width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hídlezárás

2007. október 23., kedd

Hídlezárás

Hídlezárás

Egy utat akár egyedül is le lehet zárni hosszú lánccal és a két végét odalakatolni a villanyoszlophoz.

Ha mindenki visz egy erős láncot és két nagy lakatot, akkor valami elkezdődhet.
Az ombudsmant, vagy a köztársasági elnököt kellene megkérdeni, mert ha olyan utat zártak le teljesen, ami kisebb-nagyobb módon kikerülhető, úgy gondolom, hogy az nem a szabad mozgás korlátozása.
Amúgy is vannak építés miatt elkerülő utak, akkor ezen az alapon az is alkotmányellenes és a szabad mozgás korlátozása.

Egyszer spontán lezárták Svájc legnagyobb alagútját, megbénítva fél Európát. A svájci kormány perelt, és vesztett, ahogyan kell, mert a gyülekezési jog, felsőbbrendű, mint az egyén mozgásának a joga.

Valaki mondta hogy akik választást nyernek szinte mindent megtehetnek ebben az országban, ez sajnos igaz is. De, hogy nyertek?

A nyomasztó médiatúlsúly hozzájárult a sikerhez, de önmagában kevés lett volna, hiszen 1990-ben meg 1998-ban sem a jobboldali sajtó volt fölényben, mégis ellenkező előjelű eredmény született.
Nemcsak a vereségeknek nincs elfogadható magyarázatuk, a győzelemnek sincs érthető oka, s addig, amíg a demokrácia szabályai és eszközei között keressük a választ, nem is juthatunk semmire. A koalíció oly instrumentumot vetett be, amelyik nem egyszerűen méltatlan a demokráciához, hanem lábbal tiporja annak szabályait, úgy használja ki, hogy közben megtagadja, érvényteleníti azt. Az átverést, az emberek tudatos félrevezetését alkalmazták a régi agitpropos módszerek jól bevált, haladó hagyományai szerint. A modern, demokratikus kampánytechnikák megengedik a választók manipulálását, de abból indulnak ki, hogy a választók a döntéshez nélkülözhetetlen, alapvető információk birtokában vannak. A 2006-os tavaszi országgyűlési választások előtt nem ez volt a helyzet.

Különben ugyanúgy kikapott volna a ballib tábor, mint a 2006-os őszi önkormányzati választásokon. :-)

A kormány nem szimplán ígérgetett bele a vakvilágba minden szépet és jót, nem pusztán az ellenfeléről mondogatott minden csúnyát és rosszat, hanem elhallgatta és letagadta a teljesítményét megvilágító tényeket, mi több, gátlástalanul hazudozott a szándékairól is. Itt jutott döntő szerephez az egyoldalú, el- és lekötelezett sajtó, amelynek becsületét az sem állítja helyre, ha tömegkommunikációnak nevezzük. Az elemi információk megtagadásával a választópolgárt már megint szavazóvá silányították, hiszen megfosztották őt a szabad, önálló, öntudatos döntés esélyétől, és egy ilyen eljárásnak még egy posztkommunista országban sincs semmi köze a demokráciához.
Az alulinformált, az ismeretektől elzárt néppel már mindent meg lehet tenni, akár a megszorítócsomag nyomorúságát is beadagolhatják neki jóléti rendszerváltozásként, boldogító reformként. A jobboldaliak pedig elemezgethetnek kedvükre, amíg ebben az országban törvényre, jogra, írott és íratlan szabályokra, közmegegyezésre és bevett szokásokra fittyet hányva csinálják a demokráciát , amíg a demokratikusan megválasztott hatalom antidemokratikus eszközöket használhat, addig a jobboldal minden választást garantáltan elveszít. Hiszen BUNDA.

HAMISKÁRTYÁSOK ELLEN NEM LEHET TISZTESSÉGESEN NYERNI !!!!

Olvasó: Nem szeretem a Kurucot, de ott leszek 26-án 2007-10-11. 13:23:50

Nem szeretem a kuruc.info-t. Nem tudok azonosulni mindennel, amit megír. De most valami igazán jót találtak ki. Nem hagymázas, a valóságtól elrugaszkodott követeléseket, csak azt, amire már tavaly szeptember óta szorítkozni kellett volna a Kossuth téri bohóckodás helyett: a Parlament feloszlatását, új választások kiíráasát. Slussz-passz. Se több, se kevesebb most nem is kell.

Tudom, mindenki unja már a "mostvagysoha" dumát, de ha csak azt a keveset tesszük is oda, amennyi egyenként kitelik tőlünk, már győzelmet arathatunk. Persze senki ne áltassa magát, hogy a győzelem majd fanfárok és dicsfény közepette ott ér minket a híd lábánál. Mégis ott kell lenni. Nem magunkért, nem a kuruc.info-ért. A gyerekeinkért.

Nem tudom pontosan idézni, de már egy éve a Mel Gibson által megformált skót szabadságharcos, William Wallace szavai járnak az eszemben: "Ha harcolsz, meghalhatsz, ha elfutsz, életben maradsz. De sok év után, öregen, ha visszanézel, és unokáid a régi időkről kérdeznek, lopott életed minden percét odaadnád azért az egy lehetőségért, hogy itt lehess ma, ezen a csatamezőn!" Ti mit meséltek majd unokáitoknak a mai időkről? Mit mondtok nekik, hol tölöttétek azt a bizonyos napot?

K. K.

Olvasó a hídblokádról: Mindent egy napra teszünk fel!
2007-10-10. 13:43:11

Kedves Kurucok! Örülök, hogy a sok szófosás után végre valakik tesznek is a kormányváltásért. S nem egy n+1-edik komolytalanságról, hanem az első, a maga nemében egyedülálló, mégis egyszerű forgatókönyvet adtatok az ellenállásra.

Most nem kell elemezni az esélyeket. Eleve ilyen blokádot még meg se próbáltunk. Bár Budaházy meghirdette tavaly, hogy zárjuk le Budapestet, ez volt eddig a legkomolyabb, emiatt indítottak eljárást ellene kormány elleni lázadás előkészülete jogcímén. De még ez a felhívása is céltalan volt, hiszen konkrét időpont nélkül, egyszerre vagy két tucat városszéli helyet nevezett meg, ami irreális. Most viszont itt egy konkrét, életszerű terv. Nem mozdulni a helyszínről. Ami nem a Kossuth tér, ahol nem sok vizet zavartunk, hanem a főváros közlekedésének gócpontja. Tökéletes! Remélem jön Budaházy is, és a vidékieknek is itt a helyük akkor, valóban!

Szeretném meg is köszönni ezt a lehetőséget, ugyanis nekem régóta viszket a tenyerem valami ilyesmire (tán nem a legjobb kifejezés, mert nem verekedni akarok, hanem békésen, passzívan ellenállni), de nem volt rá értelmes lehetőség. Tudom, mit vállalok, s mindenki tudhatja. Igen: megverhetnek, lecsukhatnak. De vállalom. A célért. Ami elérhető: október 26-án (esetleg még utána pár napig elhúzódhat, mint a taxisblokád) - vagy soha.

Írjunk történelmet!

Szebb jövőt kíván:
B. L.

Olvasó: Fideszesek, 26-án irány a híd!
2007-10-20. 11:55:02

Elsősorban azokhoz szólnék, akik nemzeti identitásuk ellenére is a félrevezetettek hatalmas táborához tartoznak. A hazaszeretet, a nemzeti azonosságtudat természetes velejárója (legtöbbször) a saját népemhez tartozóval – vagy magát annak hazudóval – szembeni jóhiszeműség, odaadás, nemritkán naivitás. Az igazán nemzeti érzelmű emberek ösztönösen őszinték (nem csak a magyarok, nemzetközi kutatások is igazolják), jóhiszeműek.

Becsapni, félrevezetni csak az őszinte embert lehet. Ezért nem érzik magukat becsapva a szocialista, liberális, kozmopolita érzelműek és szavazók. De ők szóra sem érdemesek. Foglalkozzunk inkább a félrevezetettekkel, nevén nevezve: a „feltétel nélküli Fidesz-hívekkel”! Hangsúly a feltétel nélkülin van! Meggyőződésem, hogy ennek a pártnak a szavazói nemzeti érzelmű, értelmes (ezt nem hisszük – a szerk.), sőt érzelmes magyar emberek. Ezt a politika csinálói többé-kevésbé ki is használják! Megpróbálják irányítani, manipulálni médiumaikon és „megmondó embereiken” keresztül a kétségtelenül hatalmas nemzeti tábort. Itt van például Csintalan Sándor (talán az ország leghiteltelenebb embere), aki próbálja lebeszélni a Hír TV nézőit, hogy az Erzsébet hídra menjenek a taxisblokád évfordulóján.

Valamit tisztáznunk kell! A Fidesz szavazótáborának egy jelentős része és a nemzeti radikálisok közt lelkületben nincs nagy különbség (habár a párt elhatárolódik tőlünk); múltunkat tisztelő, jövőnkért aggódó magyar emberek vagyunk! Sajnos a Fidesz általában nem e vonalak mentén politizál. Mi, jobboldali érzelmű emberek akarjuk a rendszerváltást! „Nem elég a jóra vágyni… de tenni, tenni kell!” Miért akar titeket lebeszélni a Fidesz (hiteltelen szócsövein keresztül) az ennek az érdekében való megmozdulásról? Nem volna elég, ha „csak” elhatárolódna? Nem, mert attól fél, hogy a változással ő is kiesik a hatalomból. Az álellenzéki státus is hatalom.

Tragikus csalódás volt, mikor a csőcselék, a proletárszellemiségű, vadkapitalista hazaárulók, közismert csalássorozataik eredményeként átvették a „kormányzást”! Továbbá: december 5-e, a 2006-os népszavazás egy újabb kudarc. Tavaly szeptemberben gyúlt egy halvány remény, utána mindannyian vártuk október 23-át, majd 2007. március15-ét, és mégsem tudtuk elzavarni őket. Miért? Mert titeket a Fidesz lebeszélt és hazaküldött, mert cserbenhagytátok magyar testvéreiteket! Egymás segítségére van szükségünk, miénk a bátorság, tiétek a tömeg, együtt sikerül!

Lehet a Fideszre szavazni, aláírásokat gyűjtögetni, a másik oldalon állókat tényekkel, észérvekkel győzködni (szinte lehetetlen), de mint a példák bizonyítják, ez mind kevés. Ne menjetek el a lehetőség mellett, hogy sorsunkon fordíthassunk: 26-án a hídon legyetek!

Szeretett hazánk koporsójába a balliberális kormányzat és politika minden egyes perce egy-egy szöget jelent. NINCS TÖBB IDŐ, NEM ÉRÜNK RÁ 2010-IG! Magyarország felvásárlása, lezüllesztése nem jövőidő, sajnos ebben a pillanatban is gőzerővel folyik. Nem könyörgünk, nem alázkodunk meg, mi ott leszünk. Döntsetek!

Tisztelettel:
S. L.
(Budapest)

Amúgy meg az uniótól kaptunk egy hivatalosan életbe lépő jogerőre emelekedett rendeletet az október 17.étöl érvénybe lépő strasbourgi ítéletet, békésen tüntető be nem jelentett spontán gyülekező tömeget nem oszlathat fel a rendőrség!

Vegyük a koreai módszert, 1000 ember(márpedig annyi tutti lesz)leül és összecsimpaszkodik, szart se fognak tudni kezdeni a rendőrök velük!

Baj-e hogy előre be van jelentve a dolog?
Nos, ez meg azért pontatlan szerintem, mert tök mindegy, hogy meghírdeted vagy sem, a szarkupac ávh akkor is tud róla. Ez inkább, egy kétségbeesett próbálkozás.
Sok lesz a rendőr, az biztos. De ameddig csak ugyanaz a pár ezer ember lesz ott,
addig nagy lesz a pofája az ávh-nak. Valójában még sosem kerültek szembe kb
egymillió emberrel. Mert abban biztos vagyok, hogy úgy menekülnének, mint
Ulászló. Ez megint annak a példája, vagy "próbálkozása",hogy "hátha most". Mert ma
nem "szerveződik" az értelmiség, nincs tehát Petőfi kör, meg hasonló. Valakinek
viszont fel kell vállalnia ezt is. Nincsenek munkástanácsok sem, mármint
társadalmi értelemben. Nincs itt semmi, csak panaszkodás, kétségbeesett
próbálkozás, meg gúnyolódás.


http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5185/

A linken : A tüntetés, ha békés, feloszlathatatlan.... - €U ítélet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk