width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szeptember 20 legjobb lehetséges eredménye?

2008. szeptember 18., csütörtök

Szeptember 20 legjobb lehetséges eredménye?

Szeptember 20 legjobb lehetséges eredménye?

UPDATE : HELY, IDŐ : SZOMBAT, HŐSÖK TERE, DÉLUTÁN 2 ÓRA

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_09_11_toroczkai-es-budahazy-rendeztuk-sorainkat-es-egyutt-teszunk-a-megfelemlites-ellen

"Az új többség nem akar az utcákon látni autókat borogató embereket, az új többség nem akar korrupciós botrányokat, az új többség nem akar megosztottságot. Az új többség békét és fejlődést akar." - idézet, gondolom ráismert mindenki kiktől van, fideszes duma.

Az új többség békét akar. Annyira tipikus zsidó dolog, egyrészt megmondják mit akar a többség úgy, hogy közük nincs hozzá mivel csak egymással haverkodnak, másrészt ez az örökös békevágy. Ezért maradt el az igazi rendszerváltás, ezért következett be trianon is. A zsidóság a magyar politika rákfenéje, minél előbb távolítjuk el őket annál jobb.
Persze, hogy a zsidók békét akarnak. Hiszen ők vannak felül, ők árusítják ki az országot. Pont az utolsó kör előbb rúgnák fel a kártyaasztalt?

Cigányozzunk. Cigány. Na, ez is megvolt... :-)

Na, huszadikán azért értelmetlen erőszak ne legyen. Mindenki a saját belátása szerint viselkedjen, magán a meghirdetett rendezvényen részt venni még biztonságos.

Egy utcai cigány-magyar tömegverekedés képeit, videóit évekig mutogatnák a zsidók, körbe hordoznák, mint a véres kardot.

A parlamentben ülő ötpárti cionista nagykoalíció a mi igazi ellenségünk, ők csődítettek ki a cigányokat is 20-ára, sőt, szervezetten, buszokkal fogják odaszállítani őket.

Az egyik feltételezés szerint direkt gyerekeket és nőket vonultatnak fel, mert ha ellenük történik valami erőszak, azon a közvélemény sokkal jobban megbotránkozik.

A másik feltételezés szerint a legkeményebb "kan" cigányokat toborozzák össze, és a rendőrök helyett most ők fogják a hazafiakat ütni.

Én hibának tartanám, hogy ha a hazai lowlife fizikai reprezentálóival vívnának utcai harcot a radikálisok. Azoknak nincs hatalmuk, nem ők a politikai elit, de még csak a gazdasági elitbe, vagy a felső tízezerbe sem tartoznak.

Ki tudja, mit hazudoztak nekik össze fletóék chartás zsidó szarkeverői, mennyire vannak beijesztve a "fasiszta veszéllyel", ördögöt a falra, miközben maga a fasizmus sem törne az életükre, mellesleg a fasiszta Olaszországban nem is irtották a cigányokat, igaz, dolgozni azt kellett.

Szeptember 20 legjobb lehetséges eredménye pedig az, ha a magunk tüntetése balhé nélkül lezajlik, miután a tüntetésnek vége, úgyis egyéni belátás alapján döntik el, mit tegyenek, de azért mindenki vigyázzon magára. A cigányok indulati emberek, nem mérlegelnek, ütnek, vágnak, szúrnak.

A rendőrség vajon őket is úgy meg fogja motozni, mint a hegyvidéki kerületi Turul szimpátiatüntetésen a magyar hazafiakat? Valahogy ebben is kételkedem!

A tüntetés vége utáni, egyéni belátásra épülő kollektív szabadfoglalkozás, ami a jelek szerint úgyis elkerülhetetlen, lehetne egy szabályos alakzatban való csoportos menetelés egy, a szervezők által megadott helyre. A Várba, vagy ahova gondolják. De ez csak egy felvetés.

Amúgy a mi tüntetésünk célja az elégedetlenségünk kifejezése, nyomásgyakorlás a kormányra, és ideális esetben maga a rendben lezajló esemény is támogatókat hoz, mivel az erőt sugárzó mozgalomhoz szívesebben csatlakoznak !!!

Abból kell kiindulni, hogy a megmozdulás célja : megmutassuk, hogy elegünk van abból, hogy a bukott politikai elit a cigányokat a tenyerén hordozza, és ráadásul még ellenünk is uszítja.

Másik cél : megmutatni, hogy NINCS SZÜKSÉG a hülye chartájukra, a magyar nép NÉLKÜLÜK is nagyon jól megvan, és nem fog anarchia kitörni, ha nem a cionliberális "kávéházi" beltenyésztett zsidó álértelmiség hülye elképzelései szerint lesz a magyar társadalom megszervezve.

Amit ők demokráciának neveznek, az számunkra a legteljesebb diktatúra, melyet jelen kül és belpolitikai viszonyok közt ki lehet építeni.

Korlátozni akarják az egyesülési, szólási, gyülekezési, és ki tudja még, miféle szabadságunkat, a saját hatalmuk védelme érdekében.

Lehet, hogy készülnek 2010-re, amikor majd csalással újra választást nyernek, és utána le kell verni a nyilvánvaló csalással megtartott hatalom elleni lázadást?

Mondok valamit, a szólás, gyülekezés, egyesülés szabadság jogokat csak 2/3-os többséggel lehet korlátozni.
Ezért koppan mindig "bárányka" a szájkosár törvénnyel, feles többséggel jogtechnikailag nem is működhet az életbe léptetés, hiába adta ki neki az ukázt a csodarabbi... xD

Szombat: csatlakozzunk a magyargyűlölet elleni tüntetéshez ! Kapcsolódó Bombagyáros post :http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1344

Na akkor végszóul : én eddig csak a gondolataimat írtam le. A helyszínen hallgassatok a szervezőkre, Budára, Toróra.

Cselekedni egy nemzet akkor képes, ha az emberek képesek megérteni valamilyen parancsot, vagy utasitást,- kimondani, hogy "jawohl" és végrehajtani, amit bűn lenne elmulasztani.

Budaházy buzdít
2008. szeptember 16. 08:29
HunHír.Hu-információ

"Még jó, hogy az én lelkesedésem nem lehet egykönnyen letörni, különben bizony mondom lehangolódnék attól, amilyen összeesküvés-elméleteket, ötleteket, cikk-hozzászólásokat lehet olvasni az Interneten szeptember 20-val kapcsolatban. A „csapda”, „provokáció”, „Gyurcsánynak a balhé kell” agymenéseknél, már csak a „miért ne menjünk ki”, „hova menjünk imádkozni” típusú gyávaságok az elkeserítőbbek" - írja Budaházy György HunHír.Hu-hoz is eljuttatott levelében, amelyet alább közlünk.


Hazafiak!

Még jó, hogy az én lelkesedésem nem lehet egykönnyen letörni, különben bizony mondom lehangolódnék attól, amilyen összeesküvés-elméleteket, ötleteket, cikk-hozzászólásokat lehet olvasni az Interneten szeptember 20-val kapcsolatban. A „csapda”, „provokáció”, „Gyurcsánynak a balhé kell” agymenéseknél, már csak a „miért ne menjünk ki”, „hova menjünk imádkozni” típusú gyávaságok az elkeserítőbbek.

Testvéreim! Minden hazafias tetthez úgy kell hozzáállni, hogy „Hogy csináljam meg?”, és nem úgy, hogy „Hogy ússzam meg?”. És, ha értünk el sikereket ez idáig, az csak azért volt, mert voltak számosan, akik ezt a szabályt betartották. Ez nem azt jelenti, hogy ész nélkül oda kell magadat dobni az ellenségnek – mint azok, akik tiszteletreméltó bátorsággal, de botor módon fedetlen arccal, beazonosítható ruházattal vagy eltakaratlan jellemző tetoválással harcolnak a kamerák szeme előtt –, de igenis azt, hogy elsősorban a siker kivívására összpontosítok, és nem arra, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Mert ha a következményektől való félelem uralja az agyat, akkor az megköti a kezet is, és pont ez taszít kudarcba. Ne úgy közelítsétek meg szeptember 20-át, hogy mekkora kockázattal járó feladat, hanem úgy, hogy mekkora győzelemmel kecsegtető lehetőség. Szeptember 20-án ott lesz minden ellenségünk egy kupacban, az erőszakos bűnöző élősködők, a liberál-bolsevik országtönkretevő gazemberek, meg az őket védő korrupt, szemkilövőldöző rendőrségük. Arra készülnek, hogy órákon át minket gyalázzanak, legszentebb jelképeinket mocskolják, mindezt a saját hazánk fővárosában. Dehogy mennyire félnek tőlünk, misem mutatja jobban, minthogy öt nappal az esemény előtt még mindig nem merik nyilvánosságra hozni a helyszínt, ahol mocskolódó gyűlésüket tartanák (bár már vannak sejtéseink).

Mi lenne ezeknek a legjobb? Az, ha fogvacogva elbújnánk, és ki se mernénk menni. Húúú, akkor nagyon nagy hősök lennének, akkor világgá kürtölnék (mert ehhez az egyhez értenek, a pofázáshoz), hogy ők az ilyen-olyan demokratikus, másságtisztelő többségek, akik rettenetesen kemények, elriasztották szörnyű nácikat, és övék az utca. Szerencsére ezt az örömet már elvettük tőlük a Hősök terére meghirdetett rendezvényünkkel.

Mi lenne nekik a még jó? Az, ha kimennénk, fejünk lehajtva megsiratnánk véreinket – akiket ők gyilkoltak meg –, imádkoznánk, aztán „méltóságteljesen” eloldalognánk haza. És megint csak ők a nagyon kemény demokraták, akiknek „fölényes tömegét” meglátva eliszkoltunk. Lennének a mi oldalunkon egy páran, akiken ha múlna, akkor ezt az örömöt megadnák nekik, de ezt sem engedhetjük meg!

Mi lenne nekik, ami már nem jó? Az, ha a magánhadsereggé lealjasodott rendőrségük lenne az egyetlen ok, aminek köszönhetően épségben megúszták a napot. Akkor menne tovább a rinyálás a „ szörnyű fasiszta veszélyről”, mi meg készülhetnénk október 23-ára. Ilyen már volt.

És mi nekik a legszörnyűbb rémálom? Az, ha a „szépemlékű” kilencvenes években a Hősök terén látott magyar nemzeti radikálisok tíz- sőt százezrei váratlanul megjelennének az utcán, megelégelve a „Károlyi” köztársaságot megindulnának, és felszámolnák ezt a zsidó-cigány összeesküvést chartástul, Kolompárostul rendőröstül, mindenestül, pontot téve a 2006 szeptemberében az MTV ostromával elkezdődött felkelés végére. Miért ne lehetne ilyen? Elvégre ez a mi országunk, vagy nem?

Minden nap erről álmodok, a győzelem napjáról, tudom el fog jönni, és tudom, hogy nincs már messze, de nem tudom, hogy mikor, mert nem rajtam múlik, hanem rajtunk.

Budaházy György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk