width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az én házam

2008. január 7., hétfő

Az én házam

Itt volt 8 év arra hogy kivágják a komcsikat a hatalomból, és a közéletből. Lófaszt sem tettek, sőt még olykor pénzelték is őket, nomeg kinevezték őket mindenfélének.

Most is suchot a zsidót szavazták meg a fideszes zsidók a rádió élére. Gondolom más is észrevette mekkora hazugságokat hallhat a közszolga rádiókon, mondjuk a hallott propagandahazugságok hatására valahogy olyan érzéssel hallgatva a rádiót mintha egy szdsz-es minisztert hallgatna.

Természetesen nyilvánvaló miért nem tették meg : mert tele volt zsidókkal, és máshová elkötelezettekkel (nem volt érdekük a tisztogatás) mind a kamikazekormány (1990-1994) mind a Fidesz-mdf-kisgazda kormány (1998-2002)

Mivel a Fidesz tele van exkomcsikkal, zsidókkal, és máshová elkötelezettekkel akik ellenérdekeltek, tőlük nem lehet várni az igazi rendszerváltást.

Az is érdekes hogy miért van ekkora Che kultusz? Amikor a lényegét, a nép harcát a nagytőkével szembeni érdekérvényesítésért elsunnyogják?

Nem tudom Európában mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Ha több országban is nyomatják ezt a hülyeséget, akkor azzal tudnám magyarázni,. hogy a baloldali pártoknak kell egy ikonikus, romantikus figura, akit a fiatalok bálványozhatnak és odatehetik utána az x-et a szoci pártokra. Vagy az is lehet, hogy a globalizációt erősítik azzal, hogy a nemzeti hősök helyett egy globális, nem hazai történelmi személlyel tömik tele az emberek agyát. Nálunk simán el tudom képzelni, hogy emiatt van. Ugye azt mind tudjuk (mármint akik itt vagyunk) , hogy a magyar történelmet mindenféle fórumon gyalázzák, másítják stb... . Nemár, hogy a magyar fiatalok egy magyarra nézzenek fel, inkább helyette hordják a pólójukon egy argentín komcsinak a képét.

Nos, én tudom miért! Az ellentmondás feloldására kell nekik, miszerint ugye a modern baloldal teljes egészében és feltétel nélkül kiszolgálja a nagytőke érdekeit, a nagytőke így túszul ejti az egész társadalmat, és zsarolási pozícióban van a néppel, és az állammal szemben IS. Ez a tony blair -i harmadik út, szerintem szimplán árulás, dehát a zsidók ilyenek, nem lehet bennük megbízni, iletve nem érdemes. (lásd szdsz-es adócsökkentési ígéretek, amikkel szöges ellentétben mindig is emeléseket javasoltak és szavaztak meg!!)

'45 után az ország tele volt a Horthy-rendszerben nevelkedett emberekkel. A köztisztviselői kar egy darabig bízott is, de amikor a komcsik elkezdték irtani a régi rendszerben nevelkedetteket (válogatás nélkül) akkor a megfélemlitett tömeg nyüszitve szaladt talpat nyalni. Most is e miatt iszonyodnak máig az Árpád-sávtól, mert félnek. Na ugyan ezt kelett volna tennie a Fidesz-nek is. Ha kirugdosta volna akár a hozzáértő komcsikat és a helyükre jobbos (akár tanulatlan) embereket rakott volna, akkor ugyan arra a mintára nevelhette volna ki az "elvtársait" akik csak hozzá lennének hüek a többiek pedig szakitottak volna egy sorszámot és beálltak volna segget nyalni és azt is letagadnák, ha lenin lenne az apjuk. Történelmi esélyt játszott el a Fidesz, (az önkormányzati választások után másodszor) tehát ismét veszteni fog, még akkor is ha megynyeri(?) a következő választást. A pénz és a föld a szocik kezében maradt, tehát a hatalom is ott fog maradni, függetlenül a választási eredménytől.

De most komolyan, szerintem ez nagyban hozzájárult a Fidesz bukásához, (mint irtam korábban, hogy nem tudott győztesként viselkedni) a fiatalok, emósok járnak CCCP-és és piroscsillagos ruhákban és nem dől le az ég.

Budán van egy szórakozóhely tele önkényuralmi jelvényekkel (vöröscsillag) az országban számos helyén van Lenin, Ságvári, Latinca(zsidó tanácsköztársaság idején népbiztos), Zsdanov, Vöröscsillag, Vöröshadsereg, Kun Béla és hadd ne soroljam, hogy még milyen utcák. Érdekes módon az nem zavarja egyesek finom lelkét. (pedig akit megerőszakolt Zsdanov katonája vöröscsillaggal a sapkáján miután leölték a többi vöröshadsereges pribékekkel a férjét, az lehet még mindig a vöröshadseregről elnevezett utcán lakik. De neki ez nem fájhat, hiszen náci.)

A Fidesz ha elkezde volna irtani a kommunizmus maradványait akkor a félős tömeg nyüszitve adta volna rá a szavazatát, csak nehogy róla is kiderüljön, hogy úttörőnyakkendője volt. Valami hazug nosztalgiával tudták felöltöztetni a cocializmust. Még azok is nosztalgiáznak most akik gyűjtötték az üres sörösdobozt, most meg eldobálják. Országos hír, hogy egy osztrák a kocsi csomagtartójában német NS jelképeket szállított. Ugyanakkor a fináncok észre sem vették volna a lenin-képet piroscsillaggal. Pedig ők nem a cocializmusban nevelkedtek. Szerintem ez Fidesz hiba és nagyobb mint elsőre látszik.

Egyébként az 56-os forradalom sem lett volna ha nem az a generáció él akkor aki 45 előtt szocializálódott. És akkor minálunk is egy ceausescu-románia szintű diktatúra lett volna, ami még rosszabb lett volna mint a kádárizmus.

Egy szónak is 100 a vége : Elég volt a meghunyászkodásból, leginkább elég volt a hiszterobaloldali azaz zsidó média pszichikai terrorából, amit 17+ 50 éve ránk erőltetnek.

Ezért van kinnt itt is horogkereszt, mivel Nemzeti Szocialistaként abszolút vállalhatónak tartom. És nem az ellenség óbégatása határozza meg nekem mit lépjek. Ugye, elhatárolódó, meghunyászkodó, ellenséggel mutyizó álellenzéki gyávák, akik (többek közt) kidobtátok az állásából azt a tanárt aki SS egyenruhát vett fel, nektek is szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk