width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Blaszfémia

2008. április 9., szerda

Blaszfémia

Blaszfémia

Példátlan keresztényellenes támadás Bécsben: "buziorgia volt az Utolsó vacsora"

A zsidó Habsburgok birodalma maradékában egy olyan kiállítás megnyitását engedélyezte Bécs zsidó származású katolikus érseke, ahol a kiállító művész az apostolok homoszexuális orgiájaként festette meg az Utolsó vacsorát. A főpap persze próbál magyarázkodni.

Christoph Schönborn bíboros szerdai közleményében azt állítja, hogy a részletek ismerete nélkül engedélyezte a Dommuseum nevű galériában a botrányt okozó, "Vallás, hús és hatalom” című kiállítást, amelynek fő attrakcióját, az Utolsó vacsorát az apostolok homoszexuális orgiájaként lefestő képet csak egy héttel a nyitás után távolíttatta el.

Schönborn bíboros mindamellett védelmébe vette az idén 80 éves Hrdlickát, aki - mint mondta - Ausztria egyik legjelentősebb élő művészeként megérdemel egy ilyen retrospektív kiállítást. "Hrdlicka valószínűleg minden más élő művésznél jobban a szenvedő és elnyomott emberi lénynek szentelte magát, s Passiójával az együttérzésre hív fel” - hangsúlyozta az érsek.

Az Utolsó vacsora sajátos verzióján kívül a hívek megütközését váltott ki az a kompozíció is, amelyen egy római katonai a Megváltót korbácsolja, miközben megfogja jól látható nemi szervét.

Jól beleillik a sorba, azaz blaszfémia ez is :

http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=358

A mi liberális zsidóink, amikor nálunk volt Serrano kiállítás, az egekig dicsérték fel a "magas művészetet".

Pedig nemcsak hit, hanem bizonyosság is adatik néha. Jeanne D'arc és sok más szent élete a pléda rá.

Anne Catherine Emmerich 1774-ben született a münsteri püspökség egyik falujában, nagyon szegény parasztszülők gyermekeként. Az enciklopédia úgy tudja, hogy extatikus élményei azután kezdődtek, hogy huszonnyolc évesen belépett az agnetenbergi Ágoston-rendi kolostorba. Más életrajzírók szerint azonban Anne Catherine-nek már négyévesen rendszeres látomásai voltak arról, hogy egy védőangyal látogatja meg őt. A környezetében élő emberek is felismerték, hogy rejtélyesnek mondott erő vette körül a kislányt. Tinédzserként többször megfigyelték, hogy amikor belépett egy szobába, lábai nem érintették a földet. Misztikus élményei során lelke kilépett a fizikai testéből, hogy időben és térben távoli helyekre vándoroljon. Emmerich nővér azt állította például, hogy ott volt XVI. Lajos kivégzésénél, és felkereste feleségét, Marie Antoinette királynőt is a börtönben. Más alkalmakkor elragadtatásai a purgatóriumba vezették lelkét, ahol látta a szenvedők gyötrelmét. (Az Amazon internetes könyváruház Emmerich könyvét együtt ajánlja a medjugorei Emmanuel nővérnek a purgatórium titkairól szóló víziójával, aki előfutárának tekinti a német apácát.)

"Jézus szenvedéseinek a látványa, a kemény szívű zsidókban, ahelyett, hogy együttérzésre indította volna őket, megvetéssel és dühvel töltötte el a bensejüket. Az irgalom ismeretlen érzés ezeknek a gonoszsággal betöltött embereknek."

Emmerich szerint a zsidók szoros kapcsolatban állnak az ördögökkel (démonokkal): "sok-sok ördög nyüzsgött a tömegben, bátorították a zsidókat, a fülükbe sugdostak, a szájukba másztak, még inkább felindítva őket Jézus ellen." Emlékezetes, hogy Gibson filmjében a Sátán pontosan így járkál az összegyülekezett tömegben. A nővérnek nemcsak a Jézus elítélésénél jelen lévő zsidókról, hanem az egész népről az volt a véleménye, hogy átkozottak: "Ez az átok, amelyet magukra hívtak, behatolt a csontjuk velejéig, még a meg nem született csecsemők bensejét is áthatja. Úgy láttam őket, mint akiket minden oldalról sötétség vesz körül, minden beszédük olyan, mint amikor éjfekete lángok törnek fel egy ember szájából, megrontva a másikat." Az egyik purgatóriumba (bibliai értelemben: a pokolba) tett látogatása során állítólag azt is megtudta az egyik elkárhozott lélektől, hogy a zsidók rituális emberáldozatot mutatnak be. Pál apostol, aki pedig őszintén megfogalmazta mind a pogányokkal, mind a zsidóságból valókkal szemben a tényszer? kifogásait, azt írta a Rómaiakhoz írt levelében, hogy a zsidók "szerelmetesek (Isten előtt) az atyákért"

(Anne Emerich idézetek innen : parokia.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk