width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Elzavarjuk Orbánt? Jobbik kormány helyett jelen helyzetben a szadesz térne vissza! Isten óvja Magyarországot!

2014. november 20., csütörtök

Elzavarjuk Orbánt? Jobbik kormány helyett jelen helyzetben a szadesz térne vissza! Isten óvja Magyarországot!

Elzavarjuk Orbánt? Jobbik kormány helyett jelen helyzetben a szadesz térne vissza!

Isten óvja Magyarországot!

Mi fog történni Magyarországgal?

Lassan egy hónapja, hogy heti rendszerességgel tartanak Budapesten – és mostanra már a vidéki városokban is – kormányellenes nagygyűléseket. Miközben a résztvevők különböző társadalmi csoportokból kerülnek ki, a megmozdulások szervezői, szónokai egyértelműen, kivételt nem ismerve a liberális baloldalhoz köthető személyek. Gondolhatnánk: a nép hosszú évtizedek hallgatása után végre megelégelte az elnyomást, és kezébe veszi saját sorsát. Aki figyelte a külpolitikát, valami hasonlóról magyaráztak az arab országokban („arab tavasz"), Szíriában, Csehországban vagy éppen Ukrajnában. Mondhatjuk ezt úgy is, hogy egy külföldről kirobbantott, bizonyítékokkal alá nem támasztott korrupciós ügy hatására „kisarjadt" a semmiből a „közfelháborodás" és a népi demokratikus ellenállás.

Szép is lehetne ez a történet. De nem az. Felelős embernek illene felismernie a látható jelekből (pl. EU-s zászlót a székely zászló helyére, „Ria-ria-Norvégia" skandálása – ami a jelen helyzetben nyílt hazaárulás), hogy Magyarországon nem valamiféle demokratizálódás, hanem egy külföldről előkészített puccskísérlet szervezése történik. Nagyon szomorú és komoly félelemmel tölt el, hogy naiv emberek tömege felült ennek a tegnapi provokációnak. Különösen, hogy senki nem tudta megmondani, egyáltalán miért szervezték a tüntetést? Az internetadó ellen, ami nem lesz? Aligha. A tömeg valóban a kormány távozását követelte, de a lényeg mégsem ez volt. A „vonakodó csatlós" (a magyar kormány) számos rossz pontot gyűjtött össze a külföldi tőkeérdekeltségek által megszállt, rendkívül antidemokratikus módon irányított transzatlanti nagyhatalmak szemében (különösen az Egyesült Államoknál). Valószínűleg a paksi orosz bővítéssel és a déli áramlat tervezett megépítésével húztuk ki a gyufát. Ennek a tüntetésnek határozottan az volt a kitervelt célja, hogy a keleti nyitás és az új külpolitikai irányvonal ellen tüzelje fel az állampolgárokat, akiknek valójában a kormányzati hatalomgyakorlás mikéntjéből (pl. az oligarchák befolyásosságából, a káros intézkedésekből) lett elege. A tömeget tegnap csapdába zárták azzal, hogy EU-s, norvég és amerikai zászlók lepték el a teret. Innentől kezdve a kordon másik oldalán már nem Orbán Viktor és kormánya áll, hanem sokkal több, a Keresztény Magyarország eszméje, valamint nemzeti szuverenitásunk, amely a külföldi beavatkozások miatt folyamatos veszélyben van.

Egy dolgot azonban mindenki elfelejtett: a kormány legvitathatóbb intézkedései ellen legfeljebb százan tüntettek annak idején. Én leginkább a földügyeket hoznám fel példaként. Az alaptörvény elfogadása nem esik ebbe a kategóriába, mert alapvetően társadalmi konszenzus talaján áll, azt követelni pedig, hogy egy jobboldali kormány által megalkotott jogi dokumentum mindenben szabadelvű legyen (pl. azonos neműek házassága), liberál-fasizmus. Vagyis, Orbán Viktor és kormánya hiába hozott olyan intézkedéseket, amelyek mind ideológiailag, mind erkölcsileg helytelenek, a tiltakozást csak kevesen vállalták. Ehhez képest azóta volt egy választás, amelyet – tagadhatatlanul – valakik megnyertek és valakik elveszítettek. Lehet, hogy a kormánypártok támogatottsága csökkent. De vajon a balliberális ellenzéké növekedett? Szó sincs erről! Fél évvel a választások után viszont úgy látom, hogy bár számos intézkedéssel nem értek egyet, semmi olyan nem történt, ami indokot adna a kormány „elkergetésére." (Egyébként is egy megválasztott kormány elkergetéséhez nagyon komoly jogalap szükségeltetik a társadalom részéről!) A mostani puccskísérletek tehát amellett, hogy a jó erkölcsbe ütköznek, mérhetetlenül antidemokratikusak is egyben. Nem tudom azt az érvelést elfogadni, hogy pusztán azért, mert a jelenlegi rendszer érvről évre központosul, le kellene váltani ilyen kétes, „forradalmi" eszközökkel a kormányt.

Van a dolognak azonban egy másik aspektusa is, mégpedig a külpolitika. Hosszú évek óta az egyik legnagyobb hibának éppen azt tartottuk, hogy a magyar kormányok (pártszínezettől függetlenül) a nyugati pénzhatalom láncos kutyájává tették az országot. Az, hogy ma egyetlen gazdasági rendszertől függünk, mérhetetlenül sebezhetővé teszi országunkat. Éppen ezért a keleti nyitás programját üdvözöltük, és helyesnek tartjuk a továbbiakban is, mivel megnöveli a magyar állam mozgásterét. Ráadásul Oroszország amellett, hogy jelentős felvevő piaccal rendelkezik, alkalmas lehet a jövőben arra is, hogy a liberalizmus által kivéreztetett, elmocsarasított Nyugat-Európa szellemi szerepét átvegye. Eljött az idő ugyanis, amikor komolyan aggódnunk kell a Nyugatért. Nyugat-Európában ma már szinte egyetlen állam sincs, amelyik megvallaná a tradicionális-keresztény értékrendet. Ha ezt sarkosan akarjuk megfogalmazni: ezek az országok nem európaiak. Mindez köszönhető a liberalizmusnak, amelyik az állam „értéksemlegességét" hirdeti, Istent „magánügynek" nevezi, a család fogalmát átértelmezi, Európát pedig az „egyenlőség" hamiskás ideológiájára hivatkozva gyökerüket vesztett muszlim és fekete-afrikai bevándorlókkal tölti fel. Ezt a helyzetet csak súlyosbítja, hogy az „Öreg Kontinens" gazdasági szerepe hanyatlik a világ feltörekvő tájegységeivel szemben. Megítélésem szerint Nyugat-Európa még nem veszett el, de akár ezzel a – számunkra egyébként siralmas – eshetőséggel is számolnunk kell az elkövetkezendő évszázadokban. A keleti nyitást ezért (mivel az egyoldalú nyugati függés helyében kiegyensúlyozottabb függési rendszert hoz létre) támogatom, és az sem titok, hogy a liberális demokrácia és a liberális állam meghaladottságával is egyetértek. A liberalizmus minden esetben az intézményekben méri a demokrácia állapotát. Én ezzel sem értek egyet. Teljesen mindegy, hogy ezek az intézmények hogy működnek, az egyetlen fontos kérdés, hogy a társadalom akaratával egyezik-e az adott intézkedés? Meg van-e a politika demokratikus legitimációja? Véleményem szerint a keleti nyitással a magyar állampolgárok többsége egyetért, ezért az ellene való tüntetés jó erkölcsbe ütközik.

Változatlanul az a véleményem, hogy ha valamivel nem értünk egyet, a jelenlegi kormányt kell helyes útra terelni (ebben minden eszköz megengedett lehet!), nem pedig a kormányt megbuktatni. Ennek ugyanis beláthatatlan, polgárháborús következményei lehetnének. Ma nincs Magyarországon olyan kormányképes politikai erő, amelyik át tudná venni az ország vezetését, és azt a társadalom többsége elfogadná, neki engedelmeskedne. Arra pedig semmi esély, hogy egy új erő szülessen, ugyanis én nem látom még a láthatáron sem az erre alkalmas vezetőt, vagy akár vezetőket. Karizmatikus vezető nélkül megítélésem szerint soha semmit nem lehet elérni, mivel ebben a földi világban kizárólag az egyéni felelősség létezik. Ha mégis lesz ilyen személy, akire a nemzet felnézhet, és megszerzi a Nemzet Bölcseinek támogatását, akkor én az elsők között fogok mellé állni. Addig viszont mindenki helyesebben cselekszik, ha teszi a dolgát, és a maga személyes szintjén küzd az ország gyarapodásáért. A kormány leváltása önmagában semmit sem oldana meg, csak viszályt szülne, ráadásul a kormánypártok szavazói valószínűleg nem fogadnák el egykönnyen azt, hogy az általuk megválasztott és támogatott rezsim „külső hatásra" elbukik, az ország nyakára pedig visszaülnek nagyjából ugyanazok, akiket 2010-ben az ország 80%-a elküldött a hatalomból.

Napnál világosabb, hogy a globális háttérhatalom végre rájött, hogy a jelenlegi ellenzékkel soha sem fogja az Orbán-kormányt leváltani vagy akár megszorongatni. Figyelemre méltó, hogy Északkelet-Magyarországon az ellenzék szerepét teljesen átvette (pl. ózdi választások) a Jobbik, amelyik szintén anti-globalista párt. Szüksége van tehát azoknak, akik ennek az országnak megkérdezésünk és beleegyezésünk nélkül gyarmati sorsot szánnak, egy olyan új ellenzékre, amelyik nem bűzlik a Gyurcsányhoz, Bajnaihoz hasonló erkölcsi hulláktól. Teljesen világos, hogy ezt a szerepet ma csak az egyetemet végzett, a kormányt hosszú ideje utáló – balliberális gyökerekkel rendelkező – kozmopolita fiatalság képes betölteni.

Ez ma már nyílt titok. Évek kérdése, és megszületik egy külföldről pénzelt és felhasznált, jelentős részben a pesti liberális holdudvarból kikerülő fiatalokból álló politikai alternatíva, amelyik – szükségképpen – a teljes politikai elit leváltását fogja meghirdetni. Rengeteg pénzük lesz, így azzal, hogy ez a kezdeményezés még idejében elhal, sajnos nem kell számolnunk. A szervezkedés már elkezdődött, a szimbólumok megjelentek.

Isten óvja Magyarországot ezektől a fiataloktól!

2014. november 18.

Hetzmann Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk