width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A holokauszt propaganda céljai

2007. augusztus 18., szombat

A holokauszt propaganda céljai

Holokauszt propaganda

A kommunizmus ideológiájának megteremtésében marx zsidó és engels zsidó valamint trockij zsidó vett részt, és az európai, valamint az orosz kommunista pártokban is aránytalanul sok zsidó vett részt. A kommunizmus a létrejötte óta mindenhol csak fájdalmat és szenvedést okozott. Terror és elnyomás volt a velejárója. Ezt már mindenki tudta a világválság idején is, ezért tudta Hitler fellázítani a tömegeket a zsidóság ellen. Azok után, amiket a kommunisták Oroszországban műveltek, nem csoda hogyha az európai ember félt a kommunista fenyegetettségtől.

Mindenki alapjaiban szerette volna elfojtani a kommunizmust európában, kivéve egy népréteget: a zsidóságot, akinek a kommunizmus ateista világnézete, amivel tönkretehették a keresztény erkölcsi világrendet, pont kapóra jött.

A második világháború éppen arról szólt, hogy Hitler fellázította az embereket a felbújtó kommunisták ellen, és a Birodalom a kommunista zsidó vezetők, és a kommunistákkal szövetkező zsiodóság felelősségre vonásához kezdett. Ezért hoztak létre gyűjtőtáborokat, a Német háborús erőfeszítésekre veszélyes elemek számára. A háború arról szólt, hogy amíg a két tengely egymással véres háborút folytatott, addig a zsidókat munkatáborokban tartották, amíg döntenek a sorsukról. Több NS is úgy gondolta, hogy a zsidóságnak a háború megnyerése után egy cionista álamot kell létrehozni, ahol a zsidók senkit sem zavarnak, ahol végre meglehetnek magukban. "Wir haben das recht, aus zu leben Judenrein", azaz jogunk van zsidómentes élethez - mondták akkor. (Ilyen NS volt Szálasi Ferenc is, ő maga is ellenezte a deportálást, sokkal inkább a cionista állam felállításának ötletét támogatta) Nos, ez az állam lett volna a terv. Csakhogy a holokauszttal és egyéb történetekkel a Szövetséges propagandának sikerült kicseleznie a nácikat, és az egész birodalmi hadsereg a saját kardjába dőlt. Gyilkosnak nevezték őket- Mindenfelé terjengtek a sötét hírek, történetek. Hirtelen mindenki elfelejtette a zsidók bűneit, és kommunizmussal végrehajtott tetteit, és hirtelen minden náci gonosz lett. A történetek óriási felháborodást keltettek, és olyan ellenszenvet ébresztettek a Harmadik Birodalom iránt, ami szerintem példátlan. A gyűlölet összefogta a kapitalista és kommunista erőket, és együttes erővel szétverték a nemzeti szocialistákat. Ezután a zsidók kiszabadultak a munkatáboraikból, beépültek a kettészakadt világ kapitalista vagy kommunista részébe, és bár a két világrész a fal két oldalán egymás ellen dolgozott, ugyanakkor egy dologban mégis egyetértettek: a zsidóságot a legártatlanabb népcsoportnak kell feltüntetni. Igen, ezzel indult meg a cionista összeesküvés. A zsidók támogatni kezdték a holokausztról terjengő meséket, és mindenféle idétlen idrodalmakkal próbálták ezután eljuttatni a legostobább néprétegeket számára is. A zsidók végül elérték amit akartak, idővel a cionista államuk is létrejött. A holobiznisz virágzik, a holokauszt filmek és könyvek felkapottak. Mindenki jó, csak a nácik gonoszak.

A zsidók elérték amit szerettek volna, megakadályozták, hogy a nacionlista erők a szétszabdalt országaikat ismét egyesíthetssék, megakadályoztak minden revíziós törekvést.
Mert Angliának, Usa-nak nem volt érdeke egy erős Európa, ezért Közép Európa potenciális nagyhatalmát, Németországot - és a vele szövetséges Magyarországot - mindenképp tönkre akarták tenni. Inkább szétosztották ezen országok bizonyos területeit egyéb, antantbarát országok közt.
A következő post ugyanerről szól majd, de a jelenbe vetítve.

Vesztett a fasiszta tengely. Ma ott tartunk, hogy én, egy magyar, vitázok egy másik magyarral arról hogy rossz-e a nemzeti szocializmus, holott 60 éve minden épelméjű magyar indult volna azért, hogy a nyilaskereszt alatt harcolhasson a szétszaggatott nemzetünk egyesítéséért. Pontosan azt a célt szolgálja a holokamu, hogy ezeknek az erős nemzeti érzelmeknek a fellángolását elfojtsa. Hiszen valamelyest kicsit is nacionalizálódnánk, radikalizálódnánk, előjön a szociális igazságosság iránti igényünk, felrémlik előttünk valamennyi megkínzott zsidó kamuképe, és azonnal gonosz náciknak nevezzük magunkat.. Ahhoz hogy igazán magyarok merjünk lenni, ahhoz nacionalistának kell lennünk, ahhoz pedig előbb túl kell tennünk magunkat a holokauszton, el kell fogadnunk, hogy a holokauszt hazugság. Nem volt módszeres, tömeges népirtás. Ez pedig nagyon nehéz dolog ugyebár, hiszen annyian mondják, hogy nehéz kiállni a sodrásból...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk