width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2015. március 6., péntek

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

 

 

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF

Katona Erika : "A bankrendszer, totális bekebelezésre készül minden állam ellen. Hogy az irányítás ...
3/6/2015 1:37:59 AM

Katona Erika :

"A bankrendszer, totális bekebelezésre készül minden állam ellen. Hogy az irányítás 100%-ig a kezükbe kerüljön. Mikor orbán 2012-ben aláírta az ESM szerződést, hiába visítottam nektek. Éber kómában voltatok! Hát most megkapjátok! Ha már lázadni gyávák vagytok, legalább tanuljatok meg imádkozni, kedveskéim!"

"Mario Draghi csütörtöki bejelentése szerint az Európai Központi Bank március 9-én megkezdi az európai államkötvény- és részvényvásárlási programot, első körben havonta 60 milliárd euró értékben vennék a tagállamok részvényeit és államkötvényeit, folyamatosan 2016 szeptemberéig. A döntés január közepén született, hivatalos indoklásaként azt mondják, hogy ezzel akarják beindítani az európai gazdaság növekedését, és megállítani az eurozóna hanyatlását. A bejelentésre végül az EKB Kormányzótanácsának ülésén, Nicosiaban (Ciprus) került sor. Draghi szerint az eurózónában 2016-ra 1,9%-ra nőhet a GDP növekedése, ezzel indokolják a programot.
A program részeként az Európai Központi Bank a tagállamok részvényeit és államkötvényeit vásárolja fel oly módon, hogy azt az európai média egy-egy tagállam megmentésének fogja lekommunikálni. A gyakorlatban a recept a következő: Brüsszel gazdasági támadások sorozatát fogja intézni az Európai Unió tagállamai ellen, hogy az adott tagállam részvényeinek ára bezuhanjon. Brüsszel így fillérekért tudja felvásárolni a tagállamok részvényeit. Mivel az Európai Stabilitási Mechanizmus rendszerében a tagállamok kötelesek befizetni az európai "kasszába" a tagállamok kimentéséhez szükséges összegeket, Brüsszel időről időre kiüti majd az Európai Unió egy tagállamának bankrendszerét. A tagállamok kötelesek fizetni, így Brüsszel saját pénzükön vásárolja fel az Európai Unió államcsőd közeli helyzetbe juttatott tagállamainak részvényeit.
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni azt az Európai Egyesült Államokat, amit az európai lakosság abszolút többsége nem támogat. Az EKB lépése nemzetbiztonsági kockázat, mert célja a tagállamok anyagi mozgásterének lecsökkentése, a tagállamok stratégiai ágazatainak "európai államosítása", vagyis a Brüsszeltől függés erősítése, a függés felszámolásának ellehetetlenítése."

 

Tapolcai időközi, "civil" elempés libsák nyilatkozik a tévében : a demokratikus ellenzéki pártok sorakozzanak...
3/6/2015 12:01:40 AM

Tapolcai időközi, "civil" elempés libsák nyilatkozik a tévében : a demokratikus ellenzéki pártok sorakozzanak fel egy "független civil" jelölt mögé, és akkor ők is támogatják azt a jelöltet.

Mert "program alapján együtt tudnak működni", balliberális orientációjuk ugyanúgy megvan szóval nem csoda. Bezzeg a jobboldali pártokat teljesen elutasítják! Van bőr a mocskos pofájukon! Ne reménykedjen senki, hogy ezekkel lehet más a politika, a liberálisok udvartartásából és büfészakos "kiképzőhelyeiről" származnak az lmp emberei.

Kezdettől fogva mondták a valóban jobboldali politikai elemzők és közéletben kicsit is tisztán látók, hogy az lmp is balliberális, szdsz 2, csak látszatra áll külön a régi szoclib bűntársulattól, és tényleg! Tét nélkül könnyű fűt fát ígérni, kötekedni, mindent és mindennek az ellenkezőjét követelni a kormánytól. Ha e parlamenti pulóverkötögetőkön, hisztériás elempés libernyák radfemeken múlna, nem lenne energiaellátása az országnak, többek közt.

 

Melyik NEMZETI ez az adó és vámhivatal? Ahogy látni, antimagyar, multinak és banknak adómentesség, k...
3/5/2015 11:38:02 PM

Melyik NEMZETI ez az adó és vámhivatal? Ahogy látni, antimagyar, multinak és banknak adómentesség, kisvállalkozónak - kisembernek büntetések és korlátlan inkasszó. Ez azt jelenti, nincs miből megéljenek! Mert azonnal elvesznek mindent ami a számlára érkezik!

Készpénzben kell kérni a bért és ki kell venni a bankból az összeset, hadd rogyjon be a hazugságra épülő rohadt csaló pénzügyi rendszerük, hisz bevallottan sincs közel sem annyi fedezetük a bankoknak mint amennyi virtuális pénzt kibocsájtanak, kamatos kamatra, egyre csak növelve a vagyoni, és ezzel együtt a hatalom-koncentrációt is pár bankárcsalád kezében!!!

Nemcsak a buda cash brókerház $windler, az ilyen spekuláns bandák többsége tisztességtelen - csak nem bukik le mindenki mert egymást fedezik.

A nav meg maradt ami a nyolcéves szociban volt, kisemberüldöző sóhivatal. Nem mondom, akit kiküldenek nem tehet róla csak alkalmazott, de a fejeknek hullani kellene "odafenn" erősen, meg a politikusoknak is akik ilyen idióta törvényt megszavaztak (fidesz, mszp, együtt...). Hiába a látszatkeltés az orbáni szabadságharcról, meg a banki etikai kódexről, most is kőkemény neoliberális világ van, az állam nemhogy nem védi meg polgárait a szervezett magántőke kifosztó mechanizmusaitól, hanem törvényeivel és hatóságaival nyíltan a pénz mellé áll az emberekkel szemben!

A végrehajtást, ami kapcsolódó téma, a Jobbik állami monopóliummá tenné. Egyik ok, amiért viszonylag kevés (NULLA) árverési- vagy lakás-maffiás szocionista rohadék nem utálja a Jobbikot. Nekik érdeksérelmet épp az okoz ha nem lehet szabadon garázdálkodni, áron alul kiárulni egymásnak a szerencsétlen magyar adósok ingatlanvagyonát! De a többség érdekei előbbre valók, a mindent leromboló, mindenkit elszegényítő gazembereket nem a mai semmitérő törvények alapján fogják elszámoltatni. Ami tisztességtelen, az visszamenőleg se lehet "jogszerű". A mai magyar bíróság tele van a szervezett bűnözés kollaboránsaival, politikai megrendeléseket teljesítő, jobboldaliakai vegzáló ugyanakkor liberális politikus- és egyéb bűnözőket hiteles bizonyítékok ellenére rendre felmentő szégyenemberekkel. Jobboldali tisztviselő arrafelé ritkaság, sajnos. És mivel hivatalosan is mérlegelési jogköre van pl egy bírónak, csoportérdek alapon is elfogultak, igenis számít a világnézetük, pártszimpátiájuk, hiszen emberek sorsáról, életéről döntenek.

A navos csak alkalmazott, de a végrehajtó az nem, ők vállalkozók, cégtulajdonosok. Az ő tisztességtelenségükről Kurucon, Fehér Kéményseprők oldalán és máshol lehet tájékozódni, sajnos gyakorta kifejezetten szadisták is e féllegális, csak látszatra jogszerű (vagy még úgy se) módszerekkel dolgozó pénzbehajtók, szerintük minden szegény ember maga tehet a nyomoráról, rezsicsökkentés nem kell, túl sok a minimálbér, legyen minden privatizálva és fizetős, teljesen igazságos és jogszerű a kifizethetetlen devizahitel, és kifejezetten siránkoznak ha meghiúsulnak a sorozatos kilakoltatások. Előbb elllehetlenítik az embereket, aztán álságosan azon jajonganak: hát milyen szörnyű hogy el tetszettek lehetetlenülni. A francia forradalom lendületével és főleg módszereivel kell velük elbánni. Vagy ők, vagy mi.

Jogi kiskaput talált a NAV: adósok tömege kerülhet kilátástalan helyzetbe 3

http://pestisracok.hu/jogi-kiskaput-talalt-nav-adosok-tomege-kerulhet-kilatastalan-helyzetbe/

Jogi kiskaput talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, ami alapján a végrehajtási törvényt megkerülve, adósainak már nem csak bérük 33 százalékát tiltathatják le. 2015 februárjától a letiltással párhuzamosan az adósok bankszámláját is inkasszálhatják, melyre bérük érkezik.

A hatályos végrehajtási törvény szerint munkabérnek a 33 százalékát, kivételes esetekben is csak legfeljebb 50 százalékát lehet levonni. Végrehajtástól pedig minden esetben mentes a munkabérnek azon része, mely megfelel az öregségi nyugdíj legalacsonyabb összegének, ez jelenleg valamivel több mint 29 ezer forint.

Az Omega Hírek értesülései szerint a NAV február elsejétől él a dupla behajtás eszközével. Egyfelől levonatja a munkáltatóval az adós bérének 33 százalékát, a végrehajtási törvény szerint. E mellett, akik esetében úgy ítélik meg, hogy az adóhatósághoz így befolyt összeg nem csökkenti kellő mértékben az adós tartozását, annak bankjánál is inkasszót kérnek a lakossági folyószámlára. Az öregségi nyugdíjminimumot zároltatják, az e feletti összeget pedig levonják. Azzal az adóhatóság is tisztában van, hogy munkabérnek csak az egyharmadát vihetnék el, ugyanakkor arra hivatkoznak, hogy a munkabér csak az utalás pillanatáig számít munkabérnek, amint az az ügyfél folyószámlájára kerül, máris pénzösszegnek minősül.

A portál olvasójának még egyéni vállalkozóként – bár rendszeresen fizetett adót – egymillió forint hátraléka gyűlt össze. Részletfizetési lehetőséget kért és veszteségesen működő vállalkozását is felfüggesztette, hogy ne növelje tovább tartozását. Kérelmeit azonban a NAV rendre elutasította és egy összegben követelte a késedelmi kamatokkal tetézett 1 milliós tartozást. A lap informátora két éve alkalmazotti státuszban dolgozik, minimálbért keres, melyet a NAV végrehajtás alá volt. Így két éve vonják fizetésének 33 százalékát. Február hónap első napjaiban döbbenten tapasztalta, hogy levonás után fennmaradó bére helyett kereken nulla forint van a bankszámláján. Bement a bankjába, ahol közölték, hogy a NAV inkasszót kért a lakossági folyószámlájára. Eleinte arra gondolt, hogy csakis valami tévedés történhetett, hiszen minden hónapban vonják a bérét. Kiderült, hogy a NAV esetében a kettős adóbehajtás módszerét alkalmazza februártól, vagyis vonják a fizetését és a bankszámláját is csapolják. Az öregségi nyugdíjminimumot, közel 30 ezer forintot ugyan a számláján hagytak, de azt zárolták, így ehhez a pénzhez is csak az inkasszó feloldása után, 30 nap múlva juthat hozzá.

Az Omega Hírek információja szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal több esetben alkalmazza a bemutatott jogi kiskaput. Ez által, dolgozó, minimálbérből élő emberek tömegét taszíthatják a teljes kilátástalanságba, csak azért, mert egyszer az életükben elcsúsztak az adófizetéssel.

Forrás: Omega Hírek

Fotó: kozige.hu

 

Háborúellenes, anti-nato tüntetések egyre több országban, de igazuk van, usrael ne használjon minket...
3/5/2015 11:01:07 PM

Háborúellenes, anti-nato tüntetések egyre több országban, de igazuk van, usrael ne használjon minket a birodalmi ambícióihoz fel, ezekért mi nem fogunk háborúzni. Nekünk a béke az érdekünk, és az eurázsiai szövetség! Nem új a háttérhatalmi szándék Európa és Ázsia tönkretételére.

,,Minden tényezőt összevetve, Franciaország, Németország és Oroszország potenciálisan rendelkezik egy olyan nagyhatalom minden adottságával, amely globális szinten képes ellensúlyozni az Egyesült Államokat, Franciaország adva a politikai és ideológiai orientációkat, Németország a gazdasági erőt, Oroszország pedig a katonai kapacitást", írja a neokonzervatív John C. Hulsman, és arra a végkövetkeztetésre jut, hogy ezzel a fenyegetéssel szembeszállva az Egyesült Államoknak meg kell próbálnia minden eszközzel ,,megtörni ezt az Amerika-ellenes magot" (,,Cherry-Picking: Preventing the Emergence of a Permanent Franco-German-Russian Alliance", The Heritage Foundation. Policy Research and Analysis, 2003. augusztus 28.). http://reakcio.blogspot.hu/2015/03/mitol-retteg-washington-parizs-berlin.html

Indítson inkább háborút Európa saját árulói, a cionisták ellen. Mindenki ahol és amit éppen tud tenni ellenük. Le lehet bontani a hatalmukat apránként is. Liberális atlantista pártokra, mint amilyen a ballib, szoci - együttes - elempés "demoratikus ellenzék" de sajnos a fidesz is, nem szabad szavazni, eddigi tetteik alapján nem minket képviselnek. Bármit megígérnek, mert ahhoz aztán értenek. A kormány is : népieskedő szónoklatok meg esetleg egy kis osztogatás szintjén túl, amit kamatostul visszavesznek amúgy, semmi sincs csak a gátlástalan nemzetközi zsidóság szervezett érdekérvényesítése. Pont mint a ballib, igen. A mazsihiszes munkásőr / tartótiszt negatív energia gócot tanácsadói tisztségére emelő szintén zsidó lázár pl. "Zoltai Gusztáv Lázár János tanácsadója lett", ezek elsősorban zsidók, aztán meg másod és harmadsorban is. Állítólag szemben áll a ballib meg a fidesz, aztán a nato-s háborúpártiságban milyen szépen egyet bírnak érteni. Úgyse ők fizetik az újraélesztett hidegháború miatti értelmetlen fegyverkezést, legtöbben a liberrált politikusok közül adót se fizetnek offshore-ban meg strómanok nevén tartják a vagyonukat.

A szemitizmus maga a szélsőség, háború, válság, diktatúra, ellene védekezni kötelesség.

Libsák politikusok, neolib álszakértők, bankárok, háborús uszító vadkapitalizmus éltető médiacsicskásaik úgyse fognak katonának menni. Az ilyen férgek már az első világháború idején is csak másokat küldtek el meghalni.

Büntetőszázadokat kellett volna alakítani belőlük a 2 vh.-ban, munkaszolgálat és a frontszolgálatnál jóval kevésbé kockázatos egyebek helyett.

A németek követelik, hogy a NATO vonuljon ki Ukrajnából

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/05/nemetek-kovetelik-hogy-nato-vonuljon-ki-ukrajnabol

2015.03.05 05:58

Németországban és Svájcban tömeges tiltakozáshullám kezdődött a NATO ukrán válságban alkalmazott politikája ellen. A hétvége folyamán Németországban, Berlinben kezdődött a tüntetéssorozat, a parlament épülete előtt. A tömegdemonstráció résztvevői követelték, hogy a NATO hagyja el Ukrajnát, valamint Németország feltételezett katonai részvétele ellen tiltakoztak. A szervezők szerint Németország az ukrán válságban betöltött szerepével, és a nem-hivatalos ukrajnai tevékenységekkel azt kockáztatja, hogy közvetlen katonai összeütközésbe kerülhet Oroszországgal.

Svájban (Zürichben) szintén lezajlott egy NATO-ellenes tüntetés, amivel a résztvevők hangsúlyozták, hogy az ukrán hadsereg háborús bűnöket követ el, tömeges méreteket öltött a civil halálos áldozatok száma, és a NATO civilek meggyilkolását támogatja Ukrajnában. A szervezők kifejezték tiltakozásukat a hazai fővonalú média propagandisztikus jellege miatt, amivel Oroszország démonizálását folytatják és alá akarják támasztani a háború szükségességét.

 

Ajánlott videó: Igazság a Médiában – Az ISIS eredete https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s Ezúttal...
3/5/2015 12:51:11 AM

Ajánlott videó: Igazság a Médiában – Az ISIS eredete

https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s

Ezúttal a számos díjjal elismert újságíró és tévés személyiség, Ben Swann beszél az ISIS valódi eredetéről.

 

Jobbik megvédi a kórházat amit a fidesz be akar zárni Amit a szoci - szadesz kormányok elkezdtek, a...
3/4/2015 11:40:30 PM

Jobbik megvédi a kórházat amit a fidesz be akar zárni

Amit a szoci - szadesz kormányok elkezdtek, a fidesz folytatta : kórházbezárások! Az egészségünkön spórolnak. Pedig már a jövedelem nélkülieknek is fizetni kell a tb-t, ezt még gyurcsányék vezették be. Potyautasnak nevezve a munkanélkülieket, igen sértő módon!

Arra hogy ellopják, és persze a szokásos holokamu iparra mindig van pénz.

"Nem kérünk a 6208800000 forintos új Holokauszt emlékhelyből! Azok csatlakozására számítok, akik úgy gondolják, hogy Magyarország jelenlegi állapotában nem engedheti meg magának ezt a beruházást. Romokban az egészségügy, az oktatás, nincsenek munkahelyek, nem születnek magyar gyermekek mert egyszerűen kilátástalan a jövő. Az emberek szemlesütve járnak az utcákon, s a mi adóforintjainkból, a mi megkérdezésünk nélkül mit építenének? Egy újabb Holokauszt emlékhelyet. 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintból. Ez szerintem egy agyrém."

Ha valakinek kétségei lennének a leírtak valóságtartalmával kapcsolatban (XLIII. fejezet, állami vagyonnal kapcsolatos kiadások): http://parlament.hu/irom39/12415/12415.pdf

"Ismét veszélyben a Kazincbarcikai Kórház a Jobbik szerint. Nem először: már 2013-ban is osztályok bezárását helyezték kilátásba, ami ellen akkor a kazincbarcikai emberek összefogtak és demonstrációt hirdettek."

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/03/04/ismet-veszelyben-a-kazincbarcikai-korhaz/

Bár a Fidesz azt ígérte, minden marad a régiben, megszűnt a fekvő gyermekosztály, a krónikus belgyógyászat, a fül-orr-gégészeti osztály és a baleseti sebészet, a belgyógyászat pedig 70 helyett immár csak 40 ággyal működik. A szemészeti osztályból csupán az egy napos szemészeti részleg maradt 10 ággyal, és a sebészeten is korlátozott az ellátás, emlékeztetett sajtótájékoztatóján Téglási Kinga.

A Jobbik kazincbarcikai önkormányzati képviselője szerint már 2013-ban elkezdődött a kórház tudatos leépítése, amit immár kormányzati szintre emeltek az ez év januárjában elrendelt megyei intézmény összevonásokkal. A Miskolcon működő Megyei Kórházba összevont profilok mellett a vidéki kórházakat teljesen leépítik vagy átszervezik. Vajon miként tudna egy megközelítőleg 700 ezer lakost számláló megye számára egyetlen kórház teljes körű egészségügyi ellátást biztosítani, ugyanis a miskolci kórházak „átszervezése" következtében immár a megyeszékhely is krónikus orvoshiánnyal és infrastrukturális problémákkal küzd? Vajon ki fogja majd vállalni a felelősséget a kórházak leépítése következtében megtörténő tragédiákért és meddig folytatódik még ez a felháborító, tarthatatlan folyamat – tett fel kérdéseit a képviselő.

Közölte: a Kazincbarcikai Kórház sorsa egy olyan, szó szerint is létfontosságú kérdés, amely a városban és a város környezetében élők összefogását fogja eredményezni 2015-ben is. A kórház megvédése érdekében a Jobbik mindent megtesz, és ehhez várja a városért tenni akaró, felelősséggel gondolkodó barcikaiak csatlakozását, pártszimpátiára való tekintet nélkül.

 

"USA külügyminisztérium: 'Nem időszerű az Oroszországgal üzletelés'. Hogy van az, hogy 2014-ben az USA...
3/4/2015 11:24:31 PM

"USA külügyminisztérium: 'Nem időszerű az Oroszországgal üzletelés'. Hogy van az, hogy 2014-ben az USA és Oroszország közt 7%-al bővült a kereskedelem? Nyomást gyakorolnak az EU-ra, de maguknak pénzt csinálnak."

Az amerikaiak tovább üzletelnek Moszkvával, csak Európát hátráltatják

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/04/az-amerikaiak-tovabb-uzletelnek-moszkvaval-csak-europat-hatraltatjak

 

A hivatalos, atlantista álláspontot és a libsi fősodratú médiát követve a legszélsőségesebben emberiségellenes...
3/4/2015 11:17:10 PM

A hivatalos, atlantista álláspontot és a libsi fősodratú médiát követve a legszélsőségesebben emberiségellenes élethelyzet alakulna ki. Ha mindenben azt tennénk, amit usrael diktál!

Nem elég látszatvitatkozgatni goodfriend féle ideküldött kirakatembereikkel, most kell dolgozni azon hogy kimaradjunk a cionista birodalom eljövendő világháborújából. Mert megcsinálják, ha nem tudnak terjeszkedni, újabb országokat lerabolni, akkor kifullad a birodalmuk. A nemzet érdeke a béke, ez a nato keretei közt nem lehetséges. Minden szociális célú és nemzeti érdekű intézkedésért, legutóbb épp a kisember párti rezsicsökkentés ügyében kötelezettségszegési eljárásokat indító neolib eu sem épp a barátunk, amúgy. A ballibek Magyarországgal szemben eu pártiak, eu-val szemben usa-pártiak, és ha az usa nagy néha ellent mond izraelnek, mint most az iráni atomprogram kapcsán, akkor feltétlenül a zsidó terrorállam pártjára áll a "jó" liberális magyarországi antimagyar banda.

Gyöngyösi: Magyarország amerikai érdekekért küldené háborúba katonáit

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82423

2015. március 04. 12:56 Hunhir.info

A nemzetközi katonai missziókban való magyar részvételről szóló összesen 16 előterjesztés vitájával fejezte be munkáját szerdán az Országgyűlés. Gyöngyösi Márton, a Jobbik vezérszónoka szerint Magyarország többet veszít a NATO-tagsággal, mint amennyit nyer. A szóban forgó missziók nem a magyar nemzeti érdekeket, hanem az amerikai geopolitikai célokat szolgálják - mondta, közölve, hogy a Jobbik ezért nem támogatja a missziókat és az arról szóló beszámolókat

Gyöngyösi Márton, a Jobbik vezérszónoka arról beszélt, hogy 2001 óta az Amerikai Egyesült Államok geopolitikai céljainak megfelelően destabilizálta a világ több régióját, például Afganisztánt, Irakot, Szíriát, Észak-Afrikát és a Közel-Keletet is. Ennek következményeként kelt lábra az iszlám radikalizmus - mondta.

Szerinte Ukrajnában is geopolitikai küzdelem zajlik, amely a nyugati geostratégiai érdekek előmozdításáról szól.

Az afgán műveletről szólva a jobbikos képviselő azt mondta, Magyarország a kivonulás helyett "bent ragadt" Afganisztánban, és így továbbra is részese egy szerinte teljesen értelmetlen, teljes csőd felé vezető missziónak.

Összegzése szerint Magyarország többet veszít a NATO-tagsággal, mint amennyit nyer. A szóban forgó missziók nem a magyar nemzeti érdekeket, hanem az amerikai geopolitikai célokat szolgálják - mondta, közölve, hogy a Jobbik ezért nem támogatja a missziókat és az arról szóló beszámolókat.

 

Az általánosítás nem mindig igaz, de általában igen. Ezért a csoportos megnevezés. Az atlanti cion banda...
3/4/2015 10:39:31 PM

Az általánosítás nem mindig igaz, de általában igen. Ezért a csoportos megnevezés. Az atlanti cion banda is oroszozik, arabozik, nemigen ügyelnek árnyalatnyi különbségtételekre.

Prof. Kevin MacDonald: A zsidó hatalom tovább fog tartani Amerikában

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82431

2015. március 04. 17:38 Hunhir.info

Az izraeli lobbi arra törekszik, hogy olyan teljesíthetetlen feltételeket szabjon Amerikai Iránnak a nukleáris témájú tárgyalásokon, amelyet a perzsa állam nem teljesíthet. Az amerikai cionista lobbi mindenképpen meg akarja akadályozni a végleges megállapodást az iráni atomprogramról, hogy újabb háború törjön ki a Közel-Keleten - jelentett ki telefoninterjújában Kevin MacDonald, a Kaliforniai Állami Egyetem professzora. Izrael háborút akar Irán ellen, lehetőleg nukleárisat - figyelmeztetett a pszichológiai tudományok doktora.

Az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu Irán-ellenes uszító beszéde kedden hangzott el az amerikai kongresszusban. Kevin MacDonald szerint Netanjahu viszont nem tudta úgy teljesíteni a küldetését, amely a cionisták számára egyértelműen siker lett volna. 55 demokrata szenátor tüntetőleg távol maradt az eseményről, és olyan eset még nem fordult elő Izrael megalapítása óta, hogy a zsidók ügye ne kapott volna abszolút kétpárti támogatást - figyelmeztetett az amerikai professzor. Kevin MacDonald ugyanakkor sajnálatát fejezte ki, hogy a zsidó érdekvédelmi csoportok még mindig nagyon erősek Amerikában, kezükben tarják a médiát és nagy a befolyásuk a kormányzásra. A ZSIDÓ HATALOM tovább fog tartani - állapította meg a professzor, mert ők tudják a legjelentősebb pénzösszegeket biztosítani az amerikai választási kampányokhoz.

Hunhir.info - PressTV

 

Híd a munka világába, vagy valami ilyesmi http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/hid-munka-vilagaba...
3/4/2015 10:33:58 PM

Híd a munka világába, vagy valami ilyesmi

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/03/hid-munka-vilagaba-vagy-valami-ilyesmi.html

szerda, március 04, 2015 #[ gabeebee ], Hazai történetek

Az megvan, hogy az Országos Roma Önkormányzat a Híd a munka világába című nagyjából 3 milliárdos program keretében vásárolt magának egy budai, Gellérthegy utcai irodát potom 300 millióért?

Gondolom, sokakban felmerül a kérdés, hogy mégis minek? És milyen alapon?

Az indok egész egyszerűen hangzik: azért mert ez kell a megfelelő minőségű munkavégzéshez, amit a cigányok felzárkóztatása érdekében végeznek. Pontosabban a hivatalos indoklás az ORÖ részéről úgy hangzott, hogy azért esett a választás erre az épületre, mert egyrészt közel van a minisztériumokhoz, másrészt pedig mert kell egy reprezentatív iroda a magas rangú partnerek fogadására.

Az nem nagyon zavarta őket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amivel lényegében napi szinten kapcsolatban vannak, a Duna másik oldalán van, az meg pláne nem, hogy a legmenőbb, profitorientált cégeknek sincs ilyen helyen irodájuk, mint ahol ők most beújítottak egyet. De az ORÖ vezetői abban sem találtak semmi kivetni valót, hogy vannak olyan alkalmazottai, akik 1,2 milliót keresnek félállásban és azzal sincs szerintük semmi gond, hogy harminc millióért vettek bútort és cirka ugyanennyit költöttek autóbérlésre. És hogy mindenki lássa, hogy ezekre a dolgokra nem is olyan sok pénz ment el, Farkas Flórián okosai készítettek egy kimutatást, ahol a bruttó számok helyett odaírták a nettó összegeket.

Nem kérdés, a minőségi munkához, minőségi feltételek kellenek. Na és persze olyan irodák, ahonnan látni lehet a hidakat is, hogy el tudják dönteni, melyik vezet közülük a munka felé…

Most már csak az eredmények bemutatása lenne hátra, de arra még egy darabig várni kell. Egyes hírek szerint készült már tanulmány a „roma nők ősanyai minősége" témakörben és azt is rebesgetik, hogy eltapsolták már a 3 milliárdos keret felét, de ennek ellenére még egyetlen cigány nem állt munkába a program kapcsán.

De ez kormányzati szinten senkit nem érdekel. Lázár János a hírek hallatán azt mondta, hogy „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani". Így aztán minden marad a régiben.

Így megy ez.

http://1.bp.blogspot.com/-MXiwtQTmr9w/VPTf9CeqTwI/AAAAAAAAH5g/r0LqQ1UUUNI/s1600/híd%2B20150304-400.jpg

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk