width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Amy go home, küldönc senki sem hívott "Az amerikai nagykövetjelölt a szélsőségesek miatt aggódik és "civil szervezeteket" támogatna Magyarországon"

2014. január 17., péntek

Amy go home, küldönc senki sem hívott "Az amerikai nagykövetjelölt a szélsőségesek miatt aggódik és "civil szervezeteket" támogatna Magyarországon"

Amy go home, küldönc senki sem hívott.

Vagy legalábbis magyar érzelmű ember nem, gondolom a patkányok árulkodása ad ihletet ennek is, a megélhetési rettegő balliberált biboldók szokása külföldön feljelentgetni hazánkat, nemcsak a nacionalizmus, de minden helyi érdek, és szociális vívmány ellenségei, soha sem tartoznak oda ahol élnek, a nemzetek felett élősködő struktúra részei.

Kezdem megérteni, ezektől demokratikus úton a büdös életben nem tudunk megszabadulni. Ezért aztán nem kell elhinni a diktatúráról szóló meséiket, mondjuk amit előbb láttam : vastagbőr blog russzofóbiás zsidó-libás bértrolljai össze vissza Putyinoznak ezerrel, és ami mást még összehordanak, mert még az sem baj ha ezek részben igazak, hiszen a ballib ajvékolásból látni, NEKIK mennyire fájnak még e kormány halovány rendcsinálási kísérletei is.

Nem az első eset, hogy a cionista világdiktatúra nagykövete, vagy inkább küldönce, bele akar pofázni abba, ami nem tartozik rá. Eleve Európához nincs köze, hol segítettek ezek valaha is rajtunk. Előző lótifutijuk, Pálmás Márk is pont ezt csinálta, és néhány más minket mószeroló önjelölt szarházai lakos is akadt, például a magyarokkal szemben még ceausescut is előnyben részesítő "demokrata" tom lantos is. Ő tényleg nem volt magyar, csak turista, biztos magából indult ki.

Az fáj a jenkiföldi "källíín"-nek, hogy ébred a magyar. Is. Nem szeretik a kedvenc libatolvaját, az újszadeszt amit pedig kormányra szántak colleenke gazdái.

Ballibsikkel bezzeg semmi baja, lövethetnek ki akár szemeket is, vagy nyíltan együttműködhetnek alvilággal, maffiákkal.

Mi mikor küldhetünk oda kötekedni bárkit?

Ja, és egyúttal ennyit a liberális "emberjogi" (nemzsidó nem ember a talmud szerint) civil cionista szervezetekől : megélhetési vagy meggyőződéses (utóbbi a rosszabb) puccsisták, hazaárulók, idegen állam megbízásából a törvényes rend ellen lázítók = van jogalap fellépni ellenük!

"Az amerikai nagykövetjelölt a szélsőségesek miatt aggódik és "civil szervezeteket" támogatna Magyarországon"

http://www.deres.tv/20140117/az-amerikai-nagykovetjelolt-szelsosegesek-miatt-aggodik-es-civil-szervezeteket-tamogatna

Az amerikai nagykövetjelölt a szélsőségesek miatt aggódik és "civil szervezeteket" támogatna Magyarországon

Az Egyesült Államok nem könnyű, de szükséges párbeszédet fog folytatni Magyarországgal a demokráciáról - jelentette ki csütörtökön az amerikai szenátus külügyi bizottságában megtartott meghallgatásán Colleen Bradley Bell budapesti nagykövetjelölt.

Bell Amerika szoros szövetségesének nevezte Magyarországot, és kijelentette, hogy a két ország együttműködése a közösen vallott értékeken alapul. Méltatta az afganisztáni, a koszovói és a boszniai magyar katonai szerepvállalást, és kitért arra, hogy Budapest "aktív és konstruktív" támogatója az izraeli-palesztin béke-megállapodást célzó amerikai közvetítésnek és a szíriai vegyifegyver-leszerelési programnak is (a balkáni helyzet rendezésén kívül melyik említett térségben van valódi magyar érdek?! -szerk).

Ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy Washington az elmúlt két évben nyíltan hangot adott több aggályának is a fékek és az ellensúlyok magyarországi állapotával és több intézmény függetlenségével kapcsolatban.

"Sokan azt állítják, hogy a mélyreható törvényhozási és alkotmányos változások ártottak a nemzetközi beruházási klímának, aláásták a tulajdonjogokat, meggyengítették a bíróságokat és a végrehajtó hatalom kezében központosították a hatalmat" - mondta.

Kijelentette, hogy kinevezésének jóváhagyása esetén védelmezni fogja az amerikai és az európai demokratikus értékeket, és sürgetni fogja, hogy a magyar partnerek működjenek együtt nemzetközi partnereikkel és a "civil" társadalommal (jól ismerjük ezt a "civil" társadalmat... -szerk).

"A pluralizmus eszménye részét képezi annak, hogy a mi értelmezésünkben mit jelent a demokrácia. A demokráciák elismerik, hogy egyetlen entitásnak - államnak, politikai pártnak vagy vezetőnek - sem lesz meg soha a válasza az összes a kihívásra, amellyel szembesülünk" - hangoztatta Bell.

Emlékeztetett arra, hogy Washingtont aggasztja a szélsőségesek megerősödése, igaz, ez a trend nemcsak Magyarországra jellemző.

"Viszont a szélsőséges pártok megerősödése Magyarországon külön aggodalomra ad okot. Ha megerősítenek, akkor a tolerancia védelme és előmozdítása lesz prioritásaim egyike" - mondta. Megfogadta, hogy küzdeni fog a gyűlölet és az előítélet ellen (szóval a demokrácia nevében iratni fog minden más elképzelést, felfogást -szerk).

Bell a legfontosabb célkitűzései között említette a kétoldalú biztonsági, bűnüldözési, kereskedelmi, valamint az energiaellátási függetlenség terén való együttműködés erősítését (ezt úgy kell értelmezni, hogy még több magyar katonát a cionista érdekeket szolgáló háborúkba, és az oroszokhoz közelítő enegirapoitikát meg kívánja torpedózni -szerk).

A meghallgatáson részt vevő szenátorok közül többen kérdésbe csomagolva bírálták a magyar politikai változásokat. Chris Murphy, a külügyi bizottság európai albizottságának demokrata párti elnöke arról beszélt, hogy Magyarországgal kapcsolatban az olyan visszalépések keltenek együtt aggodalmat, amelyeknek külön-külön nem kellene nagy jelentőséget tulajdonítani. Tim Kaine demokrata szenátor arról kérdezte Bellt, hogy milyen eszközökkel akar fellépni a "sajtószabadság korlátozása ellen". Bell erre válaszul kilátásba helyezte a "civil szervezetetekkel" való együttműködés erősítését.

Benjamin Cardin, a közismerten cionista érdekeket kiszolgáló Helsinki Bizottság demokrata párti elnöke azt mondta: aggodalomra ad okot Magyarországnak a helsinki alapelvek iránti kifogásolható elkötelezettsége, mint ahogy az is, hogy bár a magyar kormány nem támogatja a szélsőséges megnyilvánulásokat, Cardin szerint nem is határolódik el azoktól (a szélsőséges természetesen itt a "nemzeti" szó szinonímájaként értelmezendő -szerk). Az Egyesült Államokban jelentős aggodalmat kelt a "német megszállás tervezett emlékműve", "mert úgy tűnik, azt próbálják vele üzenni, hogy minden, ami Magyarországon a második világháború idején történt, a németek felelőssége volt. Közben azonban abban, ami történt, sok magyar is bűnrészes volt" - jelentette ki (szerintünk sem a fideszeseknek, sem cinoista érdekeket szolgáló nagykövetnek nincs igaza. A német "megszállást" nem tekinthetjük "igazi" megszállásnak, a magyarok bűnrészessége pedig szintén egy hamis állítás, eleve meg kellene vizsgálni azokat az állítólagos bűnöket, de erre nyilván nincs lehetőség, mert az ember itt belegyalogolna az állítólagos szólásszabadság dogmatizált és tabusított témájába a holokausztba. -szerk).

Colleen Bell televíziós producer és különböző környezetvédelmi, művészeti és szociális ügyek támogatója.

Tevékenyen hozzájárult az őt nagyköveti posztra jelölő Barack Obama elnök újraválasztási kampányának adománygyűjtő tevékenységéhez. Jóváhagyása esetén Bell úgynevezett politikai kinevezett lesz. Karrierdiplomata legutóbb Charles H. Thomas személyében 1990 és 1994 között állt a budapesti amerikai nagykövetség élén. Az ő elődje, az idén januárban elhunyt Robie Marcus Hooker "Mark" Palmer (1986-1990) tőle eltérően a washingtoni külügyminisztérium hivatásos állományához tartozott, és nem mellesleg a magyarországi "rendszerváltás" paktumokkal megtűzdelt levezénylésében, más szóval oroszlánrészt vállalt.

Ha a szövetségi felsőház megszavazza, Colleen Bell lesz a rendszerváltozás utáni negyedik női amerikai nagykövet Budapesten. A 46 éves jelölt négy gyermek anyja. Férjével, a televíziós forgatókönyvíró és producer Bradley Bellel együtt eddig Los Angelesben élt.

2014.01.17. 07:54

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk