width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Zsidók a magyarok ellen

2008. július 24., csütörtök

Zsidók a magyarok ellen

Zsidók a magyarok ellen

Miért gyűlölik a magyarországi zsidók a Magyar kultúrát és hagyományokat?

Miért üldözik a mi érdekeinket szolgáló politikai rendszer, a hungarizmus híveit???

A betelepülő zsidók 1880 után kezdték megszállni a magyar iskolákat tömegestül. Az 1880 es 1945 között eltelt 65 évből bármilyen megszorítás ellenük mindössze 1922 es 1927 között öt évig, és 1938 - 1944 között 6 évig, tehát összesen 14 évig volt.

Mutogatnak vissza 1945 előttre, hogy itt állítólag őket kiirtották, már egymilliós számot is lehet hallani tőlük.

A budapesti – és a nagyvilágon élő – zsidók jobban tennék, ha az állandó mocskolódás helyett naponta imáikba foglalnák a magyar népet, és például a Horthy Miklós kormányzó úr parancsára cselekvő Koszorús Ferenc vezérezredes nevét, aki 1944. július 6-án egységével megakadályozta, hogy a németek deportálják a zsidókat a pesti gettóból. S ne feledjük, hogy mindez a német hadsereg katonai megszállása idején történt. A Németország által megszállt országokban – márpedig 1944. március 19. után Magyarország is az volt – fölállított gettók közül kizárólag a budapesti érte meg a háború végét. S ebben némi szerepe az egyes zsidók által sokat mocskolt magyar népnek is lehetett.

1944. májusában-júniusában a németek a vidéki zsidók egy részét kiszállították Lengyelország felé, mert nem mindenki került Auschwitzba, hanem más német munkatáborokba is. Horthy 1944. július elején csak azért akadályozta meg a további kiszállítást, mert üzenetet kapott az amerikai kormánytól, hogy ebből baj lehet a háború után.Ennél sokkal fontosabb tény, hogy az amerikai és angol bombázógépek 1944. április 2-tól folyamatosan bombázták a pesti lakótelepeket, de a zsidó védett házakat nem. Miközben Magyarország fegyveresen nem támadta meg az Egyesült Államokat, sem Angliát, miattuk sok százezer magyar esett áldozatul. Az angol és amerikai bombázógépek sok vidéki magyar várost is agyonbombáztak, vadászgépeik pedig alacsonyan szállva a menekülő lakosságot lőtték le.

Sok kibombázott pesti magyar családot később azokba a zsidó lakásokba költözettek, akiknek lakóit előzőleg a zsidó védett házakba költöztették át. A pesti gettóban és a védett házakban azért maradhatott meg több mint 250 ezer pesti zsidó 1945. január 18-ig, mert ezeket a házakat és a VII. kerületi gettót a Szálasi-kormány rendőrsége és a nyilasok őrsége védte, egészen az oroszok bejöveteléig.

A németek terveiben, és Szálasi elképzeléseiben is az állt, hogy a háború után a zsidóság vissza lesz telepítve Izraelbe.

Ezt tudták a vezetőik is, mégis a németek és a szövetségeseik ellen uszították a hitsorsosaikat.

Varsóban 1944-re, mintegy 60.000 zsidó maradt a gettóban, és a varsói civil lakossággal együtt felkelést robbantottak ki, hogy átvegyék az uralmat a németektől a főváros felett.

A tervük sikerült, ám csak rövid ideig: az oroszok időközben elérték a Visztulát, ám nem segítettek a felkelőknek, és a lengyel Honi Hadseregnek – hagyták, hogy Varsó elvérezzen, hogy a háború után az ő segítségükkel kerüljön hatalomra az általuk támogatott szovjetbarát kormány.

A varsói felkelés 1944 augusztus 1.-én robbant ki - amikor gettó már nem is létezett, az egész város romokban hevert a bombázásoktól és a szovjetek a Visztula túlpartján várakoztak. Október 2.-ig tartott.

De feltételezem azt is, hogy a zsidók rossz természetét az akkori nemzeti szocialisták még alá is becsülték ...

Mert ők azt hitték, ha adnak egy országot a zsidóknak, és oda telepítik őket, akkor békén hagynak minket, európaiakat.

Továbbá : azért azt az izraeli falépítést sem lehetett akkor még sejteni. A zsidók még ezt az ötletet is lopták : a kínaiaktól.

Szóval akkor aki úgy gondolja, hogy Izrael állam faji megkülönböztetési alapú (igen, az, valódi fajvédő törvényeik vannak) , és az a fal valójában egy gettófal, amivel az őslakos palesztinokat zárják el - elsősorban a víztől -, az antiszemita szemlélet-e, vagy esetleg simán csak "bírálat"?

Esetleg ez is attól függ, hogy ki mondja? Az, hogy Izrael "birtokol egy területet", amihez még elvileg sem volt köze soha akár az ókorban sem (mondjuk a West Bankon vagy a gázai felföldön), az akkor most nem is agresszió? Elhozták oda a demokráciát? Talán a palesztinok úri passzióból költöztek menekülttáborokba, és élnek ott "a demokrácia árnyékától" talán kevésbé mentesen? Milyen "demokratikus" útja van a tiltakozásnak a dózer ellen, amely lerombolja a házadat, a tank ellen, amivel elkergetnek a hazádbol? Majd pont a fogolykínzó, szórakozásból civileket gyilkolászó, Korán égető vallásgyalázó, minden európai és ázsiai kultúra iránt tiszteletlen és nyegle amerikai katona viszi el a "demokráciát" az araboknak Irakba?

Palesztínában amúgy egyre kevesebb a víz, a zsidók szerint nagy valószínűséggel Magyarorszag lesz az ottani zsidók következő hazája.

Az átlag amerikai aki a CNN és a Fox tévén, és a hasonló helyeken nézi rendszeresen a híreket, vagy nem tud ezekről a cionista gaztettekről, vagy ha tud is, egyszerűen közömbös marad. Pedig az ő befizetett adójának nagy része is éppen Izrael támogatására megy el. Az iraki, afganisztáni megszállás költségei is ide értendők, hiszen ezek a hadműveletek is Izrael érdekében történtek.

Nálunk is folyik a zsidó hazugság áradat éjjel - nappal a sajtóban, egy generáció nőtt fel abban, hogy arab = terrorista, milyen alaptézis is ez?

Most már szerintem alaptézis az is, hogy aki Izrael államot aggresszornak nevezi, az antiszemita. Még a tankokat kővel hajigáló gyerek is antiszemita. Aki ellentmond, az mind antiszemita.

Éppen ezért kárbaveszett erőfeszítés is a zsidók felé bármilyen megfelelési kényszer ami részünkről.

"Ne válasszatok zsidóbarátot ! Válasszatok határozott, nyílt antiszemitát !" Ahogy azt Istóczy Győző már megmondta. xD

A Zsidóktól ne várj köszönetet.A ZSIDÓ csak zsidó marad.A vér nem válik vízzé. A fenti események leírásából is látszik, hogy minden földön élő nem zsidó embert kihasználnak, becsapnak. Én megértem, miért gyűlöli őket egyre több, és több ember. Kuncze Gáborkát idézném :-) "Magára vessen az, aki rossz időben és rossz helyen van."

Na én is ezt mondom most nekik magukra vessenek. Amit főztek, egyék is meg. Most már hiába minden "affirmative action" (filoszemitizmus-propaganda), mert terjed az igazság.

Az igazság arról, hogyan élősködik ez a fajta a világon, hogyan rontja az egész nemzsidó emberiség létét.

Hallottam ma ezt a kifejezést, hogy " vérszívó kapitalizmus " meg azt is, hogy a zsidók a világ piócái. A pióca jelző még se olyan hiteles. Inkább bélféreg. A pióca kívülről támadja az áldozatát, de miután teleszívta magát az áldozata vérével, leesik róla. A bélféreg belülről pusztítja az áldozatát, és sok esetben az áldozat bele is pusztul.

Zsidók a magyarok ellen, antiszemitizmus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk