width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Megölhették Weisz Tamást? A nyomozók megtalálják a lehetséges koronatanút, aki megbuktathat egy rakás MSZP-s politikust. Gyorsan el kell varrni a szálakat. Nehogy Weisz mesélni kezdjen!

2014. március 22., szombat

Megölhették Weisz Tamást? A nyomozók megtalálják a lehetséges koronatanút, aki megbuktathat egy rakás MSZP-s politikust. Gyorsan el kell varrni a szálakat. Nehogy Weisz mesélni kezdjen!

Gyorsan elvarrták a szálakat - Ki védte magát Weisz halálával?

http://www.hidfo.net/2014/03/21/gyorsan-elvarrtak-szalakat-termeszetes-halallal-oltek-meg

2014.03.21 22:12 hidfo.net

A Simon-ügy nyomozása során képbe került, majd hamis személyazonosságok előállítása kapcsán őrizetbe vett Weisz Tamás természetes halállal halt meg a rendőrautóban - ezt ma állapította meg a rendőrségi vizsgálat.

A korábban elrendelt házkutatás során Simon Gábor és más politikusok képével ellátott hamis iratokat foglaltak le Weisznél, aki őrizetbe vételét követően együttműködő viselkedést tanúsított. Mielőtt neveket mondott volna, vagy bármi olyan információt, ami tovább göngyölíthetné a hazánkban működő szervezett bűnözés felszámolását, egyik pillanatról a másikra elhalálozott egy rendőrautóban. Se külső sérülés, se idegen anyag, csak úgy hirtelen életét vesztette, mielőtt megszólalhatott volna. Ez egy cseppet sem volt gyanús az illetékes szerveknek, akik órákon belül bejelentették, hogy természetes halállal halt meg.

Ki védte magát Weisz halálával?

Normális országban egy ilyen esetet követően azonnal leváltanák és őrizetbe vennék az érintett szervek teljes felsővezetését, őrizetbe vennék az érintett párt vezető politikusait, Weisz teljes családját védőőrizetbe vennék, azt követően pedig behívnák az érintett afrikai országok nagyköveteit és magyarázatot követelnének.

Mi nem egy normális országban élünk. Itt bármikor megtörténhet, hogy akinek elég pénze van, annak 6-8 különböző személyazonossága lehet, 6-8 különböző országban személyazonosságonként milliárdos vagyonokat tárolhat, a vagyon eredetét pedig a rendőrség nem göngyölíti fel, mert aki információkkal tudná segíteni az ügy előrehaladását, azt egyszerűen kivégzik egy rendőrautóban, majd bejelentik, hogy természetes halállal halt meg.

Ez egy olyan hálózat létét feltételezi hazánkban, ami nem csak milliárdos vagyonok elsikkasztását és leosztását végzi, hanem hamis személyazonosságokat gyárt és szervezi a vagyonok külföldre mentését, emellett jogi érinthetetlenséget biztosít az érintett személyeknek azzal, hogy érdemi nyomozás elvégzése előtt elvarrja a szálakat. Vagyis bele tud avatkozni a rendőrségi munkába felsővezetői szinten, befolyással bír a bírói hatalomra és emellett végrehajtói állománnyal is rendelkezik, ami el tudja intézni, hogy valaki védett helyen, egy rendőrautóban látszólag minden ok nélkül, "természetes halállal" meghaljon.

Nem kell részletezni, milyen magas szintű összefonódásokat feltételez egy ilyen képességrendszer. Állami szintű maffiahálózatról beszélhetünk. Titkosszolgálati elemek, rendőri felsővezetés és bírói hatalom terén vannak érintettek, az említett párt pedig fedőszervezetként vesz részt a műveletekben. A Simon-ügy a hazánkban működő szabadkőműves maffia hálózatát kezdte érinteni. Ezért Weisznek meg kellett halnia, mielőtt beszélhetett volna. Ez a XXI. századi Magyarország. Pontosabban: ez a XXI. századi Európa és a nyugati világ, ahol mindent lehet, akadályok és erkölcsi korlátok nélkül. Olyan világ ez, aminek pusztulnia kell. De előtte ezernyi Simon-ügyet kell felgöngyölíteni. Egészen odáig, amíg az összes szabadkőműves maffiózó, a pártok emberei, a karhatalomba és az államgépezetbe épített embereik mind a börtönben nem rohadnak. Vagy a nép ökle által végzik, "természetes halállal".

Megölhették Weisz Tamást?

http://www.hidfo.net/2014/03/21/megolhettek-welsz-tamast

2014.03.21 09:27 hidfo.net

A Simon-üggyel összehozott csúcs-vállalkozó, Weisz Tamás, a mai napon egy rendőrségi autóban rosszul lett és meghalt. -ennyi áll a hivatalos, rendőrségi közleményben. A Logodi utcai irodájához mentek ki a rendőrök, ahonnét bilincsben vitték el kihallgatásra, de váratlanul rosszul lett és az életét nem tudták megmenteni. A 41 éves férfi halálának körülményeit az V.kerületi rendőrkapitányság Rendkívüli Haláleseti Osztálya vizsgálja.

Weisz neve a Simon Gábor-féle botránnyal került összefüggésbe. Együttműködésükre utaló bizonyítékokat foglaltak le a rendőrség emberei Weisz egyik irodájában tartott házkutatás során. A nyomozók az egyik széfben megtalálták Gabriel D. névre szóló, ám Simon Gábor fényképét tartalmazó bissau-guineai útlevelet, amit egy bankszámla nyitásánál használtak. Ennek segítségével nyithattak számlát a budapesti Magnet Bank fiókban, ahol 75 millió forintot zároltak a hatóságok. Ezzel kapcsolatban az ügyészség közokirat hamisítással is megvádolta Simon Gábort, aki Weiszt nem hozta szóba. Több afrikai útlevél előkerült, kitöltött és kitöltetlenek, valamint fényképek a feltételezett afrikai kapcsolatokról, bűntársakról. A Fidesz média cápái már arról cikkeznek, hogy több MSZP-s politikusnak lehetnek afrikai útlevelei, amivel jelentős pénzeket mozgathattak ki az országból.

Weisz a Charity March korábbi tulajdonosa 10 évvel ezelőtt kezdett ingatlanvásárlásba Afrikában, ezen belül is Bissau-Guineában. Uruguayban és Panamában is voltak érdekeltségei, ez utóbbi országban körözés van érvényben ellene és akkori barátnője, Horthy Andrea ellen (igen, a történelmi Horthy család egyik sarja) közokirat hamisítás miatt. Tavaly nyáron vásárolta meg a Sólyom légitársaságot, ám fizetésképtelenné váltak és a korábban beharangozott közel-keleti befektetők is érdektelenné váltak. Weisz pedig lépett, akkori nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy Afrikában élő, módos, magyar üzletemberek kérték meg a légitársaság megvételének lebonyolítására. Őket természetesen nem nevezte meg. A Charity March Jótékonysági Menet kft. birtokából pedig a Seychelle-szigeteki Cavalli Continental lLd.-hez került és a magyarázat megint a külföldi tulajdonosokról szólt.

Láthatjuk a fiatalon sikeres üzletembert, aki kapcsolatai révén gyakorlatilag mindent el tud intézni. Nincsen lehetetlen. Strómankodik, lop és csal, okiratot hamisít, cégeket vesz, elad vagy dönt be. Politikusokkal bensőséges viszonyt ápol, oda-vissza megy a segítségnyújtás, mindenki dúsgazdag lesz, persze mindezt az adófizetők pénzén. De egyszer csak valamelyikük megdől, így a választási kampány hevében. Itt a bökkenő. A nyomozók megtalálják a lehetséges koronatanút, aki megbuktathat egy rakás MSZP-s politikust. Gyorsan el kell varrni a szálakat. Nehogy Weisz mesélni kezdjen! Aztán egyszerűen meghal a rendőrautóban, "rosszul lesz" és kész. Nincs tovább. Nincs koronatanú. Jónéhány csaló gazazembert megizzaszthatott volna, de így nincs ügy. Megint maradt a jéghegy csúcsa.

A "váratlan" haláleset ugyanis mindent megoldott.

Weisz Tamás, alias Tom Wallace Paar, Bissau-guineai állampolgár. Szemmel láthatóan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk