width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakciós blog : a hatalom nem akarja hogy szervezkedjünk

2007. szeptember 4., kedd

Reakciós blog : a hatalom nem akarja hogy szervezkedjünk

Reakciós blog bekeményít, amiért a zsidajok cenzúrázzák Blogadmin blogját.
Zsidó cenzúra Blogadmin blog freeblog talmud fordítás cionista cenzúra kipások
A szólásszabadság, egyesülési szabadság és gyülekezési szabadság ellenségei voltak ezek a zsidók, kommunista korukban is, és a mostani neoliberális zsidó kormány is ilyen.
Mivel bármekkora sérelem éri a zsidókat, mindig ugyanolyan hangos lesz az óbégatásuk, azért a lehető leghatározottabban követeljük ki magunknak a saját hazánkban a minket megillető helyet!
Értem ezalatt itt most főleg a nemzettudatot erősítő szervezetekhez való csatlakozást.
Nem is feltétlen a Gárdát, van még ezer másik amihez csatlakozni lehet.
Az elidegenedés, atomizáció, elszinglisedés, kifejezetten a kapitalista termelési mód, a tõkés gazdasági-társadalmi viszonyok, a kizsákmányolás és a magántulajdon által jellemezhetõ gazdasági rend alapvonása.
A "pörgés" valójában kizsákmányolás, a globális aktorok nem finanszírozzák a helyi közösségek megújulásának folyamatait : például a kifejezetten családellenes multi-munkaadókra avagy a liberális adórendszerre kell itt gondolni, ami nem veszi az SZJA megállapításánál figyelembe, hányan élnek abból a fizetésből.
Ha ezért hisztiznek a cionmédia fizetett hazugjai, akkor pontosan ez a helyes út : összeszerveződni, a balliberális és áljobboldali politikai elit szándéka ellenére is : ugyanis ők már nem a magyarság érdekeit tartják szem előtt, elkurvultak a nemzetközi nagytőkének.

Nem kell talmudot olvasni, nem kell cionista szervezetek tagjának lenni, elég talmudista avagy cionista zsidók hatására (is) szocializálódni. A kenedi jános is ateista, mégis gyűlöli a magyarságot. A fején, az arcán is látszik az utálkozás.

Kakukkfiókák

Látjátok végre feleim mük vagymuk, s ők mik vagynak? Kiválasztott nép valóban, de olvassátok az evangéliumot és megtudjátok, hogy nem a Jó Istennek kiválasztottjai, hanem lucifernek, a fényfiából pokolfajzattá váló bukottjából valók ők mind. Válasszatok ki néhány tipikus zsidó fejet és számítógéppel kasírozzátok rá a különböző fotókon, festményeken ábrázolt ördög, lucifer, vagy diabolo fejekre. Látjátok? Ugyen megdöbbentek? A sátánapa vonások minden örödögfajzatra kiülnek és ha fiatalon nem látszanak is, közép és idős korára teljesen egyértelmű lópofává elálló fülű vicsorgó fogsorú ördöggé válnak. Erre mondta a virágzó városállamok, zsidók által útált Galileájából érkező Krisztus Urunk "Ti nem az én vérem vagytok, ti az ördög gyermekei vagytok!" Akkor csodálkoztok ezen az elfajzottságon? Kik öltek és vertek a haláltáborokban is a legeltorzultabb képpel, vagy a munkatáborokban? A zsidó kápók! Kik bosszulják a négy éves háborús időszakot immár több mint negyven éve az európaiakon, a németeken, a keresztényeken? Kik uralják Európa parlamentjeiben, a sajtóban, a művészvilágban a terepet? Bingó... Rájöttetek? Akkor csodálkoztok még???? Azon gondolkodjatok, mit tehetünk végre ezzel a militáns, kakukk népséggel? Vigyázz!!!

Zsidó : Megöltük Jézust, titeket is megölünk.

Zsidó: Te seggfej!
Ti meg a kibaszott Jézusotok megcsókolhatjátok a seggemet, ok?!
Menj innen!
Basszátok meg! Basszátok meg az anyátokat!
(Ne kamera, nincs kamera, nem fényképezni! Baszd meg, te náci! Ne vidd kamerát! Összetöröm a kamerádat, ne fényképezz! Nem akarunk képet!)
Brit TV-s: "Nem jöhettek ide többet, ez nem a ti házatok!"

Zsidó: Megöltük Jézust, és büszkék vagyunk rá!

Ez a mi földünk! Húzzatok innen a picsába!
Ez az én földem, te geci!
Brit TV-s: "Ez nem a ti földetek, hanem ezeké a családoké"
Zsidó: A kurva anyád! Megöllek téged meg a palesztinokat is, te.. náci!
Szarházi!
Ez az én földem! Isten nekem adta!
BASZD MEG!
Te náci! Hívj ide akit csak akarsz, megöllek!
Rohadékok! Ez az én házam, ez az én földem, Isten nekem adta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk