width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Jó kézben a jegybank Matolcsy György vezetésével !!!

2013. április 5., péntek

Jó kézben a jegybank Matolcsy György vezetésével !!!


Bemásoltam a fb falamról, csak úgy. :)

Nem vagyok se fideszes se jobbikos 100%-ig, de bizony egy nemzeti radikális vagy egyéb még jobboldalibb-konzervatívabb-emberi minőség tekintetében tisztább-volt mszmp-tag mentesebb-vagy akár nemzeti érdekeket határozottabban és ügyesen érvényesítő bármilyen kormány ugyanezt az össztüzet kapná s ezért nem értem miért örömködnek a MAGYAROK újabb és újabb megalázásán, kioktatásán, az ellenünk folyó cionliberális szélsőbalos értéktagadó nihilista trockista jellegű judEU-s és usraeli áleurópai álkeresztény zsidósoviniszta uszításokon.

Támadják még ezt a halovány Alaptörvényt is, ami pedig nem is teljesen konzervatív, sőt messze túl liberális? Tákolmánybíróság Alaptörvényt és a jobboldalt támadó régi tagjai és a szdsz ideológiája sok esetben egybeesnek... nincs láthatatlan alkotmány mivel a szadesz LEVIatán-szörnyeteg nagyon is látható!!! 

Az a baj hogy erőszakkal kényszerrel érnék el hogy ne is lehessen értékrended, ne is élhess aszerint, fogadd el hogy a bűn egyenlő az erénnyel, a nemzetközileg szervezett cionista magánhatalom emberiségellenes bűneinek felmentése az egyik célja ennek. Ja és persze sose érvényesítsd a nemzeti, vallási, kulturális stb. közösséged érdekeit, sőt nincs is közösséged hiszen társadalom nincs csak egyének vannak - legalábbis szerintük.

http://margitzoltan.blogspot.com/2013/04/felhivas-az-europai-felforgatok-ellen.html

http://gondolatjelek.wordpress.com/2013/03/30/lejaratas-a-nemeteknek-mindent-lehet/
http://gondola.hu/cikkek/84903-Ujabb_tamadas_a_nemet_televizioban.html

http://www.magyarhirlap.hu/orban-egy-bohoc-allitja-a-nemet-teve

És az elrettentő egyben szemléltető példa - UGYANOLYAN stílusban és tartalommal okád balliberális hazugságokat a zsindex + az amerikai népszava. Ami még a magyarországinál is súlyosabban magyarellenes. Komolyan nem értem azt, akinek ?magyar? (NEM!!) létére tetszik hogy lejáratják az egész országot, az egész nemzeti oldalt, a konzervativizmust és egyáltalán mindent ami jobboldali azaz értékelvű, no és persze a nemzeti érdekvédelmet sem szeretik. Mert ez a cél és nem a Fideszt érdemes védeni konkrétan, egy radikális kormányt sem tudna ettől súlyosabban megtámadni a nemzetközi cionista maffia ami azért messze nem mindenható...

De ahogy a zsindex vagy a népszava sem magyar, úgy ez a fajta német média sem német - mindkettő zsidó.

http://nepszava.com/2013/03/magyarorszag/orbanon-rohognek-a-nemet-gyerekek.html

http://index.hu/kulfold/2013/03/29/megtancoltattak_orbant_a_nemetek/

Szellemi kútmérgezést nem linkelünk :)

A hivatalos aggódók hivatalos verziója, az újvilágrendisták neoliberális dogmái melyekkel eleve sikertelenségre ítélnének olyan országokat mint a mienk. Ki lett itt próbálva ez a politika is - mszp-szdsz, láttuk hova vezetett és elég volt belőle.

Akik bármi fenti dogmákon kívül eső hallatán összeesküvéselméleteznek (=lehülyéznek), sose kételkedtek még semmiféle "hivatalos" verzióban? Efféle szdsz-közeli véleményű emberek az államban kifejezetten nem bíznak ha épp jobboldali kormány van, érdekes módon viszont a ballibek idején sose bírálták a rendszer lényegét, sose vitatták annak "demokratikusságát".

Pedig a cionisták által szervezett nemzetközi magánhatalom sokkal inkább képes népelnyomó diktátor módjára viselkedni, mint akármilyen kormány.

Jegybank a polgárokért
Magyar Nemzet

2013. április 05., péntek 00:01

Elefántként érkezik a porcelánboltba, léptei nyomán minden darabokra törik majd – ezt a vészterhes jóslatot ismételgette minden hivatalos aggódó attól fogva, hogy először kiszivárgott: Matolcsy György lesz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) új elnöke.

Nos, az időközben bekövetkezett váltás óta eltelt egy hónap enyhén szólva más képet mutat. A porcelánboltban nem tört össze semmi, csak a személyzet egy részét cserélték le. A nagyközönség előtt eddig zárva tartó üzlet – ahol a hátsó ajtón érkező bennfenteseket szívesebben szolgálták ki – ráadásul végre megnyílt a hazai cégek és polgárok előtt is. Az ünnepélyes boltavatóra – jelképesen – a monetáris tanács tegnapi rendkívüli ülésén került sor. Megszületett a jegybank növekedési hitelprogramja, amivel az új MNB máris többet tett az országért, mint Simor András hatesztendős vezetése alatt.

Méghozzá úgy, hogy nem kellett hozzá semmiféle unortodoxia. Matolcsyéknak ráadásul messzire sem kellett menniük az idehaza is hasznosítható jó példáért. Londonból származik az ötlet: a brit jegybank Funding for Lending – Tőkejuttatás a hitelezésért – elnevezésű programja szolgál mintául most Budapestnek. A Bank of England ezen keresztül igyekezett olcsó kölcsönhöz juttatni a szigetország kisebb vállalkozásait – sokuknak ez jelentette a mentőövet. Abban a városban vezették be sikerrel ezt a gazdaságélénkítő intézkedést, amelyet Simor András nagyon jól ismer: már a nyolcvanas években is dolgozott Londonban, és hamarosan itt folytatja pályafutását az Európai Fejlesztési és Újjáépítési Bank (EBRD) egyik alelnökeként. S bár ezer szállal kötődik a brit fővároshoz, azt valamiért az eltelt években nem vette észre, hogy más szelek fújnak onnét. A Bank of England lépései pedig mutatták: tevékenyen és hathatósan is részt vehet a polgárok mindennapi gondjainak megoldásában egy uniós tagország jegybankját működtető vezetés.

Ez az üzenete és a jelentősége annak is, ami tegnap az MNB-ben történt. A három pillérből álló program készítői minden lehetőséget és körülményt alaposan figyelembe vettek a feltételek és a források összeállítása során. A Matolcsy-féle vezetéssel szemben már eleve kritikus elemzők sem tudtak most belekötni semmibe. Sőt éppen hogy a jegybank alaposságát és óvatosságát találták meglepőnek. Ami legfeljebb a saját negatív előítéleteik alapján nevezhető váratlan fejleménynek. S az új MNB-t folyamatosan támadóknak az sem lehet túl kellemes, hogy a meghirdetett program is egyértelműen cáfolta azokat a dogmaként terjesztett hittételeket, hogy a hazai jobboldalon nincsenek is olyan emberek, akik a gazdasághoz, a piac működéséhez valamelyest értenének, ezért kártyavárként omlik össze minden, amihez hozzáérnek.

Mindezzel szemben tegnap az történt, hogy – bár sokat fizettünk és böjtöltünk érte – végre lett egy olyan jegybankunk, amelyik a birtokában lévő jelentős pénzforrások egy részét a magyar kilábalás elősegítésére képes mozgósítani. Soha ilyen alacsony kamattal nem kínáltak még az elmúlt bő húsz évben hitelt a hazai cégeknek, mint amilyen termékek a program júniusi indulása után a piacra kerülnek majd. Nem akadt még senki, aki intézkedést hirdetett volna meg azért, hogy kiszabadítsa a vállalkozásokat is a devizahitelek csapdájából. A jegybanknál lévő kéthetes kötvények értékének csökkenése pedig azt szolgálja, hogy a bankok vigyék a piacra az ott parkoló pénzüket. Az MNB-nek eddig százmilliárdos veszteségei voltak abból, hogy a pénzintézeteknek busás kamatokat fizetett. Ez a világ véget ért. Most a magyar polgárok következnek.

jegybank, Matolcsy György, Bank of England, EBRD, vállalkozás, bank, devizahitel, hitelprogram, orthodox, unorthodox, zsidó, neoliberális

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk