width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Google+ Scall Fast

2015. február 24., kedd

Google+ Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

A demokrácia kártékony, rosszabb mintha bohóckodás lenne. Anarchia? Nem, ez irányított rombolás, A l...
2/23/2015 3:33:02 AM

A demokrácia kártékony, rosszabb mintha bohóckodás lenne. Anarchia? Nem, ez irányított rombolás, A leggonoszabb erők tudtak kitalálni ilyen ördögi logikájú rendszert, amiben a népnek esélye sincs felismerni és érvényesíteni saját érdekeit. Hogy ezek a legelvetemültebb hatalomra törők történetesen cionisták és zsidók, arról nem mi tehetünk. A radikálisok is csak azt látják, ami van. Aki megtiltaná a valóság felismerését, kibeszélését és lereagálását, az a sanda szándékú és a szélsőséges, nem pedig azok a hazafiak akik tisztában vannak a háttérhatalom szándékaival.

Aminek nemzeti ÉS nemzetközi szinten lehet ellenállni. Nem véletlen támadják pl. az oroszbarát, antineolib, anticion, usraelt bíráló személyeket, szervezeteket. A liberális patkánymédia sem ok nélkül hamisít és spicliskedik a nemzeti oldal kárára. Amíg teheti, ebben az embertelen rendszerben.

Perge Ottó, és érdemes a többi elemzését is elolvasni, ott a kuruc keresője

A liberális demokrácia mint a nemzeti sorskérdések megoldásának egyik fő akadálya

https://kuruc.info/r/7/139810/

A veszprémi időközi választás körül keltett purparlé, a Kész Zoltán nevű „baloldali közös jelölt" idióta megnyilvánulásai, Gyurcsány gitáros fellépése, a Kubatov-kommandók ismételt lelepleződése, valamint a Jobbik középre kacsintása mind-mind ugyanazon tényt támasztja alá: a demokrácia jelenlegi formájában kifejezetten akadályozza a magyar nemzet előtt álló sorsdöntő kérdések megoldását.

Mert nem csupán arról van szó, hogy szánalmas, nevetséges, abszurd a demokratikusnak nevezett színjáték. Hanem arról is, hogy a nyugati világban meghonosított úgynevezett liberális demokrácia a hazaárulást, a hazudozást, a butaságot és a szolgalelkűséget jutalmazza, a hazafiságot, az áldozatkészséget, az őszinteséget, a műveltséget és a gerincességet pedig bünteti. Ez a fajta „demokrácia" tehát egy kétségbeejtő morális és szellemi hanyatlást idéz elő, melynek hatásait már napjainkban is érezzük, de a hosszú távú következményei beláthatatlanok. Hasonlóképpen súlyos bajok származnak abból a tényből, hogy a nyugati országokban uralkodó liberális „demokráciák" a közéletben egy olyan politikai nyelvezet elfogadását tették kötelezővé, amely teljes mértékben kizárja az igazán fontos ügyek megtárgyalásának még a lehetőségét is.

A demokrácia elméletének megteremtői úgy gondolták, hogy a választások előtti időszak kiváló alkalom lesz a közösségük sorsáért felelősséget érző „polgárok" számára a nemzetük előtt álló feladatok alapos és őszinte megtárgyalására. Ehhez képest minden egyes választást megelőzően a versengő pártok és jelöltek trükkök százait és ezreit vetik be az ellenfeleik és a választóközönség félrevezetése céljából. Győzni az fog, akinek sok pénze van, hihetően hazudozik, és természetesen szigorúan tartja magát a polkorrektségnek nevezett üres fecsegéshez és mellébeszéléshez. A veszprémi időközi választás kampányában sem kerültek szóba azok a túlzás nélkül sorsdöntőnek nevezhető kérdések, melyek megoldása nélkül rövid idő múlva katasztrofális állapotok fognak uralkodni Magyarországon. Ehelyett a rejtélyes okokból magát „baloldalinak" nevező Kész Zoltán hülyeségeit kellett hallgatni, Gyurcsány gitárral a kezében pózolt, és a „polgári Magyarországról" kezdett üres frázisokat pufogtatni.

Történik mindez akkor, amikor Magyarország sorsa véglegesen megpecsételődni látszik. Hazánk néhány évtized múlva a magyarok számára teljesen élhetetlen ország lesz. (Sok helyen, főleg az ország egyes északi és keleti régióiban, az ipar tudatos tönkretétele és a cigánybűnözés miatt már ma is az.) Az okokkal a radikális hazafiak tisztában vannak, a szélesebb közvélemény azonban továbbra is a tudatosan keltett tévképzetek és illúziók rabja.

A mellbevágó tények ugyanis az alábbiak:

1. Amikor a mai tizenéves korosztály eléri a nyugdíjkorhatárt, akkor már az országban mindenütt olyan állapotok fognak uralkodni, mint napjainkban azokon a településeken, ahol a cigányság arányszáma megközelíti vagy meg is haladja az 50%ot. Egész Magyarország olyan lesz, mint manapság Miskolc vagy Ózd leginkább elcigányosodott kerületei. A köz és jogbiztonság megszűnik, az utcán cigánybandák garázdálkodnak, az idős magyarok pedig - mostani gyermekeink - lakásaikba bezárkózva, rettegve várják a halált

2. Amikor a mai tizenévesek elérik a nyugdíjkorhatárt, a nyugdíj az elmúlt régi világ egy távoli, szép emléke lesz csupán. Egyes megalapozottnak tűnő számítások szerint egyébként már a mai 50 évesek is a legjobb esetben arra számíthatnak, hogy mostani fizetésük egyharmadát (!) kapják meg nyugdíjként. És még örülhetnek, mert az utánuk jövő generációknak még ennyi sem fog jutni. Józan ésszel nem nehéz belátni, hogy egy-két millió dolgozó magyar nem lesz képes eltartani két-három millió nyugdíjast és két-hárommillió cigányt.

3. A magyarság körében a születések száma 1957 óta kevesebb, mint a nemzet fenntartásához szükséges lenne, és 1981 óta évente egy kisváros lakosságával csökken a népesség. A nemzetünk megsemmisülésével fenyegető népességfogyás ütemét az elmúlt évtizedek során nem hogy megállítani, de csökkenteni sem sikerült. A jelenlegi világrend illetve a „liberális demokrácia" keretei között soha nem is fog sikerülni. A következmények (elöregedés, a nemzet életerejének hanyatlása, a nyugdíjrendszer válsága) pedig nem a távoli jövőben jelentkeznek, hanem már napjainkban is.

4. Jól láthatóan a nyugati világ urainak egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a bevándorlás révén egy kevert fajú, a nemzeti tudattól, hagyományoktól megfosztott európai népességet hozzanak létre. Mivel Magyarország is Európa része, az idegen etnikumok invázióját nem leszünk képesek elhárítani. Amikor a mostani tizenéves korosztály eléri a nyugdíjkorhatárt, egy kevert népességű, etnikai konfliktusoktól sújtott, erőteljes muzulmán befolyás alatt álló Európában fognak élni.

5. Mivel a hatalmassá növesztett várakozások ellenére sem a rendszerváltás nyomán, sem az EU-ba történő beléptetésünk következtében egy jottányit sem közelített a nyugat-európai szinthez a hazai bérszínvonal, ezért – és a világban zajló gazdasági folyamatokat látva – teljes bizonyossággal kijelenthető: az EU keretei között maradva Magyarországnak a leghalványabb esélye sincs arra, hogy polgárai számára valaha is tisztességes életszínvonalat biztosítson

6. A globális pénzügyi elit hazánkra is gyakorolt borzasztó nyomása nemhogy csökkenne, de kifejezetten erősödni fog az előttünk álló években. Amennyiben például az USA és az EU között valóban megszületik a szabadkereskedelmi egyezmény, akkor a magyar iparnak és mezőgazdaságnak még talpon álló maradéka – kis- és középvállalkozások sokasága – végérvényesen a padlóra kerül. Onnantól kezdve mindegy lesz, hogy milyen összetételű kormány irányítja Magyarországot, mert semmiféle gazdasági jellegű kérdésben sem lesz többé semmiféle hatásköre.

7. A Nyugat minden jel szerint háború árán is meg kívánja akadályozni Oroszország és Kína további erősödését. Akár lesz háború, akár „csupán" éles szembenállás jellemzi majd a Nyugat és Oroszország (illetve Kína) kapcsolatait, a „frontvonalban" lévő Magyarország mindenképpen súlyos (gazdasági, politikai, ne adj Isten katonai) árat fizet majd.

8. Végül, de korántsem utolsó sorban: a rendszerváltás óta évről-évre növekszik a zsidó lobbi befolyása Magyarországon. A Jobbik ugyan kétségkívül szeretné megtörni a zsidóság hazánk felett gyakorolt hatalmát, súlyos kérdés azonban, hogy az egyre inkább mérsékelt arculatot öltő radikális párt képes lesz-e egymagában szembeszállni a nyugati világ egésze fölött teljhatalmat gyakorló, irdatlan erejű hatalommal? Márpedig tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaddig, amíg a cionista elit uralja hazánkat is, addig a legcsekélyebb esély sincsen a fentebb említett nemzeti sorkérdések megoldására.

Perge Ottó - Kuruc.info

 

Milyen, ha kommunikálunk egy megélhetési libbantal? Kérdezel, fölényesen mellébeszél, nem a kérdésre...
2/23/2015 3:06:05 AM

Milyen, ha kommunikálunk egy megélhetési libbantal? Kérdezel, fölényesen mellébeszél, nem a kérdésre válaszol. Kioktat, mindig mindegyik ugyanazzal a brosúra szöveggel, amiből világos : ezek nem önálló vélemények, hanem usa-eu-izrael diktátumai. Amiket helytartóként jó pénzért ezek a gerinctelen álfüggetlen ballib szarok hajlandóak kiszolgálni - a mi kárunkra. Arrogancia a libsiktől azért van mert nem látnak előre, most nyeregben érzik magukat, hiába nincsenek kormányon, álcivilkedésükért, a propagandagyártásért és más nemtelen tevékenységeikért nyugati "kapcsolati tőkéik" jól megfizetik őket. De a kelettől irtóznak. Innen a libsákok oroszfóbiája. Persze mi többségiek csak örülni fogunk neki, ha véget ér a jó világuk, az usa meggyengülésével.

De hogy lenéznek és utálnak ezek a libsik minket, még ha csak csinovnyikok, rangtalan senkik is. Liberális agymosodák indoktrinált végtermékei, csak papíron felsőfokon kiképezve. Semmire sem jók, csak hogy beálljanak a helytartók csicskásainak (és ők lesznek, akik majd elviszik a balhét) abba a neolib rendszerbe, ami eleve esélytelenné teszi a többségi társadalmat az emberhez méltó életre. Hiába ugyanúgy kis pont, attól még lenéző és lekezelő az ilyen kislibsi is, mert neki megvan sok mindene ami a bérből, fizetésből élő embereknek nincs. És leprolizza, legyalázkodja aki szegényebb nála. Miközben ő maga is tesz érte, hogy az is maradjon a többség!

A hiszékeny, tájékozatlan emberekre építve mernek bunkók lenni a libbantak két esetben, mandiner féle névtelen kommentelős helyeken, vagy nyilvánosságtól távol személyesen. Lám, a jobboldal érvei ellen nincs semmijük, csak a hamisításokkal operáló gyűlöletkampány, és így is sikerülhet sajnos néha győzniük. Csak akkor meg ne pofázzanak a jobboldali gyűlölködésekről, az igazmondás csak mind, mi csak azokat gyalázzuk akik amúgy is gyalázatosak. :D

Sorosbá hazai gerillái kiváló ifjúkommunisták lennének

http://www.flagmagazin.hu/politika/sorosba_hazai_gerillai_kivalo_ifjukommunistak_lennenek

politika 2015. 02. 21.

Még a kommenizmusban volt – nyilván a plebejus politikához igazított kommunikációs megfontolásokból – divat, hogy a feladatnak tökéletesen ellentmondó elnevezéseket adtak az intézményeiknek.

Például az elnyomó rendszer első számú propagandalapját Népszabadságnak nevezték, a Népjóléti Minisztériumnak pedig a egyenszocializmus egyenkóróságának megvalósításán túl, a katasztrofálisan rossz egészségügy biztosítása jutott. Ennek a csodálatos hagyománynak lehet méltó örököse az Átlátszó.hu is, melynek kis barátairól egy szintén Sorosgyuri-istállóba tartozó grúz (hehe) civil szervezet kutatta ki, hogy Európában ők a legkevésbé átláthatóan működő civil szervezetek.

Azaz halvány esély sincs megtudni, hogy ki finanszírozza az Eötvös Károly Intézetet és a Political Capitalt, melyekkel együtt a három nagy korrupció-ellenes és transzparencia-hirdető különítmény, az Átlátszó, a K-Monitor és a Transparency International Magyarország, rendszeresen tart közös tüntetéseket, szervez programokat és állít össze listákat átláthatósági követelményekről politikusok részére.

A tbiliszi székhelyű civil szervezet kapcsán azt azért el kell ismerni, hogy – főleg a magyarországi kollégáikhoz hasonlítva – remek és valódi munkát végeztek. Nem csak közelebbről meg nem határozott szempontok és jól bevált telefonszámok alapján tájékozódtak a helyzetről és írtak jelentést, hanem korrekten megnézték: vajon egy-egy szervezetnél és az ő programjaiknál látható-e, hogy ki és mennyivel finanszírozta azt.

A Political Capital tényleg érdekes kis csapat, érdemes feleleveníteni, milyen göröngyös úton zárkóztak fel ők az átláthatósági küzdelem élharcosai közé.

A PC-ét Somogyi Zoltán alapította, aki mostanában az ATV-én tűnik fel, mint „pártatlan" elemző. Első komolyabb megbízásának egyik hozadéka lett a Gyuriferi kormányzás legnagyobb politikai és titkosszolgálati botránya, az úgynevezett UD Zrt.-ügy. Pontot azóta se sikerült tenni az ügy végére, Laborc ellen továbbra is folyik az eljárás, a többi része elsikkadt.

Nagy vonalakban annyi történt, hogy a PC-nek két tanácsadói szerződése volt abban az időben. Az egyik megbízó a Herényi-Dávid kettős által éppen a baloldalra navigált MDF, a másik pedig az NBH volt. Ismertebb nevén a Nemzetbiztonsági Szolgálat. Az MDF tisztújító kongresszusa előtt a Herényi-Dávid kettősnek komoly vetélytársa akadt a Csányiék által favorizált és támogatott Almássy Kornél személyében, jó esélye lett volna a győzelemre, és vele az MDF visszazárt volna a Fidesz mellé az ellenzéki térfélre.

2008-ban ugyanis zavaros időket éltünk éppen. Az SZDSZ fél lábbal éppen kitáncolt a koalícióból, az MSZP-nek így külső segítségre volt szüksége a legfontosabb törvények, sőt a költségvetés elfogadásához. Ugye, ha nincs költségvetés, akkor bukik a kormány. Ezt a pár nélkülözhetetlen gombnyomást szállította Gyuriferinek a rendszerváltó konzervatív párt balra tolt maradéka.

Cserébe a titkosszolgálaton keresztül segítettek megtartani Dávid Ibolyának az elnökséget. Az NBH-MDF-MSZP kommunikációs vonalat pedig a Political Capital biztosította.

Hogy most éppen az átláthatóságért küzdenek átláthatatlanul, az tulajdonképpen gyerekmese a kezdetekhez viszonyítva…

http://www.tutiblog.com

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://www.flagmagazin.hu

 

ELHALLGATOTT HÍREK 32 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_32 - LEH...
2/21/2015 7:54:49 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 32

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_32

- LEHALLGATHATATLAN OROSZ OKOSTELEFON

- ANKARA NEM NATO-KOMPATIBILIS RAKÉTAVÉDELMI RENDSZERT VESZ KÍNÁTÓL

- Lina Hattabot, a táncos palesztin diáklányt megkínzása után kiengedték börtönéből
(E hírek különféle külföldi forrásokban az elmúlt napokban jelentek meg, beleértve a Reuters brit hírügynökséget és az orosz RT globális tévéállomás honlapját.)

1.

Oroszországban bemutatták egy olyan okostelefon prototípust, mely lehallgathatatlan. A TaigaPhone névre hallgató készüléket az orosz Taiga Systems gyártja és Android-rendszer alapon működik. A gyártás Kínában történik.

2.

A NATO-tag Törökország védelmi minisztere, Ismet Yilmaz bejelentette, hogy Ankara 3,4 milliárd dollárért kínai gyártmányú FD-2000-es rakétaelhárító rendszert vásárol. A rendszer nem lesz beilleszthető a NATO fegyverrendszerébe, azaz nem „NATO-kompatibilis". A pályázatra jelentkezett még az amerikai Raytheon fegyvergyártó és a francia-olasz Eurosam is SAMP/T rendszerével. (A NATO megköveteli, hogy tagállamai csak NATO-kompatibilis fegyvereket vásároljanak.)

3.

A palesztin Birzeit Egyetem 18 éves hallgatóját, Lina Hattabot fél éves raboskodása után kiengedték az izraeliek. A táncosként is közszeretetnek örvendő diákot tavaly december 13-án azért tartóztatták le, mert részt vett a PFSZ (Palesztin Felszabadítási Front) megalakulása 47-ik évfordulójára rendezett ünnepségen. Kínzása után „bevallotta", hogy követ dobott. Hattabot még 6000 sékel (1500 USA dollár) pénzbüntetésre is ítélték.

 

Azt várják, hogy el is higgyük, bizony. :P Az is meghalt a szent holohoaxban, aki már előbb kivándorolt...
2/21/2015 7:48:52 PM

Azt várják, hogy el is higgyük, bizony. :P Az is meghalt a szent holohoaxban, aki már előbb kivándorolt, aki utána nevet változtatott, ott se volt vagy meg se született még akkor. Mint a képregényben.

TV studio set Banner: MIRACULOUS SURVIVORS OF THE HOLOCAUST

Survivor 1: I survived the gas chambers. It was a miracle. I hid in an oven.
Survivor 2: I hid in a chimney … It was a miracle.
Survivor 3: Me too
Survivor 4: Me three

"Nem könnyű eldönteni, hogy melyik a leghülyébb holosztori. Nagy a versengés az első helyért. Az alább következő történet könnyen elviheti a pálmát. Mert ugyan van olyan „túlélő", aki a gázkamrában meztelenül táncolt, olyan is, aki többször is lenyelte a saját székletéből előkotort családi gyémántjait, van, aki hat koncentrációs lágerből szabadult ki élve, más a gázkamra ajtaján dörömbölt, míg ki nem engedték, és olyan is akad, aki a gázkamra kulcslyukán keresztül jutott levegőhöz. De olyan „túlélőről" még nem lehetett hallani, aki észre sem vette, hogy gázkamrában járt. Pedig Auschwitzban ez is megesett. Aki nem hiszi, népirtásra készülődő, holokauszttagadó, gyűlölködő gaz náci."

Auschwitzi csoda: vízzé változott Zyklon-B-t ittak a gázkamrában - azt sem tudták, hogy épp irtják őket

https://kuruc.info/r/56/139781/

 

A Föld fog sarkából kidőlni, a múltat végképp eltörölni, aztán megérkezünk a nagy semmibe. A világ ...
2/21/2015 7:42:49 PM

A Föld fog sarkából kidőlni, a múltat végképp eltörölni, aztán megérkezünk a nagy semmibe.

A világ eredete és a felvilágosodás

"Mindenféleképpen képtelenség az evolucionistáknak arról panaszkodniuk, hogy elképzelhetetlen, hogy az elismerten elképzelhetetlen Isten semmiből mindent tudott csinálni és utána azt állítaniuk, hogy elképzelhető, hogy a semmi önmagától mindenné változott."

(...)

"Képzeljük el, hogy valami okból, teszem azt egy lámpaoszlop miatt nagy felbolydulás támad az utcán. Befolyásos emberek le akarják azt dönteni. Előkerül egy szürke csuhás szerzetes, aki nem más, mint a középkor szelleme, és egy skolasztikus filozófus száraz modorában elkezd magyarázni: 'Mindenekelőtt is, testvéreim, vegyük fontolóra, hogy miben áll a világosság értéke! Mert ha a világosság jó önmagában.'. S ekkor, némiképp menthető okokból a szerzetest leütik. Az emberek mind a lámpaoszlophoz rohannak, tíz perc alatt ledöntik, és hol ide, hol oda szaladgálva gratulálnak egymásnak a középkor szellemét félresöprő tetthez. Ám ahogy múlik az idő, kiderül, nem is olyan egyszerű a dolog. Voltak, akik azért döntötték le a lámpaoszlopot, mert villanyvilágítást akartak; másoknak a vasra volt szükségük; voltak, akik a sötétséget akarták, mert gonoszak voltak tetteik. Egyesek azt gondolták, hogy a gázlámpa nem világít eléggé. Mások meg azt, hogy túlságosan is világít; voltak, akik azért cselekedtek, mert össze akarták zúzni a helyhatóság gépezetét, mások meg azért, mert össze akartak zúzni valamit. És az éjszakában dúl a háború, és senki sem tudja, hogy kit csépel. Így azután - fokozatosan és elkerülhetetlenül - ma, holnap vagy holnapután, visszatér a meggyőződés, hogy a szerzetesnek végeredményben igaza volt, mert attól függ minden, hogy miben áll a világosság filozófiája. Csakhogy: amit megvitathattunk volna a gázlámpa alatt, azt most a sötétségben kell megvitatnunk."

Gilbert K. Chesterton

Kitartás.net

http://kitartas.net/2015/02/21/a-vilag-eredete-es-a-felvilagosodas

 

Hazudott a ballib! Mit koszorúzott Putyin? A mi katonáinkat! Vlagyimir Putyin orosz államfő budapesti...
2/21/2015 6:48:10 PM

Hazudott a ballib! Mit koszorúzott Putyin? A mi katonáinkat!

Vlagyimir Putyin orosz államfő budapesti látogatása. A látogatásnak még a Merkel-látogatásnál is nagyobb elő- és utózöngéi voltak. Amit össze lehetett hazudni, azt mind összehazudta a baloldali, balliberális sajtó. Óriási hazugságok terjedtek el már az orosz államfő budapesti koszorúzásával kapcsolatban is. Amellett a tény mellett érdekes módon a balliberális elsiklanak, hogy hol is kezdett, Putyin? Kiment a Hősök terére, és megkoszorúzta a magyar ismeretlen katona emlékművét, vagyis megkoszorúzta a Don-kanyarban elesett magyar hősök emlékművét, vagyis azoknak az emlékművét, akik a második világháborúban az oroszok ellen harcoltak, ráadásul a náci Németország oldalán.

http://www.echotv.hu/hatter-kep-2015-02-19-hatter-kep-1-resz

Putyin budapesti látogatása és az ukrajnai helyzet. Az USA több mint 5 milliárd dollárt költött a nyugati értékeket közvetítő ukrajnai szervezetek támogatására. A Déli Áramlat megfúrása és a következmények. Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is fontos érdek, hogy érkezzen gáz déli irányból Magyarországra.

http://www.echotv.hu/hatter-kep-2015-02-19-hatter-kep-2-resz

Putyin fejet hajtott a doni hősök emléke előtt is

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82177

2015. február 21. 13:58 Kostás Roland - Hunhir.info

Putyin megérkezésekor megkoszorúzta a Hősök terén a Hősök emlékkövét. Amely többek között a második világháborúban elesett magyar katonáknak állít emléket, így azoknak is, akik a doni csatákban estek el. Putyin elég nagy gesztust gyakorolt ezzel. Ezt követően ment ki a Fiumei úti sírkertbe, ahol megkoszorúzta a második világháborúban elesett szovjet katonák emlékművét.

Teveszar szárazságú cikk következik Putyin budapesti látogatásáról.

Kezdjük a koszorúzásokkal.

Az orosz elnök látogatásának előestéjén bevetették a köztudatba, hogy Putyin a Fiumei úti sírkertben olyan emlékművet fog megkoszorúzni, amely az „ellenforradalomban" elesett szovjet katonáknak állít emléket.
Akik ezt bevetették, tudták, hogy nem igaz. Parancsot teljesítettek. Idegen érdeket szolgáltak. Cégéres gazemberek tehát.

Akik nem tudták, csak vonyítottak a falka után, azok meg semmilyenek. Ők egész életükben vonyítani fognak a falka után, és mélyen meg vannak róla győződve, hogy páratlanul bátrak és intellektuálisak, sőt ők az egyedüli függetlenek.

Lássunk egy jellemző írást, a 444-ről: „Két hete a német kancellár, Angela Merkel járt Budapesten. Míg Merkel Németországa gazdasági nagyhatalomként kulcsfontosságú e térségben, addig Putyin Oroszországa katonai nagyhatalomként kulcsfontosságú errefelé. Merkelnek volt egy igen látványos gesztusa. Elment a Dohány utcai zsinagógába, ahol egy órán át beszélgetett a magyarországi zsidó egyházak vezetőivel. Merkel azokat látogatta meg, akiknek szüleit vagy nagyszüleit német vezérlettel igyekeztek kiirtani Magyarországon.

Putyinnak is volt egy igen látványos gesztusa. Orosz katonák sírját koszorúzta meg, többek között azokét, akik az 56-os magyar szabadságharc leverésekor estek el.

Merkel a német hadsereg egykori áldozatai felé fordult. Putyin nem 56-os szabadságharcosokat látogatott, nem a 45-ös szovjet megszállás vagy a sztálini terror áldozataira volt kíváncsi, hanem a magyar szabadságot eltipró katonák sírjára. Merkel nem ment német katonasírok közelébe, pedig szép számmal vannak itt olyanok is.

Ez a különbség Európa keleti és nyugati felének értékrendje között. Míg Németország kormánya elutasítja saját totális diktatúrájának emlékét, és vezekel, addig Oroszország saját totális diktatúrájának örököseként tetszeleg." Ezt egy „magyarip" jelzésű ócska szarjankó jegyzi. Dolgozatában nagyjából semmi sem igaz. Amúgy a második világháborús szovjet katonai emlékműveket Nyugaton is becsben tartják és koszorúzzák, azt pedig, hogy a fényességes Nyugat mire volt képes a második világháború alatt, hogy Sztálint bent tartsa a Hitler elleni koalícióban, egyszer majd elmesélem a „magyarip" nevű fehérjehalmaznak. Legyen elég annyi bevezetőnek, hogy a Nyugat konkrétan feláldozta és megalázta Lengyelországot és a lengyeleket e cél érdekében. És ez csak egy a bűnök hosszú sorában.

De lássuk, mi az igazság, szemben a hazugsággal. Putyin megérkezésekor megkoszorúzta a Hősök terén a Hősök emlékkövét. Amely többek között a második világháborúban elesett magyar katonáknak állít emléket, így azoknak is, akik a doni csatákban estek el. Putyin elég nagy gesztust gyakorolt ezzel. Ezt követően ment ki a Fiumei úti sírkertbe, ahol megkoszorúzta a második világháborúban elesett szovjet katonák emlékművét. Ennél magától értetődőbb, természetesebb dolgot nem is tehetett volna, teljesen függetlenül attól, hogy egyébként mit gondolunk Magyarország Szovjetunió általi felszabadításáról (nem azt, amit a Mazsihisz). De ha elvárjuk, hogy mi koszorúzhassunk az Oroszországban lévő magyar katonai temetőkben (elvárjuk), akkor ugye nem gondoljuk, hogy Putyin nem koszorúzhatja meg elesett honfitársai obeliszkjét? Akik pontosan olyan szerencsétlen katonák voltak, mint a mieink odakint, vagy éppen a német katonák, akik a budaörsi katonai temetőben nyugszanak. Isten áldja őket, mindnyájukat.

Amúgy Putyin, amikor 2006-ban Gyurcsány meghívására Magyarországra látogatott, a Parlament előtt megkoszorúzta az 1956-os emlékművet. Vagyis akkor már eléggé világossá tette álláspontját 56-tal kapcsolatban. Felesleges volt kilenc évvel később „ellenforradalmi" koszorúzással megvádolni, de hát valakik éppen ezt bírták kitalálni. Valakik, a gazemberek. Az ügynökök. A csorda meg bőgött hozzá. Coki. (Jegyezzük meg, hogy odaát egyetlen tisztességes ember akadt: Gazda Albert a Cinktől.)

Ezzel akkor végeztünk is.

A látogatás egyéb körülményeivel kapcsolatban jó, hogy a gazemberek és a csorda képtelen volt összehangolni a cseszegetés fő csapásirányát, így aztán meglehetősen vicces dolgokat produkáltak és produkálnak.

A Népszabadság a harcos és kérlelhetetlen Gyalázat címet adta vezércikkének, amelyet ezzel a felütéssel indít: „Vlagyimir Putyin felmosta a padlót Orbán Viktorral. Ha futballról beszélnénk, azt mondhatnánk, oda-vissza kötényt adott neki, aztán a gólvonalon lehasalva fejelte be a gólt."

Az Index sem akart lemaradni ebben a versenyben, így kommentált: „Nagyon készséges vendéglátója volt Orbán Putyinnak". Majd a bevezetőben ezt írja: „Nem kellemetlenkedett semmivel, gazdasági célokról beszélt, és az orosz elnök szavahihetőségét méltatta." (És tényleg. Pedig combon is bökhette volna fogpiszkálóval.)

Ehhez képest érdekes a New York Times cikke Putyin látogatásáról.

A HVG beszámolóját egyszerűen muszáj hosszabban idéznem:
„A New York Times azt írta, »visszafogott villámlátogatássá« silányodott az orosz elnök nagy budapesti útja. A lapnak nyilatkozó szakértő szerint nem véletlen, hogy az Orbán-kormány sem kerített akkora feneket a Putyin-vizitnek. Míg Szerbiában tavaly ősszel nagy katonai parádéval fogadták és kitüntették az orosz elnököt, Budapesten szinte dugdosták a nép elől. A New York Times szerint a találkozó nem annyira tűnt hódításnak, inkább azt mutatta meg, hogy mennyire lecsökkent Putyin diplomáciai hatóköre. A lap szerzője szerint »visszafogott villámlátogatássá« silányodott az orosz elnök nagy budapesti útja. A lap megszólaltatta Krekó Pétert, a Political Capital elemzőjét, aki azt mondta, nem véletlen, hogy az Orbán-kormány sem kerített akkora feneket a Putyin-vizitnek, »Orbán megértette, hogy az ukrán válság előtt teljesen rendjén való volt Putyinnal üzletelni, ma viszont már más a helyzet« – fogalmazott. Egész más volt Szerbiában, ahol októberben katonai parádéval, nagy csinnadrattával fogadták az orosz vezetőt, és a legmagasabb állami kitüntetést adományozták neki. Magyarországon viszont a sajtótájékoztatót leszámítva elrejtették a szemek elől Vlagyimir Putyint. Krekó szerint mindez világos üzenetet közvetít Moszkva felé: Magyarország nem Szerbia. Az amerikai lapnak az is feltűnt, hogy Putyin nyilvános megszólalásában csak röviden tért ki az ukrán válságra. A New York Times szerint feltűnő volt, hogy Orbán nem hangoztatta szokásos illiberális nézeteit, és »a megélhetési bevándorlás« témáját sem hozta szóba, ehelyett a minszki tűzszüneti megállapodást éltette."

Most akkor nem értem: túl készséges volt Orbán, sőt Putyin „feltörölte vele a padlót", vagy Orbán jelezte, hogy Magyarország nem Szerbia, és eldugta az orosz elnököt? Jó lenne egyeztetni elvtársak, mert így a sok bába között el fog veszni a gyerek! Továbbá szeretném felhívni a figyelmet Krekó Péter következő megállapítására: „Orbán megértette, hogy az ukrán válság előtt teljesen rendjén való volt Putyinnal üzletelni, ma viszont már más a helyzet". Igen, értjük. Miután Washington ideszólt Brüsszelnek, hogy mostantól tilos üzletelni Oroszországgal, érdekes módon az elmúlt néhány hónapban húsz százalékkal nőtt az amerikai áruk aránya az orosz piacon, mert hát vannak ugye a nagy elvek, a nagy elvek mögött pedig ott settenkedik a kalmármentalitás, az ócska, szemforgató, amerikai gazemberség. Mert hát, ha már egyszer a nagy elvek miatt űr támad az orosz piacon, akkor azt az űrt csak be kell valakinek töltenie, igaz? (De erre cikkünk második részében még visszatérünk.)

A másik közös és összehangoltnak tűnő mondandó az volt odaát, hogy igazából semmi jelentősége nem volt a találkozónak, ugyanis gázügyben már nem kellett semmiről megállapodni, nem kellett semmit megbeszélni, hiszen már minden le volt/van vajazva, sima ügy az egész. „Ez csak ürügy volt" – bőgött a csorda.

Ehhez képest roppant érdekes, hogy a fényességes Európai Unió energiaügyi biztosa kissé sértődötten közölte, hogy roppantul szeretne részt venni a magyar–orosz kétoldalú energiaügyi tárgyalásokon.
Akkor most ezt megint nem értem. Ha ennyire jelentéktelen ez az egész, és ennyire nulla a két tárgyaló fél, akkor a brüsszeli helytartó miért akar feltétlenül beülni a dupla nullába?

Bayer Zsolt - Magyar Hírlap

Hunhír.info - kommentár:

"Igazán nem vádolhatják hírportálunkat Bayer-imádattal, hiszen korábban cikkek sokaságában marasztaltuk el a fideszes publicistát. Bayer esete is azt mutatja viszont, hogy semmi sem egyértelműen fehér vagy fekete, a mostani írása tartalmával pedig egyértelműen azonosulunk. Hogy nem minden csak fehér és fekete, az is jelzi, hogy pontosan hírportálunk tudósított olyan szellemben a Putyin melletti szimpátiatüntetésről, hogy egyértelművé tette: adott esetben egymástól eltérő világnézetű, életfelfogású embereknek is lehet közös nevezője.

A Putyin- elleni ultraliberális rikácsolás egyes hangadói köpönyegforgató lényüket bizonyítván korábban leginkább azzal próbáltak kitűnni, hogy különböző páholyrendezvényeken a hős magyar katonák brutalitásairól és kegyetlenkedéseiről ajvékoltak a szovjetek elleni háború kapcsán. A magyar hősök emlékét gyalázva nem egy közülük vicsorgó fenevadként ábrázolta katonáinkat. Páholyfilozófusok és történészek pedig folyamatosan a magyarok által elfoglalt településeken történt vérengzésekről papoltak, erősítve a fasiszta magyar nemzet általuk szorgalmazott koncepcióját. Ezek a huhogók most csendben maradtak éppen úgy, mint azok a partizánok, ellenállók és gettólakók, akik korábban minden úgymond egykori szovjet ünnepen a Magyarországon található szovjet emlékművek előtt csúsztak-másztak könnyező szemekkel, dicsőítve a felszabadító hős szovjet katonákat. Szögezzük le egyszer és mindenkorra: a szovjet hadsereg nem felszabadította, hanem megszállta Magyarországot, amely fővárosának hős védői az utolsó töltényig védelmezték immár ki tudja hányadik alkalommal az évszázadok során a Nyugatot, és a szovjet megszállás után a pincékből előmászott bosszúállók, kollaboránsok és hazaárulók a szovjet szuronyok árnyékában hozták létre Magyarország történelmének legvéresebb terrordiktatúráját. Ez a múlt azonban. Így is meg úgy is.

Továbbra is fenntartva a nézetkülönbségeket Magyarország 45-ös megszállásával, 1956-tal kapcsolatosan a jelenlegi orosz történelemszemlélettel is, ugyanakkor azt is nyomatékosítjuk: a putyini Oroszország nem Szovjetunió. Putyin nem Magyarországot elfoglalni akaró orosz diktátor, hanem nagyon sok ember, köztük hírportálunk munkatársai számára is az az orosz hazafi, aki egy ország élén harcol a hazug, dekadens, romboló, kettős mércés, minket a korábbinál sokkal elviselhetetlenebb és szájzárasabb birodalmi függésbe taszító világrend ellen."

444-es akit Bayer Zsolt említ, az magyarip azaz magyari péter, nevével ellentétben nem magyar, hanem tipikus libernyák zsidaj, na nekik pl nem érdekük hogy kitörjünk a vadkapitalista, neolib birodalmi függés alól, ugrik a meló ha nem jöhet pénz a soros féléktől az álcivilkedésre, propaganda gyártásra

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk