width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: RSS-Feed of Scall Fast : Egy mentális betegségre büszkének lenni inkább szánalmas, még inkább az aki divatba akarja hozni a devianciát...

2015. július 11., szombat

RSS-Feed of Scall Fast : Egy mentális betegségre büszkének lenni inkább szánalmas, még inkább az aki divatba akarja hozni a devianciát...

This eBook shows you how to build great push messages that convert for your app.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Egy mentális betegségre büszkének lenni inkább szánalmas, még inkább az aki divatba akarja hozni a devianciát...
7/10/2015 4:52:37 PM

Egy mentális betegségre büszkének lenni inkább szánalmas, még inkább az aki divatba akarja hozni a devianciát. De nem érdemelnek könyörületet a liberálisok, sem semmiféle toleranciát elvégre pl a Rudolf Hess emlékmenet betiltásának vígan örvendeztek.

Egy Gárda felvonulásra vagy tetszőleges jobboldali demonstrációra a ballibek nem mondják azt hogy önkfejezési forma és alapvető állampolgári jog az egyenlő bánásmód alapján résztvenni rajta. Azokat szétverették 2010 előtt, na meg betiltották. Hát akkor meg az ő nekik fontos szarokat is így kell kezelnie egy valóban nemzeti kormánynak. Helsinki bizottság, tasz, lmbtqw akármik? Törvényen kívülre velük, úgyis csak cionista pénzen álcivilkedő magyargyűlölő, feljelentgető, hamisÍtó, szarkavaró bagázs az mind.

Gyűlöletkeltésre alkalmas cselekedet az, ami olyan hatást vált ki. Ha szadesznyik szarok állnak ki normál emberek számára egyértelműen rossz ügy mellett, az ilyen képviselet csak lejáratás.

Papnak öltözve fajtalankodni keresztények elleni gyűlöletből szoktak a buzibüszkék, egyértelmű ez is. Nekik minden jogot megadni, nekünk semmit se lehessen? Az ő beteg hajlamaik kiélését miért tartanánk MI egyenrangúnak, pláne tiszteletben való dolognak?

Az lmp is ugyanaz a bagázs, népvándorló álmenekültek pártolása, buzibüszkeség, állandó nácizás = ugyanaz a kártékonykodás amit a másik 3 szocionista párt művel.

A természet törvénye szerint két szülője van mindenkinek, két vagy több azonos nemű együttélőktől nem születhetett senki. Egy fogyatkozó fehér népességű világban bohóckodik a saját bajának örvendező idióta politikai sznob szubkultúra a "büszkeség napokkal" - annyire büszke dolog buzinak lenni és kérkedni a magamutogatással, mint mondjuk amennyire dicsőség a gloryhole. :D

A normális társadalom ellenségei már óvodás korban kezdenék a buzipropagandát, mint a svédeknél is. A gendersemleges valóságtagadó beteg ideológiájukkal nevelnék torzzá a gyerekeket. Takarodjanak egy lakatlan szigetre saját magukon kísérletezni a nyomorultak!

A követelőzés amúgy se ér véget sose, a devianciák egyenrangúnak sőt büszkeségre okot adónak behazudása után jönne a következő lépés a minden mocsok egyenjogusításának folyamatában : zoofilia, pedofilia, nekrofilia, meg minden más perverzió amit nem akartok tudni még elképzelni se.

A 444 híreinek szintje például, nevetségesek, de ahogy a subba blog mottója írja, mindennapi mocsok. Minek? Mert nekik erre van igényük és ezt adja meg számukra naponta istenük, a zsidósátán? :P

http://mandiner.blog.hu/2015/07/01/demokratikus_e_a_meleghazassag

"És mi van azzal, hogy házasságot mindenkinek, s egyenlően? Az, hogy ez melegházasság nélkül is létezik. Mindenki házasodhat, ellenkező neművel, ha az illető nem házas, nagykorú, nem pap és szerzetes, stb. Teljes mértékben senki nem válogathat kedvére, az antropológia és a családi viszonyok behatárolják, hogy kikkel kelhetünk egybe. A melegmozgalmi értelmezés szerint vett egyenlőség és szabadság alapján akár jogom kell, hogy legyen megházasodni az anyámmal, az apámmal vagy a testvéremmel is (erről is szól a genetic sexual attraction nevű izé). Minden érv ugyanis, ami felhozható a házasság klasszikus értelmezése ellen, az felhozható az incesztus-tilalom ellen is. Történelmileg alakult ki, sok változata volt, és amúgy nekiment már Rousseau, a Rousseau-kedvelő Derrida és szellemi tanítványa, Judith Butler is, aki a Derridáéhoz hasonló módon olvashatatlan műveiben amellett érvel, hogy még a biológiai nem is konstrukció; kénytelen is szabadkozni, hogy amúgy ő elismeri, hogy létezik anyagi világ. Az incesztus-tilalom ugyanis a „heteroszexuális nemi mátrix" fenntartását szolgálja. Bizonyára nincs is jobb, mint a saját szüleinkkel randizni. Nem biztos, hogy érdemes egy vagy kettő alapelvre leegyszerűsíteni az életet, ami ezeknél azért bonyolultabb."

Jobbik: Társadalmilag káros a homoszexualitás propagálása Budapest utcáin

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85211

2015. július 10. 17:52 Hunhir.info

Nagy Szilvia, a Szivárvány Misszió vezetője a Pride Fesztivál megnyitóján mondta, hogy "Provokáció nélkül most nem lennénk itt, és provokáció nélkül nem tudunk továbbmenni." A Jobbik szerint Magyarországnak nincs szüksége efféle a provokációra, és a párt kormányra kerülése esetén nem fogja engedélyezni ezt a rendezvényt Budapest utcáin.

Dúró Dóra jobbikos honanya szerint felháborító, hogy míg a fideszkorrupció eredményeként létrejött dohányboltokba 18 éven aluli személy nem léphet be, sőt még kívülről belátni sem lehet, addig a Pride felvonulást mindenkinek, aki arra lakik, vagy arra jár, néznie kell, beleértve a gyermekeinket is. A rendezvényt eddig minden évben a kereszténységet gyalázó, a többségi társadalmat megbotránkoztató nyílt provokáció jellemezte - jegyezte meg a politikus. Hozzátette: a résztvevők nem egyszer trágár szavakat tartalmazó, nemi szerveket ábrázoló táblákat emeltek a magasba. A kulturális bizottság elnöke úgy vélte: ha valami, akkor éppen ez a felvonulás az, ami szélsőséges. Tokody Marcellel, a Jobbik fővárosi képviselőjével közös közleményében leszögezték: a rendezvény saját hangoztatott céljaival ellentétben nem a toleranciát és a megbékélést szolgálja, hanem kontraproduktív módon ellentéteket szít, és lövészárkokat ás. A magyar társadalom többségét nem érdekli mások szexuális élete, senkit sem diszkriminál pusztán a szexuális orientációja miatt. Ezeknek a csoportoknak megvan a sajátos szubkultúrája, amit mindenki tiszteletben tart.

Felhívták a figyelmet: a homoszexuálisok közbeszédben gyakran emlegetett jogegyenlőségénél lényegesen komolyabb probléma a gyermeket nevelő, vagy gyermeket tervező nők hátrányos megkülönböztetése. Az édesanyákat rendszeresen negatív diszkrimináció éri a munkahelyeken, mert foglalkozniuk kell a gyermekükkel, esetleg otthon kell maradniuk vele, ha beteg. A jelenlegi demográfiai vészkorszakban az ő jogegyenlőségükért kell szót emelni. 20-30 évvel ezelőtti trendekkel ellentétben ma már azokban a családokban születik több gyermek, ahol az anya minél hamarabb vissza tud térni dolgozni, azokban az országokban magasabb a születésszám, ahol több nő dolgozik. Ha ez a nők választása, akkor ebben kell segítenünk őket. Ma Magyarországon a gyermeket nevelő és tervező családokat kell támogatni, és nem szabad új kapukat megnyitni az ettől eltérő együttélési formák előtt. Jellemző példa a Magyar Helsinki Bizottság volt elnökének, Kőszeg Ferencnek a felvetése, aki már egyenesen a poligámia mellett tett hitet. A Jobbik szerint ennek nincs létjogosultsága.

A Jobbik számára elfogadhatatlan, hogy bizonyos csoportok a többségi társadalomra ráerőltessék a maguk másságát, és hogy a deviáns magamutogatást a többség köteles legyen elviselni. Az elmúlt évek provokációit, nyílt gyalázkodásait követően csendben voltak, ám most felkérjük az egyházi vezetőket is, hogy vallási alapértékeink védelme érdekében maguk is szólaljanak fel a deviáns rendezvénnyel szemben - írták. A Jobbik kormányra kerülve, a többségi társadalom és a fiatalkorúak védelme érdekében meg fogja találni a módját annak, hogy ezt a provokatív, megbotránkoztató és kontraproduktív vonulást törvényes keretek között betiltsa.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk