width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2015. március 5., csütörtök

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

 

 

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF

Ajánlott videó: Igazság a Médiában – Az ISIS eredete https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s Ezúttal...
3/5/2015 12:51:11 AM

Ajánlott videó: Igazság a Médiában – Az ISIS eredete

https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s

Ezúttal a számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.

 

Jobbik megvédi a kórházat amit a fidesz be akar zárni Amit a szoci - szadesz kormányok elkezdtek, a...
3/4/2015 11:40:30 PM

Jobbik megvédi a kórházat amit a fidesz be akar zárni

Amit a szoci - szadesz kormányok elkezdtek, a fidesz folytatta : kórházbezárások! Az egészségünkön spórolnak. Pedig már a jövedelem nélkülieknek is fizetni kell a tb-t, ezt még gyurcsányék vezették be. Potyautasnak nevezve a munkanélkülieket, igen sértő módon!

Arra hogy ellopják, és persze a szokásos holokamu iparra mindig van pénz.

"Nem kérünk a 6208800000 forintos új Holokauszt emlékhelyből! Azok csatlakozására számítok, akik úgy gondolják, hogy Magyarország jelenlegi állapotában nem engedheti meg magának ezt a beruházást. Romokban az egészségügy, az oktatás, nincsenek munkahelyek, nem születnek magyar gyermekek mert egyszerűen kilátástalan a jövő. Az emberek szemlesütve járnak az utcákon, s a mi adóforintjainkból, a mi megkérdezésünk nélkül mit építenének? Egy újabb Holokauszt emlékhelyet. 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintból. Ez szerintem egy agyrém."

Ha valakinek kétségei lennének a leírtak valóságtartalmával kapcsolatban (XLIII. fejezet, állami vagyonnal kapcsolatos kiadások): http://parlament.hu/irom39/12415/12415.pdf

"Ismét veszélyben a Kazincbarcikai Kórház a Jobbik szerint. Nem először: már 2013-ban is osztályok bezárását helyezték kilátásba, ami ellen akkor a kazincbarcikai emberek összefogtak és demonstrációt hirdettek."

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/03/04/ismet-veszelyben-a-kazincbarcikai-korhaz/

Bár a Fidesz azt ígérte, minden marad a régiben, megszűnt a fekvő gyermekosztály, a krónikus belgyógyászat, a fül-orr-gégészeti osztály és a baleseti sebészet, a belgyógyászat pedig 70 helyett immár csak 40 ággyal működik. A szemészeti osztályból csupán az egy napos szemészeti részleg maradt 10 ággyal, és a sebészeten is korlátozott az ellátás, emlékeztetett sajtótájékoztatóján Téglási Kinga.

A Jobbik kazincbarcikai önkormányzati képviselője szerint már 2013-ban elkezdődött a kórház tudatos leépítése, amit immár kormányzati szintre emeltek az ez év januárjában elrendelt megyei intézmény összevonásokkal. A Miskolcon működő Megyei Kórházba összevont profilok mellett a vidéki kórházakat teljesen leépítik vagy átszervezik. Vajon miként tudna egy megközelítőleg 700 ezer lakost számláló megye számára egyetlen kórház teljes körű egészségügyi ellátást biztosítani, ugyanis a miskolci kórházak „átszervezése" következtében immár a megyeszékhely is krónikus orvoshiánnyal és infrastrukturális problémákkal küzd? Vajon ki fogja majd vállalni a felelősséget a kórházak leépítése következtében megtörténő tragédiákért és meddig folytatódik még ez a felháborító, tarthatatlan folyamat – tett fel kérdéseit a képviselő.

Közölte: a Kazincbarcikai Kórház sorsa egy olyan, szó szerint is létfontosságú kérdés, amely a városban és a város környezetében élők összefogását fogja eredményezni 2015-ben is. A kórház megvédése érdekében a Jobbik mindent megtesz, és ehhez várja a városért tenni akaró, felelősséggel gondolkodó barcikaiak csatlakozását, pártszimpátiára való tekintet nélkül.

 

"USA külügyminisztérium: 'Nem időszerű az Oroszországgal üzletelés'. Hogy van az, hogy 2014-ben az USA...
3/4/2015 11:24:31 PM

"USA külügyminisztérium: 'Nem időszerű az Oroszországgal üzletelés'. Hogy van az, hogy 2014-ben az USA és Oroszország közt 7%-al bővült a kereskedelem? Nyomást gyakorolnak az EU-ra, de maguknak pénzt csinálnak."

Az amerikaiak tovább üzletelnek Moszkvával, csak Európát hátráltatják

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/04/az-amerikaiak-tovabb-uzletelnek-moszkvaval-csak-europat-hatraltatjak

 

A hivatalos, atlantista álláspontot és a libsi fősodratú médiát követve a legszélsőségesebben emberiségellenes...
3/4/2015 11:17:10 PM

A hivatalos, atlantista álláspontot és a libsi fősodratú médiát követve a legszélsőségesebben emberiségellenes élethelyzet alakulna ki. Ha mindenben azt tennénk, amit usrael diktál!

Nem elég látszatvitatkozgatni goodfriend féle ideküldött kirakatembereikkel, most kell dolgozni azon hogy kimaradjunk a cionista birodalom eljövendő világháborújából. Mert megcsinálják, ha nem tudnak terjeszkedni, újabb országokat lerabolni, akkor kifullad a birodalmuk. A nemzet érdeke a béke, ez a nato keretei közt nem lehetséges. Minden szociális célú és nemzeti érdekű intézkedésért, legutóbb épp a kisember párti rezsicsökkentés ügyében kötelezettségszegési eljárásokat indító neolib eu sem épp a barátunk, amúgy. A ballibek Magyarországgal szemben eu pártiak, eu-val szemben usa-pártiak, és ha az usa nagy néha ellent mond izraelnek, mint most az iráni atomprogram kapcsán, akkor feltétlenül a zsidó terrorállam pártjára áll a "jó" liberális magyarországi antimagyar banda.

Gyöngyösi: Magyarország amerikai érdekekért küldené háborúba katonáit

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82423

2015. március 04. 12:56 Hunhir.info

A nemzetközi katonai missziókban való magyar részvételről szóló összesen 16 előterjesztés vitájával fejezte be munkáját szerdán az Országgyűlés. Gyöngyösi Márton, a Jobbik vezérszónoka szerint Magyarország többet veszít a NATO-tagsággal, mint amennyit nyer. A szóban forgó missziók nem a magyar nemzeti érdekeket, hanem az amerikai geopolitikai célokat szolgálják - mondta, közölve, hogy a Jobbik ezért nem támogatja a missziókat és az arról szóló beszámolókat

Gyöngyösi Márton, a Jobbik vezérszónoka arról beszélt, hogy 2001 óta az Amerikai Egyesült Államok geopolitikai céljainak megfelelően destabilizálta a világ több régióját, például Afganisztánt, Irakot, Szíriát, Észak-Afrikát és a Közel-Keletet is. Ennek következményeként kelt lábra az iszlám radikalizmus - mondta.

Szerinte Ukrajnában is geopolitikai küzdelem zajlik, amely a nyugati geostratégiai érdekek előmozdításáról szól.

Az afgán műveletről szólva a jobbikos képviselő azt mondta, Magyarország a kivonulás helyett "bent ragadt" Afganisztánban, és így továbbra is részese egy szerinte teljesen értelmetlen, teljes csőd felé vezető missziónak.

Összegzése szerint Magyarország többet veszít a NATO-tagsággal, mint amennyit nyer. A szóban forgó missziók nem a magyar nemzeti érdekeket, hanem az amerikai geopolitikai célokat szolgálják - mondta, közölve, hogy a Jobbik ezért nem támogatja a missziókat és az arról szóló beszámolókat.

 

Az általánosítás nem mindig igaz, de általában igen. Ezért a csoportos megnevezés. Az atlanti cion banda...
3/4/2015 10:39:31 PM

Az általánosítás nem mindig igaz, de általában igen. Ezért a csoportos megnevezés. Az atlanti cion banda is oroszozik, arabozik, nemigen ügyelnek árnyalatnyi különbségtételekre.

Prof. Kevin MacDonald: A zsidó hatalom tovább fog tartani Amerikában

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82431

2015. március 04. 17:38 Hunhir.info

Az izraeli lobbi arra törekszik, hogy olyan teljesíthetetlen feltételeket szabjon Amerikai Iránnak a nukleáris témájú tárgyalásokon, amelyet a perzsa állam nem teljesíthet. Az amerikai cionista lobbi mindenképpen meg akarja akadályozni a végleges megállapodást az iráni atomprogramról, hogy újabb háború törjön ki a Közel-Keleten - jelentett ki telefoninterjújában Kevin MacDonald, a Kaliforniai Állami Egyetem professzora. Izrael háborút akar Irán ellen, lehetőleg nukleárisat - figyelmeztetett a pszichológiai tudományok doktora.

Az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu Irán-ellenes uszító beszéde kedden hangzott el az amerikai kongresszusban. Kevin MacDonald szerint Netanjahu viszont nem tudta úgy teljesíteni a küldetését, amely a cionisták számára egyértelműen siker lett volna. 55 demokrata szenátor tüntetőleg távol maradt az eseményről, és olyan eset még nem fordult elő Izrael megalapítása óta, hogy a zsidók ügye ne kapott volna abszolút kétpárti támogatást - figyelmeztetett az amerikai professzor. Kevin MacDonald ugyanakkor sajnálatát fejezte ki, hogy a zsidó érdekvédelmi csoportok még mindig nagyon erősek Amerikában, kezükben tarják a médiát és nagy a befolyásuk a kormányzásra. A ZSIDÓ HATALOM tovább fog tartani - állapította meg a professzor, mert ők tudják a legjelentősebb pénzösszegeket biztosítani az amerikai választási kampányokhoz.

Hunhir.info - PressTV

 

Híd a munka világába, vagy valami ilyesmi http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/hid-munka-vilagaba...
3/4/2015 10:33:58 PM

Híd a munka világába, vagy valami ilyesmi

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/hid-munka-vilagaba-vagy-valami-ilyesmi.html

szerda, március 04, 2015 #[ gabeebee ], Hazai történetek

Az megvan, hogy az Országos Roma Önkormányzat a Híd a munka világába című nagyjából 3 milliárdos program keretében vásárolt magának egy budai, Gellérthegy utcai irodát potom 300 millióért?

Gondolom, sokakban felmerül a kérdés, hogy mégis minek? És milyen alapon?

Az indok egész egyszerűen hangzik: azért mert ez kell a megfelelő minőségű munkavégzéshez, amit a cigányok felzárkóztatása érdekében végeznek. Pontosabban a hivatalos indoklás az ORÖ részéről úgy hangzott, hogy azért esett a választás erre az épületre, mert egyrészt közel van a minisztériumokhoz, másrészt pedig mert kell egy reprezentatív iroda a magas rangú partnerek fogadására.

Az nem nagyon zavarta őket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amivel lényegében napi szinten kapcsolatban vannak, a Duna másik oldalán van, az meg pláne nem, hogy a legmenőbb, profitorientált cégeknek sincs ilyen helyen irodájuk, mint ahol ők most beújítottak egyet. De az ORÖ vezetői abban sem találtak semmi kivetni valót, hogy vannak olyan alkalmazottai, akik 1,2 milliót keresnek félállásban és azzal sincs szerintük semmi gond, hogy harminc millióért vettek bútort és cirka ugyanennyit költöttek autóbérlésre. És hogy mindenki lássa, hogy ezekre a dolgokra nem is olyan sok pénz ment el, Farkas Flórián okosai készítettek egy kimutatást, ahol a bruttó számok helyett odaírták a nettó összegeket.

Nem kérdés, a minőségi munkához, minőségi feltételek kellenek. Na és persze olyan irodák, ahonnan látni lehet a hidakat is, hogy el tudják dönteni, melyik vezet közülük a munka felé…

Most már csak az eredmények bemutatása lenne hátra, de arra még egy darabig várni kell. Egyes hírek szerint készült már tanulmány a „roma nők ősanyai minősége" témakörben és azt is rebesgetik, hogy eltapsolták már a 3 milliárdos keret felét, de ennek ellenére még egyetlen cigány nem állt munkába a program kapcsán.

De ez kormányzati szinten senkit nem érdekel. Lázár János a hírek hallatán azt mondta, hogy „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani". Így aztán minden marad a régiben.

Így megy ez.

http://1.bp.blogspot.com/-MXiwtQTmr9w/VPTf9CeqTwI/AAAAAAAAH5g/r0LqQ1UUUNI/s1600/híd%2B20150304-400.jpg

 

Az oligarcha, korrupt, közpénztolvaj sikkasztó társaságok nem jobboldaliak. Ezek nem gondolkoznak nemzetben...
3/4/2015 10:14:58 PM

Az oligarcha, korrupt, közpénztolvaj sikkasztó társaságok nem jobboldaliak. Ezek nem gondolkoznak nemzetben, csak a saját hasznukat nézik, és bűnszövetkezetben dolgoznak. SimicskA makulátlan tisztességében se bízik józan ésszel senki. Milliárdos, de cseszik reklámadót fizetni, e miatt és a szociális intézkedések + keleti nyitás okán fordult a jobboldali fideszesek ellen. A liberálisokkal semmi baja - pedig pont a fideszes libsik hoznak idióta és népnyúzó törvényeket! De sokszor elsimon "igenis lesz internetadó" és mások nyilatkozatai azt sugallják, itt tudatos néphergelésről és szavazó elüldözésről van szó.

Oroszoznak már régebb óta az újgazdag neokohn tahó hírtévéjén, és ott elképzelhetetlen lenne egy Háttér-Kép, Korrektúra, Törésvonalak vagy más hasonló műsor. Jó 10 éve a Bayer Zsolt féle Sajtóklub volt ilyesmi, az atv és a Budapest tv után már akkor sem fogadták be a műsort a hír tévére!! Simicska amúgy nem változott sokat, csak káromkodott egy sort, ha a tetteit nézzük libsi volt mindig is. Nem összekeverendő a médiavállalkozás tulaj simicskával SimicskÓ. Ő szavazott nemmel az iraki háborúban való magyar részvételre annak idején. Azt a fidesz + mszp + mdf + szdsz egyöntetűleg megszavazta. Holott a jobboldali szavazók nagy része sem támogatta volna, ha megkérdezik. És egy csomó pénzünkbe, sőt emberéletekbe került!

Ha nem volna Jobbik, nem maradna akire szavazzunk. A gazemberek liberrált pártjai szervezetten szállítják szavazni az embereket, mint tavaly is megtették, tömegesen átjelentkeztették a betoborzott embereket a számukra "billegő" választási körzetekbe, valamiért immár ez legális az új választási törvényben.

Kubatov lista a ballibnek is van, sőt régebb óta hisz' nagyobb mértékű társadalmi beágyazottsággal rendelkeznek, a szocik és a különféle liberálisok is. Amíg rendelkezhetnek, és nem veti meg őket minden értelmes ember. :)

Kampánycéllal hamisító ballibek dezinfóinak gyűjtőhelye az atlatszo hu oldal sajnos, leginkább. Nácizás és oroszokkal riogatás sem marad el, jellegezetesen vadliberális mémek, röhögtetőiparos hócipők és 444-ek kiindulópontjai, témái és végkövetkeztetései.

Tematizálásuk, az hogy kire miért szállnak rá, és a cikkek szóhasználata is tipikus balliberális.

A liberális fideszesek vagy ex-fideszesek nem célpontjai a jobboldal elleni folyamatos lejáratókampánynak, ezért is olyan átlátszó. A szocikba néha rúgnak egyet - egyet, de a liberális pártokba soha. Amolyan political capitales, hírszerzős függetlenség ez, függetlenek a magyar néptől és nemzettől.

Az átlátszón szereplő szerzők a legsötétebb szabadrablás, államtalanítás, multi és bankáruralom hívei. Amit publikálnak, abban mindig csak az államot szidják, a bankokat - multikat sose. A közérdekű adat kikérők nevei alapján is csupa neolib fazonokat lehet találni. Lelkes gyurcsányistákat no meg együtt és "péemm" -eseket, többek közt. Olyan is az az oldal. :P

Amúgy lelki igény is, hisz a mocskolódó libtardok blogokat írnak + fórumoznak maguktól máshol is, viszont fizetik őket érte ez teljesen világos. Még a blogolásért, kommentelésért is. Hasbarások akik védik a védhetetlent, körnek mondják a négyszöget, törölni kell őket a francba. Átlátszó féléket pedig nem kell hiteles forrásnak tartani, elfogult ballib szemét banda, annyira rá vannak állva a jobboldaliakra hogy még egy közéletben alig szereplő fideszest is meghurcolnak.

Mert az unokatestvére barátnőjének a kollegájának az ismerőse nyaralót vett a Balatonon. :3

Bayer Zsolt: Átlátszó

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_atlatszo

jobbegyenes 2015. 03. 03.

Simicskó István sportért felelős államtitkár is felkerült a nagyvadak listájára. Mi másról árulkodna az a tény, hogy az Átlátszó című szennyportál hosszú cikkben foglalkozik vele.

Nevezett cikk legfontosabb állításai a következők:

1. A Simicskó családnak öt lakása van egy siófoki, Balaton-parti lakóparkban;

2. Az öt lakásból egy van az államtitkár nevén, négy pedig „hetven éven felüli szülei" nevén;

3. Nem látszik, hogy az államtitkár „idős" szülei miből vették meg ezeket az ingatlanokat;

4. Simicskó rosszul töltötte ki vagyonnyilatkozatait;

5. Az ötödik pontot muszáj szó szerint idéznem, annyira csodálatos! Tehát: „Apró érdekesség, hogy a Simicskó család által kedvelt siófoki lakóparkban van egy ingatlana Ruff Zoltánnak, az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjének is, akiről egy korábbi cikkünkben írtuk meg, hogy már jó ideje forgolódik a kormányhoz közel álló üzleti körökben."

6. A Simicskó család ingatlanjainak összértéke 142,5 millió forint;

7. A céginformációk szerint Simicskó államtitkár „idős" szülei nem vettek fel annyi jövedelmet a cégeikből, amely fedezné a vásárolt ingatlanok értékét;

8. A cikk sugalmazása: Simicskó államtitkárként közpénzeket tulajdonít el, azokból nagy értékű ingatlanokat vásárol, és azokat „idős" szülei nevére íratja;

9. Ez az egyik legfontosabb pont az egész cikkben, szintén szó szerint idézem: „Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára 2014 júniusában több köteg papírral, köztük ingatlan-adásvételi szerződésekkel felszerelkezve érkezett az Index újságírójával megbeszélt találkozóra, miután a lap kiszúrta, hogy Simicskó nyilvánosan elérhető vagyonnyilatkozataiban több dolog sem stimmelt." (Hogy ennek miért van különösen nagy jelentősége, hamarosan megtudják!)

Nos, akkor haladjunk sorjában!

Az első pontban lefektetett állítás sírni valóan pontos és igaz. A Simicskó családnak tényleg öt lakása van nevezett siófoki lakóparkban. A második pontból pedig szintúgy az igazság méze csepeg: tényleg egy van az államtitkár és négy a szülők nevén.

A 3. és a 7. pontot ezennel összevonjuk, és egyként kezelve kijelentjük, hogy ezeken a pontokon kezdődik az Átlátszó becstelen, aljas, gazember hazudozása – de hát az egészet ezért írták, és létezésüknek is éppen ez az értelme.

És akkor lássuk a tényeket!

Simicskó István édesapja 1980-ban úgy döntött, hogy maszeknak áll, ha még tetszenek emlékezni erre a fogalomra. Elment tehát idősb. Simicskó a magánszektorba, ahol meglehetősen sikeres üzleteket vitt. Szám szerint hármat. (Mellékesen jegyezzük meg, hogy az államtitkár, miután befejezte tanulmányait, szintúgy beszállt a családi vállalkozásba. Letette a kulcsmásolóvizsgát, és imigyen dolgozott a család üzleteiben.)

Idősb. Simicskó úr az üzleteiből befolyt hasznot ingatlanokba fektette. Egyszerűbben fogalmazva: amint volt egy kis félretett pénze, ingatlant vett. Jó helyen, jó áron, a nyolcvanas évektől kezdve. Ezen ingatlanokat aztán felújította, és haszonnal továbbadta. Így növelte jelentősen a család vagyonát. Mondjuk ki még egyszer: a nyolcvanas évek derekától kezdődően.

És akkor lássuk, hogyan is alakultak a család bevételei immáron a 2000-es években, kizárólag a megszerzett ingatlanok eladásából következően.

Idősb. Simicskó István és felesége tulajdonában volt egy nagy értékű, II. kerületi ingatlan. Egy kétlakásos társasházról beszélünk, amelynek egyik felét idősb. Simicskó István 2005-ben hatvanmillió forintért, a másik felét 2006-ban ötvenmillió forintért adta el. Ugyanebben az évben eladtak még egy házat hatvanhatmillió forintért, és egy hévízi lakást huszonhárommillió forintért. De még 2005-ben idősb. Simicskó eladott egy pilismaróti házat huszonkétmillió forintért, 2014-ben pedig egy szintén II. kerületi ingatlant ötvenegymillió forintért.

Vagyis a család 2005 és 2014 között mindösszesen kétszázhetvenkétmillió forint bevételre tett szert. Ehhez adjuk hozzá azt a tizenkilencmillió-ötszázezer forintot, amely az államtitkár, azaz ifjabb Simicskó István II. kerületi lakásának eladásából származik, és amely szerepel is 2014-es vagyonbevallásában. Az így kapott összeg kétszázkilencvenegymillió-ötszázezer forint.

Az adásvételi szerződések minden esetben rendelkezésre állnak. A Simicskó család ezen eladásokból származó bevételei után több tízmillió forint adót és illetéket fizetett be az államkasszába. Az ezt igazoló bizonylatok szintén rendelkezésre állnak.

És akkor lássuk a vásárlásokat: 2008-ban Simicskó István államtitkár vásárolt egy harminckét négyzetméteres lakást a siófoki lakóparkban, amelyhez egy öt négyzetméteres terasz tartozik. A lakás vételára tizenhárommillió forint volt, amit adásvételi szerződés igazol.

Még abban az évben idősb. Simicskó István vásárolt két lakást a siófoki lakóparkban. Ezek ötvenegy négyzetméteresek, és huszonkétmillió forintba kerültek. Egy évvel később még egy ötvenegy négyzetméteres lakást vett itt idősb. Simicskó, méghozzá tizenkilencmillió nyolcszázezer forintért. (A közel hárommillió forintos vételár-különbözet abból származik, hogy 2009-ben a válság hatására jelentősen csökkentek az ingatlanárak.) Végül pedig 2014-ben idősb. Simicskó István vásárolt még egy lakást a siófoki lakóparkban. Ennek mérete hatvanöt négyzetméter, ára pedig huszonnégymillió forint volt.

Vagyis a Simicskó család a siófoki lakóparkban mindösszesen egyszázmillió-nyolcszázezer forintért vásárolt ingatlanokat. Ezen vásárlások fedezeteként ingatlaneladásaikból kétszázkilencvenegymillió-ötszázezer forint állt rendelkezésükre.

Az Átlátszó cikkének további pontjai lettek megcáfolva. Nevezetesen a már emlegetett 3. és 7. pontban megfogalmazott állítás, miszerint nem lehet tudni, Simicskóék miből vásárolták ezeket az ingatlanokat, továbbá az az állítás, miszerint a siófoki lakóparkban tulajdonukban lévő ingatlanok összértéke 142,5 millió forint. Nem annyi. Éppen csekély negyvenkétmillió forinttal kevesebb, amely tényt adásvételi szerződések igazolják. De, mint láttuk, Simicskóék, ha akarták volna, megvásárolhatták volna a siófoki lakópark további majdnem tíz ingatlanát is, törvényes, leadózott pénzük volt rá.

Marad még a 4. pont, amely szerint Simicskó rosszul töltötte ki a vagyonnyilatkozatát. És tényleg! Egyszer tévedésből beleírt egy ingatlant, ami nem az övé, hanem a szüleié. Vagyis nem eltitkolt valamit, hanem a magáénak vallotta, ami valójában nem az övé. Rémes… Másrészt valóban nem írta be első alkalommal a siófoki, nevén lévő, sínekre néző, harminckét négyzetméteres garzon erkélyét. Még rémesebb…

Az 5. pont… Nos, talán érthető, hogy ennek miért kellett bekerülnie a cikkbe. Azért, hogy valamilyen hajánál előrángatott idióta baromsággal kibővítsék a „mutyi", a „simli", a „lopás", az „átláthatatlanság" körét. Ezért lett „érdekesség", hogy ugyanebben a siófoki lakóparkban van egy lakása Ruff Zoltánnak, aki „kormányhoz közel álló üzleti körökben forgolódik". Figyelem! Ha mostanában bármelyik államtitkár ingatlant vásárol, vagy ha bármelyik államtitkár szülei vásárolnak ingatlant, mindenképpen kérdezzék meg, van-e a környéken ingatlana Ruffnak. És ha van, meg ne vegyék! Mert majd jön az Átlátszó, és jól megírja, aztán megnézhetik magukat! Micsoda korrupció ugyanott ingatlant venni, ahol már a Ruff is vett!

A 8. pont, vagyis hogy a cikk mit akar sugallni, egyértelmű. Azt, hogy Simicskó lop, közpénzekből ingatlanokat vásárol, és azokat a szülei nevére íratja, hogy le ne bukjon.

Szemenszedett hazugság az egész. Becstelen, aljas gazemberek műve.

Ráadásul végtelenül ostoba is, mert például mit kezdjünk azzal az aprósággal, hogy 2008-ban és 2009-ben, amikor a vásárlások döntő többsége történt, a Fidesz ellenzékben volt, és Simicskó István egy mezei ellenzéki képviselő volt. Mi a rossebet lopott vajon el akkor? Vagy talán titokban Gyurcsány és Bajnai embere lenne? Akkor viszont az igazi tulajdonos Gyurcsány és Bajnai a siófoki lakóparkban, Simicskóék pedig csak strómanok. Gyerünk, Átlátszó! Itt az igazi téma!

No, és akkor nézzük a legvégét! A cikk leírja, hogy tavaly nyáron Simicskó nagy paksamétával ment egy találkozóra az Index újságírójával. Igen. Ez is igaz. Ugyanis az Index volt az első, amelyik felfedezte ezt az „óriási sztorit" Simicskóék titkos gazdagodásáról. Igen ám, de Simicskó államtitkár elment beszélni az indexes újságíróval, megmutatta az összes dokumentumot, és ezek után az Index le is ugrott az ügyről. Mert bár az indexesek is főalakok az újságírói gecizmus főoltárán, de ha nincs ügy, akkor nincs ügy, akkor nincs mit tenni, ezt még ők is belátták. A lényeg pedig, hogy az Átlátszó pontosan tudott minderről, vagyis nem jóhiszeműen hazudozik összevissza, hanem tudatosan.

Kérdéseink pedig a következők:

1. Maguk ott az Átlátszónál pénzért és megbízásból írogatnak becstelen, aljas és szemét cikkeket, vagy ez maguknál lelki igény?

2. Ha mégis megbízásból, akkor kik a megbízóik?

3. A cikk írója, bizonyos Erdélyi Katalin a netre magáról kirakott képen egy amerikai és egy homár zászló között pózol. Arrafelé kell keresni a megbízókat?

4. Milyen jövedelmezésben részesülnek a becstelenségért? Van egy alapjövedelem, és ha elvették valaki tisztességét, prémiumot kapnak?

5. Olvasták a Katharina Blum elveszett tisztességét?

6. Amikor Simicskó államtitkár úr apja maszek lett, a szerkesztőség apukája pont akkor lépett be a munkásőrségbe?

7. Nem szégyellik a pofájukat?

Bayer Zsolt – http://magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://www.flagmagazin.hu

 

A mások munkáján élősködő 1%, a harácsolók, politikusaik, médiagenyáik + megszakértőik mindig megmagyaráznak...
3/4/2015 8:41:28 PM

A mások munkáján élősködő 1%, a harácsolók, politikusaik, médiagenyáik + megszakértőik mindig megmagyaráznak minent.

Ha nincs miből megéljenek az emberek, nem fognak vásárolni. Kereslet híján termelni vagy szolgáltatni is minek, így rohad el minden az alacsony bérek miatt. Sokan hitelt vesznek fel, azt se tudják visszafizetni mert ha most nincs pénzük később se lesz. És még át is veri őket a bank, pl a seviza hitellel aminek nem is volt svájci frank fedezete. Vagy egyenesen ellopja a pénzüket. És senki nem tud semmit, a következmények nélküli országban. Röhögnek rajtunk a zsidók, a demokrácia anarchia. A Buda cash ügy gyanúsítottjait mondjuk kínvallatásnak vetnék alá, mindjárt haladna a nyomozás!

Sőt ha rend lenne, állami monopólium volna a bank és a biztosítás.

Mindig az állam, azaz mi adófizetők vagyunk a garancia minden bankbetétre!!!!!! A reálgazdaság termel vagy szolgáltat esetleg kereskedik, de a szervezett magántőke bankjai és egyéb pénzzel kapcsolatos intézményei csak élősködnek rajtunk, nem teremtenek semmit. Aki abból él, hogy ezeket szolgálja, mélységes megvetést érdemel és még sok minden más büntetést is. Nevetséges, hogy a bankárok és pénzemberek csicskásai baloldalnak, sőt szociáldemokratának, zöldnek, és liberálisnak hazudhatják magukat na meg persze "függetlennek" és még szavaznak is rájuk a tájékozatlan emberek.

Történelemben az ilyesminek jó nagy mészárlás szokott a vége lenni, mert örökké nem hiszik el az emberek a hatalom hazugságait. Hatalom nem egyenlő kormány, a Pénzre így nagybetűvel nem lehet szavazni, és az is hatalom. Liberális kapitalizmusban az egyetlen és egyedüli hatalom.

Bogár László: Globális (ir)reálbérek

http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/bogar_laszlo_globalis_irrealberek

gazdaság 2015. 03. 04.

Jól jellemzi világunk általános mentális, morális állapotát az az alábbi paradoxon, amelynek kicsit részletesebb áttekintésére vállalkoznék most.

A 2008 óta tartó globális válságörvénylések ugyanis az uralkodó közgazdaságtan látványos bukását is magukkal hozták. Merthogy „mindössze" arra nem volt képes, hogy előre jelezze a válságot, hogy hitelesen és értelmesen megmagyarázza, miről is van szó, és hogy legalább egyetlenegy prognózisa egyszer valóra váljon arról, hogy mikor és hogyan ér véget ez a krízis. Márpedig ha egy tudomány „mindössze" erre nem képes a világ általa vizsgált jelenségköreiben, akkor az minden, csak nem tudomány.

Az uralkodó közgazdaságtant azonban, úgy látszik, elfelejtették értesíteni arról, hogy megbukott, így aztán levitézlett képviselői fölényes arroganciával osztják az észt továbbra is zavartalanul. Korniss Mihály Apa győz című, fergeteges novellája főszereplőjének fordulatával élve talán nekünk is azt kellene mondanunk nekik, hogy „de most már ne beszéljen ön, mert ön most már meg van halva".

Nos, „meghaltságához" képest azért elég virgonc ez az uralkodó közgazdaságtan, és mostanában éppen azt az egyetemes elméletét próbálja közkinccsé tenni, amely azt igazolná, hogy miért is van a magyar keresők nagy részének bére örökkön-örökké rendkívül alacsony szinten. Talán abból a történelmi tényből kellene kiindulni, hogy a nyugatias modernitás kapitalizmusának első évszázadaiban brutálisan világossá vált, hogy a „munkásnak nem több a bére, mint amit maga kicsikart, levesre telik és kenyérre, s fröccsre, hogy csináljon ricsajt". Ezt ugyan nem egy közgazdász írta, hanem ennél sokkal autentikusabb szaktekintély, József Attila, aki ezzel ékes bizonyítékát adta annak, hogy az igazán mély társadalomfilozófiára Magyarországon nem a többnyire szellemi prostituáltként tevékenykedő „társadalomtudósok" képesek, hanem azok az írók és költők, akik „magyarnak számkivetve" próbálták nemcsak a valódit, de az igazat is írni.

A maguk szempontjából a tőketulajdonosoknak „igazuk" volt, amikor szívük szerint azt szerették volna, ha a napi munkaidő huszonnégy óra, az ezért fizetendő bér pedig nulla. Ahogy ma divatos tudálékossággal mondanák, ennél „versenyképesebb" konstrukciót elméletileg sem lehet elképzelni. Egyetlen aprócska hibája van ennek az elméleti konstrukciónak, hogy a gyakorlati megvalósításában az ostoba munkaerőállat általában rövid időn belül el szokott hunyni, így a konkrét projekt többnyire megbukik. Ám a kapitalizmus elmúlt évszázadbeli története azért valami mást is megmutatott. Azt, hogy a bérek emelése, ami a tőkések számára rövid távon bosszantó többletköltség, ami eléggé el nem ítélhető módon csökkenti a profitot, hosszú távon és az összes tőkés számára profitnövelő is lehet.

Ez a „költség" ugyanis a másik oldalon egyben „befektetés" is, méghozzá a legfontosabb „dologba" történő befektetés, az emberi tőkébe. Vagy talán helyesebb, ha azt mondjuk, a humánvagyonba. Hosszú távon emberséges, méltó életet csak azok a társadalmak élhetnek, amelyek ezt belátják. Aligha véletlen, hogy a skandináv államoktól a délkelet-ázsiai sikerországokig mindenütt ezt az utat járták. De valójában erre épült már a New Deal és a háború utáni európai jóléti állam.

Magyarország azonban az elmúlt negyven évben egyre kiszolgáltatottabb módon csúszott lefelé azon a lejtőn, amelyet a humánvagyon-elmélettel itt nagyon is szemben álló uralkodó közgazdaságtan tett egyre meredekebbé. Mert miről is próbálnak még mindig meggyőzni minket azok, akik szerint teljesen helyénvaló, hogy a magyar aktív keresők negyven százalékának bére a fizikai létminimumot sem éri el? Azt mondják, hogy amíg nem nő a munkaerő termelékenysége, hatékonysága, addig szó sem lehet a reálbérek emelkedéséről. Márpedig nem nő, teszik hozzá diadalittasan.

De mi is az a termelékenység? Az egy keresőre eső megtermelt jövedelem. Ami azért alacsony, mert ott van benne az alacsony bér. Ebben az esetben az alacsony jövedelem örökkön-örökké igazolja önmagát. Vagyis azért alacsony a jövedelmed, mert alacsony a jövedelmed, és mivel mindig alacsony lesz, ez így is marad, punktum. (Vagyis nem több a béred, mint amit magad kicsikarsz, és ha nem csikarod ki, hát így jártál.) És, sajnos, ez valóban elég régen így is van, mert 1978 óta a reálbérek alig több mint tíz százalékkal nőttek, s közben az egy kereső által megtermelt jövedelem a brutális kifosztás ellenére megkétszereződött. Ezen belül 1978 és 1996 között a reálbérek harmincöt százalékkal csökkentek, miközben az egy főre jutó termelékenység hatvan százalékkal nőtt.

Egyszerűen arról van szó, hogy a globális tőke egy „külszíni fejtéssel letermelhető", csodás hozamú „munkaerő-lelőhelyet" fedezett fel Ázsiában, amely ráadásul most már évtizedek óta kimeríthetetlennek tűnik. Így aztán azzal zsarolja az európai államokat és azok munkavállaló állampolgárait, hogy vagy vállalják a fokozatos elnyomorodást a tartósan csökkenő reálbérekkel, vagyis a „lassú halált", vagy a tömeges munkanélküliséggel és anarchiával, polgárháborúval járó „gyors halál" lesz osztályrészük. Ám erre csak Korniss Mihály Apa győz című novellájának egyik fordulatával válaszolhatunk, amely szerint „ajvéból jelentik gyerekek, ez így nem fog menni".

Bogár László – http://magyarhirlap.hu

 

SZINGAPÚR ÖTVEN ÉVES http://magyarhirlap.hu/cikk/18567/Szingapur_otveneves MILYEN LENNE HAZÁNK ILYEN...
3/4/2015 8:08:43 PM

SZINGAPÚR ÖTVEN ÉVES


http://magyarhirlap.hu/cikk/18567/Szingapur_otveneves

MILYEN LENNE HAZÁNK ILYEN, ILLIBERÁLIS VEZETÉSSEL?

(Minden hatodik szingapúri család megtakarítása 1 millió USA dollárnak megfelelő szingapúri dollár fölött van.)

Lovas István

A világ legsikeresebb állama, Szingapúr idén ünnepli 50 éves fennállását. Szinte nincs olyan mutató, ahol az 5,4 milliós városállam ne vezetné a globális listát, legyen az a csecsemőhalandóság legalacsonyabb aránya, az ottani diákok PISA-versenyeken elért eredményei, a gazdaság szédületes fejlődése, a közlekedési infrastruktúra felülmúlhatatlan színvonala, az éveken át a világ legjobbjának besorolt repülőtér és a szintén legkiválóbbnak minősített szingapúri légitársaság.

Miközben a kormány egy sajátos módszer alapján törődik polgáraival: annak ad többet, aki magáról is jobban gondoskodik. Vagyis pozitívan diszkriminálja a sikereseket. Ennek az államnak a fenntartása ugyanakkor a GDP-nek csak a 17 százalékát emészti fel, szemben sok nyugati állam fenntartására költött jóval nagyobb, akár 47-50 százalékos aránnyal. Ami pedig szintén rekord: minden hatodik szingapúri család megtakarítása 1 millió USA dollárnak megfelelő szingapúri dollár fölött van. A városállam egyetemei bekerültek a világ legjobbjai közé, több száz fokozattal verve bennünket is. Az országban korrupció gyakorlatilag nincs, a kiszabott igen szigorú büntetés miatt.

A politikusok hatalmas fizetést kapnak, hogy az igazán képességes embereket ne tudja elszipkázni a magánszféra.

A tanárok, rendőrök és egészségügyiek már akkor is kiemelt fizetést kaptak, amikor erre egy nyugati országban azt mondták volna, hogy azt nem bírná az államháztartás.
Az állam arról is gondoskodik, hogy polgárai mindegyikének legyen lakása, melyet önerejéből, illetve a saját társadalombiztosítási számláira támaszkodó kölcsönökből tud megvenni. Abból kiindulva, hogy az a polgár érzi Szingapúrt igazán a hazájának, és védi meg akár fegyverrel, ha kell, akinek van vesztenivalója.
Igazi csoda, hogy egy eldugott trópusi brit gyarmatból, ahol 1965-ben az egy főre jutó GDP mintegy 400 dollár volt, miként érték el a mai 83 000 dollárt. Olyan környezetben, ahol a látogatónak fennakad a szeme a párját ritkító merészségű építészeti remekek, a tisztaság, a zöldfelületek, és a biztonság láttán.
A tropikus Szingapúr hibrid demokrácia. Esetében a hibrid azt jelenti, hogy az illiberális elemek jóval többen vannak a liberálisnál és ennek ellenére egyetlen szingapúri sem vágyik letelepedni a világ akár legliberálisabb országában sem. Fordítva inkább történik. Egy svédországi professzor átlagosan mintegy hatszorosát keresi meg ott, mint fagyos otthonában.

Szingapúrban halálbüntetést is alkalmaznak.

Az országot a nyugati sajtóban jó ideig fasisztázták, majd a fényes eredmények láttán a bírálóknak annyira torkukon forrott a szó, hogy ma ez a jelző használata alkalmazóját tenné nevetségessé.

A városállamban hatalmi és illiberális eszközökkel segítették a rasszizmus teljes és sikeres kiirtását. Az államilag ellenőrzött médiában a városállam három fő etnikuma, a han kínai, a maláj és a tamil egészen egyszerűen nem rasszistázhatja a másikat, s ezzel nem piszkálhatja fel a visszacsapás gyűlöletet gerjesztő ördögi körét.

A Pesti Hírlap nevű napilap 1992 júniusában javasolta, hogy hazánk ne az európai, hanem a szingapúri modellt kövesse. Amikor – még a rendszerváltás közelében egy elnéző környezetben, valamint rátermett, bátor politikusokkal - lehetett volna külön útra lépni.

2014 júniusában Orbán Viktor miniszterelnök Tusványosfürdőn Szingapúrral kezdte azt a mondatát, amelyben felsorolja a leginkább csodált modelleket:
„Ezzel magyarázható, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy ma a slágertéma a gondolkodásban azoknak a rendszereknek a megértése, amelyek nem nyugatiak, nem liberálisok, nem liberális demokráciák, talán még demokráciák sem, és mégis sikeressé tesznek nemzeteket. Ma a sztárok a nemzetközi elemzésekben Szingapúr, Kína, India, Oroszország, Törökország."

A nyugati média és politikusok, valamint a hazai balliberális visszhangcsapata a számára kötelező „hazudjunk, de mindig, még ha idézünk is" alapon e sorból szinte minden esetben kiveszi a felsorolásban elsőként említett, szupersikeres Szingapúrt. (Indiát is, de azt azért, mert nem akarják, hogy Orbán mondataiban egy demokratikusnak elkönyvelt ország is maradjon.)

Most pedig menjünk bele egy tudománytalan játékba. Abba, hogy vajon mit tenne egy szingapúri vezetés, ha a mai nappal rábíznák Magyarország irányítását.
Először is kidolgozna egy legalább húsz évre szóló jövőképet. Miközben e célt követve azonnal hozzálátna a kormány teljes, illiberális irányú átalakításához.
Azonnal menesztené azokat, akik korábbi múltja azt mutatta, hogy miközben fennen és hangosan kötelezik el magukat lépten-nyomon a „nemzeti érdekek" mentén, minden kinevezésük, minden pénzosztásuk kedvezményezettje a liberális oldalon van.

Az igazságügyi rendszert is azonnal átalakítanák és véget vetnének annak a mai perverz helyzetnek, hogy míg a mai balliberális sajtó (amely azonnal kormánybefolyás alá kerülne) éjt nappallá téve vádolja az ügyészséget és a bíróságokat kormánypártisággal, a valóságban szinte minden esetben felmentő ítélet születik, ha azzal a kormány orra borsot törhetnek.

A „szingapurizált" kormány azonnal tűzzel-vassal irtaná azt a gyáva kormányzati és közigazgatási magatartást, amelynek lényege, hogyha egy problémát félretolnak, abból baj nem lehet.

Ez az állam erőforrásokat nem kímélve fektetne be hatalmas pénzeket az oktatásba, beleértve a nyelvoktatást. Ezt elősegítendő, azonnali hatállyal eltörölné a filmek szinkronizálását, ezzel nyelvtanulásra és gyorsabb olvasásra késztetve a nézőket.

A mainál összemérhetetlenül hatékonyabb kampányt szervezne az országban szétszórt szemét összeszedésére és drákói szigorral büntetné a szemetelést.
A kormányzás átvétele másnapján megindítaná a jelenlegi nemzetközi repülőtér nagyarányú bővítését és a Ferihegyi szégyengyorsforgalmi út valódi gyorsforgalmivá tételét azzal együtt, hogy az út mentén lévő épületek alapos tatarozásához állami hozzájárulást adnának.

Esküdt ellenségeit nem próbálná sokmilliárdos projektekkel megvásárolni, mert tudná, hogy annak semmilyen eredménye nem lenne.

És nem tűrné el, hogy privilegizált csoportok emlékművek köré hordják szemetjüket vagy az Országházat rondítsák el több mint fél éve, páratlanul a világban, és ráadásul büntetlenül.

Mindez persze csak egy abszurd képzelgés, mert nálunk liberális demokrácia van.

(Magyar Hírlap, 2015-02-28)

 

ELHALLGATOTT HÍREK 34 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_34 - Az ...
3/4/2015 8:05:34 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 34

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_34

- Az amerikai kongresszus a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás (TTIT) örve alatt szét akarja verni a palesztin nép jogaiért küzdő, Izrael elleni, egyre sikeresebb bojkott kampányt.

- A London Egyetem diákönkormányzata elsöprő többséggel Izrael egyetemeinek bojkottja mellett döntött.

- OXFAM: a Gázai övezet újjáépítése 100 évig is eltarthat.

- A kaliforniai Berkeley Egyetem diákjai a campuson felépítettek egy ál-izraeli falat és bemutatták, milyen a határátkelés a palesztinoknak.

- Szinte az egész világon hírt adtak róla – beleértve a BBC-t és a CNN-t -, csak nálunk nem: a brit Banksy, a világ legismertebb „utcai művésze" földalatti titkos folyóson beszökött a Gázai övezetbe, ahol megrázó graffitiket készített, és „utazási reklám" videóval mutatta be a világnak az ottani iszonyt.

1.

Az amerikai kongresszus két tagja olyan törvénytervezetet terjesztett be, amely révén az USA és az EU közötti Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás pusztító fegyverré válna a palesztin nép és mindazok ellen, akik igazságukért harcolnak. A törvényjavaslat az összes európai uniós kormányt arra kötelezné, hogy lesújtsanak mindazon európai csoportokra, amelyek a BDS (Izrael bojkottálásáért, szankcionálásáért és az onnan történő tőkekivonásért küzdő mozgalom a palesztin nép szolidaritásáért ) egyre sikeresebb mozgalmában részt vesz. (http://electronicintifada.net/content/how-eu-us-trade-deal-could-thwart-boycott-israel-campaign/14290)

2.

A BDS hatalmas győzelmet ünnepel, miután a London Egyetem Keleti és Afrikai Intézete diákönkormányzata elsöprő többséggel szavazta meg az izraeli egyetemek elleni bojkottot. A bojkott sújtja az egyetemeket, intézményeiket, tanári karjait és diákjait, ugyanis azok teljes mellszélességgel kiálltak a tavaly nyári gázai tömegmészárlás mellett. (A világon egyre több egyetem diákönkormányzata és maga az egyetem szavaz a bojkott mellett. Vajon elképzelhető, hogy nálunk bárki is ennek akár a halvány gondolatát is fel merné vetni vagy ezt akarná megtenni bármely egyetemen?) http://electronicintifada.net/blogs/rana-baker/londons-soas-backs-israel-boycott-referendum-landslide

3.

Az OXFAM (a szegénység ellen küzdő legismertebb nemzetközi szervezet) szerint a Gázai övezet újjáépítése legalább egy évszázadot vesz igénybe, ha az építkezés a jelenlegi ütem mellett halad, azaz amennyiben Izrael csak igen korlátozott mértékben engedélyezi a cementszállítást.

4.

A kaliforniai Berkeley Egyetem diákjai egy ál izraeli apartheid falat építettek a campuson és ott drámai módon mutatták be, milyen szenvedések árán jutnak át – ha átjutnak – a palesztinok a határellenőrzési pontokon. (http://electronicintifada.net/blogs/nora-barrows-friedman/listen-berkeley-students-reenact-encounters-israeli-checkpoints)

5.

- Szinte az egész világon hírt adtak róla – beleértve a BBC-t és a CNN-t -, csak nálunk nem: a brit Banksy, a világ legismertebb „utcai művésze" földalatti titkos folyóson beszökött a Gázai övezetbe, ahol megrázó graffitikat készített, és „utazási reklámként" mutatta be a világnak az ottani iszonyt.

Banksy egyik graffitijén egy magányos macska néz szomorúan maga elé. Nincs mivel játszania. Előtte szögesdrót tekercs hever. (Lásd a feltöltött fotókat.)

Banksy „utazási reklám" videóját már milliók látták, egyebek között számos ország közszolgálati adóján. A szupergyáva, alázkodó MTV-n ez elképzelhetetlen.
A milliók által látott „utazási reklám" videó itt is látható:

https://truthaholics.wordpress.com/2015/02/27/palestine-banksy-goes-undercover-to-make-gaza-film/

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk