width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Melyik nap?

2008. május 10., szombat

Melyik nap?

Melyik nap?

Miért vesztették el KÉTSZER a II. világháborút a németek?

1945. május 7-én a németek vezetői, többek közt Dönitz, aláírják a feltétel nélküli kapitulációt Reimsben. De praktikus okokból egy ici-pici haladékot kapnak, mivel a német csapatoknak is értesülnie kell a hírről. Ugyan 7.-én már a nyugati fronton tényleg letette a fegyvert a Wehrmacht, de a szovjetek ellen még 8.-án is harcoltak.

A hadtörténészek többségének véleménye szerint az európai háború ténylegesen a német Közép Hadseregcsoport 1945. május 12-i csehországi fegyverletételével ért véget. Megemlíthető továbbá, hogy Jugoszláviában május 14-én tették le a fegyvert az ott harcoló német csapatok.

A II. világháború 1945-ben május 8-án ért véget, ezt a napot ünnepelte Nyugat Európa és az Egyesült Államok AKKOR. A Szovjetunió és Gyurcsány azonban május 9-ét tartja a győzelem napjának. Sztálin ugyanis elégedetlen volt, hogy magas rangú szovjet tisztek nem voltak jelen a kapitulációnál, ezért másnap a németeknek újra "el kellett veszíteniük a háborút" - mondta Kun Miklós történész. Mint mondta, a német vezérkar Reims városában tette le a fegyvert, a kapitulációnál azonban a szovjet vezérkar nem volt jelen. Sztálin ezért másnap egy Berlin melletti kastélyban Zsukov és Konyev marsall jelenlétében megrendezett egy másik fegyverletételt is. 1965-ig a szovjetek sem ünnepelték A GYŐZELMÜK NAPJÁT. "Ez ma este a II. világháború végére emlékező ünnep lesz, és nem holokausztmegemlékezés vagy pártrendezvény" -mondja az mszp. Béke van. Csak ferike keveri a szart. Komcsiparádézni könnyebb, mint kormányozni. Ezek kik ellen harcolnak most? Tudja valaki? (csak a saját elmúlásuk ellen)

A fletó híveknek és az arra járóknak ráadásul érdekes MSZP-s szórólapokat osztogattak.

A szórólap részletesen előírta a helyes viselkedést, de legelőször így köszöntötte a második világháború lezárására emlékezőket: „Köszönjük, hogy meglátogatja rendezvényünket, melyhez ezúton is jó szórakozást kívánunk.”

Hát bizony a jóízlés messze elkerüli a maszopot. Szerintük mi azon szórakozzunk, hogy ezen a napon 1945-ben elvesztettük a háborút, és megszálltak minket a szovjetek. Ekkora parasztokat !!!


A Nyugat 8-ára teszi, csak a Szovjetunió és Oroszország 9.-ére, meg Gyurcsány. Ezek minden dátumot meghamisítottak. Nem bírnak meglenni hazudozás és történelemhamisítás nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk