width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Tapasztalati tények

2008. május 17., szombat

Tapasztalati tények

Tapasztalati tények

Amit többek közt erre a blogra írtam, azt nem hallomásból, hanem tapasztalatból írtam. A zsidó mentalitás oly mértékben eltér valamennyi egyéb nép mentalitásától, hogy egy futó ismeretség néhány napja után árulkodni kezd, bármennyire is kendőzi az illető.

Mivel elég jó emberismerő vagyok, az esetek 90 %-ban bejött a feltételezésem. Az alamuszi durva könyökölés, a ravasz kétszinűség, az előnyök, javak megszerzésének akarata minden áron... mindez jellemző rájuk. Még az alattomos módszerek sem tartják vissza őket, ha személyes érdekük úgy kivánja. Az nem érv, hogy "más népek között is van ilyen". Igen, szerintem is van, de ez inkább kivétel. A zsidóknál pedig ez a normális, vagyis a természetes magatartásmód.

Az én hazám az én házam. Ez egy olyan ház, melynek lakói hozzám hasonlóak, én meg hozzájuk. Ha valakit vendégül látnak házam lakói, az viselkedjen vendégként és ne próbálja átvenni a házigazda szerepét. Az én házamban ne kerüljön a csizma az asztalra, mert nem oda való. De ha mégis oda kerül a "kedves vendég" jóvoltából, ne csodálkozzon az, ha hirtelen megszűnik házam népének szivélyes vendégszeretete iránta.

A zsidó olyan parazita, amely képtelen a nemzetgazdaság egészéből a saját, neki járó részét arányosan kivenni, és a társadalom egészéhez képest mértéktelenül részesedik a haszonból. A zsidó nem tehetségesebb faj a többinél, csak a kiirthatatlan gátlástalan élősködő képességének köszönheti, hogy a vezető helyek több, mint kétharmadát, olykor háromnegyedét betölti.

És nem az irigység motivál. Addig nem baj, ha valakinek több van, mint nekem, ameddig azt nem az én zsebemből húzta (zsarolta, lopta, rabolta) ki. De ha onnan, akkor az igenis, baj! A zsidóság állítólag többet "DOLGOZIK, meg TANUL..." de mit?

Legfeljebb jogot, (amit csak annak csúfolnak) vagy közgázt (jogosítvány a szabadrablásra) vagy firkászok (hazudjunk, amennyi a pofánkon kifér)

Egyikük sem a társadalom hasznára, hanem inkább annak kárára tevékenykedik.

A zsidó jogász a magyarok jogszerű kifosztásában segédkezik, a közgazdász a neoliberális globalizmus érdek-hazugságait terjeszti, a zsidó újságírók pedig egyszerűen fizetett hazugok.

Ahol nem lehet lopni, csalni vagy hazudni, de felelősségteljes beosztás, ott nincs egyikük sem. Ahol profitálni, diktálni vagy uralkodni lehet, mindenütt nagy az arány... ahol csak dolgozni szabad, de "pofa be" - ott meg rendkívül alacsony.... ha egyáltalán létezik.

Ugyan miért?

Ez a nép élősködésre termett. Így mindenhol ők lehetnek a felső tízezerben, odahaza Izraelben semmiféleképpen nem élhetnének közülük ennyien ÉS ilyen jól - egyszerűen nem állítanak elő az életszínvonaluknak megfelelő mértékű, ÉS a társadalom számára hasznos értékeket... És még ők nyomatják a szintén zsidó Adam Smith fals közgáz-elméleteit a szabad piacról és a korlátlan versenyről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk