width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ózd és Tiszavasvár polgármestere a másik 2 jelölt. Liberálisok? Na ugye, hogy NEM. Indexnek, fidesznek...

2016. április 30., szombat

Ózd és Tiszavasvár polgármestere a másik 2 jelölt. Liberálisok? Na ugye, hogy NEM. Indexnek, fidesznek...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Ózd és Tiszavasvár polgármestere a másik 2 jelölt. Liberálisok? Na ugye, hogy NEM. Indexnek, fidesznek...
Apr 30th 2016, 11:23

Ózd és Tiszavasvár polgármestere a másik 2 jelölt. Liberálisok? Na ugye, hogy NEM. Indexnek, fidesznek viszont a Jobbikkal kapcsolatos bármiben sose szabad hinni mert nagyon ellenérdekeltek. :3

Toroczkai László : Elfogadom Vona Gábor felkérését

Az elmúlt időszakban az illegális migráció elleni harcom, vagy az a tény, hogy jelenleg is bírósági eljárás folyik ellenem a 2012-es Bankcenterben tett látogatás miatt, jelzi, hogy én nem változtam. Ugyanakkor Ásotthalmon a rend mellett békét és egységet is tudtam hozni a korábban megosztott helyi közösség életébe. Talán ezt lehet nevezni néppárti fordulatnak is.

Meghoztam eddigi életem legnehezebb döntését. Elfogadom Vona Gábor felkérését, a Jobbik tagjává válok és indulok az alelnökségért.

Nem titok, hogy kétszer nemet mondtam Vona Gábornak, harmadszorra pedig igent. Mi történt, miért fogadtam el mégis a felkérését?

Sokan úgy vélik, hogy az alelnökség pénzt és pozíciót jelent. Nos, nálam egészen biztosan nem. Egyrészt az alelnökségért a Jobbikban nem jár fizetés, egy kisebb országnyi (122 négyzetkilométernyi) területű települést, kétszáz munkatársat irányítani pedig sokkal örömtelibb és hálásabb pozíció, mint egy ellenzéki párt alelnökének lenni.

Jelenleg Ásotthalom polgármestere vagyok. Sohasem hagytam cserben azokat, akik bennem bíztak, az itt élő 4 ezer embert sem fogom cserben hagyni. Megválasztásom esetén a Jobbik alelnöksége mellett is maradok Ásotthalom polgármestere. Az alelnökség ugyanis nem állás, hanem misszió. A Jobbikban fizetés sem jár érte. A döntésemet nehezítette, hogy Ásotthalom engem először függetlenként választott meg, csupán a második megválasztásomkor került a nevem mellé a Jobbik logója. Párthovatartozás nélkül álltak mellém az ásotthalmiak, s én sohasem pártszimpátia alapján viszonyultam az emberekhez, mindenki polgármestere lettem, és ez a jövőben sem fog változni. Rendkívül fontos azonban, hogy az elmúlt bő egy hét alatt világossá vált számomra, hogy nekem ugyan sokkal több munkám lesz, és – ha megválasztanak - az alelnökség mind lelkileg, mind fizikailag próbára fog tenni, de Ásotthalom jobban jár azzal, ha én a nem helyett igent mondok.

Ahogy azt a korábbi írásomban is jeleztem, nem fogom ölbe tett kézzel végignézni, ahogy az elmúlt húsz év alatt sokunk verítékével, sőt időnként vérével felépített nemzeti radikalizmus első számú bástyája, a Jobbik a célegyenes előtt szétesik, meggyengül. Ez a párt nagyon sok ember utolsó reménysége, közöttük olyanoké is, mint a székely vármegyés vezetők, akik hónapok óta koholt vádak alapján súlyos bűnözőkkel összezárva raboskodnak egy bukaresti börtönben. Márpedig az elmúlt héten úgy tűnt, mintha a Jobbik tábora kétfelé szakadna, miközben nekem évtizedes barátaim, bajtársaim vannak mindkét oldalon, s olyan elképesztő túlerővel állunk szemben, hogy világossá kell tennünk: minden bajtársunkra szükség van.

Sokáig nem akartam párttag lenni, úgy véltem, ez nem az én utam, ám a most előállt helyzetben - a rengeteg hozzám érkezett jelzés, kérés alapján – van esély arra, hogy akár a híd szerepét is betölthetem a kissé elbizonytalanodottnak tűnő nemzeti oldalon. Nagy baj, ha valaki nem következetes, bűn azonban nem felismerni a helyzetet, amikor a cél érdekében változtatásra van szükség. Volt történelmi pillanat, amikor ahhoz kellett bátorság és áldozathozatal, hogy hátralépjek. Most pedig ahhoz kell erő, rengeteg munka és egy kis bátorság, hogy előre lépjek. Indulásommal a Jobbik egységét szeretném erősíteni.

Az álláspontom megváltoztatásához a végső lökést az ellenséges média adta meg, amely az elmúlt két hét alatt átvette az irányítást, s tematizálta mindazt, ami a Jobbik háza táján történik. Felállították a radikális-néppárti ellentétet, ami úgy hülyeség, ahogy van. Egyik alapítójaként annak, amit ma nemzeti radikalizmus alatt értünk, vélhetően lehet engem a radikális jelzővel illetni, Vona Gábor mégis felkért az indulásra. Az elmúlt időszakban az illegális migráció elleni harcom, vagy az a tény, hogy jelenleg is bírósági eljárás folyik ellenem a 2012-es Bankcenterben tett látogatás miatt, jelzi, hogy én nem változtam. Ugyanakkor Ásotthalmon a rend mellett békét és egységet is tudtam hozni a korábban megosztott helyi közösség életébe. Talán ezt lehet nevezni néppárti fordulatnak is.

Valahogy mindig úgy hozta a sors, hogy a legnehezebb időkben, a legkeményebb helyzetekben kellett feladatot vállalnom. Ilyen volt 2006 Budapesten, az elmúlt két esztendő a déli határon, s ilyennek ígérkezik az előttünk álló két év is az országos politikában. A Jobbik első emberétől érkező megtisztelő felkérést tehát elfogadom. Akkor leszek azonban csak alelnök, ha a Jobbik tagsága is mellém áll. Amennyiben ez is megtörténik, akkor az országgyűlési választások előtti két évre kapom a feladatot, s minden erőmmel szolgálni fogom ezt a nemzeti közösséget, hazánk utolsó reménységét.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk