width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Náci indulók

2007. december 10., hétfő

Náci indulók


Náci indulók


Az ördög kilencszer igazat mond hogy EGY nagyot hazudhasson."

Itt ezen a videón láthatjuk amint helyre teszik a zsindexes liberál-cionista zsidó bértollnokot : ő valójában a hatalom pénzén ír kormánypárti propagandát ugyanis. (és természetesen belsős indexes tag is, az impresszumban is fellelhető a neve)

Taburombolása egyirányú : főleg a keresztény és magyar értékeket mocskolja, tagadja, néha a muszlimokat is sértegeti, de a zsidó vallást és a liberálisokat, nos azokat bizony békén hagyja... tudja hogy onnét fizetik.

Egyébként simon perez magyarország felvásárlására tett kijelentését a mai napig nem lehet olvasni az indexen, nem véletlen, hogy zsindexnek hívják sokan. Én is. :)

Árpi zsindexes zsidó cionista hátszél nélkül nem volna sehol, csak azért látogatják a blogját mert a zsindex agyonreklámozza, főoldalakra teszi.

Érdekelnek valakit a náci indulók? :-D Itt van jó sok : http://href.hu/x/459f

Sőt : http://www.stelzriede.com/ms/html/mshwindx.htm Mindenféle zenék, és mozgóképek a háború idejéből.

Oldalt az ordítódobozon kérte valaki ezt a linket.

http://suttogo.mozgalom.org/konyv.php?x=msz

Dr. literáti Vágó Pál

Törvényjavaslat a közérdekű pénzügyi rendszer és hitelszervezet megalkotásáról.
Beterjesztetett a Képviselőház 1939. okt. 20.-i ülésén.
"A papírpénz kibocsátásának felségjogait gyakorló közérdekű hitelintézet a közcélokra nyújtott hitel kamatlábát nem szabhatja nagyobbra az intézet önköltségének fedezésére elégséges kamatláb nagyságánál. Minden más megoldás logikátlan és erkölcstelen. A magyar nemzetnek egyetemes, osztatlan és örökös tulajdonát képező ezen jegybank a magángazdaság hitelezéséből fakadó nyereségeit pedig szolgáltassa vissza ismét közcélokra pl. az állam erkölcsi kötelezettségeinek teljesítésére; a hadikölcsönjegyzők, a hadi gondozottak és árvák érdekei megvédésének elhanyagolásából származó hitelrombolás jóvátételére!
Ha erre azt mondja valaki, hogy ilyen rendszabályokra a külföldi intézetek alapszabályaiban nincsen példa, erre azt válaszolom, hogy a hungarizmus az egyedüli magyar politikai és társadalmi mozgalom, amely ellentétben a liberális gyakorlattal, nem idegen eszméken épül fel."

Mondtam én hogy hanyatlik a dollár...

Vivát!: Irán dollárért nem ad olajat

Az iráni olajügyi miniszter szombaton bejelentette, hogy a perzsa állam ezentúl nem dollárban számolja el a nyersolaj tranzakciókat. Golam Hosszein Nozari megbízhatatlannak nevezte az amerikai dolllárt.

.A perzsa állam - amely a világ negyedik legnagyobb olajtermelője - az elmúlt évben jelentősen csökkentette függőségét az amerikai fizetőeszköztől azután, hogy Washington nyomást igyekezett gyakorolni az ország pénzügyi rendszerére. Amerika szerint Irán atombomba létrehozásán fáradozik, ezért újabb ENSZ szankciókat helyezett kilátásba. Álláspontján annak ellenére nem változtatott Washington, hogy az amerikai hírszerző szolgálatok bejelentették: 2003 óta Iránnak nincs nukleáris fegyverprogramja. Az Egyesült Államok elnöke, George Bush korábban a latorállamok közé sorolta Iránt.

Teherán a pénzügyi tartalékait dollárról más valutára váltotta át, az olajtermelő országokat pedig arra igyekszik rávenni, hogy az amerikai pénz helyett térjenek át például az euró alapú elszámolásra.

A dollár az elmúlt időszakban jelentősen gyengült az euróval és más fizetőeszközökkel szemben. A dollár gyengélkedése hatással volt az olajtermelők profitjára is.

MTI

Amúgy Németországban minden évtizedben legalább egy pártot betiltottak, mindezek a pártok nem tetszettek a cionista háttérhatalomnak, mert esetleg valóban a népüket akarták volna képviselni, nem pedig feltétel nélkül kiszolgálni a nemzetközi pénzhatalmat. Ebből is látszik, hogy Németország a mai napig megszállt ország, önállósága látszólagos csupán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk