width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Da Vinci kód a zsidó csalás

2008. szeptember 30., kedd

Da Vinci kód a zsidó csalás

Da Vinci kód a zsidó csalás

A Da Vinci kód mögött lapuló zsidók

Aligha van, aki még nem jött rá, hogy a Da Vinci Kód egy példa nélkül álló támadás a Kereszténység és Jézus Krisztus személye ellen. De a többség nem tudja, hogy a Média-óriások, melyek ezt a támadást vezénylik zsidó kézben vannak.

A Sony Részvénytársaság a szeme annak a zsidó promóciós polipnak, mely e filmet létrehozta. A nyolcvanas évek végén Sony of Japan felvásárolta a Metro Goldwin Meyer-t, Columbia Pictures-t és United Artists-t. A zsidó tulajdonú CBS volt Elnöke, a zsidó Howard Stringer lett a Sony International második embere. Viszont ő a Sony of America igazgatósági tanácsának tagja, s vezérigazgatója is egy személyben

A Sony of America vezérkarában is zsidó nevek vannak többségben. Emily Susskind: elnök. Robert Wiesenthal az exec. alelnök és pénzügyi főtitkár; Nicole Seligman ugyancsak exec Alelnök és tanácsadó. Phil Weiser a technológiai igazgató és senior-alelnök. Michael Fidler Jr. is Senior-alelnök. Jay Samit a Connect ügyvezető igazgatója. Gretchen Grieswald a vállalati kommunikációs igazgató.

A Sony leányvállalatának, a Columbia Pictures-nek, - mely egyébbként a Da Vinci Kódot készítette – Amy Pascal, megintcsak zsidó, a főnöke. Ő az igazgatója a Sony Motion Pictures Group-nak is. A film producere Brian Grazer...mondjam?

A forgatókönyvet a jól ismert – zsidó – forgatókönyvíró, Akiva Goldsman írta.

A MÉDIA POLIP

Míg a film a Sony terméke, a film promóciója a zsidó média-ipar többsíkú támadását illusztrálja.

Tavaly a Sony szorosan együttműködött az NBC-vel, az annak érdekeltségébe tartozó NBC/Universal termékének, a keresztény-ellenes Dániel Könyvének a reklámozásában. Most, az NBC TV műsorszerkesztésért felelős feje, Jeff Zukor (jid) bőségesen visszafizetett a film reklámozásával. Csak a múlt héten, a Today Show Matt Lauer-je (jid) Európai kincsvadászatra invitálta a show nézőit: a kód nyomdokaiban haladva. A CBS a zsidó Sumner Redstone (Murray Rothstein) elnökletével és az ABC, a zsidó Michael Eisner vezényletével csigázta a nézők érdeklődését a könyv és a film iránt.

MEGA-KÖNYVSIKER

A legnagyobb zsidó könyvkiadók is mesés hasznot vágnak zsebre a DaVinci Kód terjesztéséből. A zsidó Joel Klein a világ legnagyobb kiadó-konglomerátumának, a Bertelsmann A.G.-nek az Amerikai főtitkára. A Random House, mely az Encyclopedia Judaica szerint is zsidó tulajdonban van, része ennek a szindikátusnak, így hatalmasat nyert a forgalmazáson. A Random House birtokolja a nagybetűvel szedett kiadványok forgalmazásának jogát. A Random House al-vállalata, a Doubleday vette meg a szabványos nyomású és a különleges, gyűjteménybe való kötetek nyomásának jogát. Végül pedig egy másik nagy tiszteletnek örvendő, s megint csak a Random House érdekeltségi körébe tartozó zsidó kiadóház teszi fel a pontot erre a zsidó monopóliumra az összes nem keménykötésű kiadás jogával.

A zsidó befolyási körhöz tartozó magazinok is agresszívan reklámozzák a Kód-ot.

Vagy 50 népszerű magazin, többek között a Time, Life, People (Time/Warner tulajdon a zsidó Nerman Pearlstein-nel a főszerkesztői székben). A Newsweek, a zsidó Donald Graham Washington Post-jának függvénye, mostanság több feltűnő cikkel csábította az olvasók millióit a könyv megvételére vagy a film megtekintésére.

Cikkek garmadája jelenik meg a zsidó tulajdonú újságokban is. Ezekhez tartozik a Samuel Newhouse-lánc gyöngyei közül a New York Times, Boston Globe, a New York Review of Books, a Village Voice, satöbbi...Mind fokozzák a érdeklődést a DaVinci Kód istenkáromló igéje iránt. A New York Times azzal jellemezte a könyvet, hogy: a szerző kutatómunkája feddhetetlen, a Kód azon állítása ellenére, hogy például a Római Katolikus Egyház 5 MILLIÓ asszonyt égetett meg. Mindazoknak a média-hangoknak, melyek oly komoran mérlegelték Mel Gibson Passiójának antiszemitizmusát, most egy szavuk sincs a Kód veszett anti-Kereszténysége ellen...netáncsak nem azért, mert osztoznak benne?

A KRISZTUS ELLENI TÁMADÁSOK SZÁLAI ÖSSZEFUTNAK

Egy korábbi „e-riasztás” cím alatt terjesztett körlevelemben már dokumentáltam, hogy a zsidók miképpen tették lehetővé a National Geographic Society számára, hogy az a világ elé tárhassa a Júdás evangéliumának istenkáromlását.(„ Judas- Historic Jewish Hero ”). Lerántottam a fátylat a Nat.Geog.Soc. Köztiszteletben álló „Kódex-szakértő Bizottságának összetételéről, mely kissé zsidósra sikerült.

Ez a lázas Krisztus-mocskolás egy élénkült zsidó kampány szerves része volt

Az ADL(Anti Defamation League) Abe Foxman-ja támadást intézett a politikailag aktív Keresztény konzervatívok ellen, azzal hogy azok „veszélyeztetik a szabadságjogokat”. A Déli Baptista Konvenciót gyalázta, amiért azok zsidókat térítettek. Legújabb könyvében, a „Soha Többé? Az Új Antiszemitizmus Árnyéka”-ban antiszemitizmussal vádolta meg a keresztényeket, akik zsidókat kereszteltek át. Az Újtestamentum – így szitkozódik – egy hazug, gyűlöletes és agresszív könyv, és végeredményben alapvető okozója volt a 6 millió zsidó pusztulásának a Második Világháborúban. (ADL's Foxman- New Testament is Anti-Semitic )

Múlt decemberben a CBS 48Hours különkiadásában a Karácsony Misztériuma címmel a CBS annak a lehetőségét feszegette, hogy Krisztus fattyú volt(„ More Christian Bashing from Media this Easter? ”)

Ezen a télen az NBC Dániel Könyve című műsora, melyet Jeff Zukor engedélyezett, Jézust és a Keresztény családot pocskondiázta. („ Who's Behind NBC's 'Book of Daniel'? ”)

Ugyancsak ezen a télen volt sikeres a zsidó aktivista Mikey Feinstein abban a perében, mely megtiltotta a Légierő Akadémiája lelkészeinek, hogy Jézus nevét nyilvánosság előtt fennhangon kiejtsék. Ebben nagyban segítségére volt Rabbi Arnold Resnicoff, a Haditengerészet és Légierő magasrangú etikai tanácsadója, a "szólásszabadság" bajnoka.
(„ Correction- Speech at Air Force Academy Not Free ”)

A KERESZTÉNYEK HALLGATNAK

Az emberfia azt hihetné, hogy a kereszténység vezetői, akik neves zsidó aktivisták nyilvánvaló támadásainak vannak kitéve, legalább lelepleznék a hívőik előtt azok személyazonosságát, akik őket, s Megváltójukat becsmérlik.

De a helyzet nem ez. A Kereszténység elöljárói és az új jobb oldali vezetők meg sem mernek mukkanni azzal kapcsolatban, hogy a szólásszabadság, keresztelkedés, Újtestamentum és magának, Jézus Krisztusnak becsületét ért támadások zsidó eredetűek.

Miért ez a hihetetlen csönd? Az evangélisták hallgatásának oka egy több évszázados babona. Hiszik, hogy akárki, illetve akármely állam mely akár csak kritizálja a zsidókat, az meg lészen átkozva. A Bibliai ígéret Ábrahámnak, miszerint „megáldom azokat, kik téged áldanak, és kiátkozom, kik téged átkoznak” (Genezis 12:3) olyan értelmezést kapott, akármiféle gonosz vagy igazságtalan dolgot művelnek is a zsidók, egy keresztény csak áldhatja, soha nem kritizálhatja őket.

Nos, ez a tévhit ellentétben áll a Jó Könyv szellemével.

A Biblia azt tanítja, hogy a jámbor korholás, figyelmeztetés nem átok, hanem a legszebb ajándék, amit egy bűnös kaphat. A feddés magában hordozza a megbánás lehetőségét - így mentve a lelket a kárhozattól.

Annyira kívánatos volt a zsidók térítése bűnös útjaikról, hogy a héber próféták, Izsák és Keresztelő János dörgedelmesen hordták le a zsidókat, s elöljáróikat bűneikért. Vajon a Biblia antiszemita-e ezért? Illeti-e ilyen jelzővel a prófétákat?

De nem ám, sőt, Isten átka azokat a hamis prófétákat verte, akik a zsidóknak hízelegtek, pontosan úgy, mint ahogyan azt a modern keresztények teszik. Illés idejében ezek a megalkuvó próféták mézesmázosan áldották Ahab-ot és Jezabelt. Ma, Jerry Falwell, John Hagee és Hal Lindsey tékozolják áldásaikat a legfertelmesebb zsidó bűnösökre, olyanfajta erőszakos emberekre, mint Shamir, Begin és Sharon.

AZ IZRAEL-IMÁDAT KULTUSZA

Krisztus követői 2000 évvel ezelőtt messziről figyelték Megváltójuk keresztre feszítését. Tehetetlenek voltak a zsidó vezetőkkel szemben akik Őt megölették. A mai Keresztények is görcsbe bénultan lesik azokat, akik ma a nyilvánosság előtt újra és újra megfeszítik Jézus nevét és hírnevét. Igen, persze, elküldenek egy-két levelet és e-mailt, talán még egy TV-adás szponzorát is bojkottálják. Értelmiségieik vitatják a DaVinci Kód szofizmusát. De soha senki nem mutat rá prófétikusan a zsidó Média-nagykutyákra, megnevezvén vallási, faji hovatartozásukat. Senki nem mondja ki azt amit Nátán kimondott a csaló Dáviddal kapcsolatban: „Te voltál az az ember!” (Sámuel II – 12:7)

Elképesztő módon, mialatt a zsidók Krisztus elleni tevékenysége lassan teljesen körülveszi és elborítja a Kereszténységet, az Egyház felől áradó csendet lassan vágni lehet.

Csak azt tudom mondani ezzel kapcsolatban, hogy amikor az „Izrael-mindenekfelett”-et valló egyházi vezetők és nyájaik majdan a gulágok vágóhídjaira hajtatnak, megállapíthatjuk, hogy a történelem folyamán nem volt még egyetlen csoport sem, mely keményebben munkálkodott saját pusztulásán.

Fordított cikk, az angol eredeti szerzője Ted Pike tiszteletes (a tiszteletes azt jelenti, hogy pap)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk