width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: RSS-Feed of Scall Fast

2015. június 17., szerda

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Sajnos elég sok a rászoruló szerencsétlen sorsú magyar! Nem kell importálni a nyomort! Bevándorlásra...
6/16/2015 6:59:24 PM

Sajnos elég sok a rászoruló szerencsétlen sorsú magyar! Nem kell importálni a nyomort! Bevándorlásra és főleg amelletti plakátkampányra költés helyett volna a pénznek jobb helye is.

http://www.borsonline.hu/20150615_napokig_nem_jut_etelhez_a_miskolci_tinilany

 

Csányi = gyurcsányi. Antimagyar mlsz-nek a sima trikolor magyar zászló is derogál! Nyilván a kék fehér...
6/16/2015 5:48:30 PM

Csányi = gyurcsányi. Antimagyar mlsz-nek a sima trikolor magyar zászló is derogál! Nyilván a kék fehér dávidcsillagos lett volna az oké.

"Csányi Sándor az UEFA-hoz fordult és sikeresen elérte azt, hogy a magyaroktól vegyék el a nemzeti színű zászlókat"

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/06/legalja.html

 

A barbár csürhe már arra is rávetemedik, hogy kamionokat támad, fosztogat, gyűlölnek és ölnek fehéreket...
6/16/2015 5:43:00 PM

A barbár csürhe már arra is rávetemedik, hogy kamionokat támad, fosztogat, gyűlölnek és ölnek fehéreket és európaiakat, rabolnak, gyilkolnak, nőket erőszakolnak meg (médiában az idióta feminista balliblibák ráadásul még ezeket a bűnöző illegális bevándorlókat VÉDIK, rémtetteiket mentegetik) azt ott helyben le kellene lőni, ha kell százakat.

Célpont-Franciaország képtelen integrálni a bevándorlókat.

https://www.youtube.com/watch?v=QDGCkBHM06Q

Calais - sáskajárás - 2015. június

https://www.youtube.com/watch?v=Jcvx7xWakUg

"miközben nálunk egyesek plakátokat festegetnek... Így néz ki már élőben a bevándorlási helyzet Franciaországban, Calais mellett az autópályán ! ! ! Kamionokat, autósokat fosztogatnak az ezrével ott bolyongó menekültek.... Hamarosan ez a sors vár Európára, mely megint béna kacsa módjára tétovázik és a nagy liberalizmus jegyében büntetni készül azokat, akik korlátozni akarják a beáramlást...."

Hazaárulók és egész Európa árulói is egyben a nagy liberálisok.

Párizsban nemrég, úgy 10 éve volt hasonló négerlázadás, akkortájt valahol olvastam egy megoldási javaslatot : határokat azonnal lezárni, aki résztvett a zavargásokban annak kötél azaz halálbüntetés. Persze úgyis csak akkor fognak elkezdeni rendet csinálni, ha már élhetetlen és tarthatatlan lesz a legtöbb "liberális" cion-megszállt európai ország.

Ez a jelenkori barbárinvázió nem kulturális sokszínűség, hanem ezek megölnek, kirabolnak, megerőszakolnak mert fehér ember vagy. Akkor is, ha annak csak egy retardált balliberális és népességcserére vonatkozó történelmi folyamatok tanulságaira (ilyen apróságok, mint az őslakosság kiirtása stb) vak médiaagymosott seggfej.

A calais-i út sose a jó közbiztonságáról volt hírhedt, ez sem vicces de tuti hogy minden valaha élt nagy történelmi francia alak egy darab szarnak és szemétnek tartaná a liberálisokat és emberiségellenes eszméiket, amiért ezt és ehhez hasonlókat előidéztek. Az elsődleges felelősség Európa fehérembertelenítését célul tűző értelmi szerzőké - a neoliberális zsidóságé.

Persze hülyék, ha azt hiszik ezek felett az állatok felett majd fognak tudni "uralkodni". Ja, úgy mint a charlie hebdo szennylapnál. Cionistáék tűzzel játszanak és bennégnek. Sovány vigasz ez, mert eközben Európát teljesen tönkreteszik!!! Bár ne volna ezernyi racionális oka az ellenük való gyűlöletnek, de nap mint nap gyűlik a bűnlajstromuk, erre igenis kell emlékezni mert gondolkodó emberek vagyunk, össze kell rakni a képet valódi szándékaikról. Az életben mindenből a legrosszabbat pártolják, ennyire hülye senki nem lehet! Csak ennyire aljas!

Megint mi

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2015/06/megint-mi.html

szerda, június 17, 2015 #[ gabeebee ], Hazai történetek

Miközben az európai balliberált elit, köztük és természetesen élükön a magyarországi elvtársaikkal nyomják a bevándorlók melletti polkorrekt szöveget és köpködnek mindenkire, aki ki meri mondani az igazságot, a kontinenst és így hazánkat is sáskajárásszerűen lerohanja a gazdasági menekültek végeláthatatlan hada.

A folyamatok mára lényegében olyan mértékben elszabadultak, hogy a menekültáradat megállítása napról-napra válik egyre megoldhatatlanabb problémává. Az észak-franciaországi Calais-ban a migránsok tömegei megtámadják a kamionokat, hogy azok rakterébe bemászva kompon vagy a csatorna alatti vasúton Nagy-Britanniába menjenek. Milánóban egy bevándorlókból álló társaság egyik tagja a vonaton előkapott macsétát és egész egyszerűen levágta a karját a kalauznak, aki pusztán csak a jegyeket akarta ellenőrizni. És lehetne még vég nélkül sorolni azokat a döbbenetes történeteket, amelyek a legújabb kori exodus velejárói.

Az egész helyzet egyrészt félelmetes, másrészt azonban ismét jól rámutat arra, hogy miként működnek politikai szempontból Európában a dolgok. Magyarország mind külföldről, mind belföldről ismét a balliberális megmondóemberek célkeresztjébe került mindösszesen azért, mert kikerültek az utcákra azok a plakátok, amelyek a bevándorlás valódi kérdéseit feszegetik. Megint mi lettünk a rasszisták, megint mi vagyunk a nácifasiszta horda, akik ismét kiiratkoztak a felvilágosult Európából. Ez jön a kereskedelmi tévékből, ezt nyomják a "mértékadó" lapok.

Arról persze nem esik szó, hogy mi van az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Svájcban vagy éppen Dániában. Ott is vannak ugyanis plakátok. Az ottani kormányok is üzennek a bevándorlóknak. Az angoloknál az „Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!" felirat virít az utak mentén, az osztrákok az „Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!", a svájciak az „Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!", míg a dánok a „Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!" szöveget nyomtatták a plakátokra.

Ez persze nem volt probléma. Ezek a mondatok teljesen rendben voltak, csak valahogy a magyar üzenetek estek Strasbourgban megint az elítélendő körbe, ahol a múlt héten ismét egy egész napot szenteltek a nagyon okos képviselők a magyar ügynek.

És ami Strasbourgban elhangzik, azt az itthoni papagájkommandó és ajvékolókórus még jobban felerősítve tolja a gyanútlan szemlélődő arcába. Mára már ott tartunk, hogy a Gyurcsány-féle gyülekezet egyenes letagadja, hogy bármiféle bevándorlási probléma egyátalán létezne Magyarországon. „Néhányszáz ember bevándorlása, ideiglenes magyarországi jelenléte, ellátása, védelme nem okozhat sem anyagi, sem szociális, sem munkaügyi problémát (...) Orbán ne tetszelegjen a magyarok megmentőjeként, ne hazudjon a kormány, mintha tömegek ostromolnák déli határainkat" – áll abban a közleményben, amit a napokban juttattak el a sajtóhoz.

Hasonló szellemben látja a helyzetet Fodor Gábor, aki a következőket találta mondani: „A bevándorlás sem rövid, sem hosszú távon nem jelent problémát. Egyáltalán nem lenne baj, ha a tömeges kivándorlást valamilyen szinten enyhítené a Magyarország felé jövő bevándorlás." És hogy Fodor mennyire nem viccel, azt jól bizonyítja, hogy máris beadott egy alkotmánymódosítást, amelynek értelmében, aki bevándoroltként, vagy letelepedettként legalább öt éve Magyarországon él, az önkormányzati és a parlamenti választásokon is választó és választható lenne.

Így megy ez.

Azt hiszem, a végeláthatatlan kurvaanyázáson kívül, nehéz erre bármit is mondani…

 

A minimálbér sokalló társaságnak testhezálló munkát kéne adni. Mondjuk egy uránbányában. Nulla forintért...
6/16/2015 5:11:39 PM

A minimálbér sokalló társaságnak testhezálló munkát kéne adni. Mondjuk egy uránbányában. Nulla forintért 24 órában, a profitmaximaximalizáló szent PIAC -barátság és -szabadság nevében. A "baloldal" csinált ilyesmiket már, csak visszakapnák amit viszont megérdemelnek. Ezek amúgy sem voltak soha baloldal, csak egy rakás feketét fehérnek hazudó vadkapitalista maffiózó.

Boros Imre: Bérszínvonal és minimálbér

gazdaság 2015. 06. 12.

http://www.flagmagazin.hu/gazdasag/boros_imre_berszinvonal_es_minimalber

A minap az Európai Parlament „baloldali értékek mellett elkötelezett" egyik képviselője, bizonyos Sz. T., vérbeli baloldali témával állt elő.

Azt fejtegette, hogy a parlament baloldali részlege intenzíven foglalkozik a bérminimumok európai szemléletű rendszerének kialakításával. Rögtön megjegyezte, hogy manapság nagyok az eltérések az egyes tagországok között.

Bulgáriában alig több mint háromszáz forintnyi, vagyis egyeurónyi a ledolgozott óra minimális bére, Luxemburgban azonban ennek a tízszeresét kötelesek a munkaadók kifizetni. Rögtön hozzátette, hogy csak egységes elvekről lehet szó, és nem az azonos nagyságú minimálbérről. Igazán kár, hogy 1998 és 2002 között a huszonötezer forintról negyvenezerre történő emelést a baloldali szakszervezetekkel karöltve éppen Sz. T. pártja ellenezte hevesen, és a cégek bedőlését és munkahelyek tízezreinek elvesztését vizionálta. Erről azonban Sz. T. nem tett említést.

A német szocdem párt viszont koalíciós feltételként szabta a kereszténydemokratáknak legutóbb, a nyolcötven eurós, vagyis mintegy 2650 forintos minimálbér bevezetését. Szóval baloldal és baloldal között is van ám bőven eltérés uniós szinten, az egyiknél a minimálbérelmélet megy nagyon, a másik inkább a gyakorlatban jeleskedik. Sz. T. barátunk egyébként a megszólalást nem hagyta hazai olvasat nélkül. Rögtön kijelentette, hogy nálunk a minimálbérnek a számított létminimum felett kell lennie, mert nem járja, hogy aki dolgozik, még ezt a bérszintet se érje el, és elemi szintű szűkölködésre kényszerüljön.

Hiába, a mi baloldali politikusaink csillogtatják elméleti tudásukat, amikor nincsenek kormányon, de a gyakorlat próbáján azonnal megbuknak, ha kormányra kerülnek. Akkor inkább a tizenharmadik havi juttatások és egyéb jövedelemkurtítások divatosak a piaci viszonyokra hivatkozva. Igazán méltányolandó, hogy Sz. T. nem a garantált jövedelemminimum mellett állt ki, mint lánglelkű ultraliberális barátai, akik természetesen jelenleg ugyancsak a kormányrúdtól fényévnyire teszik ezt.

A bérről szóló európai szintű disputa (ha lesz ilyen), Sz. T.-nál szélesebb körű kérdésfelvetést érdemel. Sokkal, de sokkal szélesebbet. Mindenekelőtt fel kell tenni a legfontosabb kérdést, hogy a béreket miből lehet fizetni. Nem másból, mint abból, amit a cégek megkerestek, és a költségeik levonása után megmarad náluk. Azon osztozik a munkaadó és a munkavállaló. Köztük meg, ugye, ott húzódik az átkos érdekellentét az osztozáskor.

Többnyire a munkavállalók húzzák a rövidebbet, különösen akkor – mint ahogy nálunk eddig történt –, ha a gazdaság átalakítása munkahelyek százezreinek elvesztésével is járt, így nagyobb volt a kereslet munka iránt, mint a kínálat.

Úgy tűnik, hogy az unió keleti tájain mindenütt a munkavállalók húzzák a rövidebbet. Munkájuk értéktermelő képessége a nyugati térfél hatvanöt-hetven százaléka, de bérük mégis csak a nyugati béreknek jószerivel csak a fele, vagy annál is kevesebb. (Hazánk még ebben is elmaradt jócskán a térség mögött.) Sz. T.-nek azt is tudnia kell – noha nem árulta el –, hogy ez miért van így. Pontosan azért, mert éppen ők, a baloldaliak, a tőkét úgy „csalogatták" hazánkba, hogy jutalmul a nyomott bérszínvonalat ajánlották, ráadásul a gazdaság gerincét is messze áron alul adták az idegen tőke kezébe.

Ennek jegyében zajlott a privatizáció 1995 és 1998 között, és jutott a termelő és szolgáltató vagyon idegen kezekbe, részükre mesés profitot és szemvillanás alatti megtérülést garantálva. Ekkor csapódott le a nyomott bércsapda fedele az ország munkavállalóira, és azóta sem nyílt fel újra.

Sz. T. is jól tájékozott gazdasági ügyekben. Nyilván azt is tudja, hogy a hazánkban működő nemzetközi ipari konszernek átlagban munkavállalóként évente tizenöt-huszonöt ezer euró profitot érnek el. (A pénzintézetek ennél sokkal többet.) Nyilvánvaló, hogy ha a hazaiak a szükséges bérnek csak a felét kapják meg, akkor a megtermelt érték másik fele is a profitot szaporítja, tehát kiegészül további legalább tízezer euróval hazai munkavállalónként.

Nem véletlen, hogy a nagy átalakítókat (Surányi, Bokros) a nemzetközi sajtó álompárosnak nevezte, ugyanis álomszerű profitot garantáltak. Látható, hogy a béreknek a termelékenységhez történő arányosítása nagyjából máris megduplázhatná a bérszínvonalat. Nem a minimálbérrel, inkább a bérszínvonallal van a nagy probléma, kedves Sz. T.! Ha ez nem lenne, a minimálbér-ügy is megnyugtatóan rendezhető lenne.

Ez a fő oka a gazdaság két és fél évtizedes stagnálásának és a társadalom szegénységének. Miért veszi mégis elő Sz. T. a minimálbérügyet? Nyilvánvalóan politikai haszonszerzési és nem megoldási célzattal. Nagyon is passzol ez a kidolgozott kommunikációs panelekbe. (A kormány korrupt, a gazdasági növekedés eredményeit a haveroknak osztja szét, és ezért nem jut a szegényeknek, így a minimálbéreseknek sem.) Sz. T. a hazánkban a minimálbéren foglalkoztató kis- és közepes vállalkozások ügyét is kerüli.

Jó oka van erre!

Ezek ugyanis eredendően alultőkésítettek, és ha talpon akartak maradni – hosszú évtizedekig olcsó hitelnek is híján –, ott spóroltak, ahol tudtak. Nekik máig sem járnak tízmilliós munkahely-létesítési támogatások és évtizedes adókedvezmények. Főként a béreken és mellékköltségeken, a társadalombiztosítási befizetéseken „fogták meg" a költségeket. Szóval, az ötlet, hogy a minimálbér emelkedjen, adna egy lórúgásnyi újabb terhet ennek a szektornak, de egyben a hazai középosztály megerősödési esélyeinek is.

A hazai kis- és közepeseknek nem hitel kell – még olcsó sem –, hanem tőke, aminek nincsenek költségei, és akkor tud majd hivatalosan is bért emelni és a járulékokat is megfizetni. Ha valaki európai szinten gondolkodik bérekről, ne ragadjon le a hazai minimálbér-emelés politikai hátsó szándékokkal teletűzdelt mocsarában, hanem az érdemi kérdéseket tegye fel:

Igazságos-e, hogy az unió keleti térfelén a bérek nem a munka termelékenységéhez igazodnak, hanem attól durván elmaradnak?

Mit kell annak érdekében tenni, hogy ez a következő évtizedben ez megváltozzon?

Helyes-e, hogy a multinacionális cégek még mindig kizsarolják a kormányokból a pénzt munkahely-létesítésekért, miközben a kis- és közepeseknek ez nem jár?

A releváns kérdéseket a baloldalon azért nem teszik fel, mert a válasz aláássa politikai céljaikat, és a profitérdekelt támogatóikat ellenük fordítja.

A kérdést, amire rossz válasz várható, fel se tedd – ez a baloldali mottó.

Boros Imre - magyarhirlap.hu

 

Illegális bevándorlás párti sz*rok! Akkor ugye demokratikusan és szabadon lehet szaggatni, lefesteni...
6/16/2015 4:53:55 PM

Illegális bevándorlás párti sz*rok!

Akkor ugye demokratikusan és szabadon lehet szaggatni, lefesteni, felgyújtani a vastagbőr+átlátszó sorosfund+norvégalap fizette szennyblogok beözönléspárti szennyplakátait? Az egyenlő mérce jegyében. A pofátlan zsidók, jut eszembe, még kettősmérce nevű blogjuk is van. :D

Ennek a söpredéknek sohasem volt semmi köze a nemzethez mint mindennapi sorsközösséghez. Ők egy nemzetközi törzsi érdekszövetség részei.

Az lmp szintén bevándorláspárti, szóval az is.

Állj és ne tovább!

belföld, vélemény, CÖF, menekültek, bevándorlás, migráció, Vastagbőr, plakátkampány, plakátháború, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, baloldal, ellenzék, Civil Összefogás Fórum.

2015. június 15. 19:36

A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető.

„A vastagbőr és a két farok felmutatásának hatására az illegális bevándorlás mellé állók történelmi felelőssége nem lesz megkerülhető.

A baloldali ellenzéki pártok – ha így folytatják tovább – súlyos, visszafordíthatatlan kárt okoznak Magyarországnak. Nem véletlen, hanem tudatos, hogy a no-name pártocskák mögé bújva hergelik híveiket.

Elfelejtik, hogy a nép nem felejt. Álnok módon hárítják a felelősséget másokra. Nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket.

Állj és ne tovább!

A magyar polgárok tudják, hogy kik állnak az olcsó népszerűségüknek örvendező, papírbástyaként előretolt szervezetek mögött.

Mindazok, akik a menekültáradattal összefüggő súlyos és egyre növekvő veszélyekből is csak rövidtávú belpolitikai hasznokat akarnak húzni, s egyetlen szempontjuk, hogy a magyar társadalom védelmében fellépő kormánnyal szembemenjenek, nem mások, mint felelőtlen politikai kalandorok.

Ébresztő átvert honfitársaink! Itt már régen nincs szó szolidaritásról, a zenekari árokban a bukott ellenzék hatalomra vágyó csapata húzza a kesergőt!

Röviden: lementek kutyába, a kutyafáját!

CÖF-CÖKA Vezetősége"

http://mandiner.hu/cikk/20150615_civil_osszefogas_forum_allj_es_ne_tovabb

 

Néztem ezt a Nagy Imre filmet, Temetetlen halott, hát akkor a nácizó idiótáknak : aki még mindig balliberális...
6/16/2015 4:51:29 PM

Néztem ezt a Nagy Imre filmet, Temetetlen halott, hát akkor a nácizó idiótáknak : aki még mindig balliberális - jakobinus kommunista mentalitású gecvarek, az kommunistának nevezendő, mert mentalitásában épp olyan szarházi és attól komcsi (házmester) a komcsi (házmester).

Osztozik is a 100 millió áldozat megölése feletti bűnben, és minden rosszat megérdemel, mindegyikük. Megérdemlik amit a történelemtől még eztán kapni fognak, van olyan hogy történelmi igazságérzet és emlékezet, ami nem öncélú szőrszálhasogatás hanem a mindennapi élethez kell - lesz valódi elszámoltatás.. Itt csinálja a liberális zsidóság a nemzetárulását az orrunk előtt de tettenérve is letagadják a bűneiket, laza 30 milliót mellényzsebből plakátolásra (vastagbőrös kutyafarkú egyenlítős, átlátszó és kettősmércés becstelen brygantyknak köztéri plakátszennyeit nyugodtan tessék leszaggatni, összefirkálni, sőt a blogjaikat is feltörni, a képüket meg be "a demokrácia nevében"!!!) CSAK HOGY A MAGYARNAK SZARABB LEGYEN. Ezt jól jegyezzük meg, a fajtájuk akkor is megdögölvé látná szívesen a mi tehenünket ha abból neki nem volna haszna. Sőt! Még ha kára van a cioncsürhének a magyarok nyomorgatásából, az ország tönklretételéből akkor is megéri szerintük. Ezekkel nem lehet együtt élni, a belterjes nemzetközi gyűlölet-törzsükön kívül senkit nem hagynak békében élni. Olyan nincs hogy "én nem politizálok". EZEK foglalkoznak velünk akkor is, betartanak a magyar kisembernek ahol csak tudnak. Feljelentik az országot. Mindent pártolnak amitől szegényedünk, fogyunk, tavares jelentés módra lejáratják az országot, hamisítványokkal és alaptalanul, forintosítható kárt okoznak a jobboldali kormányok idején mindig 101% pesszimista és fullhazug gazdasági "előrejelzéseikkel" (a neolib hitelminősítők is aztán elmennek a fenébe, mint a vevő mikor a piacon SZIDJA az árut hogy olcsóbbért megkapja), romlik a nemzetközi megítélésünk a szintén liberalizmus - fertőzött nyugaton.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése elfogadta a magyarországi helyzettel – elsősorban Orbán Viktor miniszterelnöknek a halálbüntetésről tett kijelentéseivel, valamint a bevándorlás és a terrorizmus témakörében indított nemzeti konzultációval – foglalkozó határozatát. A bevándorlással kapcsolatos plakátkampány. Idegen- és bevándorlásellenes plakátok a világban, amelyekkel a balliberális oldalnak a semmiféle gondja nincsen.

http://www.echotv.hu/video/105593/20150611_Hatterkep_1_resz

Tehet úgy a balliberális ellenzék, mintha a bevándorlás ügye huszadrangú kérdés lenne Európában, pedig ez a leghúsbavágóbb kérdés. 10-20 éven belül itt minden eldől. Annyiról van szó, hogy Európa marad-e Európa? A fehér civilizáció marad-e az, ami az elmúlt 2000 évben volt, vagy örökre elköszönhetünk-e tőle?

http://www.echotv.hu/video/105595/20150611_Hatterkep_2_resz

Bayer Zsolt: Európaplakát

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_europaplakat

jobbegyenes 2015. 06. 14.

„Magyarország kiiratkozott Európából, Magyarország kiiratkozott a civilizált világból." Ezt hallgatjuk ismét. Ezt ismételgeti a honi liberális-baloldali ellenzék (Ellenzék? Ugyan már…), no és persze az unió.

Az unió, ahol éppen most ítéltek el bennünket újfent, méghozzá a bevándorlásügyi konzultáció és a plakátok miatt.

Végül is nincs min csodálkozni. A hazai liberális-baloldali pép semmi másból nem áll, mint Jászi Oszkár, Linder Béla, Kun Béla, Szamuely Tibor és Cserny József reinkarnációiból. És igazából az unión sincs mit csodálkozni. Részben ugyanezért, részben azért, amit Ulfkotte megírt. Apropó! Itt van még ez is, friss, ropogós:

„A német és a nemzetközi sajtóban Magyarországról szóló tudósítások számos sajtóorgánum esetében részben hiányosak, egyoldalúak, és olykor tartalmilag is hibásnak minősíthetők, ennek következtében pedig torz kép alakul ki az olvasókban Magyarországról" - állapította meg a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) csütörtökön Berlinben bemutatott elemzésében.

A tekintélyes kutatóintézet Magyarország a médiában 2010–2014 - Kritikai észrevételek a sajtótudósítások kapcsán címmel folytatott kutatási programot. A projekt zárójelentése szerint a tudósításokból kibontakozó „torz képet" a német politikai közélet „egyre inkább magáévá teszi", holott „Magyarország továbbra is szabad és demokratikus jogállam, amelyben a sajtó nem szenved cenzúrától, az igazságszolgáltatás intézményi függetlensége adott, az Orbán-kormány pedig nem támogatja az antiszemitizmust".

Ezt olyan személyiségek hitelesítik, mint Klaus von Dohnanyi egykori német szövetségi oktatási és tudományos miniszter, volt hamburgi főpolgármester, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa, vagy Boris Kálnoky, a Die Welt magyarországi tudósítója. Már csak az nem világos egészen pontosan, hogy a Magyarországról összehordott rengeteg mocskot a megfelelő titkosszolgálatok útmutatásai alapján és pénzért állították elő ezek az aljas, becstelen gazemberek, vagy csak úgy, alanyi jogon, mert képességtelen, szemét bunkók. Szerintem is-is…

Mindenesetre attól teljesen függetlenül, hogy nem csodálkozunk, muszáj újra és újra rámutatnunk ezen virtuális világ működésére és égbekiáltó hazugságaira. Ezért most bemutatunk önöknek néhány bevándorlásügyi európai plakátot. (Megtekinthetők lapunk 4. oldalán - a szerk.)

A brit KORMÁNY plakátjának felirata így hangzik:

„Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!"

Az osztrák KORMÁNY tavasszal így üzent egész oldalas újsághirdetésben a koszovóiaknak:

„A csempészek hazudnak! Gazdasági okokból nem jár menedékjog Ausztriában!"

A spanyol kormányzó Néppárt a következő szövegű óriásplakátokat helyezte ki a bevándorlástól leginkább sújtott tartományaiban:

„Megtisztítjuk Badalonát! A Raval nem válhat iszlám gettóvá!"

Az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) pedig így üzent, szintén óriásplakátokon:

„Vége a hamis toleranciának! A német kötelező! Nincs török tolmács! Nincs minaret!"

A svájci SVP óriásplakátja így üzen:

„Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!"

A dán szociáldemokratáké pedig így:

„Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!"

És végül hagyjuk el a beteg Európát, és látogassunk el Ausztráliába. Ott a KORMÁNY a következő szövegű óriásplakátokkal várja a bevándorlókat:

„Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!"

Fontos tudnivaló továbbá, hogy minden plakát – kivéve az osztrákot – az adott ország anyanyelvén készült. Németül, angolul, dánul, spanyolul. Sehol egy török, arab vagy filippinó nyelven írt üzenet.

Elmondhatjuk hát, hogy az angolok, osztrákok, spanyolok, svájciak és dánok kiiratkoztak Európából és a civilizált világból, az ausztrálok jobban állnak, ők csak a civilizált világból iratkoztak ki.

A civilizált világ és Európa lassan kizárólag Ujhelyi Pistikéből meg Ulrike Lunacekből áll. No és persze bevándorlókból. Úgy is néz ki.

Viszont Strasbourgban csak és kizárólag Magyarország volt ismét a téma. Megint csak minket sikerült elítélni.

Nagyon fontos, hogy jó hangosan kimondjuk ismét: aljas, rohadt gazemberek vagytok! Ott, Nyugaton is, meg idehaza is. És mindig lebuktok az ócska, szemét, politikai motivációk vezérelte manipulációitok között. Viszont van egy szociálpszichológiai tény. Az ember (és társadalom) legősibb, zsigeri érdekei és ösztönei ellenében soha nem lehet politikát csinálni. Ezért jöttök megint házhoz a pofonért. És ezért fogtok eltakarodni megint. Na, puszi!

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Bayer Zsolt: Természetes, hogy belelépünk

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_termeszetes_hogy_belelepunk

jobbegyenes 2015. 06. 13.

Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például... ööö...

Mottó:

Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például... ööö... be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer' azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma."

(Szelestey Lajos eszmefuttatása a Klubrádióban annak kapcsán, hogy egy betelefonálójuk szerint Svédországban a bevándorlók megerőszakolják a svéd nőket)

Igen. Így kell legyen. Feltehetőleg. És tulajdonképpen is.

Tudja, úgy van az, hogy megjönnek az öregek meg a középkorúak, és a fiatalok is. Tombol bennük a tesztoszteron, meg a tesztoszteron hiánya. Némelyikben pedig az ösztrogén, de olyan is akad, akiben csak a szomorú gyerekkor. Nyugodt körülmények között nem voltak, talán még soha életükben. Nem is lehettek, hiszen együtt kellett élniük Szelestey Lajossal. Is. Képtelenek voltak feldolgozni, hogy léteznek az általuk eleddig ismert egyetlen lakott bolygón olyan elviselhetetlen létezési formák, mint Szelestey Lajos. És még az a megnyugtatónak mondható hiányosságuk sincs meg, hogy nem beszélik a nyelvet, ugyanis ez az anyanyelvük. Így aztán képtelenek belemenekülni abba az öncsalásba, hogy amit hallottak, azt nem jól hallották, képtelenek oly' módon megalkudni önmagukkal, hogy egyszerűen félreértik vagy rosszindulatúan félremagyaráznák a hallottakat.

Egyszerűen képtelenek befűzni önmagukat.

Ilyenkor pedig nincs más választás, „jöjjön az erőszak". „Mer' azt hiszik, hogy az itt elfogadott".

Aztán kiderül, hogy tényleg.

És akkor már nincs visszaút.

Jönnek a középkorúak és az öregek, meg a fiatalok, akikben tombol a tesztoszteron, vagy a tesztoszteron hiánya, vagy az ösztrogén, vagy a szomorú gyerekkor, viszont képtelenek arra, hogy végképp lehulljon róluk a civilizáció máza. Egyszerűen képtelenek eljutni odáig, hogy Szelestey Lajos váljék belőlük. Képtelenek eljutni odáig, mert embernek születtek, emberek nevelték fel őket, lakásban/házban nőttek fel, ismerték a szeretetet, van lelkük és anya szülte őket.

És akkor jöjjön az erőszak.

Ilyenkor a középkorúak és az öregek és a fiatalok, a társadalom maradék egészséges és normális fele, amint összefut Szelestey Lajossal, nekifog felépíteni valami ideológiát, ami segít felmenteni őket.

De csak egy ilyen ideológia van. Az, hogy a környezetszennyezés ellen muszáj fellépni.

És akkor nekifognak.

És belelépnek Szelestey Lajos arcába meg a szájába. Saruval, cipővel, bakanccsal – az a legjobb. Belelépnek, erősen, durván, részvéttelenül, és rúgnak is. Mert hát, a maguk normái szerint, bizony nincsen más választás.

Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.

(p.s.: Kérdés: Vajon Szelestey Lajost anya szülte, vagy egy bevándorló hozta nekünk, használt kotonban?)

Bayer Zsolt

forrás: Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülése elfogadta a magyarországi helyzettel – elsősorban Orbán Viktor miniszterelnöknek a halálbüntetésről tett kijelentéseivel, valamint a bevándorlás és a terrorizmus témakörében indított nemzeti konzultációval – foglalkozó határozatát. A bevándorlással kapcsolatos plakátkampány. Idegen- és bevándorlásellenes plakátok a világban, amelyekkel a balliberális oldalnak a semmiféle gondja nincsen.

http://www.echotv.hu/video/105593/20150611_Hatterkep_1_resz

Tehet úgy a balliberális ellenzék, mintha a bevándorlás ügye huszadrangú kérdés lenne Európában, pedig ez a leghúsbavágóbb kérdés. 10-20 éven belül itt minden eldől. Annyiról van szó, hogy Európa marad-e Európa? A fehér civilizáció marad-e az, ami az elmúlt 2000 évben volt, vagy örökre elköszönhetünk-e tőle?

http://www.echotv.hu/video/105595/20150611_Hatterkep_2_resz

Bayer Zsolt: Európaplakát

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_europaplakat

jobbegyenes 2015. 06. 14.

„Magyarország kiiratkozott Európából, Magyarország kiiratkozott a civilizált világból." Ezt hallgatjuk ismét. Ezt ismételgeti a honi liberális-baloldali ellenzék (Ellenzék? Ugyan már…), no és persze az unió.

Az unió, ahol éppen most ítéltek el bennünket újfent, méghozzá a bevándorlásügyi konzultáció és a plakátok miatt.

Végül is nincs min csodálkozni. A hazai liberális-baloldali pép semmi másból nem áll, mint Jászi Oszkár, Linder Béla, Kun Béla, Szamuely Tibor és Cserny József reinkarnációiból. És igazából az unión sincs mit csodálkozni. Részben ugyanezért, részben azért, amit Ulfkotte megírt. Apropó! Itt van még ez is, friss, ropogós:

„A német és a nemzetközi sajtóban Magyarországról szóló tudósítások számos sajtóorgánum esetében részben hiányosak, egyoldalúak, és olykor tartalmilag is hibásnak minősíthetők, ennek következtében pedig torz kép alakul ki az olvasókban Magyarországról" - állapította meg a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) csütörtökön Berlinben bemutatott elemzésében.

A tekintélyes kutatóintézet Magyarország a médiában 2010–2014 - Kritikai észrevételek a sajtótudósítások kapcsán címmel folytatott kutatási programot. A projekt zárójelentése szerint a tudósításokból kibontakozó „torz képet" a német politikai közélet „egyre inkább magáévá teszi", holott „Magyarország továbbra is szabad és demokratikus jogállam, amelyben a sajtó nem szenved cenzúrától, az igazságszolgáltatás intézményi függetlensége adott, az Orbán-kormány pedig nem támogatja az antiszemitizmust".

Ezt olyan személyiségek hitelesítik, mint Klaus von Dohnanyi egykori német szövetségi oktatási és tudományos miniszter, volt hamburgi főpolgármester, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa, vagy Boris Kálnoky, a Die Welt magyarországi tudósítója. Már csak az nem világos egészen pontosan, hogy a Magyarországról összehordott rengeteg mocskot a megfelelő titkosszolgálatok útmutatásai alapján és pénzért állították elő ezek az aljas, becstelen gazemberek, vagy csak úgy, alanyi jogon, mert képességtelen, szemét bunkók. Szerintem is-is…

Mindenesetre attól teljesen függetlenül, hogy nem csodálkozunk, muszáj újra és újra rámutatnunk ezen virtuális világ működésére és égbekiáltó hazugságaira. Ezért most bemutatunk önöknek néhány bevándorlásügyi európai plakátot. (Megtekinthetők lapunk 4. oldalán - a szerk.)

A brit KORMÁNY plakátjának felirata így hangzik:

„Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!"

Az osztrák KORMÁNY tavasszal így üzent egész oldalas újsághirdetésben a koszovóiaknak:

„A csempészek hazudnak! Gazdasági okokból nem jár menedékjog Ausztriában!"

A spanyol kormányzó Néppárt a következő szövegű óriásplakátokat helyezte ki a bevándorlástól leginkább sújtott tartományaiban:

„Megtisztítjuk Badalonát! A Raval nem válhat iszlám gettóvá!"

Az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) pedig így üzent, szintén óriásplakátokon:

„Vége a hamis toleranciának! A német kötelező! Nincs török tolmács! Nincs minaret!"

A svájci SVP óriásplakátja így üzen:

„Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!"

A dán szociáldemokratáké pedig így:

„Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!"

És végül hagyjuk el a beteg Európát, és látogassunk el Ausztráliába. Ott a KORMÁNY a következő szövegű óriásplakátokkal várja a bevándorlókat:

„Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!"

Fontos tudnivaló továbbá, hogy minden plakát – kivéve az osztrákot – az adott ország anyanyelvén készült. Németül, angolul, dánul, spanyolul. Sehol egy török, arab vagy filippinó nyelven írt üzenet.

Elmondhatjuk hát, hogy az angolok, osztrákok, spanyolok, svájciak és dánok kiiratkoztak Európából és a civilizált világból, az ausztrálok jobban állnak, ők csak a civilizált világból iratkoztak ki.

A civilizált világ és Európa lassan kizárólag Ujhelyi Pistikéből meg Ulrike Lunacekből áll. No és persze bevándorlókból. Úgy is néz ki.

Viszont Strasbourgban csak és kizárólag Magyarország volt ismét a téma. Megint csak minket sikerült elítélni.

Nagyon fontos, hogy jó hangosan kimondjuk ismét: aljas, rohadt gazemberek vagytok! Ott, Nyugaton is, meg idehaza is. És mindig lebuktok az ócska, szemét, politikai motivációk vezérelte manipulációitok között. Viszont van egy szociálpszichológiai tény. Az ember (és társadalom) legősibb, zsigeri érdekei és ösztönei ellenében soha nem lehet politikát csinálni. Ezért jöttök megint házhoz a pofonért. És ezért fogtok eltakarodni megint. Na, puszi!

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Bayer Zsolt: Természetes, hogy belelépünk

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_termeszetes_hogy_belelepunk

jobbegyenes 2015. 06. 13.

Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például... ööö...

Mottó:

Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például... ööö... be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer' azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma."

(Szelestey Lajos eszmefuttatása a Klubrádióban annak kapcsán, hogy egy betelefonálójuk szerint Svédországban a bevándorlók megerőszakolják a svéd nőket)

Igen. Így kell legyen. Feltehetőleg. És tulajdonképpen is.

Tudja, úgy van az, hogy megjönnek az öregek meg a középkorúak, és a fiatalok is. Tombol bennük a tesztoszteron, meg a tesztoszteron hiánya. Némelyikben pedig az ösztrogén, de olyan is akad, akiben csak a szomorú gyerekkor. Nyugodt körülmények között nem voltak, talán még soha életükben. Nem is lehettek, hiszen együtt kellett élniük Szelestey Lajossal. Is. Képtelenek voltak feldolgozni, hogy léteznek az általuk eleddig ismert egyetlen lakott bolygón olyan elviselhetetlen létezési formák, mint Szelestey Lajos. És még az a megnyugtatónak mondható hiányosságuk sincs meg, hogy nem beszélik a nyelvet, ugyanis ez az anyanyelvük. Így aztán képtelenek belemenekülni abba az öncsalásba, hogy amit hallottak, azt nem jól hallották, képtelenek oly' módon megalkudni önmagukkal, hogy egyszerűen félreértik vagy rosszindulatúan félremagyaráznák a hallottakat.

Egyszerűen képtelenek befűzni önmagukat.

Ilyenkor pedig nincs más választás, „jöjjön az erőszak". „Mer' azt hiszik, hogy az itt elfogadott".

Aztán kiderül, hogy tényleg.

És akkor már nincs visszaút.

Jönnek a középkorúak és az öregek, meg a fiatalok, akikben tombol a tesztoszteron, vagy a tesztoszteron hiánya, vagy az ösztrogén, vagy a szomorú gyerekkor, viszont képtelenek arra, hogy végképp lehulljon róluk a civilizáció máza. Egyszerűen képtelenek eljutni odáig, hogy Szelestey Lajos váljék belőlük. Képtelenek eljutni odáig, mert embernek születtek, emberek nevelték fel őket, lakásban/házban nőttek fel, ismerték a szeretetet, van lelkük és anya szülte őket.

És akkor jöjjön az erőszak.

Ilyenkor a középkorúak és az öregek és a fiatalok, a társadalom maradék egészséges és normális fele, amint összefut Szelestey Lajossal, nekifog felépíteni valami ideológiát, ami segít felmenteni őket.

De csak egy ilyen ideológia van. Az, hogy a környezetszennyezés ellen muszáj fellépni.

És akkor nekifognak.

És belelépnek Szelestey Lajos arcába meg a szájába. Saruval, cipővel, bakanccsal – az a legjobb. Belelépnek, erősen, durván, részvéttelenül, és rúgnak is. Mert hát, a maguk normái szerint, bizony nincsen más választás.

Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.

(p.s.: Kérdés: Vajon Szelestey Lajost anya szülte, vagy egy bevándorló hozta nekünk, használt kotonban?)

Bayer Zsolt

forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja http://badog.blogstar.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk