width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Népszavazás a paksi atomerőmű bővítésről, bezzeg a vizitdíjról nem akartak a szockók!

2014. február 11., kedd

Népszavazás a paksi atomerőmű bővítésről, bezzeg a vizitdíjról nem akartak a szockók!

Népszavazás a paksi atomerőmű bővítésről, bezzeg a vizitdíjról nem akartak a szockók!

Népszavazást akarnak a ballibek arról, ami hasznot hoz az egész országnak. Az ő kártékony neoliberális intézkedéseikről volt több népszavazás 2002-2010. Tandíj, vizitdíj, kórházi napidíj, társadalombiztosítási vagyon kiárusítása a magán egészségbiztosítás ürügyén, ami most is szabadon köthető.

A szocik ezeket a népszavazásokat ott akadályozták ahol csak tudták, megtehették hiszen az ő embereik ültek az OVB-ben, mint nemzetellenes és antiszociális párt, természetesen a szadesz is kampányolt ellene. És még a bloggerzsidók is. :P

Hírlevél innen, néha érdekes: mkdsz.hu

"Olimpia van. Téli olimpia a pálmafák közelében. Nem tudom, hogy vagy vele, de bennem nem ég az olimpiai láng. Jobban érdekel a magyar választás, meg az, hogy milyen agresszív, becsapós trükkökkel jönnek még balról. Itt van például az a kérdés, hogy legyen-e népszavazás Paks ügyében, vagy ne legyen. Azok, akik elindították a paksi bővítés ügyét, most népszavazással állítanák meg saját tervüket. Közben a Fideszt vádolják azzal, hogy a véleménye attól függ, kormányon van-e vagy sem. Az érvük az, hogy a Fidesz is kezdeményezett népszavazást, amit Gyurcsányék elleneztek. Most, hogy a baloldal javasolja, Orbán ellenzi, hogy a nép döntsön: köpönyegforgató, antidemokrata - harsogják. Az ég szerelmére: kiről beszélnek? Hiszen magukat vádolják. A Fidesz szociális népszavazási kezdeményezése jól átlátható konkrét problémákra vonatkozott, az energiaellátás egészen más kérdés. Azok után, hogy a választások előtt Gyurcsány megígérte, hogy nem lesz vizit vagy recept díj, majd bevezette, érthetően volt értelme és indoka a népszavazásnak. Nem pusztán a 300 forint miatt, hanem azért, mert Gyurcsány egyenesen a szemünkbe hazudott. Ha a szocialisták javasolják, a paksi bővítéshez nem kell népszavazás, ha mi folytatjuk, amit elkezdtek, akkor muszáj? Hogy van ez? Ki forgatja itt a köpönyeget? Mindig azzal vádolnak, amit maguk követnek el. Hallom az összefogás emberének lelkes agitációját: Orbán egy millió forint terhet rak minden állampolgárra. Ugyan. Ez igaz lenne, ha az építés céljára felvett kölcsönt adóból fizetnénk vissza. De a visszafizetésre már akkor kerül sor, amikor az erőmű már termel. A megtermelt áram ára a visszafizetés alapja, nem az adóbevétel. Kölcsönt szerintem csak akkor szabad felvenni, ha azt termelő, érték teremtő beruházásra fordítják. Ma a világpiacon viszonylag olcsó az áram. Az előjelzések azonban mást mutatnak. Európa, s az egész világ kezd ismét magára találni, a gazdaság energiaigénye pedig nagy. Az atomenergia önköltsége kicsi, a számítások szerint csökkenhet a fogyasztói ár is, ha nagyobb hányadban használjuk. A haszonból pedig fizethetjük vissza a kölcsönt. Az Összefogás emberei hangerővel pótolják gondolataik hiányát. Érveik hamisak, s attól, hogy jó színészi teljesítménnyel adják el, még nem lesz igazuk. Remélem sikerük sem. Ezért hát nyugalommal nézek előre, és barátsággal köszöntlek:
Surján László"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk