ" putrinak pedig egyszerű választ kell megfogalmazni: ez itt a mi hazánk, és kuss legyen.

Egy kispap aki ezerszer őszintébb mint a klérus felsővezetése, így látja a dolgokat : (idézet következik)

Nem vetted észre? Mindenki, aki valódi nemzeti szívvel él, és ki is fejezi azt, kiközösítik!! Soroljam? Magyarok Világszövetsége, akit a FIDESZ is el akart lehetetleníteni, Jobbik, MIÉP, Szent Korona Szolgálat, Hatvannégy Vármegyések, stb, stb. Tőlem még a régi barátaim egy része - beleértve az egyháztagokat is - eltávolodott, amióta hazafias cikkeket írok, és külsősként! segítettem itt a Jobbikot, és a KDNP-t. Arról van szó, hogy aki ma Magyaroszrágon nem vallja a ballib Kánont - amelynek a része a nemzetiek lefasisztázása is - azt szélsőségesnek bélyegezik. Teját akik minket elítélnek, azok nem tisztességes, és nem magyar érzelmű emberek, mert ha azok lennének, akkor velünk lennének. De a fene bánná, ha ők fizetnék csak vissza a Világbanki hiteleket, és őket érintené csak a megszorító, népnyúzó csomag. De nem, tudok olyan debreceni mszp-s ekről, akiknek a gázkompenzáció előre be volt ígérve! Így működik a diktatúra.Magyarország akkor lesz valóban, és teljesen a mienk, ha visszaszerezzük a gazdasági, politikai hatalmunkat, és utat mutatunk az idegen érdekek kiszolgálóinak. addig marad modernn gyarmat.Ui: Csak itt a közelemben van 2 izraeli, és egy amcsi multigyár, mit gondolsz mennyit adóznak?

Újabb idézet a holokausztmatyiknak akik nem látják a fától az erdőt XD

Maguknak keresik a bajt. Meg is találjak. Általában rövid időn belül. Hadd álljon egy példa itt a hazám táján. A nagyobbik fiam hazahozta az új tanévkezdéshez szükséges könyvcsomagot. Épp két pohár bor között nézelődtem köztük, amikor az egyikben (törtenelemkönyvről van szó), 200 oldalból 60 a zsidó holocausttal foglalkozik. Mikor rakérdeztem a fiamtól azt mondta, hogy neki tesztet kell írni belőle az év végen. Hát én úgy széjjelakadtam, mint a sezlonyrugó. Felhívtam a történelemtanárt és kikértem magamnak, hogy az én fiamat zsidó propagandával próbálják agymosni. Megfenyegettem perrel az iskolát. Érdekes módon őneki már nem kell ebből tesztet írni. Nemzeti önvedelem létkérdés nekünk magyaroknak a csonkaországban és azon kívül egyaránt. Éljen a Magyar Gárda!


Innentől én írok :

Amikor én végeztem NEM volt még ez a holokamu propaganda ilyen erős. Sőt, anna frank hamis naplója és kertész imre hazugságai sem voltak kötelező olvasmány. Pedig azt a történelem könyvet egy zsidó, név szerint salamon konrád írta, ami nekünk negyedikben volt. Dicsőítette is ságvárit a barma, de a hollókosz mindössze 3 oldal, és ebben minden benne volt. Persze az hogy történelemhamisítás és hazugság, nem volt oda írva.
Ez a holokauszttagadás is már olyan mint az inkvizíció, nincs ellentmondás!A demokrácia, és tolerancia addig tart, amíg nekik jó? Már megbocsásson a világ! Ez már több is mint kettős mérce...
Elég volt már nagyon ebből a mocsok szarkeverésből. A zsidók mindig a szart keverik,állandóan jön a szokásos forgatókönyv:antiszemitizmus,holokauszttagadás,stb. Nem unalmas még?
Különben In-kal lehet, elláthat karhatalmi feladatokat, illegálisan, a krav maga (zsidó "önvédelmi" egylet) lőgyakorlatozhat, Magyar Gárda nem? Tessék mondani,ez nem megint a kettős mérce?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk