width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Zsidó bloggerek, zsidó webkettes

2007. október 3., szerda

Zsidó bloggerek, zsidó webkettes

Zsidó bloggerek. :--)

Kedvenc témám : honnan a fészkes fenéből van ennyi balliberális propagandablog a neten, a magyar webkettes-blogoszférában??? (csak nekem tűnik ez fel?)

Egy kormányellenes utcai megmozdulást csak és kizárólag buta emberek hőzöngésének hazudnak mindig is a zsidaj bloggerek. Semmi empátia, semmi szociális érzék, csak a magyarok mocskolása megy náluk.
De ha, bármi kritikát fogalmaznak meg náluk, akkor mindjárt jönnek azzal, hogy ezt ők nem is úgy gondolják, meg utcán nem politizálunk, persze ez is csak azért, mert a ballibek afa gyűlésére is 25 ember volt csak kíváncsi, például. Azaz, kutya sem menne el KORMÁNYPÁRTI gyűlésekre, maximum aki eleve párttag, vagy azok családtagjai. :-)
Liberális fiatalok egylete, hm. Ott is van e SZABAD díszmadarakból elég sok.
(szdsz közeli ifjúsági szervezet, azaz inkább szarvezet)
Persze a cion-bloggerek úgyis gazdagok, meg aztán az álblogjaik vezetéséért is leesik nekik valami a cionista gazditól :))
Még az a tisztább eset, ha nyilvánvalóan jelzik, újságírók, mint pl. parakovács éncián is teszi : népszabi újságíró is nemcsak blogger.

Mert sokan megpróbálnak közülük hamisan függetlennek látszani.

"Hazug gazemberek!" - gyurcsány-botrány a bányászvárosban, kb. tavaly ilyenkor volt.

Idős emberek közbekiabálásai zavarták meg gyurcsány ferenc beszédét Tatabányán, ahol a kormányfő az MSZP polgármesterjelöltjét ajánlotta a szavazók figyelmébe.

A bányászvárosban még nem volt példa arra, hogy szocialista miniszterelnök beszédét ellenséges bekiabálások kísérjék - írta Magyar Nemzet Online tavaly ilyenkor. Szép város az, és végre felébrednek az emberek ott is. :-)

Az alig tíz percig tartó beszédet alkalmanként idős emberek "Hazug!" és "Gazemberek" bekiabálásokkal zavarták meg. -

Igen, hazug, és igen, gazemberek. Csalással, hazugságokkal nyerték meg a 2002-es és a 2006os választásokat is. Semmiféle megszorítás nem szerepelt a választási kampány során a pártjaik kommunikációjában. Sőt, ezt váltig tagadták is, mikor rákérdezett pl. Orbán, egy TV vitában, lesznek-e megszorítások.

Gyurcsány Ferenc erre így válaszolt: "a kiabáláshoz sem tehetség, sem politikai bátorság nem kell."
A hazudozáshoz annál inkább kell, sajnos neki megvan. Miért, Gyurcsány elvtárs, a hazudozáshoz, a lopáshoz kell bátorság? Az emberek a kis hazugságokkal gyanakvóak, ám a nagy hazugságokat simán elhiszik! Az mszp is eszerint politizál!

Véletlenül épp ott voltam, akkor tavaly, és ezt az eseményt én láttam, élőben ám! :-D Tök jó volt, és ez bizony a NÉP véleménye jemelján fletovics "munkásságáról", amit neki el kell fogadnia mint szabad vélemény-nyilvánítást. xD

És az tűnt fel, hogy a fiataloknál az öregek, SOKKAL tettrekészebbek és radikálisabbak voltak. A zsidaj bérencmédiában akciónyugdíjasnak csúfolják az idős embereket, akiket még felháborítanak a kormány hazugságai. Pedig ez talán azért lehet, mert őket még NEVELTÉK gyerekkorukban, iskolában is, otthon is, és ezért erkölcsi érzékük sokkal fejlettebb.
Szerintem többet is olvastak, és valahogy az a felületes, szakbarbár karrier-siker orientált utilitarista szemlélet is idegen tőlük, ami néhány törtető mai fiatal sajátja. (ezek 99% balliberális fiatalok ám)
Illetve, akkor is voltak ilyenek, de azokat mindenki utálta, a stréber nyálgépeket. Franka Tibor : Gyurtsány című könyvében megírja, bizony ő is pontosan beleesett ebbe a kategóriába.
Ja, és ez a fogyasztói debil-gagyi reklám-kirakat-trendi világ sem volt, még komcsiban sem. A plázalakó trendi gyerek azt látja a TV-ből, hogy a szélsőliberális zsidómédia által nem véletlenül felkapott X és Y miket művel. Ez számára a példa. Bár ideológiájuk valóban nincs az ilyen ösztönlényeknek, de mégis azt követik akaratlanul is, amit a cionliberális szennyet ömlesztő TV sugall.

De azért a gondolkodó, a balos média hazugságaival nem fertőzött fiatalok is képesek voltak felmutatni érdemeket.
Pl. kifütyülték gyurcsányt, amikor az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján beszélt a reformelképzeléseiről, 2006 nyarán. EFOTT, pedig masszív szdsz-es rendezvény, a szervezőket tekintve persze. :-D

A tegnapi postokban állítotam hogy a magyar webkettes tele van zsidó kontárokkal, akik valami rettenetes nagy guruknak tartják magukat. És persze a doorway page-okat azaz a főoldalakat ezeknek a blogposztjai lepik el rendszeresen. Pl. a blogtér, és a zsindex-blog főoldalakat is. Valamint ezek a zsidók íratnak szélsőliberális blogokat is, általában szintén zsidó fiatalokkal.

Íme egy "szaknévsor", a németes ZSIDÓ nevek talán másnak is feltűnnek XD
(majdnem az összes zsidó, csak van néhány aki a J+++ címkét is kiérdemli közülük, mert mondjuk véresszájú szdsz-es)

Web 2.0 Symposium (ó, micsoda jellegzetes zsidós sznob-elitista elnevezés)

2006. május 29., Magyar Telekom székház

Moderátor: Réz "Betyár" Gábor (rtl-közeli Klubrádiós) J++ (réz andrás is zsidó amúgy)

9.30 – 9.45 – Megnyitó - György Péter, J+ (ELTE)
09.45 – 10.05 – Creative Commons - szellemi javak jogi hozzáférése és a közösségi szolgáltatások - Bodó Balázs J+
10.05 – 10.50 - vita: Juhász György J++ (Ringier Kiadó Rt, online divízió igazgató), Dr. Tóth Péter Benjamin (Artisjus, jogász), Bodó Balázs J+ (Creative Commons) ,
10.50 – 11.10 – iwiw: médium vagy buli? - Simó György J+++ (T-online, vezérigazgató)
11.10 – 11.55 - kapcsolati háló vita, zárt és nyílt rendszerek: Simó György J+++(iwiw), Holman Endre J++ (myvip, főszerkesztő), Vidó Viktor J+ (hotdog.hu, főszerkesztő)

11.55 – 12.15 kávészünet

12.15 – 12.35 Gyurcsány Ferenc blogja – a blog hatása a politikára - Keszthelyi András, J++ (MEH, Gyurcsány Ferenc főtanácsadója),
12.35 – 13.15 politikai blog vita, milyen változásokat hozott a blogolás a politikai kommunikációban? – Keszthelyi András J++ (MEH), Babarczy Eszter J+ (BME-MOKK),

13.15 – 14.15 ebéd

14.15 – 14.35 – A blog hatása az újságírásra – Weyer Balázs J+++ (origo.hu, főszerkesztő),
14.35 – 15.20 - újságírói blog vita, újságirás es blogolás: ugyanazt,
máskeppen?" - Weyer Balázs J+++ , Pécsi Ferenc J+++ (HVG médiablog), Sós. B. Péter J+++ (Népszabadság), Barczi Imre J++ (blog.hu),
15.20 – 15.40 – A blog hatása az üzleti életre - Berényi Konrád J+ (Onlinemarketing.hu Kft, tanácsadó),
15.40 – 16.15 – Üzleti blog vita, hogyan lehet pénzt keresni blogokkal? - Berényi Konrád J+, Papp László J- (egyedül ő nem zsidó)(Econet), Schneider Henrik J+ (üzleti tanácsadó), Dobó Mátyás Doransky J+++ (Blogter)

16.15 – 16.35 – kávészünet (jakobsz a roma XD)

16.35 – 16.55 - Wikipédia - ötlettől a hírnévig - Gervai Péter,
16.55 – 17.15 - Wikipédia a kulisszák mögött - Hanák Dávid (BME, SZTAKI),
17.15 – 18.00 - wikipédia vita, pro és kontra: - Vágó István J+++, (RTL Klub) , Gervai Péter J+++ (magyar wikipédia alapítója), Kelemen Gábor J+ (Magyar Nagylexikon ZRt, vezérigazgató)

Főtámogató : T online. Zsidós cég, kifejezetten tisztességtelen üzletpolitikájuk van, tudnának mesélni, akiknek lekorlátozták a KORLÁTLAN netjüket "túlzott adatforgalom" miatt. Reakció blog Reakciós blog

És, bár semmi de semmi köze ehhez a posthoz XD, némi "szekérfék" jellegű, azaz válság elhárítás témájú közgazdasági okfejtés olvasható ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk