width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Balliberális humor: "Orbán gazember", "hallottátok hogy a Fidesz meg a Jobbik" "magyar nemzeti, hahahahahahaha" bejátszott tömegröhögés és taps felvételről, mert amúgy a nézőtér a műsor felvételén eléggé kihalt. TÉNYLEG ennyi, nem vicc :ĐĐĐĐ

2014. január 16., csütörtök

Balliberális humor: "Orbán gazember", "hallottátok hogy a Fidesz meg a Jobbik" "magyar nemzeti, hahahahahahaha" bejátszott tömegröhögés és taps felvételről, mert amúgy a nézőtér a műsor felvételén eléggé kihalt. TÉNYLEG ennyi, nem vicc :ĐĐĐĐ

Balliberális humor: "Orbán gazember", "hallottátok hogy a Fidesz meg a Jobbik" "magyar nemzeti, hahahahahahaha" bejátszott tömegröhögés és taps felvételről, mert amúgy a nézőtér a műsor felvételén eléggé kihalt.

TÉNYLEG ennyi, nem vicc :ĐĐĐĐ

Ahogy ezek a nyominger libsákok utálják Pozsonyi Ádámot , vagy más nem vadliberális humoristát. Bezzeg a 'sass típusú' humortalan agitpropos házimanóikat érinthetetlennek, meg marha szellemesnek hiszik.

Melyik kicsit is nem közéjük tartozó humoristát nem gyűlölik ezek? Ugyan már. Maksa Zoltán, sőt még Fábry Sándor is zavarja őket.

Mergérdemelnének a liberálisok sokkal hatékonyabb pukkasztást is, amilyen rongyemberek. Annyira kell csak tisztelni és tolerálni őket, mint ahogy ők tesznek akár a katolikusokkal, akár az általuk nácinak tartottakkal - ami a mai magyar társadalom normális, jellemében egészséges 80 százaléka!

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/a-humoralista-fofoglalkozasu-zsido.html

"Tehát ez volna a zsidó humor? Nekik ez tetszik? Tényleg őszintén nevetnek rajta? Van bennük valami olyan emelkedettség, cizelláltság, mélyebb esztétikum és humor, amit a bunkó gój agyammal nem foghatok fel?"

Lószar ez, unalomba fulladó Orbánozás, ennyi a max amit a nem nemzeti népterelő bérencek ki tudnak préselni magukból.

Mint amennyire á nem gyárt ellenségképet az a baloldal, ami "dr." kende péterrel két könyvet íratott tele KIZÁRÓLAG Orbánozással és nácizással. Fú mennyit reklámozták az t a fost, összes internetes oldal, nap kelte, összes liberális könyvesbolt pl libri, alexandra.

Monomániás barmok - minek ehhez nektek diploma? Na, nincs is mindnek, hiába szíámt annak a leninizmus, marxizmus, tudományos szocializmus azaz "foxi maxi", meg a sok büfé ruhatár szak is.:P

". S a kiképzett ifjú, ha végzettségének megfelelő állást talál, akkor a hatalom öntudatos, agresszív embere lesz, ha meg nem, akkor egy idő után talán rájön, hogy elvesztegetett öt évet és legfeljebb csak elégedetlenkedő öntudatos álértelmiségi válik belőle. " http://www.antidogma.hu/node/517

Első esettel van tele az összes 'új generációs' lazáskodó, röhögtető, ám keményvonalasan ballib érdekeket képviselő média, és álcivil szervezet. Csak azokat az ellentmondásokat nem szedik szét, melyek az ő érdekeiket szolgálják. Hírhedt közülük az index, de az origó miért nem - pedig ugyanezért undorító az is, talán a fórum ott kevésbé volt meghatározó, és emiatt.

Sőt, a nemnormálisok újabban képesek lefideszesezni, le Orbán-bérencezni ezt az indexet, vagy még a vshu-t is. A valóságfelfogásuk elég érdekes. Gépnarancs blogon láttam pár társalgást... xD

A pártokhoz tartozó felépítmények feladata szavazót hozni, és ezért találnak ki olyan "jó" ügyeket is, mint hogy szadista gyilkos cigányokat ne zárjanak életfogytig börtönbe, és hadd dögöljenek bele a drogosok az intravénás szerhasználatba, nix elvonó inkább osszunk nekik tűket, hadd dobálják el ezeket a játszótéren hátha aids-esek már - ez volna a tasz + az őskomcsi káder = sehova máshova nem kellőkkel kirakott helsinki bizottság, e 2-n túl is sajnos vannak még hasonlóan kártékony, szociopata, antiszociális elemeket bátorító társadalom-gyilkoló liberális szervezetek.

Könyv Orbán Viktor ellen, a kende nevű szociopata magyargyűlölőtől.

"A könyv ugyan látszólag Orbán Viktor ellen íródott, ám benne van minden, mi egy zsidót zavarhat a hazai politikusokban. Kőkemény kontraszelekció-pártiság, magyarellenesség, gazdasági hazafiasság-ellenesség, a keresztény és jobboldali értékek elleni támadás, hazugságokba, pletykákba, rosszindulatú sugallatokba csomagolva, az írói véna teljes ürességének megnyilvánulása. Nyugodtan nevezhetjük tehát dr. Kende Péter belvárosi zsidógyereket – bértollnoknak. Ezen mivoltát bizonyítja az is, hogy később még egy könyvet megjelentettet Orbánról, „Az igazi Orbán Viktor – A Viktor 2" címmel. Valószínűleg fogytán volt a pénze, a jól bevált recepthez fordulva egy újabb gyalázkodó irománnyal tömte degeszre pénztárcáját az általa megvetetett gójók pénzéből. Mint láthattuk eddig, dr. Kende Péter – a dr. címet azért biggyeszti neve elé, mert állítólag így állapodtak meg a Párizsban élő azonos nevű zugpolitológussal – nem megy a szomszédba egy kis magyarellenes uszításért, hazugságért. A Néphazugságban most megjelent írásában szintén a szokásos formáját hozza, azt, amit egy zsidótól elvárhatunk hazánk e vészterhes időszakában. Rasszistázza a magyarokat, védelmébe veszi a bűnöző életmódot folytató cigányokat, és miattunk, a Kuruc.info miatt megtámadja az egész magyar jogrendszert. Nem, kedves olvasók, nem az aggasztó méreteket öltő cigánybűnözés zavarja őkelmét, még csak nem is az, hogy hazánk az államcsőd előtti tíz percben épp tehetetlenül toporog az Országgyűlés bénasága miatt, hanem a rasszista magyarok és a gyűlöletbeszédet hirdető Kuruc.info a legnagyobb gondja a magyar adófizetőnek. Mármint Kende Péter víziójában."

http://hu.metapedia.org/wiki/Kende_Péter

Ha a kendéken múlik, a szemetet elénk tolják, miközben az értékeket betiltják vagy eldugják előlünk.

"Mára e kiadók könyveinek terjesztése előtt láthatatlan, de igen hathatós korlátok emelkedtek. A jobboldal csak korlátozott mértékben tudja terjeszteni könyveit, filmjeit, zenéjét, kultúráját és azt a civilizációját"

http://jobbik.net/index.php?q=node/3233

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk