width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Jujj, marxisták

2008. január 9., szerda

Jujj, marxisták

Jujj, marxisták

1998-as usenet archívumban találtam az alábbi fórumbejegyzéseket :

> >> Jaj. Mitől szocialista?
> Attól szocialista, hogy az emberek közötti különbségeket
> >felszámolja.Tehat az akinek több a pénze vagy több iskolát járt vagy
> >magasabb beosztású az nem magasabbrendű.

> ROTFL!

Csodálatos és teljesen meggyőző érvelés.

> >> Hol van benne a munkásosztály felszabadítása?
> >Az osztályok fogalma egy marxista agyszülemény.

> Attól még kell a szocializmushoz.

A nemzeti szocializmus jól megvan nélküle is. A bolsevista nem, ez az ő baja.

> >> A tőket működni hagyni még semmiképpen sem antikapitalista, akárhogy
> >> is beleszól az állam a működésének módjába.
> >Már hogyne lenne.

> Miért, mitől lenne? antikapitalizmus=tőkeellenesség
> Akkor hogy hagyhatja működni?

Antikapitalizmus: Finánctőkeellenesség. Munka alapú gazdaság, szemben a zsidók tőke és spekuláció alapú jelenlegi kapitalizmusával. Így látja ezt egy nemzeti szocialista.

> >Vissza akarsz térni a cserekereskedelemre?

> Egyáltalán nem a cserekereskedelem az egyetlen alternatívája a kapitalizmusnak,
> de ebbe ne menjünk bele, mert nem erről volt szó (és nem érdekel
> a téma).

Marxista vagy? Akkor nem gondolkozol tovább a mindent széttörésnel. Hogy mi van utána, az neked mindegy. Szuverén jogod, de nem vezet sehova = az anarchiába. Ez valóban megszünteti a problémákat, mivel felszámolja a jogot és sok minden mást, ami több ember együttéléséhez szükséges. Minek következtében ember embernek farkasa lesz, és a civilizáció maga is megszűnik.

Ez utóbbi marxista fertőzöttség különösen az indymedia cikkíróira érvényes. Markánsan antikapitalisták, de az eleve hibás marxi tételeken túl nem tudnak gondolkodni, a nemzeti szocializmust eleve elvetik, nyilván a zsidók nyomására, akik köztük is jelen vannak (bt, parlagfűző, stb.) Nem értik meg hogy a marxizmus szükségszerűen kevesek által önkényesen irányított (= jakobinus terror), gazdaságilag működésképtelen (= nyomor) népellenes diktatúrába torkollik.

A zsidó eredetű eszmék MIND rosszak, romlottak, ez egy alapigazság. A liberalizmus és a vele járó ateizmus is zsidó eredetű eszmék. 1789 előtt nem nagyon volt terük, jobb is volt a világ nélkülük.

Forrás : a negyedikes irodalomkönyvem, ami túl saláta ahhoz hogy a borítója meglegyen, így "szerző ismeretlen" XD

Madách Imre : Ember tragédiája, elemzés

A 9. szín - Párizs: (1789, francia forradalom) Az eddig megfigyelt és uralkodó eszmék együtt jelennek meg a forradalom jelszavában. Az ellentmondás azonban feloldhatatlannak látszik az eszmék között, a gyakorlat eltorzítja a legnemesebb ideákat is. A forradalmi terror fölfalja saját gyermekeit, éppúgy, mint az athéni demokrácia korában, önjelölt népvezérek csúfítják el a jelszót.

A 10. szín : Prága : még nem dőlt el merre halad tovább a világ, forradalmak törnek ki, amiket levernek, de a mélyben a liberalizmus erői, melyek a forradalmakat kirobbantották, megmaradnak és tovább munkálkodnak.

A 11. szín - London: A jelen színe, a liberalizmus győzelme, pontosabban az eszmerendszerből a szabadságeszme realizációja, ahol majd minden külső vagy belső erő és kényszer nélkül „majd az élet korlátozza önmagát”. A szabad verseny világa ez, a küzdelem a létért elv megvalósulása, ahol egyetlen értékmérő a pénz, amelyen nemcsak árut, hanem eszmét és érzelmet is lehet vásárolni. A Madách által ábrázolt világ a technokrácia és indusztria világa, a második világ, mely elszakadt az erkölcsi törvények világától. A tragikus felismerés, hogy az élet önmagában képtelen szabályozni önmagát, a szabadság korlátok nélkül önmagát számolja fel, s vezet el az élet értelmetlenségének felismeréséhez. Ezt jelzi emblematikusan és jelképesen a szín végén a haláltánc. Csak egyedül Éva az, aki túllép a síron, hiszen ő ellentmondásos női mivoltában is a költészet és az ifjúság jelképe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk