width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: RSS-Feed of Scall Fast : Bíróság = zsidósság, tőlünk nekik mindent tűrni kéne szerintük. Fordítva meg garant��lt a felmentés, ...

2015. július 24., péntek

RSS-Feed of Scall Fast : Bíróság = zsidósság, tőlünk nekik mindent tűrni kéne szerintük. Fordítva meg garant��lt a felmentés, ...

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Bíróság = zsidósság, tőlünk nekik mindent tűrni kéne szerintük. Fordítva meg garantált a felmentés, ...
7/23/2015 11:50:35 AM

Bíróság = zsidósság, tőlünk nekik mindent tűrni kéne szerintük. Fordítva meg garantált a felmentés, mindegy mi gazságot követett el adott szocionista. Nem ám ilyen rágalmazások pereiben megy ez így csak, hanem kiengedik, felmentik, sőt kártalanítják !!! a százmilliós lopások, sorozatos törvénysértések, tüntetések szétverése és a többi politikához köthető szervezett bűnözés résztvevőit..

Mert ezek is zsidók, és a nem tisztelt, nem tekintélyes bíróság is tele van a fajtájukkal. Egyetlen bűnszövetkezetet alkotnak. Olyan természetes ez nekik, mint a levegővétel, ez a zsidó összetartás. Na ja. Csak ha a magyar is összetart, az meg szerintük fasizmus és be is akarják tiltani rögtön! A kollektivista nemzetidegen ballib bagázs erőltetné ránk az individualizmust ha tudná. Azért támadják Toroczkai Lászlót is, és minden jobboldali közszereplő ellen folyamatos a hamisítás. A 168 tórában is, ahonnét ez a támadás jött.

A mieink pereiben persze ilyen abszurdumok történnek :

Elítélték Toroczkai Lászlót

"Botrányos ítélet született a szegedi bíróságon - számolt be róla Toroczkai László Facebook-oldalán. Egy rágalmazó cikkre reagálva Toroczkai szennycsatorna-tölteléknek nevezte az írást jegyző újságírót, emiatt ítélték el most.

Talán emlékeznek még rá, hogy tavaly, amikor meghirdettem, hogy megalakítom az ásotthalmi mezőőrséget, néhány "újságíró" azt hazudta, hogy a mezőőreim már le is lőttek egy ártatlan embert. Nagyvonalú voltam, és azért nem indítottam pert, hogy a cikkekben neonácinak is neveztek, de a konkrét hazugságokat nehezen viselem, pedig rengeteget hazudott már rólam, velem kapcsolatban a szennymédia.

Természetesen a pert meg is nyertem a minősíthetetlen cikkeiről hírhedt Mayer Arankával szemben, ami nem is csoda, mert még egy politikailag elfogult bíró sem tudott volna mit kezdeni azzal, hogy a még meg sem alakult mezőőrségem állítólag agyon is lőtt egy ártatlan embert, amiből természetesen egy szó sem volt igaz, csak a szokásos ballibsi rágalom volt.

A dolog azonban ezzel nem ért véget, az érzékeny lelkű Mayer Aranka ugyanis velem ellentétben kisstílű volt, s az általam megnyert per után hirtelen fordulattal ellenem indított pert, mert a rágalmazó cikk megjelenésekor jogos felháborodásomban itt a Facebook-oldalamon "szennycsatorna-tölteléknek" neveztem őt, és ez sértette a jogerősen elítélt hazudozó-rágalmazó érzékeny lelkét. A bíró pedig most neki adott igazat, s végül én lettem az elítélt, sőt nem csupán a saját jelzőmért kell 350 ezer forint kártérítést fizetnem Mayer Arankának, hanem a bíró szerint én felelek az egyik hozzászóló hozzászólásáért is, aki szintén szidta Arankát.

Márpedig ez bizony olyan precedens-ítélet, amely alapjaiban rengetheti meg az internet és főleg a Facebook világát. Ezt az oldalt ugyanis egyedül írom, szerkesztem, nem ez a munkám, pénzt nem kapok érte. Fizikai képtelenség lenne az összes hozzászólást végigolvasnom, s főleg cenzúráznom. A cenzúrát egyébként sem szeretem, ott vannak arra a Facebook üzemeltetői, akik maguk is cenzúráznak. S, mi van akkor, ha én most mondjuk Botka László oldalára írok oda álnéven saját magamról egy becsmérlő hozzászólást, 1 perc múlva lementem az oldalt, és pert indítok emiatt Botka ellen? A bíró szerint azért (is) én felelek az összes hozzászóló hozzászólásáért, mert az oldalamon a nevem alatt az szerepel(t), hogy "közszereplő". Emiatt mostantól "szerző" szerepel a nevem alatt. Az írásaim szerzője vagyok, nem közszereplő. Értik?"

Toroczkai László - Facebook

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk