width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kormányzati adócsalás

2008. május 6., kedd

Kormányzati adócsalás

Kormányzati adócsalás

A szocionista APEH-et nem izgatja, hogy Kapolyi elvtárs zsebbe fizetett tízmilliókat.

A lehallgatási botrány fejleményei

Miközben a kisembert néhány tízezer forintért, is ízekre szedi a politikai rendőrség ágaként funkcionáló APEH, sőt azt is ellenőrizhetik, van-e nálunk számla a boltban vásárolt kenyérről, a törvénytipró bagázs nem indít eljárást Kapolyi László köztörvényes milliárdos, MSZP-s politikus ellen, noha az BEVALLOTTAN zsebből-zsebbe fizetett a magánnyomozóknak. És nem tíz fillért. Így működik a kormányzati "zéró tolerancia". A teljesen nyilvánvaló bűnügyben a sunyi, kollaboráns Fidesz sem tett feljelentést. Vajon miért? Mert ők is bűzlenek és zsarolhatóak más ügyekkel.

Zéró tolerancia, kis kivétellel. Politikailag kényes ügyekkel hivatalból nem foglalkozik az APEH, így nem vizsgálja a Kapolyi–Keller lehallgatási botrányt sem – ezt a törvényre nyíltan köpő az adóhatóság szóvivője mondta a hírTV-nek, miközben kutyakötelességük volna kivizsgálni a több tízmilliós csalást.

Talán célszerű volna több millióan aláírni egy közleményt: "számla nélkül vásároltam, politikailag kényes, az APEH nem foglalkozhat vele".

Pedig az Orbán Viktor és körének levadászására vállalkozó magánnyomozó cég feltehetően számla nélkül kapott több millió forintot Kapolyi Lászlótól. A tb-tartozókkal szemben már nem ennyire elnéző az APEH: 80 ezer potyautast számoltatnak el napokon belül.

Amiatt, hogy zsebből zsebbe fizetett a magánnyomozóknak Kapolyi László, nincs feljelentés – így a mentelmi bizottság ülésén sem kellett dönteni arról, hogy kiadják-e a szocialista politikust. A milliárdos vállalkozó továbbra is tagadja, hogy Orbán Viktor és körének megfigyelésére valaha megbízást adott volna – a felvételen azt viszont elismeri, hogy „Keller harapófogójában vergődik”.

A hangfelvétel egy másik részletéből kiderül, a szocialista milliárdos ragaszkodik ahhoz, hogy adómentesen, számla nélkül, zsebbe fizethessen a Finder Bt.-nek. A felvételeket másfél hete hozta nyilvánosságra a hírTV, az adóhatóság mégsem indít hivatalból eljárást.

Az APEH is néz híradót és olvas újságot

„Igen, mi is nézünk híradót, olvasunk újságot, de ettől még nem indulnak vizsgálatok az adóhatóságnál” – fogalmazott Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője. „Miért indulna automatikusan bármilyen vizsgálat egy politikai felhanggal megszületett bármilyen ügyre?” – tette hozzá. A szóvivő azt is elmondta: az adóhatósághoz a konkrét üggyel kapcsolatban nem érkezett bejelentés. (Magyarán a sunyi, kollaboráns Fidesz sem tett feljelentést, vajon miért? - a szerk.)

A kancellária viszont már le is zárta a vizsgálatot. Ahogy az várható volt, nem találtak Keller Lászlóra terhelő dokumentumot, pedig a felvételen Kapolyi többször is utal arra, hogy az adatgyűjtést az egykori közpénzügyi államtitkár rendelte meg. A Miniszterelnöki Hivatal honlapjára feltett – mindössze kétoldalas – jelentés szerint csak a központi irattár dokumentumait, tehát azokat a szerződéseket, amelyeket a Keller vezette titkárság kötött a Medgyessy-kormány hatalomra kerülése után. A Magyar Nemzet és hírTV által közölt leleplező titkos hanganyagot nem vizsgálta az ellenőrzési főosztály.

A kormányszóvivő is azzal érvelt, hogy Kapolyi cégével soha nem állt szerződéses viszonyban a közpénzügyi államtitkárság. A kabinet vizsgálata azonban nem is találhatott ilyen dokumentumot, hiszen a megrendelőnek nem Kapolyi úr cégére, hanem a pénzére volt szükség – épp azért, hogy hivatalosan ne legyen nyoma annak, hogy a titkos adatgyűjtésre Keller közpénzügyi államtitkárként adta a megbízást.

(kuruc.info - hírTV nyomán)

Kapolyiról még : http://reakcio.blogspot.com/search?q=kapolyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk