width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szabadkőművesség

2008. március 6., csütörtök

Szabadkőművesség

Szabadkőművesség /titkos társaságok/

- A zsidó, mint állam nélküli nem államalkotó, de hatalomratörő szétszórt nép mindig vonzódott a Titkos Társaságokhoz! Ilyen a határokon átívelő szabadkőműves mozgalom!

- A zsidó saját céljait nem direkt, hanem általános ideák, nemes célok, vagy többségi támogatást élvező gondolatokba csomagolja! Tudományosan felépített álcahálót képez!

- Megvalósításban a háttérből mozgat, elöl az érdekszférájában lévő Dísz Gojok egész hálózata működik!

Szabadkőművesség megfogalmazása az elbutított kívülállók számára!

- Az egyetemes emberi összetartozást, az emberek testvériségét hirdető etikai színezetű liberális világpolgár mozgalom! Ez a megfogalmazás is a nagy álcaháló része!!

- Szabadkőművesség hatása ellentmondásos, főleg a társadalmak rombolásában mutatkozik meg! Módszerei közvetettek! Modern szabadkőművesség megalakulása a 18. század elejére tehető Angliában. Rokon eszmeiségű titkos zsidó befolyású elődzsrvezetei évszázadokkal korábbiak!

- Célszerű a magyar érdekekre ható befolyását vizsgálni!

- 1742-ben megalakul a bécsi első szabadkőműves páholy. (Mária Terézia ül a trónon) Tagjai között több magyar főúr, nemes és katonatiszt volt. Eszmerendszere az importált felvilágosodás volt! A páholy vezetése, tagjai nem zsidók! Eszmei alapjai francia zsidó pénzügyi-gazdasági érdekcsoportok szüleménye! Lényege a fennálló rend megdöntése, a pénz hatalmának megteremtése! Ez egy soklépcsős játszma, melyet pozitív dolgok egész sorába csomagolták!

- Kétséget kizáróan a született előjogok, és a feudalizmus struktúráján változtatni kellett!

- A társadalom ésszerűsítésének , működőképességének, igazságosságának javítása szükségessé vált!

- A nemzetállamok, nemzeti öntudat, kultúra, nyelv megerősítése, reneszánsza elengedhetetlenül fontossá vált!

- A gond és minden baj forrása onnan ered, hogy a szükséges változtatások élére a nemzetközi zsidóság állt! A változásokat nem a nemzeti alapon álló megújító erők, hanem egy hazátlan kapzsi, önmagát kiválasztottnak kikiáltó nemzeteken átnyúló pénzügyi bűnszövetkezet vezényelte.

- Az újkori szabadkőművesség igazán akkor vált veszélyessé, amikor a felvilágosodás élet által kikényszerített folyamatának irányítását átvette! Zavaros filozófiákkal előkészítette a nagy zűrzavarokat. Pl.: Francia forradalom

- Materialisták

- Deizmus hívők

- Idealisták

- Szabadgondolkodók

- Szkepticisták

- Zsidók által teremtett "felvilágosodás" ürügyén létrehozott szellemi kotyvalékok!

A szabadkőművesség melegágya volt a fenti eszméknek!

A Habsburg I. Ferenc védve abszolút hatalmát és a megcsontosodott rendszerét, 1794-ben betiltott minden szabadkőműves szervezkedést.

Így a szabadkőművesség illegalitásba vonult, ez erősítette a zsidó külföldi, főleg francia ügynökök szerepét, tőlük való függőséget. A magyar jakobinus mozgalmakat támogatták mindenkori érdekeik szerint!

Martinovics Ignác a magyar jakobinus mozgalom vezére tipikus szabadkőműves!

- Ferencrendi szerzetes Budán

- Materialista filozófussá vedlik!

- Párizsban a szabadkőműves balosaival úgynevezett illuminátusokkal összemelegedik!

- II. Lipót politikáját támogatja!

Szembefordul a magyar nemzeti önállósági törekvésekkel.

- 1792-ben I. Ferenc elbocsátja az udvari szolgálatból!

- Utána szembeszáll régi kenyéradó uraival.

- Összeesküvési szervezkedésével bajba ránt sok magyar nemzeti reformert.

Zavaros pártfordulásos életének 1795-ben a hóhér vet véget!

Ránk maradt rézmetszeti arcképe tipikus sémita jelleget mutat. Jelleme zavaros áruló jellem!

Vannak érdekes pozitív, és ezért rövid életű kivételek.

KLAPKA GYÖRGY a bujdosó honvédtábornok 1860-ban Genfben alapított páholyt, zömében magyar tagokkal. A hazatérő emigránsok 1861-től több páholyt alapítottak.
Ezek a szerveződések Nemzeti Függetlenségi mozgalmakat kívántak létrehozni!
Idegen szigetként jöttek létre a páholyok rendszeréhez nem kapcsolódtak. A NEMZETI ÖNTUDAT ERŐSÍTÉSE NEM VOLT CÉLJA A NEMZETKÖZI NAGYPÁHOLYOKNAK! A zsidó nemzetközi pénzvilág a forradalmakat akkor támogatja, ha számára kedvező zűrzavart teremt.

1867. XII. törvény a kiegyezés! Szabad utat nyit a judeo-plutolerációnak!

1868-tól TÖRVÉNY ENGEDÉLYEZI A SZABADKŐMŰVES PÁHOLYOKAT!
"TÖRTÉNETI VISSZATEKINTÉS"

A MAGYAR FÖLD védelmét lehetetlenné tette egy ősi magyar jogintézmény átmeneti előnyökért és átgondolatlanságból való megszűntetése. Ez az ŐSISÉGI TÖRVÉNY volt!

- Az ősiségi törvény a honfoglalásig visszanyúló jogintézmény volt. Ezt az élő jogot I. Lajos 1351. évi dekrétuma emelte törvényre. Lényege, hogy AZ ŐSI FÖLDBIRTOK NEM AZ EGYÉN TULAJDONA, HANEM A CSALÁDÉ!
Ez korlátozta a birtokok adásvételét, elzálogosítását! Vagyis A MAGYAR FÖLD NEM TŐKE!

- A család teljes kihalása esetén visszaszáll a földbirtok a királyra, az egyetemleges magyarságra, mint eszmei megjelöléseként a SZENT KORONÁRA!

- Az első szabadkőműves mozgalmak ennek a védvonalnak a szétzúzását célozták meg! Széchenyi HITEL c. munkája ezt támadja, és a fejlődés gátjának tekinti!

- Az 1742-ben alakult BÉCSI PÁHOLY felvilágosultnak minősített tagjai is ezt célozták meg.

Széchenyi is szabadkőműves volt, és rabul ejtette a zsidó pénzvilág révén finanszírozott TECHNIKAI FEJLŐDÉS! Nem látott a jövőbe, hogy az ŐSISÉGI TÖRVÉNY FELADÁSA A ZSIDÓ BANKOK KEZÉBE JUTTATJÁK A MAGYAR FÖLDET!

Ezt az ŐSI ÁRPÁDHÁZI TÖRVÉNYT FERENC JÓZSEF CSÁSZÁR 1852 ÉVI ŐSISÉGI PÁTENSE SZÜNTETTE MEG! Így a hitelező bankok elvihették a fedezetként már felhasználható földet. Tőkespekuláció tárgyává vált a magyar föld!

Vitát nem képez, hogy az ősiségi törvényt korszerűsíteni kellett volna.

Például:

A hosszútávú bérleti jog eladható!
A föld tőkejövedelme eladható bizonyos időre, stb.

Angliában ezt sikeresen megoldották a MAGNA CHARTA jogelveinek szellemében.
SAJNOS A HABSBURG-HÁZ MAGYARÍRTÓ SZEMLÉLETÉVEL PÁROSULÓ SZŰKLÁTÓKÖRŰ MAGYAR REFORMNEMESSÉG ELHERDÁLTA A LEGNAGYOBB KINCSET, A MAGYAR FÖLDET!

Tehát a hiba régi keletű. A kapitalista zsidó pénzvilág, melynek ideológiai hadoszlopa a szabadkőművesség előbb elvakít, elbutít, azután megfolyt!

Közben, hogy álcázza szándékait, a rablott pénzből visszacsurgat valmait, néhány kórházat, mentőállomást, vakok intézetét alapít!

1868-tól sorra alakulnak a páholyok! Pozsony, Budapest, Nagyvárad, Miskolc, stb. Tevékenységük elsődlegesen a klientúra építés! Megfelelő kozmopolita nemzetidegen egyedeik vezető posztokra juttatása!
Korrupció kiterjesztése, politikai befolyás szerzése. Mindezeket jótékonykodással álcázzák! Teljessé válik a zsidó vezetés és érdekképviselet.

Az "AMIT NEM TUDSZ MEGAKADÁLYOZNI, ÁLLJ AZ ÉLÉRE" elv bizonyítéka az 1908-ban alapított MARTINOVICS nevet viselő páholy.

Kihasználva a teljesen jogos szociális elégedetlenséget, melynek okozója a zsidó rabló kapitalista tőke volt, ÉLÉRE ÁLLT A MOZGALOMNAK! A szociáldemokrata vezetők a radikális osztály-együttműködés fedőszerveként működött. Ez így volt sok helyen Európában.
ERRE AD VÁLASZT a HARCOM c. mű X. fejezete!
Ezek a Páholyok egy kaptafára működtek. Erős nemzetek belső szétzilálása, hogy a rabló‑zsidó tőke karmaiba hulljanak!
A művük volt az 1919-es vörösdúlás előkészítése, és a belső ellenség okozta nemzetösszeomlás és polgárháború!

A Horthy-rendszer liberális felforgató tevékenysége miatt megtiltotta!
1920 május 14-én a MOVE "Magyar Országos Védegylet" elfoglalja a Szabadkőművesek székházát saját céljára!
Ez a megmozdulás elősegítette, hogy megszülessen a belügyminiszteri rendelet a PÁHOLYOK FELOSZLATÁSÁRÓL!

Mondani sem kell, hogy illegalitásban folytatták tovább bomlasztó tevékenységüket!

Erőss Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk