width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A válság haszonélvezői

2008. október 15., szerda

A válság haszonélvezői

A válság haszonélvezői

Az egész pénzügyi rendszer ott lett elrontva, hogy Breton Woodsban megszüntették a dollár aranyfedezetét, majd egy magánbankra bízták a pénzkibocsátást. Onnantól egy virtuális valami lett a pénz, ami mögött nem volt muszáj teljesítménynek lenni. Elég volt fedezet nélküli pénzt előállítani, azt kiadni hitelbe, és kamatokat szedni utánuk. A lényeg, hogy a tőzsdeindex emelkedjen. Aztán ez a lufi egyszer kipukkad, mint ahogy a globalista gazdaságpolitika is felfalja magát. A baj, hogy az állam ilyenkor segítséget nyújt, ahelyett, hogy a piac törvényei szerint a rosszul gazdálkodó (bank)gazdasági egységek csődbe mennének. A segítségnek köszönhetően ezek kicsi megingás után ott folytatják, ahol abbahagyták. Megint mi fizetjük meg, hogy a vérünket szívhassák.Egyébként New Yorkban hatalmas anticionista tüntetések vannak. Lassan ott is ébredeznek. Várható volt az amerikai gazdaság (egyelőre részleges) összeomlása, hiszen a gazdaságukban nincs teljesítmény, mert az csak spekulatív tőzsdegazdaság.

A gátlástalanul és könnyelműen, meggondolatlanul kufárkodó bankos zsidók válságba, a csőd szélére sodorták a világot ismét, akárcsak 1929-ben. Akkor Németország egy egészen sajátos megoldást talált a válságból kivezető útra, továbbá az USA is a korábbiaktól eltérő gazdasági modellt vezetett be. Jelenleg, ami folyik, az a közpénzből származó euromilliárdok beömlesztése egy rohadó banki és pénzügyi rendszerbe: az ellenőrizetlen, kapzsi piacgazdaság, a liberalizmus gyümölcseit élvezzük. A reálgazdasághoz mérten mértéktelenül sok fedezet nélküli pénzeszköz került forgalomba, aminek szükségszerűen ez lett a vége.

Mit üzen október 15-e? http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=222


Mussolini fasizmusa nagyobb szociális biztonságot nyújtott anno, mint ma a " modern baloldal" (amiről kibaszott jó könyveket fog írni a kurcsány.)Például nincs reklámozva, de Mussolini vezette be a fizetett szabadságot.Ma Mo.-on sokan vannak, akinek álom a fizetett szabadság.A tizenharmadik havi fizetésről nem is szólok, vagy csak egy hétvégi éttermi ebédről a családdal.


Íme - Orbán és Gyurcsány egyaránt a cionista gazdái parancsait követi :

Orbán, Gyurcsány, a két jó barát 2008. október 15. 17:01 HunHír.Hu

A kormányfő számíthat a Fidesz elnökének támogatására a brüsszeli csúcson. Gyurcsány Ferenc azt kérte Orbán Viktortól: vesse latba befolyását, hogy az európai konzervatív pártok támogassák a magyar kormány négypontos javaslatát.
A Fidesz elnöke jelezte: közbenjár a javaslat elfogadása érdekében. A miniszterelnök azt indítványozta a ma kezdődő állam- és kormányfői csúcson, hogy a kohéziós támogatásoknál kisebb legyen az önrész, recesszió idején ne kelljen a megszabott határ alá csökkenteni az államháztartási hiányt, az Európai Központi Bank ne csak az euróövezet országaiban segíthessen, és egységesítsék a pénzügyi felügyeletek munkáját. Persze az embereknek kell megfizetni és meg is fogják, kamatostul. Ki első, ki második, ki harmadik körben, mert előbb utóbb a bebetonozott közszféra fizetés is meg fogja érezni, mert a bérének szinten tartása is pénz, méghozzá közpénz. De a rengeteg devizahiteles hamarabb megtanulja.
A devizahitelesek fogyasztásából élő vállalkozó meg még hamarabb.


Ez lesz itt is?

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2008_10_14_teljes-gazdasagi-csod-izlandon-megrohantak-izlandon-a-boltokat


Gazdaságilag a béka segge alatt vagyunk. az országgal gyakorlatilag azt csinálnak a spekulánsok, amit akarnak, az OTP-t is betámadták, a MOL-t pedig be fogják támadni a spekulánsok.
A mostani időszakot még átvészeli az ország, már csak azért is mert ha mi csődöt mondunk, akkor más is. Ezt komoly hitelekkel fogják megvalósítani, ami mostani helyzetünk bár tovább rontja, de hosszútávon. Tehát a rövidtávú cél most az, hogy a nagyon súlyos problémákat elfedjék előlünk, mert ha nem teszik, nem 5-6000 ezer ember fog az utcán tüntetni, őket még Orbán sem fogja vissza. Egyelőre túl sok a zsidó érdekeltség ahhoz, hogy romba dőljön minden. Másrészt bármilyen komoly megszorítás tízezres nagyságrendben okozna munkanélküliséget. A legrosszabb fajtát, amikor az se dolgozhat, aki akar, és tud! És még segélyt sem lehet adni, mert az országot a veres belepasszírozta a konvergencia keretei közé, nincs hol engedni a szorításon. A mi válságunk nem elsőkörös válság, gondolta a politikai elitünk, és talán igaza is volt, mert a mi válságunk a struktúra elavultságában rejlik. Amíg a struktúrát fenn tudjuk tartani, addig rendben is vagyunk, így volt már Kádár óta. Egyelőre nem látszik olyan válság, amely ezt a régi struktúrát Magyarországon felboríthatná. A magyar emberek fogyasztásuk és életszínvonaluk okán jóval erősebben ki vannak téve a nemzetközi trendeknek. Ha elkezdenek bedőlni a devizahiteleseink, na akkor elsőkörös válság lesz itt is.

Új devizahitelt már nem is engednek felvenni különben. Nem lesz adócsökkentés, ellenben az "adócsökkentés" során elfogadott adóemeléseket persze helyben hagyják. Persze, hogy a kisember fizeti meg ezt is. A válság haszonélvezőit tömik milliárdokkal. Ez az elérni kívánt cél. Ahelyett, hogy a bank tönkre menne, a mi adónkból életben tartják, amely eredményeként a pénzünk a zsidók zsebébe kerül. Ebben az az igazán mocskos, hogy még csak nem is tehetünk ellene semmit sem, mert az adót azt behajtják. Tehát még csak azt sem mondhatjuk, hogy nem támogatjuk a rosszul gazdálkodót. Ez is a demokrácia szörnyszülöttje.

1 megjegyzés:

  1. Mielőtt keresztet vetnének a szavazó fülkében a ZSideszre...
    Tudnodia kell, hogy a ZSideszben sokkal több már a zsidó, mint az MSZP-SZDSZ-MDF-ben együttvéve...
    Viszont a kommunista érintettségü személyek száma sem kevesebb!

    Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
    Fónagy János - MSZMP tag
    Vonza András - MSZMP tag
    Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
    Varga Mihály - KISZ titkár
    Deutsch Tamás - KISZ titkár
    Orbán Győző - párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
    Orbán Viktor; - Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár
    Kövér László - KISZ titkár, és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
    Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
    Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
    Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
    Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
    Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
    Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
    Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
    Chikán Attila - MSZMP tag
    Pintér Sándor - MSZMP titkár, oszt jó napot!

    ...és, hogy végképp tudja kire veti keresztjét...
    Képekben: Youtube - Pálos Trend - ÖRDÖGŰZŐ

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk