width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Munkaalkotmány

2008. szeptember 16., kedd

Munkaalkotmány

Munkaalkotmány

Lincoln, Kennedy, és Hitler mind szembe szálltak a Rothschild bankház hegemóniájával. Az amerikai polgárháborút (Észak Dél ellen) nagyon szívesen finanszírozta volna az Európai Rothschild ház, mivel a Délnek már a Rothschild ház folyósította a hiteleit, komoly üzleti vállalkozás lett volna, ha megint, mint annyiszor Európa véres történelme folyamán, mind a két oldal nekik fizetné a kamatokat. Lincoln életével fizetett, mert átlátott a sunyi zsidó "gavallérságon".

Ugyan már 1913 óta Rothschild kézben volt a Federal Reserve Bank, és 10 világbank magántulajdona (kivétel nélkül mind Rothschild kézben) jogosan kérdezhetjük, hogy lehet az, hogy mégis Kennedy szembeszegült velük.

Kennedy elnök 1963 Június 4.-én írta alá, és ezzel hozta törvénybe az Executive Order 11110 http://hubpages.com/hub/Kennedy_Executive_Order_11110 az úgynevezett Elnöki Rendelkezés nevű törvénycsomagot, minek következtében az Egyesült Államok 4 billió dollárt hozott VOLNA forgalomba a magánbankok megkerülésével.

http://reakcio.blogspot.com/2008/01/kennedy-elnok-elleni-merenylet-kinek.html

Nem igaz, hogy az Oswald nevű elmebetegnek volt csak egyedül köze a Kennedy elnök elleni merénylethez, gondolkozzunk el azon, hogy hányszor ölettek a zsidók már vagyoni előnyért a történelem folyamán. Cárokat, királyokat, népeket irtottak ki, ha azok üzletrontásra merészkedtek.

Hitler egyenesen államosította a bankokat, az állam (a nép) kezébe adta a bankjegynyomtatás jogát, és a kamat haszna ugyanúgy visszaszállt a népre, és nem volt ez csoda, csak volt bátorsága rámutatni, hogy hol lukas a rendszer, hová áramlottak addig el a nemzet által megtertmelt javak, és erőforrások. Hét év alatt világhatalmat csinált egy kifosztott, gazdasági válságban tipródó népből. Szerte a világon csodálták a német gazdaság fellendülését!

Ezt a Rothschild bankház nem tűrhette! Herr Hitlernek meg kellett mutatni, hogy mitől döglik a légy.

És a Rothschild ház megmutatta! … Látszólag halálos ellenségek (kapitalizmus-kommunizmus, bár a csillag mindkettőben ötágú) kibékültek 5 évre, hogy "gatyába rázzák a szófogadatlan fenegyereket". A többi, amire hivatkoztak, az mind csak humbug, a bankár uralom fenntartása volt a lényege Európa szövetségesek éltali megszállásának, az egész vérontásnak, és nem más. Lehet utánajárni, hogy kiknek a kezében vannak a magyar bankok, hát nem mi vagyunk a haszonélvezői a magas kamatlábaknak!

Magyarországon is voltak hasonló törekvések!

Az 1939 október 20.-án a Képviselőházban beterjesztett közérdekű törvényjavaslat. A törvényjavaslat neve Munkaalkotmány volt. http://betiltva.com/files/vago_munkaalkotmany.php. Nem kell megijedni az 50 oldal olvasnivalótól, ez az igazi történelem, nem amivel a hillerpista titeket szívat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk