width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem akarok még én is bomlasztani azért csak mutatom, de aztán nem csodálkozni ha Orosz Mihály Zoltán...

2016. április 23., szombat

Nem akarok még én is bomlasztani azért csak mutatom, de aztán nem csodálkozni ha Orosz Mihály Zoltán...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Nem akarok még én is bomlasztani azért csak mutatom, de aztán nem csodálkozni ha Orosz Mihály Zoltán...
Apr 23rd 2016, 15:18

Nem akarok még én is bomlasztani azért csak mutatom, de aztán nem csodálkozni ha Orosz Mihály Zoltán* vagy hasonlóan következetesen radikális Jobbikos kerül beválasztásra. (Múltkor még leliberálisozták itt fb-n is Novák Elődöt, és most ugyanazok "aggódnak érte"?) Amúgy meg várjuk ki a végét, mert se a liberális se a fideszes média nem érdekelt a Jobbik sikerében, és az ilyen tisztátalan hírforrások a bomlasztó pletykák forrásai már máskor is voltak.

Választás még úgyse lesz 2 évig, viszont "tőlem jobbra nem lehet erő" viktor titkosszolgálata is keverhet a konkurencia kárára. Amúgy ez merkelék vezérelve is, tőlük nemzetibbet ellehetetleníteni igyekeznek. Hát, a nullánál nem nehéz jobboldalibbnak lenni. :)

* Volt róla egy lejárató koholmány kép, csak hát "Software - Adobe Photoshop CS5 Windows" mondta az irfanview exif-plugin. Ja így persze, még mesebeli lényekről is remek, "hiteles" képek vannak. A 24.hu OMZ elleni hamisítványa egy példa rá, hogy a megélhetési balliberálisok önkéntes munkában is gyalázkodnak, tilos a jobboldalról bármi jót mondani a tényektől függetlenül mindent támadó mindig tagadó (a hasbara) trollújságírással megbízott gerinctelen férgeknek. Angolul van wiki szócikk : yellow journalism, ez a 444 színe is. Sárga feketével, zsidó sátánizmus egyik jelképe. A 444 meg azt jelenti, hoax.

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/04/23/szavay-istvan-es-novak-elod-televizios-nyilatkozatai-a-jobbik-profilvaltasa-kapcsan/

"Szávay István és Novák Előd televíziós nyilatkozatai a Jobbik "profilváltása" kapcsán
Videó
2016/04/23
Nifadmin
Hozzászólás

NIF: Nem kívánjuk kommentálni a Jobbik elnökének lépését, mindenkinek szíve joga, hogyan szedi szét a pártját, pláne annak fényében, hogy a Fidesz eddig minden rivális pártot szétvert, kivéve a Jobbikot. Ne legyen igazunk, de az ördög mindig megbújik a háttérben.

Vajon milyen szerepe lehet ebben a történetben a Fidesznek? Lehet-e ebben egyáltalán szerepe? Milyen szerepe lehet Simicska Lajosnak? Valóban igazi az Orbán-Simicska háború, vagy esetleg egy alattomos többlépcsős stratégia része, egy színlelt, megjátszott ellenségeskedés színpadi változata, hogy így sikerüljön a Jobbik egységét megbomlasztani? Ne feledjük, a Fidesz hatalmára a legnagyobb veszélyt a Jobbik jelenti. Esetleg Vona Gábor önkéntelenül belesétál egy alattomos csapdába? Kívánjuk, hogy ne így legyen!"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk