width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakciós szerintem mit jelent

2007. augusztus 8., szerda

Reakciós szerintem mit jelent

Reakciós blog : azért, mert szerintem az xD
Aki nem liberális, nem egalista, nem hisz abban a szabadkőműves hazugságban hogy minden ember egyenlő (ha nem egyformák nem lehetnek egyenlőek)
A reakciós az aki nem engedelmes alanya a zsidó libertinus társadalommérnökség cionista diktatúra felé vivő trendjeinek. Egyébként az is reakciós aki hagyományokhoz ragaszkodó, konzervatív és nacionalista. A nem mainstream nem trendi és nem pc szabadgondolkodókat is gyakran mondják reakciósnak. Aki a saját fejével gondolkodik és nem a zsidó média propagandája alapján alkot véleményt a különféle kérdésekben, akivel nem lehet minden marhaságot elhitetni, az is reakciós. Aki nem liberális hanem ahelyett ősi, még az állatvilágban is jelen levő (tehát nem kultúrspecifikus, és nem kizárólag keresztény) értékeket vall magáénak a haladás dogmái helyett, az is reakciósnak minősül.

Mert hülye is az, aki a szélsőliberális zsidó társadalomrombolást, és országa tönkretételét reakció nélkül hagyja :-)

http://paramparya.info/
http://www.tradicio.org/1index.html

A reakciós város. Mindszenty története

A reakciós város. Az ország egyházi központja, Esztergom ezt az elnevezést kapta az 50-es évek első felében hatalmon lévőktől. A politikai vezetők a kialakítandó diktatúrában csakis olyan, létszámában minimálisra zsugorított katolikus egyházat tűrtek meg, amelynek vezetői készségesen teljesítik az állampárt akaratát. Ezért már kezdettől tudatosan törekedtek a főpapság, a papság és a hívek szétzilálására, megfélemlítésére. Ennek érdekében a sajtóban, gyűléseken, rádióban folyamatosan támadták Mindszenty József esztergomi érseket, a püspököket, papokat, szerzeteseket és a katolikus iskolákat. A szovjet rendszerű szocializmus létrehozásának programjában fontos rész volt a tudatosan megszervezett egyházellenes-egyházromboló hadjárat. Ennek részeként 1948 karácsonyán törvény- és jogellenesen letartóztatták Mindszentyt. A fogságban testileg-lelkileg megkínozták, majd életfogytiglani fegyházra ítélték. A forradalom kitörése után, 1956. október 30-án éjjel magyar katonák szabadították ki fogságából. A szovjet csapatok támadása után az USA nagykövetségén kért és (egyetlenként) kapott menedéket, s egészen 1971-ben a Szentszék és a magyar kormány nyomására emigrált, majd száműzetésben a Vatikánban és Bécsben élt halálig (1976). Hamvait 1991-ben szállították haza és helyezték örök nyugalomra az esztergomi bazilikában.

Idézetek Mindszenty történetéhez: ,,Mindszenty esztergomi érseket a köztársaság megdöntésére irányuló bűncselekmény, hazaárulás, kémkedés és valutaüzérkedés gyanúja miatt a rendőrhatóság őrizetbe vette.'' (A Belügyminisztérium sajtóosztályának nyilatkozata, 1948. dec. 27.)
,,Nem vettem részt semmiféle összeesküvésben. Nem mondok le érseki székemről. Nincs vallanivalóm és semmit sem írok alá. Ha mégis megtenném, az csak az emberi test gyengeségének következménye és azt semmisnek nyilvánítom.'' (Mindszenty nyilatkozata letartóztatásakor)
,,Jegyezze meg, hogy itt nálunk a vádlottak nem azt vallják, amit ők akarnak, hanem azt, amit mi akarunk.” (A Mindszenty kihallgatását vezető Décsi Gyula alezredes)
,,Jogállamban élünk, osztálynélküli társadalom, demokratikus vívmányokat fejlesztő, szociális érdekektől helyesen és igazságosan korlátolt magántulajdon alapján álló, kizárólag kultúrnacionalista elemű nemzet és ország akarunk lenni...'' (Mindszenty 1956. november 3-i rádiószózatából.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk