width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Scall Fast Google+

2015. március 27., péntek

Scall Fast Google+

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Aha, veszteségesek, persze. Hogy ne kelljen adót fizetniük, és még fel is tőkésítsék őket. Holland, ...
3/26/2015 6:34:31 PM

Aha, veszteségesek, persze. Hogy ne kelljen adót fizetniük, és még fel is tőkésítsék őket. Holland, magyar, vagy más állam adófizetőitől ellopott pénzen, az nekik mindegy. A banknak nincs nemzetisége, az egy nemzetközi élősködő.

A Raiffeisen azt szeretné elhitetni, veszteséggel működnek - talán még sajnálnunk is kellene őket

https://kuruc.info/r/2/141186/

 

Nem jelentéktelen a "holokauszt", mivel ez a világ legnagyobb ÉRDEK hazugsága. A rohadt zsidó politi...
3/26/2015 5:49:58 PM

Nem jelentéktelen a "holokauszt", mivel ez a világ legnagyobb ÉRDEK hazugsága. A rohadt zsidó politikusbűnözőket persze felmentik, de a magyar embert a semmiért is elítélik. Hogy megalázzák! Ha tényleg lett volna Európában patkányirtás, ilyenek mint ez a bíró meg se születhettek volna, és most nem lenne aki holmi holokausztokról pofázzon!! 3-4 évig, a háború végéig nem éltek volna túl emberek egy megsemmisítés céljából létrejött "halál" táborban! Holokauszt nem volt hanem LESZ! A mindennapi és globális szemita szemétizmussal érik meg rá a világ helyzete.

Videót néztem, már a pofájukon látszik a gonoszság, ha bármi kis hatalmat kapnak azonnal visszaélnek vele. Mindig ilyen ha zsidók ítélkeznek gojok felett. Ezért akarnak olyasmivel foglalkozni, ahol hatalmat kapnak. Politika, jog, média, de orvosnak is ezért mennek leginkább. Ez a fajta nem gyógyítani akar.

Izrael elveszettnek hitt törzsei nem vesztek el. Ez egy 1945-nél sokkal régebbi legenda amúgy, amit felénk ezzel a hazugsággal adtak el, kiirtásuk esetén nem vándorolhatott volna ki Európából többmillió zsidó 1945 után a mai izrael területére, és főleg nem élt volna túl több éves "halál"tábori tartózkodást senki, a németek nem a hanyagságukról ismertek... Állítólag már az egyiptomiak is kiirtották a zsidóságot, ószövetségi sztori, csak a soha sem létezett mózes és rajta kívül pár százan élték túl. :)

Újabb elmarasztaló ítélet a szentséges holokausztvallás védelmében

https://kuruc.info/r/56/141200/
https://www.youtube.com/watch?v=7BaVf9aSkjY

Ítéletet hozott a bíróság Ágoston Tiborral, a Jobbik debreceni elnökével szemben. A politikust a Debreceni Járásbíróság elmarasztalta amiatt, mert "jelentéktelen színben tüntette fel a holokausztot". Az ügyészség "nemzetiszocialista rendszerek bűneinek nyilvános tagadásával" vádolja Ágostont.

A bíróság döntése szerint Ágoston Tibornak 750 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie. Az ítélet ellen a politikus és ügyvédje enyhítésért és felmentésért, míg az ügyész súlyosbításért nyújtott be fellebbezést. Az ügyész egyébként felfüggesztett börtönbüntetést javasolt a a Jobbik debreceni elnökére.

Mint ismert, Ágoston Tibor ellen azért indított eljárást a Debreceni Járási Ügyészség, mert a Jobbik politikusának kijelentései miatt az Együtt-PM egy évvel ezelőtt feljelentést tett.

A bíróság vádirata szerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni alapszervezete által 2014 januárjában tartott megemlékezésén Ágoston Tibor "jelentéktelen színben tüntette fel a második világháború alatt, a nemzetiszocialista német kormány által eltervezett és irányított népirtást", "a holokausztról nagy nyilvánosság előtt lekicsinylően és gúnyos szóvicc formájában tett említést".

A vád szerint "szándékos szótévesztéssel és gunyoros hangnemben" a következőket mondta a politikus az ún. holokausztról: "Magyarország 2014-ben két nagy rendezvényre, megemlékezésre készül. Az egyik a magyar áldozatok, a hősök, az elesettek, a másik pedig a holokamu, bocsánat holokaszt. Még mindig nem jó. A holokaszt – szándékos volt, elnézést kérek érte – és annak áldozataira való megemlékezés" – idézte szó szerint a vádirat Ágoston Tibor szavait.

Ágoston Tibor azzal védekezett, hogy "tévesztett" a beszédében. A politikus védekezésében a véleményszabadságra is hivatkozott, valamint több, a bizonyítási eljáráshoz csatolt, "holokauszttal" kapcsolatos tanulmány hitelességét is vizsgáltatta volna. Hozzátette azt is, hogy elnézést kér azoktól, akiket megbántott.

Az ügyész szerint azonban a videofelvételekből egyértelműen megállapítható, hogy nagy nyilvánosság előtt, szándékosan "jelentéktelen színben tüntette fel a holokausztot".

Ágostont egyébként "holokamuzásának" nyilvánosságra kerülése óta megválasztották a Jobbik debreceni elnökének.
A tárgyaláson ott volt a Debreceni Zsidó Hitközség elnöke is. Horovitz Tamás azt mondta, az ítéletet még elemzik, de az biztos, hogy a jobbikos képviselőt "holokauszttagadásért" a bíróság bűnösnek találta. Abban bízik, ez precedensértékű ítélet lesz, s "még egy ilyen eset nem fog előfordulni a magyar politikai közéletben".

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk