width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakcio.hu

2008. április 12., szombat

Reakcio.hu

Reakcio.hu



Videó(k): Beégett a szemkilövőkkel tüntető "jobboldali" Reakció szerkesztősége Tomcat boltja előtt
2008-04-12. 19:15



Az Index tulajdonában levő (ex-UFI) Reakció és BÁG tüntetőtársai a zsidó Mécs Imre és a zsidó Gyurcsány Ferenc

- Elvégre ők fizetik...


Sodi alábbi videóján a Gyurcsány-hordával, fajgyűlölő zsidókkal (lásd csupán a "kihaló fajozó" Darányi-Deutschot) együtt tüntető Balogh Ákos Gergely Fidesz-tag, a volt Fidelitas-lap, az ex-UFI, (ma: Reakció) szerkesztője látható, amint "flash mobot", "villámcsődületet" bonyolít Tomcat boltja előtt, alaposan beégve. A felvétel végén szembesítik vele, hogy "jobboldali" lapocskájának tulajdonosa azonos a Zsindexével, amely tényt, bár magától persze nem reklámozza, kénytelen elismerni. Az izraeli Szabó Györgyön kívül ez az alak és néhány cimborája csatlakozott a Fidesz környékéről a magyarellenes újlipótvárosi tüntetéshez.

Mérsékelten tehetségtelen barátunk többek közt azt hazudja, hogy tavaly novemberben "magyarsága" miatt nem szolgálták őt ki Tomcat pólóüzletében (ha esetleg azért nem szolgálta őket Blogin, mert netán Zsindex-közeliek, azt jól tette, de ez sem igazán életszagú). És ki is lökdöstek, meg is fenyegettek, ugye, hülyegyerek (ezt már nem meri állítani)? Érdekes, hogy csak most, 5 hónappal utána jutott eszébe "villámcsődületet" szervezni miatta, pont az SZDSZ fajvédő felvonulása napján.

A BÁG-féléknek (pártpolitikus is volt, vagy tán még mindig az) soha nem okoz álmatlan éjszakát, amikor dönteniük kell: a magyarokkal tüntetnek közösen az államilag támogatott antimagyarizmus ellen, vagy a milliárdokkal és fegyveres zsidó cégekkel, kormányhatalommal bíró közönséges bűnözőkkel, szemkilövetőkkel, Elqróval, Horn Gáborral és Horváth Áládárral a "fasizmus" ellen. Ahogy szemrebbenés nélkül rábólintottak a (látszólagos) ellenoldal felvásárlási ajánlatára is, amihez már tényleg pofa kell. Nem először derül ki, hogy a Budaházyt, Toroczkait, Tomcatet és általában a radikálisokat ügynököző, provokátorozó fideszesek vagy maguk is veterán bolsik (Csintalan, Kerényi stb.), vagy, mint ez itt, ballibiktől húz fizetést.

Az elkefélt "flashmobon", ahol jóval többen voltak az unszimpatizánsok a rokonszenvezőknél, Balogh magyarázkodni is kényszerült: a szadeszos Index-tulaj szavai szerint "nem szól bele" lapjuk szerkesztésébe. Ez teljesen hihető, talán a Kuruc.info is jelentkezik a Zsindexnél, gyerekek, vegyetek má' meg minket, sokkal többen olvasnak minket a Reakciónál, piacképesek vagyunk, adjatok hát jó sok zsozsót és véletlenül se ugassatok bele a munkánkba. Egyébként ha szoclib tulaj lennénk, minek is avatkoznánk be a Reakcióba, elvégre Balogh önként tüntet a Szadival. Ha - ad absurdum - Petra és a magyarok mellé állt volna, már nem volna szerkesztő, vagy nem utalná ki az apanázst a cionista cég.

Tomcat egyébként rágalmazásért tesz feljelentést a Reakción "Turul_2k2" néven írogató Balogh Ákos Gergely ellen.

A Zsindexen rendszeres reklámot kapó "konzervatív" nyomdaipari termék most vitte át az ingerküszöbünket, még akkor is, ha ezúttal mi kreálunk nekik némi többletolvasottságot. Rájuk fér. "Konzervativizmusuk" csekély kivétellel vegytiszta PC-skedésben, a Fidesz-vonalnak és a hollókosztipar átal kijelölt kereteknek még megfelelő, zömmel alacsony színvonalú, liberális és magyarnarancsos beütésű/stílusú cikkezésben merül ki. Egyebek közt dicsérték már Imre Kertészt, megrendülgetnek a kamukauszttól, Fletóval közösen hörögnek a cionrasszistákért (de véletlenül sem a magyarsága miatt megalázott Petráért), rágalmazzák a radikálisokat, közben azért Erdélytől is elérzékenyülgetnek néha.

Átlátszó. A zsidó tulajdonú Reakció tipikus terméke a talmudista hatalomgyakorlásnak: mindegy, melyik "oldali" palacsintát választod, szar van benne.

/"Mindenki, aki a zsidók barátja, hozzájuk fog tartozni sőt közülük lesz egy..." - Mohamed/

Libényi János - Kuruc.info

reakcio.hu nyilas kuruc.info tomcat gyurcsány ferenc blogja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk