width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Gyurcsány és kormányzata utasította a cigánygyilkosságok kivitelezésére

2014. február 22., szombat

Gyurcsány és kormányzata utasította a cigánygyilkosságok kivitelezésére

Na, libajnai kordon már beindult a tumblr oldalán (libsiknél 'belpesten' snassz az fb, a tumbli a divat xD), védi az öszödi hazugokat, mint bűntársuk természetes is, az ország szoci kormány által okozott bajainak ilyetén elhallgatása a 2006-os választások ELŐTT nem egy ember bűne!

"Ha a közvélemény jó része sejtésének van valós alapja, vagyis a titkosszolgálatokat az őszödi beszéde miatt politikai túléléséért küzdő Gyurcsány és kormányzata utasította a cigánygyilkosságok kivitelezésére, annak dokumentálása – mégpedig nemzetközi sajtótájékoztatón – pontosan a fasiszta kártyát fordítaná gátlástalan használói ellen."

Lovas István - Fasiszta bélyeg Magyarországon

mondom a magamét 2014. 02. 14.

Egy idén érettségiző magyar lányt barátja szülei február első napján ebédre hívták meg tágas brüsszeli házukba. A fiú német anyja középiskolai tanár, görög apja az Európai Uniónál tisztségviselő.

Fasiszta bélyeg Magyarországo - De lehet tenni ellene

Az ebéd közepén az apa gyötrő aggodalmának adott hangot, amiért Magyarországon a Jobbik és – a /betiltott/ - Magyar Gárda grasszál, a kormányzó Fidesz pedig úszik a fasiszta árral.

Így aggódik az a görög, akinek hazájában a Jobbiknál messze radikálisabb, antifasiszta rappert gyilkoló Arany Hajnal mellett most már a radikális Sziríza párt emberei is elkezdtek antiszemita kijelentéseket tenni. Miközben a görög fiatalok 60 százaléknál magasabb munkanélküliségi rátája azt sejteti, a radikálisokra fényes jövő vár. Nem mellékesen másnap az International New York Times címoldalról induló cikkben fejezte ki transzatlanti gyötrelmeit azért, mert az Arany Hajnal szóvivője az előző nap bejelentette, a párt új néven, Nemzeti Hajnalként alakult meg, hogy a bírósági akadályokat kikerülve, megmérettethesse magát a májusi polgármesteri és az európai parlamenti választásokon.

Ismét csak egy nappal később az ugyancsak globális terjesztésű, szintén amerikai napilapban, a Wall Street Journal véleményrovatában jelent meg egy aggódó cikk, amelynek tárgya a demokráciák világméretű visszaszorulása. Szerzője nem kisebb fajsúlyú ember, mint Walter Russell Mead, az American Interest című folyóirat társszerkesztője, akinek könyvrecenziói igen csak kedveltek az Egyesült Államok vezető külpolitikai folyóiratában, a Foreign Affairs-ben.
Mead azt latolgatja, milyen stratégiát lehetne bevetni a demokráciák globális visszaszorulásának feltartóztatására. Amikor illusztrálja, hogy a demokráciákkal szemben miként nyernek teret a nem demokratikus országok, a harmadik bekezdést Magyarországgal kezdi. Így: „Magyarországon egy demokratikusan megválasztott kormány a fasisztákkal flörtöl."

Hogy ez mennyire nem így van, csak az nem tudja, aki nem ismeri a valódi helyzetet, vagy hazudni akar Magyarország fasiszta hírének öregbítésére.
Aki viszont a kormányzó pártot némileg ismeri, tudja, nincs talán párt, amelyet a Fideszben nagyobb ellenszenv övezne, mint a Jobbikot. Ami pedig a jobbikos szavazók állítólagos átcsábítását illeti, aki azt meri tényként leírni, hogy a holokauszt idei megemlékezésére fordított sokmilliárdos program és annak ellenzéki fogadtatása nem a szavazatvesztő a Fidesz-Jobbik versenyben az előbbi hátrányára, csak azért nem követi el az írástudók árulását, mert a hazai balliberális oldal írástudóinál az árulás nem különleges esemény, hanem munkaköri leírásuk szerves része.

Be kell látni, hogy a tények ádáz ellenfelei sikert értek el. Magyarországra rásütötték a „fasiszta" bélyegzőt. És a billog tapad.

Ez ellen haladéktalanul tenni kell, mégpedig drámai lépést.

Ami önmagától kínálkozik. Mégpedig egy „nukleáris opció".

A hazai nyilvánosság nagy része – talán nem alap nélkül – azt sejti, a korábbi kormány idején a titkosszolgálatoknak sokkal nagyobb szerepük volt a cigánygyilkosságokban, mint az eddig napvilágra került.

Tudjuk, hogy fontos pozíciókban vannak, akik szerint az igazság kiderülésénél és az általános nemzeti érdeknél fontosabb a titkosszolgálatok komfortérzése. Ők akadályozták meg a rendszerváltás után, hogy Belovai István egykori NATO-kémet rehabilitálják. Arról az Egyesült Államokban elhunyt, 1985-től 5 és fél évet börtönben töltött ezredesről van szó, akinek még a magyar állampolgárságát sem adták vissza, nehogy az fájjon a régi kommunistáktól messze nem megtisztított magyar titkosszolgálatoknak. Miközben a hasonló sorsú, az Egyesült Államokból hazájába visszatérő Ryszard Kuklinski ezredest hősként ünnepelték a lengyelek, a rendszerváltás utáni rehabilitálásáról nem is szólva.

Ha a közvélemény jó része sejtésének van valós alapja, vagyis a titkosszolgálatokat az őszödi beszéde miatt politikai túléléséért küzdő Gyurcsány és kormányzata utasította a cigánygyilkosságok kivitelezésére, annak dokumentálása – mégpedig nemzetközi sajtótájékoztatón – pontosan a fasiszta kártyát fordítaná gátlástalan használói ellen.

Lovas István

(Magyar Nemzet, 2014-02-10)

forrás: Lovas István facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk