width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Megérteni a zsidókat?

2008. július 28., hétfő

Megérteni a zsidókat?

Megérteni a zsidókat?

1919-ben a Tanácsköztársaságkor a vezetők zsidók voltak. Ugye nem állítod, hogy a magyar nép érdekében cselekedtek, hisz jórészt miattuk következett be Trianon. 1945 után szintén a nyakunkra ültették őket. A szocializmus építésének vezérei is zsidók voltak, akik nemcsak a magyarokat, de egymást is ölték, lásd koncepciós perek. Tudod, hova vezetett a hozzá nem értésük? 1989-re 20 milliárd dollár államadósság. Aztán jött a rendszer, illetve gengszterváltás. Eladva minden, lehetőleg külföldi, vagy magyarországi zsidóknak. Eredmény, 100 milliárd dollár államadósság. Aztán, hogy még véletlenül se tudjuk kifizetni, már azt adják el, ami a jövőnk lenne: az éppen feltárt gázmezőinket, amiből minden adósságunkat kifizethetnénk. De nemsokára a termőföldjeink következnek, ha hagyjuk.

A keresztény vallások, az iszlám, a buddizmus ... stb. közös vonása, hogy egy olyan Istenhez kötődnek, aki a harmóniát, a békességet, a szeretetet, az élet tiszteletét, stb jelöli meg elérendő célnak. Vagyis pozitív irányba mutat, és egy magasabb szintű lelki töltést ad a hívőknek, illetve ebbe az irányba tereli híveit. Ha bárki úgy dönt, hogy megváltoztatja vallását a fent említettek valamelyikére, nem ütközik akadályokba, az egyház nem átkozza ki és viszonylag könnyen hozzáfér a másik hit írásos anyagaihoz.

Az először Mishannak majd Talmudnak nevezett írás, mely az első évszázad elején jelent meg először, folyamatosan bővült, írásos formában is rögzítették (onnantól talmud), mára több mint 10 000 oldalt tartalmaz, a zsidók mindennapi hitéletét és hitgyakorlását hivatott írányítani. Ezt a "művet" zsidó tanítók (rabbik) írták az idők folyamán. Nos, az ebben szereplő instrukciók már erőteljesen megkérdőjelezhetők és nehéz bennük felfedezni valamilyen magasabb rendű, isteni szándékot.

Egy rabbi nyilatkozta: " Ha a gójok (nemzsidók) tudnák, hogy miket tanítunk róluk, meglincselnének minket."

Ennek megfelelően titokban is tartják, amennyire ez sikerül. Ami kiszívárog, azt azonnal letagadják és jön a tőlük jól megszokott nácizás és fasisztázás.

Próbálj meg csak beszerezni egy, A ZSIDÓK SZERINT HITELES és a TELJES szövegrendszerre kiterjedő Talmud kiadást, nem fog sikerülni!

A talmudi "tanítás" szerint a zsidó a teremtés koronája és csak őt illetik meg emberi jogok. Minden más ember csak gój - azaz állat és tisztátalan. Ha a zsidó megöl egy gójt, nem jár érte büntetés, mert csak olyan, mintha egy csirkét vágott volna le.

Egy kis ízelítő: Ha egy zsidó férfi gój asszonnyal hál, verést érdemel a bűne miatt ( a megkövezést már régen törölték ), viszont az asszony halált érdemel, mert bűnre ösztönözte őt. Ugyanez az utasítás vonatkozik megerőszakolás esetén is, még akkor is, ha a gój kiskorú ( 3 éves) gyermek.

Nem is folytatom, mert csak okádni lehet tőle.

Nos, aki ezt vallásnak tudja tekinteni, vagy valamilyen Istennel összefüggésbe tudja hozni, az NEM NORMÁLIS!!!!!!

Ezért aztán nem is meglepő, mikor az egyik zsidó ellentüntető ilyen kijelentést ereszt meg: "Kihaló faj vagytok." Mondja ezt ő, egy idegen országban, "vendégként".

IDEJE LENNE RÁJÖNNI, HOGY A NEMZET KÍGYÓT MELENGET A KEBLÉN !!!!!!!!!

Nem tudom, hogy egy EMBER valaha is képes lesz-e megérteni a zsidókat.

Mivel minden nemzsidó ki van rekesztve az "ember" kategóriából, így a mózesi törvények nem vonatkoznak rájuk, mikor is "embertárs" említtetik. Így aztán azok javait "nyugodtan el lehet" kívánni. Pl.: Magyarország .... , hogy csak a lista elejét említsem.

Így már érthető a zsidók kíméletlensége, ami azonnal előjön, ha hatalom kerül a kezükbe.

NEM VESZNEK MINKET EMBERSZÁMBA. Ez itt a gond. Ezért jobb lenne, ha valóban mindannyian kimennének Izraelbe, beleértve a "jogi személyeket" (azaz a cégeiket) is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk