width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Tanárverések és a cigánybűnözés

2008. március 25., kedd

Tanárverések és a cigánybűnözés

Cionista és zsideszes értelmiségiek hazug levele: úgy tesznek, mintha a magyarok is vernék tanáraikat

Ha már nem tagadható le, hát ránk is kenné taknyát a magyarellenes "elit". Zömmel szocionisták és egy-két Fidesz-közeli értelmiségi is aláírta az alábbi, tanárverések elleni kiáltványt. Csakhogy az, a héber rasszista kánonnak megfelelően vaskos hazugságra épül, és azt sugallja, mintha a magyar iskolások körében is általánossá vált volna a tanárverés. Ezzel szemben minden ismertté vált eset, és a cigányfertőzött térségekben tanító pedagógusok tapasztalati alapján is tudható: szinte száz százalékban kolompárék vernek vagy lincselnek tanárt (szüleikkel együtt, vagy talán tudna említeni olyan magyar népszokást, hogy a drága apuka és anyuka, nomeg a 40 fős rokonság tanárt ütni és fenyegetni jár a suliba?), magyar diáktársaikat, orvost, mentőst, tűzoltót. Csaknem azzal egyenértékű, mintha Szögi tanár úr lemészárlását is a többségi társadalomra kennék, vagy mindenkit tolvajlással vádolnának, amiért a "Gazsikák" és "Renátók" lopással, zsarolással, rablással és verekedéssel töltik napjaikat. Sajnálatos, hogy Bogár László is alárta ezt a rágalmazó, zsidórasszista és cigányfajvédő förmedvényt.

„A tanárverés 2008-ra majdhogynem szokványos lett” (Valójában: a tanárok cigányok általi terrorizálása lett szokványos - a szerk. )

Kosztolányi Dezső 1925-ben írt, „Aranysárkány” című művében a tanárverés még szégyellni való, az éj sötétjében végrehajtott cselekedet volt, 2008-ra ez a tett, ha nem is legitimmé, de majdhogynem szokványos történéssé, színes hírré változott - írják (manipulálják) hétfői közleményükben tanárok, közgazdászok, filozófusok „vallási, ideológiai és szakmai hovatartozásuk különbségeit félretéve”. A (hazug) kommünikét aláírta többek között Gazsó Ferenc, Bogár László, Tamás Gáspár Miklós és Kulin Ferenc (Végül is amit egy TGM aláír, az eleve bűzlik - a szerk.).

A pedagógus szakma erkölcsi és anyagi ellehetetlenítése, az ostobán értelmezett szabadságfelfogás vezetett ahhoz, hogy a katedra ma már veszélyes üzemmé vált, s a tanári hivatás lábbal tiprása nem számít kivételnek – írják. „Kosztolányi Dezső 1925-ben írt, „Aranysárkány” című művében a tanárverés még szégyellni való, az éj sötétjében végrehajtott cselekedet volt, 2008-ra ez a tett, ha nem is legitimmé, de majdhogynem szokványos történéssé, színes hírré változott (Hazugság és ezerszer is hazugság: a cigányok általi verés lett mindennapos - a szerk.). Ez az, ami ellen - vallási, ideológiai és szakmai hovatartozásunk különbségeit félretéve - a legkeményebben tiltakozunk! Védjük meg a pedagógusokat!” - olvasható a nyílt levélben.

Meglátásuk szerint a pedagógusokat nem a gyerekektől kell megvédeni (Ez véletlenül igaz: a bűnöző cigányoktól kell megvédeni - a szerk.). Úgy vélik: áldozatok a diákok is (Igen: a magyar diákok, akiket a túlkoros cigányretkek kirabolna, zsarolnak és bántalmaznak - a szerk.), ezt azok a pedagógusok tudják legjobban, akik mindezek ellenére még mindig komolyan veszik hivatásukat (Amelyik tanár komolyan veszi a hivatását, az a magyar tanulókkal egyetemben elhagyja a cigányfertőzőtt iskolákat - a szerk.). Leszögezik azonban: a gyerekek ütlegelése sem megengedhető (A gyerekeké nem, a túlkoros, mosdatlan, alacsony IQ-jú cigányretkek azonban csakis az erőből értenek - a szerk), de ahol a társadalom egészével valami nagy baj van (Vaskos hazugság: a cigánymentes iskolákban 20 évente sincs tanárlincselés - a szerk.), csak ott játszódhatnak le tanárverési jelenetek.

A levél szerzői úgy követelik: a mindenkori kormányzat biztosítsa a pedagógusi hivatás korszerű anyagi és erkölcsi feltételeit. „Amilyen a mai magyar iskola, olyan lesz a magyarság holnapja, s az oktatásba fektetett beruházásnál értékesebb tőke nem létezik! Nincs egészséges, életképes társadalom a tudás újratermelését, a szocializáció korszerű mintáit biztosító, megbecsült pedagógusok nélkül. Gyermekeink és a haza jövője a tét.”

A közlemény zárszavában a szerzők „össznemzeti egyetértésen alapuló kormányzást” követelnek az oktatásügyben és „elégtételt a megalázott pedagógusoknak”. Az iskolai cigánybűnözésről, arról, hogy az iskolai erőszak óriási arányban az élősködő cigánysághoz köthető, hallgat az értelmiségi banda. Amely jelentős részében maga is felelős a magyarellenes terrorért, hiszen kormányuk és médiájuk arra kényszeríti az iskolákat, hogy a bűnöző cigányokat befogadják és kirúghatatlanná tegyék.

A piszkos és sunyi közlemény aláírói: Antal Lívia Zsuzsanna újságíró, Antalóczy Attila tanár, Baranyai Judit vezető óvónő, Barna György építőmérnök, Bogár László közgazdász, közíró, Bogár Lászlóné, Czöndör Gyula nyugdíjas tanár, Déri Viktor vállalkozó, Dombovári Sándor erdőmérnök, Egedy Gergely főiskolai tanár, Elter István nyelvész, Fábián László pedagógus, Farkas Attila Márton kultúrantropológus, főiskolai tanár, Fehérné Kajtár Hajnalka német-matematika tanár, Fehér Mihály gépj.szakoktató, Földvári István nyugdíjas, Galló Béla politológus, Gazsó Ferenc,szociológus, egyetemi tanár, Gráner Gyuláné pedagógus, Hajdú János újságíró, ny. nagykövet, Hajdú Miklós főiskolai tanár, Baja, Harsányi Iván egyetemi tanár, Hrabák András pedagógus, dr. Jánosi Márton gépészmérnök, Krómer István politikai elemző, Kulin Ferenc dékán, Károli Gáspár Református Egyetem, Nagy Annamária középiskolai tanár, Nagy Sándor ny. iskolaigazgató, Noé Krisztina gyógypedagógus, Sipos János filozófus, a Kézfogás főszerkesztője, Reményi László mentőtiszt, Rózsa András közíró, dr. Sipos József egyetemi docens, Szeged, Szőllősi Istvánné tanító, a Pedagógusok Szakszervezetének volt főtitkára, Tamás Gáspár Miklós filozófus, tanár, Tóth Gábor médiaművész, Vajnai Attila villamosmérnök, Wéber Attila szociológus

kuruc.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk