width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Van alternatívája

2008. április 5., szombat

Van alternatívája

Van alternatívája

4 állami forintból könnyű 2 magánforintot csinálni, a kormányon levő zsidók ezt teszik, de csak egymást segítik a bűnben, ezek a maffiotikus körök származási alapon működnek, így az se érv, hogy a tehetségtelen ember antiszemita, nem, a tisztességes, jóérzésű ember válik azzá, a zsidók által elkövetett és büntetlen maradt gazdasági, és egyéb bűnök láttán.

Az IBM azonnal elment Székesfehérvárról, ahogy az adómentessége lejárt. A szentgotthárdi textilüzem is, ami 90 előtt Triumph-Aranypók néven hazai üzem volt, hát "érdemes" volt idegeneknek eladni, be is zárták szépen. Ilyen vándormadarak helyett inkább mi magunk ugyanannyi pénzből létrehozhatnánk összeszerelő üzemeket amik licenc alapján gyártanának vmit.

A vissza nem térítendő támogatás is abszurd, ez lényegében megintcsak az "ajándék a Rotschildnak" kategóriába esik... xD

Ha alacsonyak a reálbérek, alacsony a fogyasztás, alacsony a vásárlóerő. Ha exportra optimalizálják a forintot, alacsonyan tartják az árfolyamát, akkor minden, amit behozunk, sokkal drágább lesz. Az igaz is, hogy szinte mindent importálunk, tehát látható, hogy a belföldi fogyasztást kellene növelni.

Az a rendszer, melynek túl kevés haszonélvezője van, csak erőszakkal tartható fenn. Ezért van nyugaton is hasonló folyamat, amikor népellenes hadsereggé alakítják át a rendőrség nagy részét - rohamrendőrré.

Egyre több szegény, egyre kevesebb gazdag, de azok egyre gazdagabbak. A végén teljes nyomor, és diktatúra. Ez a trend, és ezt nem lehet jónak látni. Ez ellen kell tenni.

A legrosszabb az egészben, hogy ez nem egy egyszeri létviszonyromlás, "aztán majd jobbb lesz, ha a reformok gyümölcse beérik" hanem egy folyamat, ahol a végén a tőkének korlátlan érdekérvényesítő képessége lesz. A tőke pedig nem irgalmas szamaritánus. Kilobbiznak szinte bármit, akár kész törvényjavaslatokat terjesztenek be.

Akár sztrájkokkal ahogy most. akár máshogy. Az ellenfél nem válogat az eszközökben, mi se tegyük.

A 19. század végén, az akkori angol "manchesteri" azaz vad kapitalizmusban , a szakszervezetek harcolták ki a tb-t, nyugdíjat, fizetett szabadságot, emberhez méltó bért, és a munkavédelmet is.

Anélkül rabszolgasors lenne, úgyhogy kell is az a szakszervezet.
Az emberek érdekérvényesítő képessége öszefogásuk esetén megsokszorozódik.

Ha mi nem képviseljük a magunk érdekeit, és nem tudjuk kikényszeríteni azokat, mások fogják a maguk érdekeit ránk erőltetni, úgy, mint ami "nekünk jó".

Ezt a bankár-szellemű 360 fokos hazugságot tanítják közgázon is.

Pedig ha itt élsz, a haza érdeke a te érdeked is.

Íme a negatív példa :

Megtaláltuk a Kóka-Hankook szerződést!
2007-11-14 15:12:41 HunHir

Lapzártánkig szinte a teljes magyar sajtó figyelmét elkerülte, hogy a gazdasági tárca közzétette a Hankook gumicéggel kötött, sokat támadott szerződését. Az eddig titkolt megállapodás értelmében a dél-koreaiak a 15 milliárd forintos állami támogatás mellett párját ritkító kedvezményeket kaptak.
"Jelen szerződés rendkívül bizalmas információkat tartalmaz, és érzékenyen érinti a kedvezményezett üzleti érdekeit. Ezen megállapodás tartalmát ezért a kedvezményezettnek a magyar polgári törvénykönyvben rögzített üzleti titkaként kell kezelni" - áll a gazdasági tárca és a Hankook gumigyár közti 2005-ös szerződésben. A megállapodás leszögezi, hogy az aláírók a dokumentumot bizalmasan kezelik, s az abban foglaltakat - a felek, képviselőik és a projekt végrehajtásában érintettek kivételével - nem hozzák senki tudomására. A további pontok arról szólnak, hogy a titoktartást akkor oldják föl, ha arról törvény vagy bíróság rendelkezik, majd egy későbbi bekezdésből kiderül: az aláírók tisztában vannak vele, hogy a szerződésbe foglalt állami támogatás közérdekű adat, ám megfogadják, hogy abból csak annyit hoznak nyilvánosságra, amennyi nem sérti a Hankook érdekeit.

Kérdés, hogy a Hankooknak milyen néven nevezendő jogos üzleti titkát tartalmazhatja az a szerződés, amely a közpénzek folyósításának részleteiről rendelkezik. Ez iránt érdeklődött az Index és a Társaság a Szabadságjogokért nevű egyesület is abban a perben, amelyet az internetes lap és a civilszervezet tavasszal a gazdasági minisztérium ellen indított, amiért az elzárkózott a megállapodás közzétételétől. A bíróság végül szeptemberben arra kötelezte a tárcát: bocsássa a hírportál, illetve a nyilvánosság rendelkezésére a megállapodást. A felszólításnak a Kóka János vezette minisztérium csak a múlt hét végén tett eleget, méghozzá suttyomban. A tárca honlapjának Üvegzseb menüpontja alá mindenféle hírverés nélkül kihelyezett vagy inkább elrejtett, kizárólag angol nyelven olvasható szerződés lapzártánkig a Magyar Nemzet és a Hír Tv nyúlfarknyi híradásán kívül sehol sem vált hírré - a közzététel még az azt kikényszerítő Index figyelmét is elkerülte.

Pedig a megállapodásban a minisztérium nem mindennapi kiváltságokat biztosít a Dunaújvárosban építkező gumicégnek. A Hankook a 131 milliárd forintos befektetéshez 15,8 milliárd forint állami támogatást kap, ám ha ehhez hozzávesszük a képzési hozzájárulást és munkahely-teremtési juttatást, akkor az összeg mintegy 20 milliárd forintra rúg. Az állam a társaságiadó-kedvezmény mellett minden olyan kedvezményt és segítséget - jelentse az az engedélyek megszerzését, az adótörvények és más jogszabályok módosítását - szavatol a cégnek, amely a projekt kivitelezését elősegíti. Ha ez mégsem sikerülne, a Hankook kompenzációra jogosult, miként az a nagyvonalú rendelkezés is része a szerződésnek, mely szerint ha az állami juttatás valamely eleméről kiderülne, hogy ellentétben áll a törvényekkel, akkor a tárca más formában talál módot a támogatásra.

A minisztérium leszögezte, hogy száz kilométeren belül nem kínál senkinek gumigyártásra alkalmas területet, Dunaújváros önkormányzata pedig egyebek mellett vállalta, hogy buszmegállót létesít a gyár közelében. A százoldalas megállapodás további pontjai szerint a tárcának kötelessége megvédeni a multicéget minden olyan vitában vagy vizsgálatban, amely a vállalat adózását, környezet- és fogyasztóvédelmi tevékenységét, illetve foglalkoztatási gyakorlatát illeti. Miként a szerződés többi kitételét, Kóka Jánosék ezt a kötelmet is komolyan vették - s volt is bőven alkalmuk a Hankook védelmére kelni. Az utóbbi hónapokban ugyanis a cég háza tájáról érkező hírek legkevésbé sem a szakmai sikerekről szóltak, hanem hűtlen kezelés gyanújáról, magyar támogatásból alkalmazott szlovákiai munkásokról, a munkaügyi előírások megsértéséről, a szakszervezetek működésének akadályozásáról és környezetvédelmi visszásságokról.

hetivalasz.hu

A 14Hungary88.org fórumról idemásolt gazdpol vázlat magáért beszél.

Nemzetiszocializmus: A liberalizmust leváltó korszellem, mely az egyén nemes társadalmasítását tűzte ki céljául, a népnemzeti államok keretein belül. Politikai vetülete a tekintélyelven nyugvó Vezérállam, társadalmi vetülete az idoneitáson nyugvó szociálnacionálé, gazdasági vetülete a szocialista szabadgazdálkodás és munkarend (a közgazdaságban az így felépülő gazdaságot irányított tervgazdálkodásnak nevezzük). A ~ elmélete egy, gyakorlata életterenként változik (olasz Fasizmus, német Hitlerizmus, belga Rexizmus, spanyol Falangizmus, oláh Legionarizmus, stb...).

A Nemzeti Szocialista álamban szabadgazdálkodás folyik, mind addig míg egy cég a nagysága végett nem befolyásolja a néptársak életbíztonságát, kenyérhez való jogát. Magyarul ha a cég túl naggyá válik akkor az álam részt vásárol belőle és figyeli a céget vagy korlátozza. Ha egy cég túl nagy akkor a Nemzetgazdaságra komoly befolyást gyakorol, ami abból veszélyes, h. a tulajdonosok hatalma megnő túl sok ember megélhetése múlik rajta, vagy túl sok kisvállalkozó megélhetését teszi tönkre. Elsősorban kisvállalkozások vannak a Nemzeti Szocializmusban előtérben. Viszont nagy cégek közt kategoriák vannak fontosági szempontból. Áttekintve nagyvonalakban:

1. A legfontosabb nagycégek:
a, az ipari termelő cégek. pl gépkocsigyártás, gépgyártás, hadiipar stb....
b, A mezőgazdasági feldolgozó cégek. pl: konzervgyár, gabonafeldolgozók- raktárak stb....

Ezeket nem lehet kisvállalkozásban csinálni.
Viszont ebbe az államnak bele kell látni és avatkozni ha kell. Ugye nem kell ecsetelnem ha egy sokezer főt alkalmazó ipari cég mekkora felelőséggel van a Nemzet Gazdasági, Biztonsági kérdéseiben. Ez nem lehet magánérdek, természetesen ha az állam részt sajátit ki a cégből annak az ellenértékét megtériti a tulajdonosának.

2, Azon cégek amik csak állami tulajdonúak lehetnek:

a, Bankok, bíztositók, pénzintézetek. Ezek a cégek azok amik a zsidó fő tanyái napjainkban. Nem kell semmit dolgozni, csak a Nép vérét szívni, lopni a napot. A hitel és betétek kamatait az állam határozza meg úgy, h. a Nép Közzöségnek a legnagyobb jóhasznát biztosítsa vele.. Ez is része a tervgazdálkodásnak késöbb bővebben.

b, Egészségűgy. Csak állami korházak és állami betegbíztosítókat akar a Nemzeti Szocialista Munkaállam. Természetesen kivételek a kis természetgyógyász, fizikóterápiás és egyébb cégek.

b, Logisztikai cégek. Vasút, autóút csak állami tulajdonban lehet. Ezek védelmi, stratégiai szempontból létfontoságú cégek.

c, külkereskedelmi cégek. A Nemzeti Szocializmus egy olyan rend ami az önnellátó gazdaságra törekszik. Nem lehet a Hazai cégek rovására bármit behozni az országba. pl.: felháboritó, h. a könnyűipar tönkrement a kinai bovlik miatt, de vannak termékek amivel jól jár az ország tehát ennek szabályozása az állam feladata.

d, A nagykereskedelem. Itt is a zsidó húzza a liberális demokráciában a legnagyobb hasznot. A nagykereskedelem által tudja az álam az árakat és a termelést szabályozni.

A Nemzeti Szocializmus Munka Állam, tehát a Munkát támogatja és a szorgos emberek jóhasznát szolgálja. Tehát a kisvállalkozásokat, gazdaságokat támogatja a legjobban. Ugyanis ezek a legemberbarátabb cégek és vannak termékek amiket ők tudnak a legjobb minőségben előállitani. Tehehát sokkal jobb minőségű cipőket gyártanak a cipészek mint a cipőgyárak. Többet ér a Nemzetnek 100 000 kis cipész mint egy pár 50 000 főt alkalmazó cipőgyár. Fontos megemliteni a parsztgazdaságokat is. Mindenkinek akkor a földje legyen amit a családja meg tud művelni tiszteséggel és jusson mindenkinek akinek szüksége van rá.

Tervgazdaság szükséges viszont a gazdaság legjobb irányításához amiket felelős szakembereknek kell irányítania. Ők a vagyonukkal és a szabadságukkal extrém esetekben az életükkel (korrupció) felelnek a munkájukért. Aki nem alkalmas azt le lehet váltani!!! Persze a tervgazdálkodás első hallásra félreérthető a kommunisták és az egyént előtérbe helyező liberális neobolsevikok miatt. Pedig ez nagyon fontos momentuma a Nemzeti Szocializmusnak és az eszközöket elmagyarázom akkor érthető lesz mindenki számára.

A mai gazdaságot a leggazdagabb rétegek irányítják a multicégek lobbi tevékenysége miatt. A kummunizmus pedig állammonopol rendszer volt, mindenki mindent ellopott és nem csinálta jól. A magántulajdon nem létezett.

Mi Nemzeti Szocialisták a magántulajdont természetesen tiszteletben tartjuk és védjük, ha az tiszteséges úton lett előteremtve. Azon vagyunk minnél több Magyar Néptársunknak minnél nagyobb kenyere legyen és minnél boldogabb egésszebb életet tudjon élni. Ezálltal bíztositjuk gyönyörű Magyar gyermekeink jövőjét

A tervgazdálkodás szabályzó eszközei nem a kommunista mindenen uralkodó elvként vagy a neobolsevik, cionista személyközpontú rendszerként kell értelmezni. A Mi tervgazdálkodásunk annyit jelent, h. a kedvező állambanki hitelekkel, adókedvezményekkel és a nagy és külkereskedelem szabályzásával tereljük helyes és kiszámítható irányba a Nép Nemzeti Gazdaságot úgy, h. minden Magyar Néptársunknak meglegyen a Jóhaszna és a kenyérhez, munkához való joga.

Első körben Mi a Magyar Nemzeti Szocialisták a munkanélküliség és a munkásszegénység ellen üzenünk hadat. Minden Magyar embernek jár a jól végzett munkáért a tisztes kenyér és hajlék!!!

Alapelvként röviden ecsetelhetem, h. ez nem valami anyagelvű dologként kell értelmezni, hanem annak az alapját, h. üres gyomorral nem lehet a Hazát szeretni, kultúrát ápolni. Nem támogatjuk a munka nélkül élősdiséget semilyen formában. Aki enni akar annak dolgozni kell érte, de ha megdolgozik érte jár a becsületes járandóság is. A gazdaság szabályozó mechanizmusa nem egy klikk érdekeit szolgálja hanem a Magyar Nemzet Közösségének érdekét, ismét hangsúlyozva felelős vezetőkkel.

------vége-------

Én ezt látom jónak. A globalizáció jelenlegi formájának pedig igenis van alternatívája.

Az elszegényedést a magyar érdekeket semmibe vevő gazdaságpolitika okozta, amely ajtót, ablakot nyitott a megtermelt jövedelem kiszivattyúzásához. A kialakult egyenlőtlen munka-tőke küzdelemben az egyetlen hazai erőforrás, a munkaerő, legtöbbször a saját kormányára sem számíthatott.

A nemzeti szocialista munkaállamban pedig, a foglalkoztatottság növelése is cél. Így máris több bevétel van. Magasabb bérek, több adóbevétel, nagyobb vásárlóerő, felpörgő lakáspiac, és főleg több gyerek..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk