width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szocik támogatják az lmp jelöltjét. Ha hagyják magukat, meg is érdemlik.

2014. április 23., szerda

Szocik támogatják az lmp jelöltjét. Ha hagyják magukat, meg is érdemlik.

Szocik támogatják az lmp jelöltjét. Ha hagyják magukat, meg is érdemlik.

Orr és fül profilból juj de jude. :D

Elempések a Jobbikot szélsőségesnek hazudják, vele minden együttműködést elvetnek, nem úgy a szocikkal! Ha azon múlna, simán összeállnának kormányozni, a balliberális oldal eszmeisége a lényeg, és nem a személyek akik képviselik a kártékony eszméket. Ha új emberek csinálnák ugyanazt, az eredmény ugyanaz a rombolás lenne, mert egyszerűen és logikusan a felforgatás következik a liberalizmusból, ami csak szabadosság a többségnek, nameg a tőke korlátlan szabadsága, "privatizálj, deregulálj, liberalizálj" már csak ezért sem kell komolyan venni a zöldek zöldségeit, progaganda hazugságok.

A cél, amiért az lmp kommunikál, mindenképp rossz, amit nem igazol az, hogy a fidesz is visszaél a hatalmával. Egyik rossz nem igazolja a másikat.

Nameg aztán, nem olyan újak ezek a lehet mások. Ott voltak a szadeszhez köthető álcivil szervezetekben és másutt közülük nagyon sokan, nemcsak az árulóikhanem a "maradék" lmp-sek is. És egyáltalán nem biztos, hogy a pártszakadás nem egy háttér-hatalom technikusai által előre megrendezett "osztódás" volt. Más pártok a szakadás után vagy eltűntek az Országházból, mint a kisgazdák, vagy egy nagyságrenddel kevesebb szavazatot kaptak, mint mondjuk az mdf 1994-ben, ezeket az álzöldeket meg betolták a Parlamentbe VALAKIK. Amerikai nagykövetség kedvencei Schifferék, biztosan nem véletlenül, márpedig ők mindig a kifejezetten szélsőliberális erőket támogatták Kelet és Közép - Európában. = Eleve nem lehet magyar érdekű társaság a lehet más a politika!

Csak az az egy igaz így külön, hogy egy párt nem tehet róla, ki és miért, milyen érdekektől vezérelve dicséri és favorizálja, de akkor nix előítélet a csakis hosszas belemagyarázással Jobbikhoz köthető nemhogy nem képviselők de nem is párttagok alapján. "Kovács Béla aki gárdista volt egy hónapig, téliszalámit lopott a közértből" "ilyenek ezek a Jobbikosok" - manipulatív, jew yorki zsurnalisztikából átvett stílusú főcímek, lejáratókampányok, ballibmédia által felfújt lufik. A fidesz is átvett és terjesztett a kampányában ilyesféle hamis, megvezető Jobbik ellenes tartalmakat 2010 tavaszán, az meg az ő bűnük.

Zenészek jártak így, hogy rajongóik alapján ítélték meg és el őket, ehhez hasonló nyárspolgári magatartás nagyon is jellemző a Jobbik-gyűlölő liberális zsidó vagy nem zsidó sznobokra. Lmp szavazók is részben, nahát, ilyen egy párt ez az lmp. xD

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/04/23/halalos_olelesben

Halálos ölelésben?

Nincs hiteles politikusod? Elhasználódott kádereid esélytelenek még egy feléd lejtő közegben is? Alapvetően kínos a társaságod mindenhol? Van hiteles alternatívád még a baloldalon belül is?

Sebaj. Mindezt egy csapásra megoldhatod egy ügyes lépéssel. Mint a házibuliba hívatlanul betoppanó balhés negyedikesek, úgy trollkodják most szét a szocik az LMP-s elsősök buliját.

A szocik most beállnának az LMP által indított főpolgármester-jelölt mögé, amivel egyrészt egy valóban esélyes jelöltek állítanának ki Tarlós Istvánnal szemben, másrészt - és ez igazából a fontosabb - egycsapásra véget vetnének az ártatlanságuknak, amivel egy életveszélyes konkurenciától szabadulhatnak meg. Immáron végérvényesen.

Bár látszólag az LMP Budapest főpolgármesteri tisztségével hatalmas lépést tehetne a kormányképes erővé válás útján, a valóság ezzel szemben az, hogy a fővárosi közgyűlés díszes termének trónján Schifferék jelöltje béna kacsaként ücsöröghetne, akinek a Fidesz- és az MSZP-frakció hatalmi játszmái között legfeljebb a következő felszólaló felkonferálásához lenne elég ereje, másrészt még hetente a fejéhez is vágnák, hogy valójában a szocik meghosszabbított karja.. Ahogyan a pártja is.

A szocialisták ajánlata tehát roppant okos, átgondolt, egyben rájuk oly jellemző módon kellően aljas is. Kéretlen dörgölőzésük pedig akkor lesz igazán veszélyes, ha az MSZP-ben úgy döntenek, mindenképpen az LMP-s jelöltet támogatják. Ebben az esetben ugyanis Schifferék tehetetlenek, hiszen nem kérhetnek arra egy másik pártot, hogy ne támogassák a jelöltjüket, másrészt Mesterházyék egy esetleges őszi bukta esetén is könnyebben magyarázkodhatnak. Nem az ő emberük bukott, ráadásul ők önzetlenül mindent megtettek a sikerért.

Így a baloldal egyetlen rendszerkritikus és hiteles pártjának utolsó esélyét is elveszik arra, hogy valaha váltópártja is lehessen a Fidesznek. Az MSZP pedig az utóbbi 5-10 év legjobb húzását meglépve úgy tűnik okos dominaként húzná be a néha zavart tekintetű szűzként botorkáló LMP-t a saját utcájába. Ha hagyják magukat, meg is érdemlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk