width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szabó Dezső és a zsidók

2008. február 15., péntek

Szabó Dezső és a zsidók

Szabó Dezső és a zsidók
Széles e hazában hatalmas tömegek tudták, mit jelent a neve: hogy jelent nemzeti önbecsülést, kiapadhatatlan nemzetféltést, alku nélküli, ellentmondást nem ismerő szolidaritást minden emberi szenvedéssel, hogy jelenti a magyarság sorskérdéseinek legtisztább hangját. Mert minden mondata "sikoly volt a hátba döfött nemzet ajkán". Vegyész nem láthatja olyan tisztán a kémcsőben lezajló folyamatot, zenész nem hallhat olyan tisztán egy akkordot, ahogyan ő érzékelte minden sejtjével és mozdulatával, hogy "magyarnak lenni mit jelentett". Szőcs Zoltán

Szabó Dezső nem volt szélsőséges, hanem olyan hazájáért aggódó ember volt, aki meglátott bizonyos negatív trendeket és beazonosította e negatív trendek mögött álló embereket és érdekcsoportokat. Írásaiban aztán ezeket ostorozta.

Közvetlen közelből látta a Tanácsköztársaság és a proletárdiktatúra idegen voltát és nemzetellenes irányzatait. Még az első világháború alatt látta az elsősorban zsidó hadiszállítók nemzetellenes üzelmeit is. (papírtalpú bakancsok és súlyosan mérgező penészes liszt beszállítása a hadseregnek, többek közt)

Magyarországot a Galíciából és Besszarábiából beözönlő "handlé" zsidóknak kedvező liberális kapitalizmus béklyóba vetette, és mind ez, mind a szocializmus az izraeliták tevékenységének eredménye. A kor magyarpusztító irányzatait éles látással ecseteli. Éppen a lényeget emeli ki, miszerint a zsidóság a fővárosban azért tudott olyan sikeres lenni, mivel klánszerűen egymást segítették, zárt üzleti köröket alakítottak ki.

A nyilvánvalóan nemzetellenes nemzetközi szocializmusról is meglátta, hogy szükségszerűen diktatúrához vezet.

"A zsidókérdés lényegében éppen olyan egyszerű, mint amilyen átlátszó, és egyszerű nyelvtanilag ez a mondat: A ragadozó ragadoz, és ennek az erős fajnak minden vér szerinti ravaszsága kellett ahhoz, hogy ezt az egyszerű, könnyen érthető lényeget körülvegye a hazugságok, az álhumanizmus, álszociológia, ál-szabadgondolkodás és álforradalom megtévesztő Bábelével."

A zsidók nem szerették őt, az igaz. De ők semmit sem szeretnek ami nekünk magyaroknak kedvez...

1919-ben, alig több mint egy hónappal a kommün bukása után, az országos pogromhangulat csúcspontján, a zsidó kézben lévő Pesti Élet Szabó Dezső szeretetteljes pogromot hirdet címmel az író Székesfehérváron elmondott beszédének antiszemita részleteit ismerteti. (Alig másfél évvel később, 1921. február 5-én, az úgynevezett keresztény kurzus csúcspontján, a magyarországi zsidóság Egyenlőség című hetilapja A gyilkos címmel visszatért az ominózus beszédre és fogházbüntetést követelt Szabó Dezső fejére.)

Ennyire konspiráltak a zsidók! Itt az volt a cél, hogy az esetleges pogromokért az uszítás vádját rá lehessen húzni Szabó Dezsőre. Akár zsidó életek árán is. A cionistáktól ez a fajta áldozathozatal nem áll távol. Szabó Dezső a tanácsköztársaságban résztvett bolsevista zsidók ellen szólt ezen cikkeiben, akiket később bíróság ítélt el, bizonyítékok alapján....

Szabó Dezső egyébként megelőzte korát a bolsevista veszély felismerésében : már 1919 előtt is írt erről a témáról.

"Igen, mi szocialisták vagyunk, magyar nemzeti szocialisták." 1919-ben írta ezeket a szavakat Gömbös Gyula. "Mi nem a nép alacsony ösztöneit hívjuk segítségül, mi egy keresztény világban nevelt magaserkölcsű népet akarunk szövetségesünknek." 1921-1922 előtt ugyanis a nemzeti szocialista mint kifejezés, nem volt használatos. A kommunizmus a szociális igyaságosság ígéretével tudott híveket szerezni, de csak elsősorban a városokban. A földből élő, Isten-hívő emberek ösztönösen idegenkedtek az ateizmustól, ezért is gyanakodva szemlélték a kommunizmust, nomeg hallva a Szovjetunió-beli államosításokról jövő híreket, földjeiket, műhelyeiket féltették. (jól tették) A keresztényszociális gondolatok viszont mind református mind katolikus oldalról népszerűek voltak a magyar középosztály köreiben, és a földből élők sem utasították el azokat. Tehát erős konszenzus volt a kérdésben. A szovjet megszállás nélkül, amit a magyarországi zsidók készséggel kiszolgáltak, soha nem lett volna kommunista rendszer Magyarországon.

A ma élő balliberális zsidó "értelmiség" mind a szociális igazságosság, mind a kereszténység ellen van, és ellene is tesz ahogy csak tud. Hiába intelligensek és képzettek, ha nem jóindulatúak velünk magyarokkal szemben... ez az írástudók árulása néven is ismert probléma.

http://www.tabulas.hu/szabodezso/ - Itt olvashatók Szabó Dezső vezércikkei a Virradatban, na nem az összes, és épp ezért ha máshol valaki talál még olyat ami innen hiányzik, nyugodtan szólhat nekem... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk