width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: lmp, ígérni könnyű, átlátszó.hu eléggé mégis

2014. február 13., csütörtök

lmp, ígérni könnyű, átlátszó.hu eléggé mégis

lmp, ígérni könnyű, átlátszó.hu eléggé mégis

Az ilyesmi kapcsán néha előkerül pár lmp-s vélemény, látszólag a devizátlen devizahitelek károdultjainak pártján. Vigyázat, még nincs tétje mit mondanak, hisz BALLIBERÁLIS ellenzék és ekként nem új.

4 éve ennek, és tényleg, az elempé fele már összeállt a szocikkal : Tóth Gy. László kiváló elemzése, vagyis inkább előrejelzése nyomán.

Egy tájékozott politológus kissé jobb hatásfokkal dolgozik, mint a meteorológus. :D

Ugyanaz az ideológia, ugyanaz a holdudvar, szadesz klón ez tényleg - suszter maradt a kaptafánál, a balliberális zöldség mindenkitől blődség.

Másik meg az, teljesen új és makulátlan emberek sem lennének képesek sz*rból várat építeni, a zöld, anarchista, liberális elvek eleve hibásak!

Néha fészen szóba kerül az elempé mint nem-establishment baloldali párt.

De igen, az sem lehet más, a politológusok szerint is csak a Jobbik az egyetlen anti - establishment párt. És van még más is.

Például ez az 1 idézet amit felsorol. Egy van ilyen amit lehet idézni, fenét!? Ezer meg ezer, eben(guba)ezer! Érdekes azért, őrizzük meg.

"Habár egy visszataszító megnyilvánulása, amiről tudok, mindenképpen volt az LMP-nek is. Arra gondolok, amikor környezetvédelmi adó bevezetését kérték a déligyümölcsökre. Az LMP szubkultúrája jellegzetesen felső középosztálybeli szubkultúra, a meghatározó alakjai is jellegzetesen a rendszerváltás utáni, urbánus szabadelvű vállalkozó és értelmiségi családokban szocializálódott fiatalokból kerültek ki. Annak a generációnak és rétegnek a pártja, melynek életét már a nyugati minták formálták ki, s amely többnyire az ennek megfelelő vagyoni helyzettel is rendelkezik. Tagjai között kevés olyan van, akinek napi megélhetési problémákkal kell küszködnie, viszont sokukban lehet valami az elvakult eminensből, aki hiúságát kielégítendő, igyekszik a környezetvédelmi és más, a haladás imázsát sejtető képzetek követőjének mutatni magát. Ha populista módon akarnék fogalmazni, feltehetném a kérdést: "Az, aki havi 60-80 ezer forintot keres, azért ne tudjon narancsot vásárolni a gyermekének, hogy néhány felső középosztálybeli polgár eltelhessen az önmagáról mint környezetvédőről alkotott, kellemes képpel?". Volt ebben a javaslatukban némi érzéketlen képmutatás, érvelésük minden, az általuk használt keretek között ésszerű jellege ellenére is."

Tehát ha valaki a budai úri villák sznob népe miatt viszolyog a Fidesztől, amiben igaza is van amennyiben ezt a lenéző kiscsoportot unszimpatikusnak tartja, akkor lmp dettó, ugyanolyan Nagy Magyar Valóságtól elrugaszkodott, jómódú, burokban élő zsiráfok. A zsiráf az magasról néz le téged, miközben te nézel ki az ablakodon. :]

Mindenfajta rasszista hátsószándék nélkül: ugye nem kell részletezni, hogy különböző népcsoportok arcvonásaiban nagyon jellemző jegyek fedezhetők fel. Most nézz végig az LMP-s képviselőkön és keresd azokat a különleges latinos vonásokat! XD

És ilyeneket mondtak :

"Arra szerveződtünk, hogy demokratikus alternatíváját adjuk a mostani kormánytöbbségnek. A Jobbik ugyanis nem demokratikus alternatíva, az mszp pedig eljátszotta a hitelét, hogy az legyen."

Tulajdonképpen ennyi a lényeg.

Ha nem kovácsolnak gyorsan össze valamit a balközépre, a Fidesz egyedüli alternatívája csak a Jobbik lehet. Ezt elkerülendő 2009-ben született egy párt, az LMP, a semmiből.

Egy biztos, a nemzeti érzelem győzni fog Magyarországon éppúgy, mint hatásaként a többi Európai országban is. Ez csak idő kérdése.

Érdekes hogy nemzeti kérdésben az LMP a Jobbikkal szavazott, ugyanakkor nem tartja demokratikus pártnak. Nagyon keresik a nemzeti érzelmű szavazók kegyeit politikusaink, amiben erős tendencia fog mutatkozni a közeljövőben. De ha csak szöveg, ígéret, akkor semmit sem ér! Aki szerint igen, nehogy elmenjen valamelyik zepteres árubemutatóra, mert még a szomszédját is eladósítja. :D

Az ország lakosságát csak nemzeti érzelemmel lehet egységessé tenni. Minden másban megosztottság uralkodik.

Miért fontos a Fidesznek az lmp-t jó színben feltüntetni, és Schiffer Andráson keresztül a Jobbikot gyalázni?

Elsősorban nemzeti érzelmű legyen mindenki, csak másodsorban pártszimpatizáns, mert akkor leszünk egységesek!

Milyen érzelmű volt a Fidesz a "rendszerváltás" utáni időkben, a liberális internacionálé oszlopos tagjaként, még 1119--ig a szadesszes is kifejezetten jóban? Egyszer, mikor a Parlamentben szóba került Trianon kérdése, felálltak, majd távoztak az ülésteremből? Vagy a "térdre, csuhások" beszólásuk szintén akkoriban - én inkább vagyok pogány, de a hazugságokat észreveszem akkor is ha narancs színűek.

Kívülállók, akik az előzményeket és az lmp-t sem ismerik, gondolhatják azt, hogy Lányi Andrásból a sértettség szól..., de mivel azt még az ellenfelei is elismerik, hogy nem buta ember - arra is gondolhatnak, hogy üzenni akart valamit a magyar társadalomnak. Aki három egymás után leírt értelmes mondatot képes értelmezni, az inkább erre gondol, és átgondolja mindazt, amit Lányi András írt.

"Nagy a tét!" - írja az mszp a plakátjain - és valóban az. A tét az, hogy megszabadul-e az ország 40 + 16 éves áldatlan tevékenységüktől, és attól a néhány százalékos segédcsapattól (szdsz) , akikkel összejátszva az utolsó 8 évben kifosztották, demoralizálták és lejáratták az országot.

Ezért az lmp esetében nem két ellenlábas csoport, vagy két ember rivalizálásáról van szó, hanem Magyarország jövőjéről.

A kérdés az, hogy akarjuk-e, hogy a nagy hirtelenséggel eltüntetett szdsz újraéledjen zöldben lmp néven, kékben pedig "Együtt Pár Mandátumért"-ként, és továbbjátssza azt a gyalázatos játszmát, melynek eredményeként országunk nagy része odalett?

Elempé. A Házban eltelt 4 évük bemutatásához, most már valódi tapasztalatok és tények ismeretében, ezt a 3 betűt kell beírni a kuruc vagy a nemzeti-net keresőbe : lmp.

Devizahitel ügyben Schifferék tét nélkül azt mondanak, amit csak akarnak. Robin Hoodot is csak színészek játsszák, bár Errol Flynn tényleg harcolt Castro oldalán. xD

Amúgy is, e rendszerben a nyugati bankoké a hatalom, a demokrácia hazugság, és a pártok is a rendszer részei. Egyetlen próbálkozás manapság a Jobbik, na meg pártoktól függetlenül gazdaságilag is függetlenedni - és kitörni.

Már a Solymosi Eszter per is arról szólt, hogy gyilkosokat hagytak büntetlenül, csak mert zsidók voltak, és a büntetlenségük volt a Rotschild-hitel feltétele. A bankoké a hatalom, a demokrácia hazugság. Jogi úton, békésen de radikálisan, ezt a hatalmat vissza lehetne venni a nemzetközi élősködőktől, de csak az igazságszolgáltatás teljes, radikális átalakításával, azt a fidesz sose lépné meg. Így se alkalmazzák az értelmesebb törvényeit, ha egy nyilvánvalóan igazságtalan döntést meg akarnak indokolni jönnek a jogi kiskapuk, szójátékokkal magyarázkodások, láthatatlan alkotmányra hivatkozás stb, ilyen szerecsenmosdató volt a kúria uzsoráspárti döntése is.

Lányi: Vigyázat, átverés! Ne szavazzanak az LMP-re!

Magyar Hírlap 2010. március 26., péntek

A Védegylet és az Élőlánc alapítója elárulta, az Egyesült Államok nagykövetsége faggatta arról, hogy miért nem áll be Schifferék mögé

Lányi András író, humánökológus, a választásokon ezúttal nem induló Élőlánc ökopárt alapítója azt kéri a környezetvédőktől, hogy ne szavazzanak az LMP-re, mert Schiffer András pártja eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint puszta marketing. Állítja, felkereste őt az amerikai nagykövetség két munkatársa, és egy órán át arról faggatták, hogy az Élőláncmiért nem áll be az LMP mögé.– Miért érezte úgy, hogy meg kell szólalnia?– 1998 tavaszán is odaálltam a kamerák elé, és azt mondtam, ne szavazzon a szoclib koalícióra, aki nem akar gátat Nagymarosnál. Ádáz ellenségeket szereztem ezzel magamnak, de így kellett tennem, ha hű akartam maradni ahhoz a szerephez, amelyet a Duna-mozgalomban elvállaltam. Ugyanilyen kötelességem most kijelenteni, hogy aki a környezetvédelemnek hiteles politikai képviseletet kíván Magyarországon, ne szavazzon az LMP-re.– Pedig az LMP is fűt-fát ígér a zöldeknek. Miért tartja őket hiteltelennek?– Gyakran megszólítanak az utcán: ugye, én is az LMP-t támogatom. Nem mondhatom el minden sarkon, hogy éppen ellenkezőleg! Ezt a pártot azok alapították, akiknek 2006-ban az volt a küldetésük, hogy bármi áron megakadályozzák egy zöldpárt sikeres indulását. Ezért a politikai szerepre készülő Védegyletben meghasonlást okoztak, így a pártszakadás előbb meglett, mint maga az Élőlánc.

– Személyesen önnel volt baja a Védegylet balliberális szárnyának?

– Ezen én is sokat gondolkoztam. Az SZDSZ-ből, illetve balliberális mozgalmakból ismert fiatalemberek kerestek meg a pártalapítás szándékával, s később éppen ők fordultak a közös vállalkozás ellen. Volt-e ebben szerepe annak, hogy Fodor Gábor, akivel megpróbáltak összehozni, nem óhajtotta elhagyni az SZDSZ-t egy alakuló új alternatív párt kedvéért, azt nem tudhatom. Annyi bizonyos, hogy Schiffer András, az LMP mai listavezetője, akivel 2005-ös pártütése óta nem vagyok beszélő viszonyban, 2008 nyarán, egy nappal az után, hogy Fodort megválasztották az SZDSZ elnökének, megpróbált rávenni, hogy a sajtóban együtt támadjuk meg Fodort. Ilyen fokú gátlástalan cinizmus egy pályakezdőnél nem mindennapi: sokra viheti még.

– Schifferék inkább saját pártot gründoltak össze.– Igen, én akkor már tudtam, hogy az Élőlánc alakulását minden eszközzel akadályozó csoport hozzálátott a saját pártjának szervezéséhez. Persze nem olyan naiv módon jártak el, mint mi. Tudták, hol kell elkezdeni. Majd egy évvel az LMP megalakulása előtt felkeresett az Egyesült Államok nagykövetségének két politikai munkatársa, akik kizárólag arra voltak kíváncsiak, hogy az Élőlánc Magyarországért támogatná-e a Védegyletből alakuló újabb zöldpártot.

– Azt gondoltuk, Mark Palmer volt az utolsó nagykövet, aki királycsináló akart lenni Magyarországon. Mit mondott a küldöncöknek?– Nekik sem mondhattam egyebet, mint hogy az alapítók többsége kezdő az ökológiai politikában, és hogy a belépőjük egy zöld párt sikeres indulásának megakadályozása volt. Mi a Duna-mozgalmak évtizedes, a Védegylet ötesztendős tevékenysége során olyan erkölcsi tőkét halmoztunk fel, amely megfelelő belépő lehetett volna a politikába. – Kizárólag magukat tartják a Védegylet eszmei örököseinek?– Mint a Védegylet alapítója (a civilszervezet megalakulását Karátson Gáborral kezdeményeztük 2000-ben) és első vezetője joggal kifogásolom, hogy a bejáratott márkanevet az LMP kamatoztatja. Az Élőlánc az elmúlt években gyakran hallatott magáról: vagyontörvény, kórházbezárás, kisiskolák, sukorói kaszinóváros, pátyi golffalu, dunakeszi tőzegláp stb. stb. Igaz, mi soha nem magunkat, hanem különféle ügyeket próbálunk népszerűsíteni. Pénz és országos hálózat híján nem is gondolhattunk rá, hogy elinduljunk a választásokon, csak részletes szakpolitikai elgondolásainkat hoztuk nyilvánosságra egy vitairatban. – Talán csak a szőlő savanyú, az LMP-nek sikerült listát állítania.– Igen. Őszintén irigylem azt a százmilliós nagyságrendű összeget, amely lehetővé tette az LMP elindulását. Kérdés, hogy akkor is irigyelném-e, ha tudnám a módját, hogyan lehet ilyesmihez hozzájutni. A hívek magánadományaiból nem, ennyit elárulhatok a politika gazdaságtanában járatlanoknak. De igazán az háborít fel, hogy ez a jól kistafírozott kampánypárt igazi potyalesőként a zöldmozgalmak és helyi civilek által feltárt ügyeket próbálja a médiában rendszeresen kisajátítani, amikor azokon mások már hónapok óta dolgoznak. Eddigi működésük, sajnos, az eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint marketing. Tagadják a közbenjárástJan Krc, az Egyesült Államok nagykövetségének sajtóattaséja kérdésünkre azt felelte: a követség nem avatkozik bele a magyar belpolitikába, és nem hallott olyasmiről, hogy részükről bárki nyomást gyakorolt volna Lányira.

Lányi: Az LMP nem érdemli meg a voksukat!

„Kötelességem volt megszólalni és figyelmeztetni, hogy ne szavazzon az LMP-re, aki a környezetvédelem ügyét hitelesen képviselő embereket szeretne a parlamentbe küldeni” – mondta a lapunknak adott interjúban Lányi András író, humánökológus. A Védegylet és a választáson ezúttal nem induló Élőlánc alapítója szerint Schiffer András pártját azok hozták létre, akiknek 2006-ban küldetésük volt az Élőlánc elbuktatása. Lányi kíváncsi lenne rá, hogy miként jött össze az LMP kampányához szükséges százmilliós összeg. Az elismert gondolkodó elárulta azt is, hogy nem sokkal az LMP megalapítása előtt felkereste őt az Egyesült Államok nagykövetségének két munkatársa, és hosszasan faggatták arról, hogy az Élőlánc miért nem áll be az LMP mögé.

Magyar Hírlap Online

Huth Gergely Lányi Andrással készített interjúja. A Magyar Hírlap március 26. pénteki számában jelent meg.

- Miért érezte úgy, hogy meg kell szólalnia?

1998 tavaszán is odaálltam a kamerák elé és azt mondtam, ne szavazzon a szoclib koalícióra, aki nem akar gátat Nagymarosnál. Ádáz ellenségeket szereztem ezzel magamnak, de így kellett tennem, ha hű akartam maradni ahhoz a szerephez, amit a Duna-mozgalomban elvállaltam. Ugyanilyen kötelességem most kijelenteni, hogy aki a környezetvédelemnek hiteles politikai képviseletet kíván Magyarországon, ne szavazzon az LMP-re.

- Pedig az LMP is fűt-fát ígér a zöldeknek. Miért tartja őket hiteltelennek?

Mostanában gyakran megszólítanak az utcán: ugye, én is az LMP-t támogatom. Nem mondhatom el minden sarkon, hogy éppen ellenkezőleg!

Ezt a pártot azok alapították, akiknek 2006-ban az volt a küldetése, hogy bármi áron megakadályozzák egy zöld párt sikeres indulását. Ezért a politikai szerepre készülő Védegyletben meghasonlást okoztak, így a pártszakadás előbb meglett, mint maga a párt (az Élőlánc Magyarországért).

- Személyesen önnel volt baja a Védegylet balliberális szárnyának?

Ezen én is sokat gondolkoztam. Az SZDSZ-ből illetve balliberális mozgalmakból ismert fiatalemberek kerestek meg a pártalapítás szándékával, s később éppen ők fordultak a közös vállalkozás ellen.

Volt-e ebben szerepe annak, hogy Fodor Gábor, akivel megpróbáltak összehozni, nem óhajtotta elhagyni az SZDSZ-t egy alakuló új alternatív párt kedvéért, azt nem tudhatom. Annyi bizonyos, hogy Schiffer András, az LMP mai listavezetője, akivel 2005-ös pártütése óta nem vagyok beszélő viszonyban, 2008 nyarán, egy nappal az után, hogy Fodort megválasztották az SZDSZ elnökének, megpróbált rávenni, hogy a sajtóban együtt támadjuk meg Fodort. Ilyen fokú gátlástalan cinizmus egy pályakezdőnél nem mindennapi: sokra viheti még.

- Schifferék inkább saját pártot gründoltak össze.

Igen, én akkor már tudtam, hogy az Élőlánc alakulását minden eszközzel akadályozó csoport hozzálátott a saját pártjának szervezéséhez.

Persze, nem olyan naív módon jártak el, mint mi. Tudták, hol kell elkezdeni. Majd egy évvel az LMP megalakulása előtt felkeresett az Egyesült Államok nagykövetségének két politikai munkatársa, akik kizárólag arra voltak kíváncsiak, hogy az Élőlánc Magyarországért támogatná-e a Védegyletből alakuló újabb zöldpártot.

- Azt gondoltuk, Mark Palmer volt az utolsó nagykövet, aki királycsináló akart lenni Magyarországon. Mit mondott a diplomatáknak?

Nekik sem mondhattam egyebet, mint hogy az alapítók többsége kezdő az ökológiai politikában, és hogy belépőjük, egy zöld párt sikeres indulásának megakadályozása volt. Mi a Duna-mozgalmak évtizedes, a Védegylet ötesztendős tevékenysége során olyan erkölcsi tőkét halmoztunk fel, amely megfelelő belépő lehetett volna a politikába.

- Kizárólag magukat tartják a Védegylet eszmei örököseinek?

Mint a Védegylet alapítója (Karátson Gáborral kezdeményeztük 2000-ben) és első vezetője joggal kifogásolom, hogy a bejáratott márkanevet az LMP kamatoztatja. Az Élőlánc az elmúlt években gyakran hallatott magáról: vagyontörvény, kórházbezárás, kisiskolák, sukorói kaszinóváros, pátyi golf-falu, dunakeszi tőzegláp stb. stb. Igaz, mi soha nem magunkat, hanem különféle ügyeket próbálunk népszerűsíteni.

Pénz és országos hálózat híján nem is gondolhattunk rá, hogy elinduljunk a választásokon, csak részletes szakpolitikai elgondolásainkat hoztuk nyilvánosságra egy vitairatban.

- Talán csak a szőlő savanyú, hiszen az LMP-nek sikerült listát állítania.

Igen. Őszintén irigylem azt a százmilliós nagyságrendű összeget, amely lehetővé tette az LMP elindulását. Kérdés, hogy akkor is irigyelném-e, ha tudnám a módját, hogyan lehet ilyesmihez hozzájutni. A hívek magánadományaiból nem, ennyit elárulhatok a politika gazdaságtanában járatlanoknak. De igazán az háborít fel, hogy ez a jól kistafírozott kampánypárt igazi potyalesőként a zöld mozgalmak és helyi civilek által feltárt ügyeket próbálja a médiában rendszeresen kisajátítani, amikor azokon mások már hónapok óta dolgoznak. Eddigi működésük, sajnos, az eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint marketing.

Tagadják a közbenjárást.

Jan Krc, az Egyesült Államok nagykövetségének sajtóattaséja kérdésünkre azt felelte: a követség semmilyen módon nem avatkozik be a magyar belpolitikába és senkit nem bátorít politikai tömörülések

Lányi András megjegyzése:

Szó sem volt nyomásgyakorlásról. Kedves hölgyek kérdezősködtek, békebeli kávéházi milieu-ben, egy olyan pártról, amelynek a készülődéséről a hazai közvéleménynek akkor még sejtelme sem lehetett.

Idézetek vége

Ez a sajtattasés magyarázkodás is csak hazug jenkimosdatás.

Karácsony azóta bajnaista lett - árulás árulás után. Hát így zöld, baloldali, vagy épp jobboldali a zsidó, mikor éppen mi az érdeke. De mindig csak és kizárólag SAJÁT fajtája érdekeit nézi!!!

Látni hasonlóságokat az MDF-el, sajnos a lakitelkiekkel pontosan ugyanezt egyszer már eljátszotta az amerikai nagykövetség és az idegenszívű "urbánusok"!!!!

Indymédia - ez egy eléggé balos közös blogszerűség volt, ahova bárki tehetett ki anyagokat - persze a bt félék, maszoposok, munkáspárt 2006-osok gyakran elrejtették, ám a rejtett rész is ugyanúgy megmaradt csak épp a főoldalról lett félretéve. Valaki onnan az iraki háború ellen tüntetett 2003-ban, de ma ő se lmp-s. Mert az a párt ugyanazok érdekcsoportja, akik e háborúért is felelősek. Usa érdekek, és az eddigi világcsendőri, hadiipari, bankár, és nagytőkés lobbista cselekedeteik meg a pacifizmus és a környezetvédelem, és a szociális érzék, mert ugye ez volna a baloldaliság?

Jó vicc, mert totál összeférhetetlenek ezek. Másnak miért nem jön le egyből, miért megy a róka a tyúkólba be?

"Megint ugyanott tartunk, ahol egyszer már járt a szám. Mert bár most úgy tűnik, hogy megkérdőjelezhetetlennek tartom Lányit, de ez nincs így, és nagyon kíváncsian várom, hogy ezekre a vádakra mikor és hogy reagál a hivatalos LMP, nem pedig csupán pár blog kommenter. Tehát várom, és az Élőláncot pártolók mindannyian várják a "másik fél verzióját", ugyanis eddig senki nem kérdőjelezte meg a mondatait, a szó eredeti értelmében, csupán érzelmi tengelyre csúsztatva a témát "lerázták", de érdemben nem cáfolták az állításait például így: "ugyan már András, tudod hogy miért szar az Élőlánc, nem is mi tettünk tönkre és csupa rágalom hogy a Védegyletes ballib fiatalok rúgtak ki téged a saját magad által alapított szervezetből... Várnai nem is akart puccsot szervezni ellened, és Földi is egy angyal, ne hazudj már András"...

Na ha ilyesmit hallanék Schiffertől, akkor elgondolkodnék Lányiról. De eddig minden Élőláncos, a maga tapasztalataival csak még jobban kirakta a fejemben puzzle-t, eddig nem látok egyetlen nyomot se amiért meg kéne kérdőjeleznem Lányi, s hovatovább az Élőlánc igazságát.

Tehát nem feltétlen a hit benne, bennük, hanem épp hogy nagyon is feltételes! Ha ez így mind áll, akkor nagyon helyeslem András kitálalását. Ha nem áll, akkor én sem fogom helyeselni.

"állhatott volna nemes bosszút is (pl. megszervez a választásra egy valóban potens, és az LMP-nél hitelesebb ökopártot)" - de hát épp ezt tárta fel, hogy miért nincs módjában az Élőláncnak ilyen erőkkel bírni! Épp ezzel lett hiteles az Élőlánc, hogy nagyjából sejthetővé tette az LMP hiteltelenségét, grass roots helyetti éppen hogy felülről való megszervezését, amire csak ráadás, hogy az Élőlánc indulásának megakadályozásáért hozták létre felülről.

Érdemes lenne megemlíteni, hogy a Humanista Párt miért állt ki az elempé mögül.Erre nem mondhatják, hogy "sértődött Élőlánc".

Az LMP-s cikkek nem csak túloznak, de ferdítenek is, következtetéseinek helytelenségeiről ne is beszéljünk:

- A 2006-os 4 jelöltből egy jelenleg is az Élőlánc elnökségi tagja, egy pedig továbbra is pártsemleges. (A többi hatalomvágyból pártolt a Jobbikhoz vagy az LMP-hez, és bőven nem tisztességes dolgokat művelt az Élőláncban.)

- A 2006-os Élőlánc tagok többsége még mindig az Élőlánc tagja vagy pártsemleges.

- Ha Lányi András valótlanságot állított volna a nagykövetséggel kapcsolatban, akkor már rég beperelték volna becsületsértésért, hitelrontásért vagy valami másért. De nem tették, csak tagadták az eset megtörténtét, vajon miért...?

- Az LMP jelenlegi tagjai, vezetősége miért nem állt ki az LMP megalakulása előtt az Élőlánc által felkarolt, fontos helyi és országos ügyekért? Most akkor ki is nem akar(t) együttműködni a másikkal?

- A T. "objektív" cikkírók miért nem írtak cikket, amikor 2006-ban az akkori Védegyletesek, jelenleg már LMP-sek, határolódtak el a sajtó hasábjain az akkor alakult és akkor egyetlen ökológiai értékeket képviselő párttól, az Élőlánctól? Vagy akkor nem kellett félteni az ökológiai politika érvényesülését?

Ha mérünk, használjuk ugyanazon mértékegységeket!

Hitelesen ökológiai az LMP? Kérem, az Élőlánc alakult meg előbb, utána az LMP, majd az LMP a csatlakozás helyett a teljes lejáratást választotta. Ugye megvan, amikor Schiffer belement az Élőláncos pártalapításba? Utána milyen undorító módon lobbizott a zöld szervezeteknél, hogy "tisztességes civil szervezet nem politizál..."

"Az Élőlánc csúfos bukása" kezdetű maszlagot Schiffer András nyomatja, aki meglehetősen tisztességtelen módszerekkel sokat tett azért, hogy a zöldmozgalom oda ne álljon még véletlenül se egy induló ökopárt (t.i. az Élőlánc) mögé...

Schiffer András ott ült Lányi András és Kajner Péter mellett 2005. augusztus 31-én a Corvin téren, ahol a civil szervezeteknek bejelentették, hogy pártot készülnek alakítani. Nem volt nagy vita. Pontosabban semmilyen vita nem volt. Schiffer egyik napról a másikra meggondolta magát és kifarolt a dologból - ettől kezdve mindent megtett, hogy a zöldmozgalom nehogy az Élőlánc mögé álljon.

Ezek után nem Lányi a "nemtelen"!!!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk