width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 40 milliárd ajándékba a Mercedes gyár részére

2008. július 7., hétfő

40 milliárd ajándékba a Mercedes gyár részére

40 milliárd ajándékba a Mercedes gyár részére

A Mercedes gyár megvásárolja a földet, amin épít, mellesleg kap TŐLÜNK 40 milliárd forintot, azon már többé magyar embernek nem terem semmije, nem épül semmije.

A munkások alkalmazása és a gyártás után megmaradó hasznát kiviszi az országból.

Még azt a 40 milliárdot sem kell neki befektetnie újra, amit tőlünk kapott.

Amit mellesleg VISSZA SEM KELL FIZETNIE SOHA.

Aztán, ha nem elég a magyar munkás, majd külföldieket alkalmaz.

Nem járul hozzá a kevésbé képzett magyarok képzéséhez, mert lesz neki külföldi rabszolga.

Már veszi a telkeket (jut a 40 milliárdból) a beszállítóinak.

Mert zömmel nem magyar vállalkozások lesznek a beszállítók. Bár van 1-2, aki eddig is beszállítója volt, ők sem biztos, hogy a jövőben is a partnereik maradnak.

Nézzük meg, hogy az ígérttel ellentétben 5 év múlva hány magyar munkás lesz a gyárban és hány magyar beszállító. Persze, az tagadhatatlan, hogy van respektje a Mercedes névnek. Mint ahogy gazdagabb, boldogabb országok szívesen ölnek iszonyatos pénzeket a Forma-1-be. Minekünk meg nem sikerült annyit összekalapozni, hogy az egyetlen magyar tehetségünket ott tarthassuk.

Akkor ez most miért is jó Magyarországnak, a magyar embereknek? Gondoljuk, hogy ez olyan beruházás, amitől a magyarok jobban élnek majd?

Vagy gondoljunk bele, éhínség előtt áll a világ.

Ha a külföldiek felvásárolják a földeket, nekik hoz majd hasznot az élelmiszer eladása.

A helyi magyar munkaerő pedig napszámos lesz, ami rosszabb, mint a középkorban a jobbágysors. Merthogy a jobbágynak telke, eszközei, állatai voltak. Azokkal termelte meg a beszolgáltatni valóját, de az övé maradt.

Vagy ha a vizeink, amelyeknek az édesvízkészlet fogyásakor rendkívüli jelentőségűek lehetnek, a melegvizeink már most is azok, csak akkor folynak a csapjainkba egyáltalán, ha mások által meghatározott árakat (amiben ugye a busás hasznuk benne van) fizetünk érte. Idegenek meg ugye nem fogják mérlegelni, hogy a magyaroknak van-e pénzük elég?

Gondolkodjunk el egy kicsit ezekről a dolgokról. Túl lehet élni a gyarmatosítást, de még senki se jött ki jól belőle...

Az energia ára pedig azért nő, mert a dollár inflálódik, és a korrupt zsidóbérenc EU-s politikusaink DOLLÁRÉRT veszik az olajat mindenféle angol és amerikai tőzsdéken, ahelyett, hogy megegyeznénk KÖZVETLENÜL az OPEC-cel hogy tőlük vesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk