width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Liberális átnevelő táborrá akarják süllyeszteni az Európai Uniót. Ennek a liberalizmusnak természetes része a személyválogatás. Kik hiányoznak az USA korrupciós listájáról? Ennek még a megkérdezése is szentségtörés. Húsz évig nem létezett lista a harci kelléktárban.

2015. január 3., szombat

Liberális átnevelő táborrá akarják süllyeszteni az Európai Uniót. Ennek a liberalizmusnak természetes része a személyválogatás. Kik hiányoznak az USA korrupciós listájáról? Ennek még a megkérdezése is szentségtörés. Húsz évig nem létezett lista a harci kelléktárban.

A liberalizmus nem tud örökké ellenállni a demokrácia erőinek

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81001

2015. január 02. 21:42 Hunhir.info

Ezt belátták a tengerentúlon is. Ezért küldtek felforgató ügynököt Európa kellős közepébe. A busásan megfizetett, gátlástalanra tréningezett ágens tábort toborzott hamar. S az összetrombitáltak most demokráciát követelnek. Úgynevezett „liberális demokráciát", amely mételyezőbb, mint az egykori „szocialista demokrácia" volt. Nem véletlenül követelte 1990-ben az akkori zsoldos ügynöksereg a „jelző nélküli demokráciát". Most ugyanazok, és szellemi utódaik „liberális demokráciáért" tombolnak.

Újra „jelzős" demokráciát akarnak ránk erőltetni.

Nagyrészt az egykori „szocialista demokrácia" haszonélvezőinek utódai morognak. Külső nyomással a törvényhozásba is beerőltettek egy egyszemélyes „pártot", hogy képviselje a politikai vandalizmust a patinás, neogótikus falak között.

Parazita politikus a parlamentben.

„Lehet, hogy nagy gazember, de ő legalább a mi gazemberünk" – mondták, mint már annyiszor, az óceán túlsó partján. Az egyes ottani irányítók már rég elvesztették az egykori morális felsőbbrendűségét. S ezt ők is tudják, de gátlásaik nincsenek.

Felforgató ügynököt küldtek a demokraták ellen.

Liberális átnevelő táborrá akarják süllyeszteni az Európai Uniót. Ennek a liberalizmusnak természetes része a személyválogatás. Kik hiányoznak az USA korrupciós listájáról? Ennek még a megkérdezése is szentségtörés. Húsz évig nem létezett lista a harci kelléktárban.

Miből építette tengerparti luxusvilláját a maoista?

Ez nem érdekli Jó Barátját. Belefér a liberális hegemonizmusba. Ez az ideológia – közismerten – külső erő által szervezett felforgató mozgalom. Mindenhol az alja viszi előre a liberális expanzionizmust. Fizetett vörös gárdistákkal dúlnak. A liberálisok vandalizálják a társadalmat.

Fiatalokat, mint szarvon kötött marhákat visznek a liberalizmus mészárszékére. Parazitabűnözéssel, droggal, celebek kényeskedésével, cukiskodásával bontják a társadalmat. Tudatot rombol a kulturális selejt, a művészeti gagyi, a szélsőségnek követendő mintává emelése.

Mindezt korlátlan pénztámogatással.

Vörös gárdisták sem dobálnak klaviatúrát ingyen, nem másznak kerítést, nem őrjöngnek erkélyen fillérekért. Elfogyott a pénz, eltűntek az emlékmű miatt hisztizők. Megoszlott a pénz – megoszlott az ultra liberális egységfront. Csak a dacos ellenségkeresés maradt meg.

Ehhez is külső szellemi hátország kell.

A belső vezérürük üresfejűsége azt a látszatot kelti, hogy mozgalmuk könnyen semlegesíthető, kompániájuk hatástalanítható, korrupt szerzéseik leleplezhetők, a főkorruptak passzra tehetők, és egykori birodalmuk jelképesen autóparkolóvá gyalulható.

De nem, mert kártevésük megfékezhetetlen.

A liberalizmust nem lehet lerombolni, a liberalizmus maga a rombolás.

Kovács G. Tibor - Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk