width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon. A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok "maradi" jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

2015. június 9., kedd

Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon. A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok "maradi" jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon.

A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok "maradi" jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

De ha nyíltan lehet rongálásra buzdítani, akkor úgyis mindegy, háborút viselnek ellenünk a bosszúnépesek, védekezni muszáj. Visszavágni is az, ott ahol nekik fáj. De ahhoz az akár törvénytelen, erőszakos cselekedethez sose kell bátorság, amit ezerrel felszop aztán a neolib cion média, politika, álcivil nemztellenes zsoldosbanda. Az csak magyargyűlölet vezérelte vandalizmus. Mint mikor kereszteket fűrészeltek ki különféle balliberált hülyegyerekek. Valószínűleg sutyiban leszervezték a régebbi rongálásokat is, pl mikor jobboldalhoz köthető üzleteket összerandítottak "már megint nácinál vásároltál, szégyelld magad" ilyenek után keletkeznek egyetértő kommentek pl zsindex fórumon, előtte meg arról hogy kéne ilyesmit csinálni. Nem bizonyíték, de a libsik szándékai világosak. Számunkra soha, semmi jót nem akart semelyikük. Igen, az lmp se különb, minden normalitáspártiságért, most épp a bevándorlás ügyében az eu-s zöld, szoci, libsi oldal ugyanúgy uszít hazánk ellen! Soha, semelyiküktől, semmi nem elfogadható, még ami elsőre jónak látszik az is trójai falónak bizonyul átgondolva, illetve ahogy az események haladnak.

A norvégalapos, sorosos Jogvédők, ja, most épp feljelentettek minket hogy nem költünk eleget a menekültekre és de szar nekik a táborokban. Minek jöttek, jönnek ide ennyien, naponta ezrek? Már a galíciai jöttmenteket is kár volt beengedni.

A libik támadják a többség akaratát MINDIG, sőt amiért egyáltalán kérdezni merünk már azért is! 90% szigorítana a bevándorlás jelenleg agyamenten szélsőliberális szabályozásán. Az a szélsőséges csoport, aki erőszakkal nevelné át a népet a neoliberális politika elfogadására, pedig hát ugye "ki a tököm vagytok ti ehhez"? Ha már nem működik a meggyőzés azaz agymosás, akkor jön a megfélemlítés, kirekesztés, lenácizás, falkában uszulnak ránk az európai parlamentben a liberál-zöld-szoci kohnbenditek, lunacsekek, szerencsétlen verhofstadtok amiért merünk kiállni saját jól felfogott nemzeti érdekeinkért.

Szélliberális erdőben a plakátrongálók és támogatóik

2015. június 09. 00:05 Székely Virág - Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=84599

Kezd tragikomikussá válni a szélliberálisok által agymosottak már-már a bátorság fokmérőjének számító leképződése. A magyar nemzet érdekeit semmibe vevő világpolgárok szervezkednek és próbálják túllicitálni egymást az úgynevezett uszító hangvételű, bevándorlásellenes plakátok megrongálására, a látványos akciósorozat egyre nagyobb méreteket ölt. Miközben ezen csoportok előtt példaként megjelenő nyugat-európai, toleranciában és demokráciában számukra utat mutató országok sorra fejezik ki nemtetszésüket és követelik a tarthatatlan népvándorlás okozta helyzet megnyugtató rendezését, itthoni nyálcsorgató követőik nem érik fel ésszel, hogy ez nem csupán egy antiszemita, idegenellenes hóbort, hanem valóban megálljt kell parancsolni a túlzott idegenáradatnak.

A bevándorlást ellenzők közül sokan azt javasolják az ultraliberális polgártársaknak, a saját zsebükből és a saját otthonukban pártolják az afrikai országokból érkező, jobb élet reményében illegális utat választókat. Ilyen befogadó akciókról még nem lehetett eddig hallani, de a bevándorlás megfékezésének fontosságára figyelmeztető plakátokat bátor ultraliberálisok bőszen rongálják és lefestik, tiltakozva a kormány politikája ellen.

A nem éppen a nemzeti értékek mentén szerveződött viccpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog a "bevándorlásellenes kormányzati propaganda" ellen közösen lép fel. A terv szerint, amint a szükséges összeg összegyűlik, óriásplakátokon fognak válaszolni a kormánypárt uszítónak nevezett kampányára.
„Kötelességünk is megmutatni a világnak és magunknak, hogy attól még mert egy ilyen kormányunk lett, mi nem vagyunk ennyire primitívek" – olvasható a Kétfarkú Kutya Párt honlapján. Külön fájdalmasnak tartják, hogy bár a bevándorlásnál jóval nagyobb probléma a társadalmi szolidaritás majdnem teljes hiánya, az állam közpénzen szít gyűlöletet.

A gyűjtés során magánszemélyek adományait várják, hogy 50 óriásplakátot helyezhessenek ki egy hónapra. Ennek költsége 3 millió forint, és amennyiben június 8-21. között sikerül összegyűjteni az összeget, július 1-jén kikerülnek az utcákra a plakátok, amelyek tartalmára ugyancsak lehet javaslatokat küldeni.

A nol.hu egy újságírója tapsikolva áradozott róla, mennyire nagyszerű, hogy egyre többen állnak ki a kormányzati szintű, közpénzből folytatott undorító uszítás ellen. Példaként említette, hogy az egyik újpesti iskolában tanárok és szülők egy része tojásfestékkel dobálja az iskola kerítésén belül elhelyezett óriásplakátot tiltakozásul. Az egyik szervező a Hívatlanul elnevezésű Facebook-csoport volt, amely 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét: „nem szabad hallgatásba menekülni, ki kell állni az esélyteremtő közoktatásért".

Hogy a hülyeségre mennyi vevő van, jól mutatja, hogy a kétfarkúak hét óra alatt összegyűjtötték a kért pénzösszeget, de nem állítják le, továbbra is ömlik a pénz hozzájuk. Külföldről is sokan küldtek pénzt, ezért azt fontolgatják a pártnál, hogy Londonban is felállítanának egy ellenplakátot. Vajon a kárpátaljai magyarokért is a zsebükbe nyúltak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk