width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kollektivizmus

2008. május 15., csütörtök

Kollektivizmus

Kollektivizmus

Nekem, mivel vallással, ezoterikával, történelemmel kapcsolatos e-book-okat gyűjtöttem egy időben, és azokat olvastam is (persze messze nem mindent) erről a népről/fajról/alfajról/rasszról (ki-ki válassza ki magának a megfelelőt) a fenti a véleményem alakult ki.

Ha valaki ma Magyarországon egy kicsit is a zsidó nép ill. annak hazánkban élő/tevékenykedő tagjai ellen felszólal, vagy bármit mond, ami nekik nem tetszik, azt rögtön rasszistának, fajgyűlölőnek minősítik. Akkor nép vagy faj? Maguk mondják ki, hogy faj, hiszen ők mondják, hogy fajgyűlölő. Az a zsidó a zsidó jog, azaz a háláchá szerint, akinek az anyja zsidó. A vallásuk izraelita. De kevesen gyakorolják közülük ezt a vallást, nem is ez köti össze őket, hanem igenis a származás! Ha valaki nem tetszik nekik, az már rögtön fajgyűlölő. Nem én mondom. Ők mondják, hogy FAJ!

Elolvastam egy zsidó blogban írt bevezetőt. Azt írják benne, hogy legyen mindenki zsidó. Válaszom:

Nem lehetünk zsidóvá, mert a zsidó nem egy vallás, hanem faj! Vallást tudok váltani, de fajt hogyan? Zsidónak születni kell.

Ezt nem én állítom, hanem maguk a zsidók a cselekedeteikkel, írásaikkal, történelmükkel igazolják. Ez egy kirekesztő, gyűlöletkeltő faj. Elég elolvasni a Talmudot és világossá válik minden.

http://www.freepress-freespeech.com/holhome/ltalmud/talmud.htm

A zsidóság egy KOLLEKTIVIZÀLT, ősi klán szisztémában élő patriarchális nép még ma is. Azért olyan egységesek !! Ott a rabbi az, aki megmondja, hogy mit kell csinálni, hogyan és mikor. Ezt közli a családfőkkel, akik aztán e szerint hatnak családtagjaikra... Ezért nem gyötri öket a KÈTSÈG.

Ha valamelyikre esetleg rájönne a kétség, akkor kitaszitják maguk közül. Hasznos olvasmány, Baruch Spinosa (zsidó filozófus) élettörténete, melyben leírják a kitaszíttatását. Iszonyatos olvasmány !!

A zsidó nép erősen hagyomány és családtisztelő! Csak minket akarnak elgyökérteleníteni a mindenféle libsi propagandával, ők megmaradtak konzervatívnak. Ott azt csinálja a gyerek, amit a család mond! Csinálja is morgás nélkül. Ezt konkrétan ahol lakom, ott látom. Ez a magyaroknál nem egészen igy van.

Ha megnézitek az arab országokat, azok pont úgy működnek, mint a zsidók !! Ez a titka annak, hogy nem bírnak el EGYMÁSSAL ! Ez alól még a nem arab Irán sem kivétel ! Nem politikusaik vannak, hanem vezetőik !! Ez egy nagyon lényeges különbség !! Egy Khomeini vagy akár egy Kadhafi szintű arab politikus a népét szereti, és azért él, hogy azt felemelhesse.

Ha most a Gyurcsány féle fenomént nézem, legalább több százszor fordult elö az a kifejezés, hogy az "APRÒ KLÀN " Igen, a probléma az az, hogy mindenki elsiklik efelett a leírt szó felett. Gyurcsány nem miniszterelnök, hanem klántag. Ő CSAK azt csinálhatja, amit a családi -kláni- rabbinátus MEGENGED ! Ebben van az EREJE, meg a KITARTÀSA.

A magyarságnak is bele kellene tanulnia a KLÀN - SZISZTÈMÀBA !! Ehhez viszont tanulmányozni kellene azt, hogy a MÀSOK hogyan élnek, gondolkodnak és működnek !! Pont olyanná lenni, mint ők, a szervezettséget értve !! És a módszereiket velünk szemben !!! Kutyaharapást szőrivel kell gyógyítani.

Az egyéni "sehova nem tartozás", az nem jó !

Példátlan összetartás, falka-szellem viszi előre a két parazita népséget. Hát erre van szüksége a magyarságnak. Egységes, határozott fellépésre, nemzeti öntudatra, szerveződésre!

Miután eddig nem tudtuk megváltoztatni őket, igy nekünk magunknak kell megváltozni !!

CSAK EZ AZ EGY ÚT ÁLL ELÖTTÜNK !!!

Egy emberként magyarnak LENNI !!! Kollektivizmus !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk