width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2015. szeptember 9., szerda

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

 

 

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF

Izrael szereti az ISIS-t, még gyógyítja is a sebesültjeiket. Izraeli helikopterek a szíriai harctéren...
9/9/2015 5:08:43 AM

Izrael szereti az ISIS-t, még gyógyítja is a sebesültjeiket.

Izraeli helikopterek a szíriai harctéren megsebesült terroristákat szállítanak el

Izraeli helikopterek kórházi kezelésre szállították a megszállt területekre vahabita terrorista csoportok 6 megsebesült tagját, akik a kormányerők ellen harcoltak Szíriában, közölte egy jelentés.

A hivatalos szíriai hírügynökség a SANA az izraeli médiát idézve közölte, hogy a helikopterek egy nappal korábban szállították a sebesülteket.

Az egyik sérült vahabita fegyverest Szafed város egyi kórházába vitték, a másik ötöt egy Hajfában lévő egészségügyi központba szállították.

A hírek nem jelentenek meglepetést, mert a tény az, hogy a Tel Aviv már hosszú ideje támogatja a szíriai elnök ,Bashar Al-Assad kormánya ellen harcoló vahabita fegyveres csoportokat az arab országban már több mint négy éve zajló konfliktusban. – közölte a Press TV.

Jelentések szerint Izrael tábori kórházak sorát állította fel a Szíriával közös határa közelében azért, hogy a harctérről ide érkező fegyvereseket kezeljenek.

A Golán-fennsík Izrael által megszállt szíriai területén létesültek azok a tábori kórházak, amelyeket sebesült vahabita fegyveresek kezelésére állítottak fel. Júniusban a Golánon élő helyi lakosok (drúzok) megállítottak egy izraeli járművet, ami az Al-Nuszra Front (Al-Kaida) terrorszervezet két tagját szállította az Al-Shejkh-hegy és Madzsdal Al-Shamsz falu közötti úton.

Ehud Jaari, egy izraeli politikai elemző azt mondta 2014. októberében, hogy a Tel Aviv kórházi kezelésben részesített több, mint 1400 vahabita fegyverest, akik a kormányerők elleni harcokban sebesültek meg Szíriában.

Orientalista.hu

 

Buzulmán bűnöző betolakodó majmok ! Minek védeni a szaros életüket, ha egyszer szarnak a törvényeinkre...
9/9/2015 3:24:17 AM

Buzulmán bűnöző betolakodó majmok ! Minek védeni a szaros életüket, ha egyszer szarnak a törvényeinkre?! Rablógyilkos, fosztogató, allahakbarozó zombi csürhe!

"a migránsok valóban a röszkei gyűjtőhely körüli kukoricáson keresztül próbálnak meglógni. Több száz emberről beszélünk, a rendőrök most próbálják begyűjteni őket. Mint Szenti kérdésünkre hangsúlyozta, sem korábban sem most, sem pedig a jövőben nem alkalmaznak erőszakot a migránsokkal szemben, erre kizárólag akkor kerülne sor, ha valakinek az életére akarnának törni." http://mno.hu/belfold/tomegesen-gyulekeznek-a-migransok-a-keleti-palyaudvaron-1303416?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_20150908

 

Ez pápa? "Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat" Előbb bíznék meg magában...
9/9/2015 3:23:33 AM

Ez pápa? "Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat"

Előbb bíznék meg magában az ördögben, mint egy jezsuitában. Ezt egy Jean Marais filmben mondják Aramisnak, de akkor is így van. :P A jezsuita Ferenc nem pápaként viselkedik hanem rombolja az európai civilizációt : a háttérhatalom embere! A "magyar" azaz inkább magyarországi egyházak tele vannak velük, pl. erdő péter és várszegi asztrik, valamiért rejtőzködő életmódot folytattak felmenőik 1944-ben na vajon miért, zsidért.

"Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86433

2015. szeptember 08. 11:33 Hunhir.info

A katolikus egyházfő nem tudja, mi a helyzet a menekültekkel kapcsolatban – nyilatkozta a szeged-csanádi püspök a Washington Postnak.

A hétfői nyilatkozatok tanúsága szerint mély törésvonal húzódik végig a magyar katolikus egyházon Ferenc pápa iránymutatásának az elfogadásával kapcsolatban.

Erre utal legalábbis, hogy miközben a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hétfőn levélben jelezte, készséggel és örömmel tesz eleget a katolikus egyházfő felszólításának, miszerint Európa minden plébániája fogadjon be egy-egy menekült családot, Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök lapinterjúban adott hangot a különvéleményének. A püspök egy Washington Postnak adott interjúban arról beszélt, Ferenc pápa egyszerűen téved, és fogalma sincs, mi a helyzet Magyarországon. „Ők nem menekültek. Ez egy invázió. »Allah Akbar!« kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat" – nyilatkozta a püspök.

A Washington Post emlékeztet, hogy a pápa szolidaritásról szóló felszólításával ellentétben Magyarországon inkább az az Orbán Viktor miniszterelnök által artikulált nézet uralkodik, amely szerint a menekültek nyílt kihívást jelentenek Európa keresztény jellege számára, és Kiss-Rigó az interjúban jelzi is, hogy ő a maga részéről a miniszterelnökkel ért egyet. „A pápa nem tudja, mi a helyzet. (...) A menekültek többsége arrogánsan és cinikusan viselkedik" – állítja a püspök, aki szerint Európát olyan emberek árasztják el, akik menekültként érkeznek, de valójában „az egyetemes keresztény értékeket" fenyegetik, a többségük pedig nem is érdemli meg a segítséget, hiszen van pénze. Szemetet hagynak maguk után, és elutasítják, ha az ember ételt ajánl nekik – tette hozzá Kiss-Rigó.

 

"Ha igaz, amit a kormány mond, képzeld el mi lesz itt szeptember 15. után. Könnygázas oszlatás, gumibotozás...
9/9/2015 3:21:44 AM

"Ha igaz, amit a kormány mond, képzeld el mi lesz itt szeptember 15. után. Könnygázas oszlatás, gumibotozás, üvöltözés, jajveszékelés. A gyerekek akkor is ott lesznek velük és maguk elé fogják tartani. Bezzeg mikor mennek fel a buszra, a gyerekeket és a nőket tapossák, félrelökik.
Ez a gáncsolás már megint egy ócska hisztériakeltés a szennymédia részéről. Abból a videóból semmi biztosat nem lehet megállapítani, akkora volt a kavarodás."

Hetvenegy

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=17423#comment-156882

Ma már nincs ember, (beleértve az amerikaiakat is, akik a Föld legtájékozatlanabb népe) aki ne hallott volna a 71 darab szír hulláról. Ezek az emberek szerda reggel Kecskeméten beszálltak a hermetikusan lezárható hűtőkocsiba, rájuk zárták az ajtót, és kb. 10 percen belül megfulladtak. A sofőr tehát 71 hullával hajtott át az országon, majd egy nappal később hagyta magára az egész rakományt. Azt már rég tudom, hogy az emberi butaság csúcsokat dönget, de ez a teljesítmény megdöbbent, mert 70 év alatt ilyennel nem sikerült találkoznom. Egy picit megnyugtat az a tény, hogy nem magyarok voltak, hanem bolgárok meg egy afgán magyar papírokkal (hogy a francban kap egy afgán magyar papírokat?) Ide vezet az iskolázatlanság, ami intő példa lehetne a magyar kormány számára, mi lesz egy nemzettel, ha az oktatásból elvonják a pénzt és a focira fordítják.

De van a dolognak ennél döbbenetesebb része is. 59 férfit beterelnek egy sötét, sima falú, hermetikusan lezárható tartályba, ahol nemcsak szellőzési lehetőség nincs, de még egyetlen levegő molekula se juthat be. Ráadásul le se lehetett ülni, amit már nem is érdemes megemlíteni. 59 férfi között egynek se jut eszében, hogy ez kivitelezhetetlen? Egynek se jut eszébe, hogy az ember (is) lélegzik? A balliberálisok propagandája szerint szír mérnökök, orvosok, informatikusok menekülnek a háború elől. Tessék mondani, kizárólag Németországban nincs háború? Jó, hogy szír, de mégiscsak orvos. Jó, nem orvos csak beteg tologató, és nem tudja, hogy ilyen körülmények között percek alatt meg fog fulladni? És a sofőr? Hogy képzelte, hogy 71 ember kibírja szarás, hugyozás nélkül 30 órán keresztül? Vagy a fejenkénti 1000 €-ban nincs benne a testi szükséglet elvégzése, 1000 €-ba csak az egymás összeszarása, lehugyozása fér bele? Nem hiszem, hogy szándékosan gyilkoltak. Itt a mérhetetlen butaság gyilkolt.

Véleményem szerint mind a vállalkozók, mind pedig az áldozatok értelmi szintje a közel-keleti birkapásztorokéval lehetett azonos. Miből gondolja egy birkapásztor, hogy neki Németországi életszínvonal jár? És hogy akart ott munkát vállalni, hiszen Németországban már jó ideje nem legeltetnek birkákat. Az utcákat is gépekkel seprik, de ha nem, Angéla Merkel-nek szüksége lenne 800.000 utcaseprőre? Akkor miért akar annyi szírt beengedni? És miből gondolja, hogy az a 800.000 szír nem fog odacsábítani egy másik 8 milliót?

Most már csak egy utolsó kérdésem van, az egész emberiség középgenerációja meghülyült?

 

Kiállunk László Petra mellett! A betolakodók előtte rátámadtak a nőre! Teljes felvétel Baromi jól hangzik...
9/9/2015 3:21:02 AM

Kiállunk László Petra mellett! A betolakodók előtte rátámadtak a nőre! Teljes felvétel

Baromi jól hangzik az Indextől a 444-ig, hogy egy operatőrnő felrúgott egy apát gyerekkel a kezében.

Oké a szándék megvolt, illetve más felvételeken is tesz rúgásokat feléjük. UGYANAKKOR!!! A LEGKIFOGÁSOLTABB ESETNÉL A KÖVETKEZŐ TÖRTÉNIK: https://www.youtube.com/watch?v=oivyxaiJZEU

Innen, ahol is láthatjátok a virtuálisan is állat módra őrjöngő csürhét kommentelni. Az amerikai segélyből, amit azért cserébe kaptak hogy elindulnak Európába, tellett okostelóra, tabletre.

https://facebook.com/profile.php?id=1522753878015335

Index, 444, origo, hir24 (cink az közbe' meghótt xD) cionlibsi szar mind de a többi se különb. megváltoztak a játékszabályok" előszóval az index lazán linkel törvénytelen tartalmat - igen, azt a bizonyos tumblr oldalt a teljesen normális felfogású, aggódó magyar emberek kommentjeivel.

Aki nem szélsőségesen balliberális, az szégyellje magát, hát hol élünk?! A jó édes anyátok, tumblrpatkány "indexes" (valamiért ez a gyűjtőnevük ám nem csak azok, egy egymást is ismerő társaságról van szó akik közt pl origos, hir24es és prohardveres is van) firkászok. Ők állnak a http://koztunkelnek2.tumblr.com oldal mögött - is. Politikai célú hamisítások és jobboldaliak elleni lejáratókampányok mesterei.

Igen, jól sejtitek. Újabban a ballibák már magánembereket is zaklatnak a neten, munkaadójánál feljelentgetik mert mer nemzeti érzelmű lenni, tüntetéseken résztvenni meg ilyenek. Ahogy érzik, mennyire nincs támogatottságuk, úgy vadulnak egyre jobban be illetve igen ezért akarják a magyar népet erre a segélyleső, bűnöző, törvényeinket nem tisztelő vallási fanatikus ám Európában gyökértelen színes csürhére lecserélni. A zsidó lakóparkok falain úgysem kel át a "migráns" horda, és ezeknek az önkéntes gazdag - gettókben valóban van fegyveres őrség.

 

Hála nincs csak követelőzés. Nem úgy néz ki, hogy elvennék a munkánkat az igaz - viszont tarthatjuk ...
9/9/2015 3:19:47 AM

Hála nincs csak követelőzés. Nem úgy néz ki, hogy elvennék a munkánkat az igaz - viszont tarthatjuk el őket segélyekből, aztán asszony tíz gyereket szül, férfi meg a helyi arab alvilágba integrálódik.

Válogatós fajta a határsértő: vannak, akiknek már a német segély sem elég jó

https://kuruc.info/r/4/148074/

Az észak-németországi Lübeckben bevándorlók tüntetnek: nem akarnak németországi menekültszállásra menni, ők inkább Dániába és Svédországba vágynak, azt követelik, hagyják őket elmenni. Elutasították a lübeckiek által nekik felkínált élelmiszert is.
Több tucat migráns tüntetett az észak-németországi Lübeck pályaudvarán, egy peront blokkolva – számolt be az NDR. Nem akarnak a németországi neumünsteri menekülttáborba menni. „We go Denmark", „We go Sweden", „Leave us to go" – áll a transzparenseiken, vagyis Dániába és Svédországba akarnak menni, azt követelve, hogy hagyják őket elmenni. A migránsok a lübecki polgárok által nekik kínált élelmiszert is elutasították. A tüntetők miatt megerősítették a rendőri jelenlétet is.

 

Vízbe fúlt kisgyerek miért és hogyan került a vízbe, kik tették ki a vízbefúlásnak, Érzelgősség úrnő...
9/9/2015 3:19:09 AM

Vízbe fúlt kisgyerek miért és hogyan került a vízbe, kik tették ki a vízbefúlásnak, Érzelgősség úrnő és Propaganda úr násza!

"Kérdem én, mi az esélyünk a túlélésre, ha 500 millió európainak hirtelen lelkiismeret furdalása lesz egy 3 éves, vízbe fulladt gyermek hullájának a látványától. Eszünk be se jut, hogy a gyermek anyja és apja a felelősek. Nem vesszük észre, és nem vonjuk le a következtetést, amikor egy apa 2 éves gyermekét maga előtt tolva készül áttörni a rendőr kordont. Pajzsnak használja a gyerekét (aki arra felé fogyóeszköz), mert tudja, hogy milyen hülyén szentimentálisak vagyunk. Olyannyira, hogy saját jövőnkről tökéletesen megfeledkezünk."

http://www.antalffy-tibor.hu/?p=17479

 

Nem vállalja tovább a honvédelmet, határvédelmet, amit muszáj lesz akármilyen életszerűtlen hülye liberális...
9/8/2015 9:24:33 PM

Nem vállalja tovább a honvédelmet, határvédelmet, amit muszáj lesz akármilyen életszerűtlen hülye liberális nemzetközi egyezmények ellenére megtenni, a hadsereg bevetését a határszakaszokon.

"Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter - közölte Kormányzati Információs Központ hétfőn az MTI-vel."

Mi a fene készül itt, csak nem tenni fogják a dolgukat az illetékesek és nem engednek be ide senkit a zöldhatáron? A regisztrációjuk se megoldás, akkor a németek kiválogatják a képzetteket, motiváltakat, hasznosakat, és a többit toloncolják kifele - ide hozzánk.

Előre jelzi sok történés és nyilatkozat, hogy sokáig már schengeni határok se lesznek, visszaáll a határellenőrzés unión belül is.

 

Nem vállalja tovább a honvédelmet, határvédelmet, amit muszáj lesz akármilyen életszerűtlen hülye liberális...
9/8/2015 9:24:29 PM

Nem vállalja tovább a honvédelmet, határvédelmet, amit muszáj lesz akármilyen életszerűtlen hülye liberális nemzetközi egyezmények ellenére megtenni, a hadsereg bevetését a határszakaszokon.

"Lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter - közölte Kormányzati Információs Központ hétfőn az MTI-vel."

Mi a fene készül itt, csak nem tenni fogják a dolgukat az illetékesek és nem engednek be ide senkit a zöldhatáron? A regisztrációjuk se megoldás, akkor a németek kiválogatják a képzetteket, motiváltakat, hasznosakat, és a többit toloncolják kifele - ide hozzánk.

Előre jelzi sok történés és nyilatkozat, hogy sokáig már schengeni határok se lesznek, visszaáll a határellenőrzés unión belül is.

 

Ez pápa? "Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat" Előbb bíznék meg magában...
9/8/2015 9:21:37 PM

Ez pápa? "Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat"

Előbb bíznék meg magában az ördögben, mint egy jezsuitában. Ezt egy Jean Marais filmben mondják Aramisnak, de akkor is így van. :P A jezsuita Ferenc nem pápaként viselkedik hanem rombolja az európai civilizációt : a háttérhatalom embere! A "magyar" azaz inkább magyarországi egyházak tele vannak velük, pl. erdő péter és várszegi asztrik, valamiért rejtőzködő életmódot folytattak felmenőik 1944-ben na vajon miért, zsidért.

"Allah Akbar! kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86433

2015. szeptember 08. 11:33 Hunhir.info

A katolikus egyházfő nem tudja, mi a helyzet a menekültekkel kapcsolatban – nyilatkozta a szeged-csanádi püspök a Washington Postnak.

A hétfői nyilatkozatok tanúsága szerint mély törésvonal húzódik végig a magyar katolikus egyházon Ferenc pápa iránymutatásának az elfogadásával kapcsolatban.

Erre utal legalábbis, hogy miközben a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hétfőn levélben jelezte, készséggel és örömmel tesz eleget a katolikus egyházfő felszólításának, miszerint Európa minden plébániája fogadjon be egy-egy menekült családot, Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök lapinterjúban adott hangot a különvéleményének. A püspök egy Washington Postnak adott interjúban arról beszélt, Ferenc pápa egyszerűen téved, és fogalma sincs, mi a helyzet Magyarországon. „Ők nem menekültek. Ez egy invázió. »Allah Akbar!« kiáltásokkal jönnek, és át akarják venni a hatalmat" – nyilatkozta a püspök.

A Washington Post emlékeztet, hogy a pápa szolidaritásról szóló felszólításával ellentétben Magyarországon inkább az az Orbán Viktor miniszterelnök által artikulált nézet uralkodik, amely szerint a menekültek nyílt kihívást jelentenek Európa keresztény jellege számára, és Kiss-Rigó az interjúban jelzi is, hogy ő a maga részéről a miniszterelnökkel ért egyet. „A pápa nem tudja, mi a helyzet. (...) A menekültek többsége arrogánsan és cinikusan viselkedik" – állítja a püspök, aki szerint Európát olyan emberek árasztják el, akik menekültként érkeznek, de valójában „az egyetemes keresztény értékeket" fenyegetik, a többségük pedig nem is érdemli meg a segítséget, hiszen van pénze. Szemetet hagynak maguk után, és elutasítják, ha az ember ételt ajánl nekik – tette hozzá Kiss-Rigó.

 

Thank You for subscribing this feed. Please follow the link to confirm subscription Click here

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk