width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Miből lesz a talmudzsidó?

2007. szeptember 5., szerda

Miből lesz a talmudzsidó?

Solly tizenhárom éves. A jószágkereskedő zsidó, Blumenstock fia Langenbachból. Ott nincs zsidó iskola, így Sollynak német iskolába kell járnia. Osztálytársai nem szeretik. Solly szemtelen és pimasz. Mindig kitör a verekedés, és mindig Solly kezdi. Solly ma nem megy iskolába. Egy rabbihoz kell mennie a városba. A rabbi zsidó prédikátor. A zsidó prédikátor tudni akarja, hogy Solly szorgalmasan tanulmányozta-e a zsidó vallást. Solly a zsinagógába megy. A zsinagóga a zsidók temploma. A rabbi már várja. A rabbi öreg zsidó, hosszú szakállal és igazi ördögi arccal. Solly meghajol. A rabbi elvezeti egy olvasóasztalhoz, amin egy nagy, vastag könyv van. Ez a Talmud. A Talmud a zsidók titkos törvénykönyve. A rabbi elkezdi a vizsgáztatást.

– Solly, neked nem-zsidó tanárod van az iskolában, és minden nap hallod, amit a nem-zsidók mondanak, amit hisznek, és az általuk használt törvényeket...

Solly közbevág:

– Igen, rabbi. Mindennap hallom. De nem érdekel. Zsidó vagyok. Én olyan törvényeket követek, amik a nem-zsidókétól teljesen eltérnek. A mi törvényeink a Talmudban vannak megírva.

A rabbi bólogat.

– Helyes! Most pedig hallani akarom, hogy mit tudsz ezekről. Mondjál néhány olyan közmondást, amit a nem-zsidó iskolában hallottál.

Solly némi gondolkozás után ezt mondja:

– A nem-zsidók közmondása: A munka nem szégyen.

– Mit jelent ez a nem-zsidók szerint?

– Szerintük azt jelenti, hogy nem szégyen, ha valakinek dolgoznia kell.

– Mi zsidók is hiszünk ebben?

– Mi nem hiszünk ebben! Törvénykönyvünkben, a Talmudban így van megírva: A munka ártalmas, és nem végezhető. Így mi zsidók nem dolgozunk, hanem többnyire kereskedelemmel foglalkozunk. A nem-zsidók lettek munkára teremtve. Ezt is mondja a Talmud: A földművelésnél nincs alantasabb foglalkozás. A zsidónak se szántani, se vetni nem szabad. A kereskedelem sokkal elviselhetőbb, mint a földet túrni.

A rabbi nevet.

– Nagyon jól megtanultad. De én ismerek egy másik részt is a Talmudból, amit meg kell tanulnod. Kinyitja a Talmudot, és Solly olvassa:

– A nem-zsidók arra teremtettek, hogy a zsidókat szolgálják. Ők kell, hogy szántsanak, vessenek, gyomláljanak, ássanak, arassanak, bálázzanak, rostáljanak és daráljanak. A zsidók arra teremtettek, hogy mindent készen találjanak.

A rabbi így folytatja a vizsgáztatást:

– Mondjál még nem-zsidó alapelvet vagy közmondást! Solly ekként válaszol:

– A nem-zsidók ezt mondják: Mindig légy hűséges és egyenes. A becsület a legbiztosabb védelem.

– Mit jelent ez a nem-zsidók szerint?

– Ez szerintük azt jelenti, hogy az életben mindig becsületesnek kell lenni. Nem szabad hazudni és csalni. Ezt mondják a nem-zsidók.

– És mi zsidók mit csinálunk?

– A nem-zsidóknak hazudhatunk és rászedhetjük őket. Ezt mondja a Talmud: A zsidók rászedhetik a nem-zsidókat. Minden hazugság jó. S ezt mondja továbbá: Tilos a zsidónak rászednie testvérét, a nem-zsidót viszont rászedheti. – Ha pénzt adunk kölcsön a nem-zsidónak, uzsorakamatot kell követelnünk. Mert ezt írja a Talmud: A nem-zsidók kirabolhatják egymást, de nem-zsidó nem rabolhat zsidót. A zsidó viszont bármikor rabolhat a nem-zsidótól. Továbbá, ha egy zsidó ellopott valamit egy nem-zsidótól, és a nem-zsidó észrevette és visszaköveteli, a zsidó egyszerűen le kell, hogy tagadja. A zsidó bíróság kiáll a zsidó mellett.

– Nekünk zsidóknak lopott árut is szabad vásárolnunk tolvajoktól, ha az áru nem-zsidóktól származik. Mi zsidók még orrgazdák is lehetünk anélkül, hogy istenünk előtt vétkeznénk. Nekünk zsidóknak a csempészet és adócsalás is szabad. A Talmud azt is írja, hogy a nem-zsidó vám- és adóhatóságokat is rászedhetjük. Azt mondja, hogy a csempészet meg van engedve, mert így van megírva: nem kell megfizetned a tartozásod.

– A lopás is megengedett a zsidóknak. De csak a nem-zsidóktól lophatunk. A Talmud ezt mondja: a »Ne lopj!« parancsolata csak a zsidóktól való lopásra vonatkozik. Azt nem mondja, hogy a nem-zsidótól nem lophatsz. Ez mit jelent? – kérdi a rabbi.

– Ez azt jelenti, hogy zsidótól nem lophatunk, és nem szedhetjük rá őket. De a nem-zsidókat bármikor rászedhetjük. Ez meg van engedve nekünk.

A rabbi elégedett.

– Kiváló! Befejezésként mondjál még néhány törvényt a Talmudból.

Sollyt boldogsággal tölti el a rabbi dicsérete. Így szól:

– A Talmudban van írva: Csak a zsidó ember. A nem-zsidókat nem embereknek nevezzük, hanem állatoknak. S mivel mi zsidók állatoknak tekintjük a nem-zsidókat, így csak gójoknak hívjuk őket. Az is bármikor megengedett számunkra, hogy hamisan esküdjünk a nem-zsidó bíróságon. A Talmud ezt mondja: A zsidónak szabad hamisan esküdnie a nem-zsidó bíróságon. Az ilyen esküt mindig úgy kell tekinteni, hogy kényszerből tettük. Még ha a zsidó Isten nevére is esküszünk, szabad hazudnunk, és szívünkben visszavonhatjuk az esküt. Továbbá Sirák könyve ezt mondja: Félemlíts meg minden nemzetet, Ó Júda! Emeld fel kezed a nem-zsidók ellen! Keltsd fel a nem-zsidók haragját egymás ellen, és önts ki mérget! Sújts le a fejedelmekre, akik a zsidók ellenségei!

– Elég! – vág közbe a rabbi. Sollyhoz lép, és kezet ráz vele, majd így szól.

– Te jó tanulója vagy a Talmudnak. Igazi zsidó lesz belőled. Mindig gondolj arra, hogy mit követel tőled a Talmud. A Talmud tanításai és törvényei fontosabbak, és követendőbbek, mint az Ószövetség törvényei. A Talmud tanításai az élő zsidó Isten szavai. Aki megszegi a Talmud törvényeit, halált érdemel. Erre egész életedben gondolnod kell. Ha mindig szorgalmasan követed a talmudi törvényeket, akkor te is csatlakozol a zsidó mennyország bibliai atyjaihoz. Ámen! Gyilkosság, lopás és hazugság, Rablás, hamis eskü és csalás: Ezek mind megengedettek a zsidóknak, Mint azt minden zsidó gyerek tudja. A Talmudban van megírva, Hogy a zsidók mit gyűlölnek, és mit szeretnek, Hogy a zsidók mit gondolnak, és hogyan élnek, Mert mindezt a Talmud rendelte így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk