width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: RSS-Feed of Scall Fast

2015. május 20., szerda

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Az illegális bevándorlókat tartsák el a libernyák médiások, politikusok, egyéb megélhetési hazaárulók...
5/19/2015 9:57:00 AM

Az illegális bevándorlókat tartsák el a libernyák médiások, politikusok, egyéb megélhetési hazaárulók. Akik SEMMIT sem, tesznek hozzá a közöshöz, idegen érdekeket szolgálnak jópénzért, még jól le is hülyéznek (pedig nekik hinni lennénk csak igazán ostobák). A saját pénzükön, a saját házukba fogadják be a papírok nélkül érkező gyanús alakokat - azokat is, akik eleve bűnözésből és segélyekbből élősködni jönnek. A többségük igenis ilyen. Lehet látni Európa nagyvárosaiban, hol melyik kerületben legrosszabb a közbiztonság a FEHÉR emberek számára - ahol a 3. világ ideszabadítottjai élnek.

Ne nekünk akarják megszabni az eu-s libsik, mit tehetünk a saját hazánkban! Frankfurti 68-as vadliberális zsidók tudatosan törekszenek az etnikai arányok megváltoztatására, a nemzetek felszámolására!!!!!! Igen, Európa szerte ez megy és a zöldek se különbek, a vészkijárat emberkés lmp se. Vitatkozni sincs miről velük, hiába mond a Fidesz akármit ezeknek az EP-ben - csak az erőből, kényszerből, erőszakból értenek. Vagy ha lesz*rjuk mit vernyognak és egyszerűen kirakjuk az illegális határsértőket a francba. Nem vagyunk egyedül Európában az illegális beözönlést - bevándorlást ellenző álláspontunkkal.

A britek megteszik, szigorítanak keményen : mi se legyünk már hülyék hagyni magunkat elözönleni! Menjenek az usa-ba (és a p-ba) az "emberjogvédő" vadliberális "szocialista, liberális, zöld" fehérellenesek is, az usa-ban tűzparancs van érvényben a mexikói határon, és civil milícia is besegít a határőrizetbe. Fegyveresek. Gárda!

Népszavazás a bevándorlásról? (videó)

Az N1TV Képviselő Vágtában tudakozódott a parlamenti képviselőktől, érdemesnek tartanak-e egy népszavazást a menekülthullám kapcsán.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=84206
https://www.youtube.com/watch?v=3neZ_4k43qY

 

Ahányszor meghalljuk hogy egy balliberális ZSIDÓ szélsőségesezik vagy nácizik, jusson eszünke hogy ezek...
5/18/2015 7:58:52 PM

Ahányszor meghalljuk hogy egy balliberális ZSIDÓ szélsőségesezik vagy nácizik, jusson eszünke hogy ezek mindegyike kivétel nélkül és feltétlenül izraelbarát, tekintet nélkül a cionista terrorállam milyenségére!

Ezt jól tudják ők is, nekik minek érvelni : "a jog az erőben rejlik". Patkányfészek felszámolás lesz az is csak, ha rajtuk alkalmazzák a saját elveiket. Minek empátia egy ilyen emberiségellenes csürhének, ami más népek ellen folyamatosan elköveti a holokausztot. Ha izrahell fenntarthatatlanná fog válni úgyis megkapják amit kiérdemeltek. Merik terrorszervezetnek nevezni a Hamászt vagy a Fatahot ezek a férgek, holott az arabok csak védekeznek a cionizmus "áldásaival" szemben.

Lovas István: (Nagyon) Elhallgatott hírek 41.

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_nagyon_elhallgatott_hirek_41

Elhallgatott hírek" néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

Palesztinok tömeges megölésével hencegő és őket állatoknak nevező miniszterekkel alakul a Netanjahu-kormány

/Megjegyzés: április 20-a óta nem tettem ki e sorozatból újabbat.

Jó néhány hete megkerestek az MTI-től, hogy ők segítenek és megnézik, hátha az általam kitételre szántak között vannak olyan anyagjaik, amelyekhez csak az előfizetők juthatnak hozzá. Együttműködésünk láthatóan hasznos volt: egyre kevesebb olyan hírt kellett kiposztolni, melyről az MTI és rajta keresztül több médium ne számolt volna be - nem csak előfizetőknek. Egy idő óta az együttműködést felajánló távirati irodás az itteni közzététel előtti kérdésre nem válaszol, és mintha kezdődne az MTI-nél egy visszaesés, azaz elhallgatás. Reméljük, ez csupán szubjektív megítélés./

Világszerte számtalan helyen jelent meg, hogy milyen szélsőséges, sőt tömeggyilkos emberekből áll az alakuló, 3-ik Netanjahu-kormány.

Néhány példa:

Eli Ben-Dahan rabbi-politikus korábban kijelentette: „A palesztinok állatok; nem emberek, és nincs joguk élni". Ő lesz a hadügyminiszter helyettese.

A tavaly nyári, Gáza elleni háborúban tábornokként csapatait irányító Joáv Galant azzal dicsekedett, hogy „arabok tömegeit öltem meg". Ő építésügyi (tehát nem rombolásügyi) miniszter lesz.

A 39 éves Ajelet Saked igazságügyi miniszteri kinevezése szintén óriási vihart kavart, nemcsak a megszállt területeken (beleértve a totális blokád alatt tartott Gázát), de a világsajtóban is, mivel nyíltan a palesztin nép elleni népirtásra és etnikai alapú tisztogatására buzdított, mint azt Szaeb Erekat palesztin főtárgyaló is kijelentette.

Tavaly nyáron Erdogan török elnök kijelentései miatt a Kneszet-tag Saked-et, az „igazságügyi minisztérium várományosát" Hitlerhez hasonlította.

Erről az MTI és nyomában a magyar sajtó napok óta hallgat.

forrás: Lovas István facebook

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk